Ostaa Auriplak Online

ostaa Auriplak ilman reseptiä

Mikä tämä lääke?

Permetriiniä ihon voide käytetään hoitoon syyhy.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon ammattihenkilö tietää ennen kuin otan Auriplak (Acticin)?

Heidän täytyy tietää, jos sinulla on jokin näistä sairauksista:

 • astma
 • epätavallinen tai allerginen reaktio permetriiniä, eläinlääkintä-tai kotitalouskäyttöön tarkoitetut hyönteismyrkyt, muita lääkkeitä, krysanteemi, elintarvikkeet , väriaineita tai säilöntäaineita
 • raskaana tai yrität tulla raskaaksi
 • imetys
 • Miten minun pitäisi ottaa Auriplak (Acticin)?

  Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä ota suuhun. Kylpyamme tai suihku ei ole suositeltavaa ennen kuin Auriplak (Acticin). Perusteellisesti hankaa kermaa kaikki ihopinnoille klo päätäsi jalkapohjiasi. On tärkeää soveltaa sitä kaikkialla elimistössä, ei vain silloin ihottuma on. Voidetta sormien väliin ja varvas rypyt, poimuihin ranteen ja vyötärölinja, koloon pakarat, sukupuolielimissä ja navasta. Käytä hammastikulla soveltaa kerma alta kynnet ja varpaankynnet. Kynnet tulisi leikata lyhyeksi. Jos sinulla on vähän tai ei hiuksia, tai haet kerma tai pikkulapsen lapsi, varmista, että hiero kermaa niska, päänahka, hiusraja, temppeleitä ja otsa. Jättää sen 8-14 tuntia, sitten poista se uiminen ja sampoolla. Jos haet Auriplak (Acticin) toiselle henkilölle, käyttää muovi-tai kertakäyttöisiä käsineitä suojautua tartuntoja. Älä päästä Auriplak (Acticin) silmiin. Jos et, huuhtele runsaalla viileä vesijohtovettä.

  Keskustele lastenlääkäri koskevat tämän lääkkeen käytöstä lapsille. Vaikka tämä lääke voidaan määrätä lapsille kuin nuorille kuin 2 kuukauden iässä Valittujen olosuhteissa, varotoimenpiteet eivät koske.

  Yliannostus: Jos luulet olet ottanut liikaa Auriplak (Acticin) yhteyttä myrkytyskeskukseen tai hätätilanteessa huoneen kerralla.

  HUOMAUTUS: Tämä lääke on tarkoitettu vain sinulle. Älä siis anna Auriplak (Acticin) muiden kanssa.

  Mikä voi olla yhteisvaikutuksia Auriplak (Acticin)?

  yhteisvaikutuksia ei odoteta. Älä käytä muita ihonhoitotuotteita teennäinen kertomatta lääkärille tai terveydenhuollon ammattilainen. Anna terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista lääkkeistä, yrtit, käsikauppalääkkeitä, tai ravintolisiä käytät. Kerro myös, jos tupakoida, juoda alkoholia, tai käytä laittomia huumeita. Jotkin kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkityksen.

  Mitä minun pitäisi katsella, kun käytät Auriplak (Acticin)?

  Ei ole epätavallista kutinaa ja ihottumaa jatkaa niin kauan kuin 2-4 viikkoa käsittelyn jälkeen. Nämä oireet voivat olla väliaikainen reaktio edelleen punkit. Tämä ei tarkoita, tämä voide ei toimi tai että se tarvitsee kiinnittää uudelleen. Jos sinusta tuntuu, että kutina ja ihottuma on voimakas tai jos se jatkuu yli 4 viikkoa, keskustele lääkärin tai terveydenhuollon ammattihenkilön heti.

  Syyhy leviää suoraa ihokontaktia tartunnan saaneen henkilön. Perheenjäsenet ja seksikumppanit voi vaatia tämän hoidon. Sinun tulisi keskustella lääkärin tai terveydenhuollon ammattilainen.

  käyttäminen normaali pesuohjelma, sinun pitäisi pestä kaikki vaatteet, pyyhkeet ja liinavaatteet on koskettanut ihoa. Sinun ei tarvitse rewash puhdas vaatetus, joka ei ole vielä kulunut. Takit, huonekalut, matot, lattiat ja seinät ei tarvitse puhdistaa millään erityisellä tavalla.

  Mitä haittavaikutuksia voi huomaan Auriplak (Acticin)?

  Sivuvaikutukset, jotka eivät yleensä vaadi lääkärinhoitoa (raportoi lääkärille tai hoitohenkilökunnalle, jos ne jatkuvat tai ovat kiusallinen):

 • kutina
 • tunnottomuutta
 • ihottuma
 • punoitusta tai lievää turvotusta ihon
 • pistelyä tai polttava
 • kihelmöinti
 • Tämä lista ei välttämättä kuvaa kaikki mahdolliset sivuvaikutukset vaikutuksia.

  Mistä voin Auriplak (Acticin)?

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Säilytä huoneenlämmössä kuumuudelta ja suoralta auringonvalolta. Älä säilytä jääkaapissa tai pakastimessa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.  Ostaa Auriplak Online

  osta Auriplak (Acticin), hankkia Auriplak (Acticin), osta Auriplak (Acticin) ilman lääkemääräystä, hankkia Auriplak (Acticin) lääkäri ei ole määrännyt, osta Auriplak (Acticin) ilman reseptiä, hankkia Auriplak (Acticin) ilman reseptiä, osta Auriplak (Acticin) ei ole määrännyt, hankkia Auriplak (Acticin) ei ole määrännyt, Auriplak (Acticin) osta, Auriplak (Acticin) hankkia, osta Auriplak (Acticin) verkossa, hankkia Auriplak (Acticin) netissä, osta Auriplak (Acticin) geneeristen, hankkia Auriplak (Acticin) geneeristen, ostos Auriplak (Acticin), ostaa Auriplak (Acticin), hyvä kauppa Auriplak (Acticin)