Ostaa Alsteride Online

ostaa Alsteride ilman reseptiä

Mikä tämä lääke?

finasteridi käytetään hoitoon tietyntyyppisten mies hiustenlähtöön (hiustenlähtö). Finasteridi ei ole tarkoitettu naisille.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon ammattihenkilö tietää ennen kuin otan Alsteride (Propecia)?

Heidän täytyy tietää, jos sinulla on jokin näistä sairauksista:

 • jos olet nainen (finasteridi ei ole tarkoitettu naisille)
 • munuaissairaus tai infektio
 • maksasairaus
 • eturauhassyövän
 • epätavallinen tai allerginen reaktio finasteridi, muita lääkkeitä, elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita

  Miten minun pitäisi ottaa Alsteride (Propecia)?

  Ota finasteridi tabletit suun kautta. Ota tabletit veden kera. Voit ottaa lääkkeen ruokailun yhteydessä tai ilman ruokaa. Ota annokset säännöllisin väliajoin. Älä ota lääkettä useammin kuin suunnattu.

  Ota yhteyttä lastenlääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilön koskevat tämän lääkkeen käytöstä lapsille. Erityistä varovaisuutta voidaan tarvita.

  Yliannostus: Jos luulet olet ottanut liikaa Alsteride (Propecia) yhteyttä myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

  HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä siis anna Alsteride (Propecia) muiden kanssa.

  Mitä jos kaipaan annos?

  p Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin voit. Jos et muista vasta seuraavana päivänä, ota vain sen päivän annos. Älä ota kaksinkertaista tai ylimääräisiä annoksia.

  Mikä voi olla yhteisvaikutuksia Alsteride (Propecia)?

 • jotkut verenpaine lääkkeet
 • mieshormoneihin (esimerkki: testosteroni)
 • näki Palmetto
 • soijaisoflavoneja lisäravinteet
 • Kerro määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön kaikista muista lääkkeistä, joita käytät, kuten itsehoitolääkkeitä . Kerro myös määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos olet usein käyttäjä juomien kanssa kofeiinia tai alkoholia, jos poltat, tai jos käytät laittomia huumeita. Nämä voivat vaikuttaa siihen, miten lääke toimii. Tarkista hoitohenkilökuntaan ennen lopettamista tai aloittamista joku lääkkeistä.

  Mitä minun pitäisi katsella, kun käytät Alsteride (Propecia)?

  Älä luovuta verta ennen kuin vähintään 6 kuukautta sen jälkeen, kun Viimeinen annos finasteridia. Tämä estää antamalla finasteridi raskaana oleva naaras läpi verensiirron.

  Ota määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos ei ole oireidesi. Saatat joutua ottamaan finasteridi varten 6-12 kuukautta saada parhaat tulokset.

  Naiset, jotka ovat raskaana tai saattavat tulla raskaaksi eivät saa käsitellä tai murskatut finasteridi tabletteja; aktiivinen ainesosa voi vahingoittaa sikiötä. Jos raskaana oleva nainen joutuu kosketuksiin tai murskatut finasteridi tabletteja hänen pitäisi tarkistaa hänen määrääjä tai terveydenhuollon ammattilainen. Altistuminen koko tabletteja ei odoteta aiheuttavan haittaa niin kauan kuin niitä ei niellä.

  Finasteridi voi häiritä PSA laboratoriokokeita eturauhassyövän. Jos sinulla on tarkoitus olla lab testi eturauhassyöpään, kerro määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön että käytät finasteridi.

  Mitä haittavaikutuksia voi huomaan Alsteride (Propecia)?

  Haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä edellytä lääkärin hoitoa (ilmoita asiasta määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos ne jatkuvat tai ovat kiusallinen):

 • rintojen suureneminen tai arkuus
 • ihottuma
 • seksuaalisen vaikeuksia (vähemmän seksuaalinen halu tai kyky saada erektio)
 • pieni määrä siemennesteen vapautuu seksin aikana
 • Tämä luettelo ei kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

  Mistä voin Alsteride (Propecia)?

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa astiaan, että pienet lapset eivät voi avata.

  Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F). Herkkä valolle. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.  Ostaa Alsteride Online

  osta Alsteride (Propecia), hankkia Alsteride (Propecia), osta Alsteride (Propecia) ilman lääkemääräystä, hankkia Alsteride (Propecia) lääkäri ei ole määrännyt, osta Alsteride (Propecia) ilman reseptiä, hankkia Alsteride (Propecia) ilman reseptiä, osta Alsteride (Propecia) ei ole määrännyt, hankkia Alsteride (Propecia) ei ole määrännyt, Alsteride (Propecia) osta, Alsteride (Propecia) hankkia, osta Alsteride (Propecia) verkossa, hankkia Alsteride (Propecia) netissä, osta Alsteride (Propecia) geneeristen, hankkia Alsteride (Propecia) geneeristen, ostos Alsteride (Propecia), ostaa Alsteride (Propecia), hyvä kauppa Alsteride (Propecia)