Ostaa Anthelmin Online

ostaa Anthelmin ilman reseptiä

Mikä tämä lääke?

mebendatsoli on loislääkeresistenssin. Tämä lääke kohtelee lois (mato) tartuntoja sukkula, hakamatojen, pinworms, whipworms, tai infektioiden kaksi tai useampi näistä matoja.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon ammattihenkilö tietää ennen kuin otan Anthelmin (Vermox)?

Heidän täytyy tietää, jos sinulla on jokin näistä sairauksista:

 • Crohnin tauti
 • tulehduksellinen suolistosairaus
 • maksasairaus
 • haavainen paksusuolen tulehdus
 • epätavallinen tai allerginen reaktio mebendatsoli, muita lääkkeitä, elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita
 • raskaana tai yrität tulla raskaaksi
 • rintojen -ruokinta

  Miten minun pitäisi ottaa Anthelmin (Vermox)?

  Ota mebendatsoli tabletit suun kautta. Mebendatsoli toimii parhaiten, kun se otetaan ruoan kanssa, erityisesti rasvaisia ​​ruokia kuten täysmaitoa, juustoa tai jäätelöä. Voit pureskele tabletteja, niellä niitä kokonaisina tai murskata ja sekoita ruokaa (kuten jäätelöä tai vanukas), joka on helppo tapa antaa tabletteja lapsille. Älä ota lääkettä useammin kuin suunnattu. Maali koko kurssin määräämän lääkkeen määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön vaikka tuntisit olosi paremmaksi. Tilaa oman annokset tasaisesti läpi päivän ja yön ja ottaa samaan aikaan joka päivä. Parasite (mato) kuolema voi olla hidasta. Jos haluat poistaa kaikki loiset (madot) suolistosta voi kestää useita päiviä.

  Ota yhteyttä lastenlääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilön koskevat tämän lääkkeen käytöstä lapsille. Erityistä varovaisuutta voidaan tarvita.

  Yliannostus: Jos luulet olet ottanut liikaa Anthelmin (Vermox) yhteyttä myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

  HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä siis anna Anthelmin (Vermox) muiden kanssa.

  Mitä jos kaipaan annos?

  p Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin voit. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, ota vain sen annosta. Älä ota kaksinkertaista tai ylimääräisiä annoksia. Sinun täytyy jättää sopiva annosten väli. Jos otat yhden annoksen päivässä ja on otettava unohtunutta annosta, varmista ettei vähintään 10-12 tuntia annosten välillä. Jos otat kaksi annosta päivässä ja on otettava unohtunutta annosta, varmista ettei vähintään 5-6 tunnin välillä annoksina.

  Mikä voi olla yhteisvaikutuksia Anthelmin (Vermox)?

  • karbamatsepiini
  • fenytoiini

  Kerro määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön kaikista muista lääkkeistä, joita käytät, kuten itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä tai rohdosvalmisteita . Kerro myös määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos olet usein käyttäjä juomien kanssa kofeiinia tai alkoholia, jos poltat, tai jos käytät laittomia huumeita. Nämä voivat vaikuttaa siihen, miten lääke toimii. Tarkista hoitohenkilökuntaan ennen lopettamista tai aloittamista joku lääkkeistä.

  Mitä minun pitäisi katsella, kun käytät Anthelmin (Vermox)?

  Käy määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön tarkistaa, että infektio on mennyt. Jos sinulla on vielä infektio 3 viikon kuluttua saatat tarvita toisen kuurin.

  Jos sinulla on hakamatoihin tai piiskamatoihin saatat olla aneeminen. Tarkista määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön nähdä, jos tarvitset rautalääkitystä.

  Jos sinulla on pinworms muita ihmisiä kotonasi vaatia hoitoa. Pinworms leviävät helposti lähikontaktissa.

  Pese kädet, hankaa kyntesi ja suihku usein. Joka päivä vaihtaa ja pestä vuodevaatteet, lakanat, ja alusvaatteet. Tämä auttaa pitämään muut perheenjäsenet saamasta tartuntaa. Desinfioi wc joka päivä, ja nihkeällä mopilla lattiat usein vähentää mato munia.

  Mitä haittavaikutuksia voi huomaan Anthelmin (Vermox)?

  Sivuvaikutukset, jotka sinun tulee ilmoittaa sinun määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön mahdollisimman pian:

 • kuumetta tai vilunväristyksiä, kurkkukipua
 • ihottuma, kutina
 • epätavallinen heikkous tai väsymys
 • Sivuvaikutukset, jotka eivät yleensä edellytä lääkärin hoitoa (ilmoita asiasta määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos ne jatkuvat tai ovat kiusallinen):

 • ripuli
 • huimaus
 • päänsärky
 • pahoinvointi, oksentelu
 • korvien soiminen
 • vatsakipu, joka voi esiintyä, kun suuria määriä matoja ovat läsnä
 • Tämä lista ei välttämättä kuvaa kaikki mahdolliset sivuvaikutukset.

  Mistä voin Anthelmin (Vermox)?

  Säilytettävä Ei lasten ulottuville astiaan, että pienet lapset eivät voi avata.

  Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F). Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.  Ostaa Anthelmin Online

  osta Anthelmin (Vermox), hankkia Anthelmin (Vermox), osta Anthelmin (Vermox) ilman lääkemääräystä, hankkia Anthelmin (Vermox) lääkäri ei ole määrännyt, osta Anthelmin (Vermox) ilman reseptiä, hankkia Anthelmin (Vermox) ilman reseptiä, osta Anthelmin (Vermox) ei ole määrännyt, hankkia Anthelmin (Vermox) ei ole määrännyt, Anthelmin (Vermox) osta, Anthelmin (Vermox) hankkia, osta Anthelmin (Vermox) verkossa, hankkia Anthelmin (Vermox) netissä, osta Anthelmin (Vermox) geneeristen, hankkia Anthelmin (Vermox) geneeristen, ostos Anthelmin (Vermox), ostaa Anthelmin (Vermox), hyvä kauppa Anthelmin (Vermox)