Ostaa Airol Online

ostaa Airol ilman reseptiä

Mikä tämä lääke?

Tretinoiinia on luonnossa esiintyvä muoto A-vitamiinin Sitä käytetään auttaa ihoa uudistumaan.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon ammattihenkilö tietää ennen otan Airol (Renova)?

Heidän täytyy tietää, jos sinulla on jokin näistä sairauksista:

 • ekseema
 • liiallinen herkkyys auringonvalolle
 • auringonpolttama
 • epätavallinen tai allerginen reaktio tretinoiinia vitamiini, muita lääkkeitä, elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita
 • raskaana tai yrität tulla raskaaksi
 • imetys
 • Miten minun pitäisi käyttää Airol (Renova)?

  Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä ota suuhun. Pese iho miedolla, ei-lääkesaippua ennen käyttöä. Pat ihon kuivana. Odota 20-30 minuuttia ihosi kuivua ennen käyttöä, jotta minimoidaan ihoärsytystä. Levitä tarpeeksi lääkettä kattamaan teennäinen ja hiero kevyesti. Vältä Airol (Renova) sinun silmät, korvat, sieraimet, kulmat nenää ja suuta. Älä käytä useammin kuin lääkärin tai terveydenhuollon ammattilainen on suositellut. Käyttävät liikaa Airol (Renova) voi ärsyttää tai lisätä ärsytystä ihoa, ja ei anna nopeammin tai parempia tuloksia.

  Ota yhteyttä lastenlääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilön koskevat lääkitseminen lapsilla. Vaikka tämä lääke voidaan määrätä lapsille kuin nuorille kuin 12-vuotiaat Valittujen olosuhteissa, varotoimenpiteet eivät koske.

  Yliannostus: Jos luulet olet levittänyt liikaa Airol (Renova) yhteyttä myrkytyskeskukseen tai hätätilanteessa huoneen kerralla.

  HUOMAUTUS: Tämä lääke on tarkoitettu vain sinulle. Älä jakaa sen muiden kanssa.

  Mitä jos kaipaan annos?

  p Jos unohdat annoksen, jätä annos ja jatka normaaliin aikatauluun. Älä käytä ylimääräisiä annoksia, tai käyttää pidemmän aikaa kuin lääkärin ohjeiden mukaan tai terveydenhuollon ammattilainen.

  Mikä voi olla yhteisvaikutuksia Airol (Renova)?

 • lääkkeiden tai muut valmisteet, jotka voivat kuivaa ihoa, kuten bentsoyyliperoksidin tai salisyylihappoa
 • lääkkeitä, jotka lisäävät herkkyys auringonvalolle, kuten tetrasykliiniä tai sulfalääkkeitä
 • Tämä lista ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista lääkkeistä, yrtit, käsikauppalääkkeitä, tai ravintolisiä käytät. Kerro myös, jos tupakoida, juoda alkoholia, tai käytä laittomia huumeita. Jotkin kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkityksen.

  Mitä minun pitäisi katsella, kun käytät Airol (Renova)?

  Se voi kestää 2-12 viikkoa ennen kuin näet täydellä teholla. Älä käytä seuraavia tuotteita samoilla alueilla, jotka olet hoitavan Airol (Renova), ellei toisin ohjannut lääkärin tai terveydenhuollon ammattilainen: muista ajankohtaisista aineita, joilla voimakkaasti ihoa kuivattava vaikutus kuten tuotteiden korkea alkoholipitoisuus, adstringaatioon, mausteet , kuori kalkin tai muiden sitrushedelmien, lääkkeitä saippuat tai shampoot, permanentti ratkaisuja, elektrolyysin, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja tai muita valmisteita tai prosesseja, jotka saattavat kuivua tai ärsyttää ihoa.

  Tämä lääke voi tehdä sinulle enemmän herkkä auringolle. Pidä poissa auringosta. Jos et voi välttää auringossa, suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta. Älä käytä solariumia tai solariumia / kopit. Vältä kylmä sää ja tuuli niin paljon kuin mahdollista, ja käyttää vaatteita suojaamaan sinua sää. Ihoa hoidetaan tämä lääke saattaa kuivua tai saada tuulen poltetaan helpommin.

  Mitä haittavaikutuksia voi huomaan Airol (Renova)?

  Haittavaikutuksia, sinun tulee ilmoittaa omalle lääkärille tai terveyden terveydenhuollon ammattihenkilö mahdollisimman pian:

 • tummumista tai keventäminen käsiteltyjen alueiden
 • vakavia kirvely, kutina, rupeutuminen tai turvotus käsiteltyjen alueiden
 • Sivuvaikutukset, jotka eivät yleensä edellytä lääkärin hoitoa (ilmoita asiasta lääkärille tai hoitohenkilökunnalle, jos ne jatkuvat tai ovat kiusallinen):

 • lisääntynyt herkkyys aurinko
 • kutina
 • lievä kirvely
 • punainen, tulehtunut ja ärtynyt iho, iho saattaa kuoriutua muutaman päivän jälkeen
 • Tämä lista ei kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

  Mistä voin Airol (Renova)?

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Säilytä alle 27 ° C (80 astetta F). Ei saa jäätyä. Herkkä valolle. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.  Ostaa Airol Online

  osta Airol (Renova), hankkia Airol (Renova), osta Airol (Renova) ilman lääkemääräystä, hankkia Airol (Renova) lääkäri ei ole määrännyt, osta Airol (Renova) ilman reseptiä, hankkia Airol (Renova) ilman reseptiä, osta Airol (Renova) ei ole määrännyt, hankkia Airol (Renova) ei ole määrännyt, Airol (Renova) osta, Airol (Renova) hankkia, osta Airol (Renova) verkossa, hankkia Airol (Renova) netissä, osta Airol (Renova) geneeristen, hankkia Airol (Renova) geneeristen, ostos Airol (Renova), ostaa Airol (Renova), hyvä kauppa Airol (Renova)