Ostaa Avita Online

ostaa Avita ilman reseptiä

Mikä tämä lääke?

Tretinoiinia on luonnossa esiintyvä muoto A-vitamiinin Sitä käytetään auttaa ihoa uudistumaan.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon ammattihenkilö tietää ennen otan Avita (Renova)?

Heidän täytyy tietää, jos sinulla on jokin näistä sairauksista:

 • ekseema
 • liiallinen herkkyys auringonvalolle
 • auringonpolttama
 • epätavallinen tai allerginen reaktio tretinoiinia vitamiini, muita lääkkeitä, elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita
 • raskaana tai yrität tulla raskaaksi
 • imetys
 • Miten minun pitäisi käyttää Avita (Renova)?

  Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä ota suuhun. Pese iho miedolla, ei-lääkesaippua ennen käyttöä. Pat ihon kuivana. Odota 20-30 minuuttia ihosi kuivua ennen käyttöä, jotta minimoidaan ihoärsytystä. Levitä tarpeeksi lääkettä kattamaan teennäinen ja hiero kevyesti. Vältä Avita (Renova) sinun silmät, korvat, sieraimet, kulmat nenää ja suuta. Älä käytä useammin kuin lääkärin tai terveydenhuollon ammattilainen on suositellut. Käyttävät liikaa Avita (Renova) voi ärsyttää tai lisätä ärsytystä ihoa, ja ei anna nopeammin tai parempia tuloksia.

  Ota yhteyttä lastenlääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilön koskevat lääkitseminen lapsilla. Vaikka tämä lääke voidaan määrätä lapsille kuin nuorille kuin 12-vuotiaat Valittujen olosuhteissa, varotoimenpiteet eivät koske.

  Yliannostus: Jos luulet olet levittänyt liikaa Avita (Renova) yhteyttä myrkytyskeskukseen tai hätätilanteessa huoneen kerralla.

  HUOMAUTUS: Tämä lääke on tarkoitettu vain sinulle. Älä jakaa sen muiden kanssa.

  Mitä jos kaipaan annos?

  p Jos unohdat annoksen, jätä annos ja jatka normaaliin aikatauluun. Älä käytä ylimääräisiä annoksia, tai käyttää pidemmän aikaa kuin lääkärin ohjeiden mukaan tai terveydenhuollon ammattilainen.

  Mikä voi olla yhteisvaikutuksia Avita (Renova)?

 • lääkkeiden tai muut valmisteet, jotka voivat kuivaa ihoa, kuten bentsoyyliperoksidin tai salisyylihappoa
 • lääkkeitä, jotka lisäävät herkkyys auringonvalolle, kuten tetrasykliiniä tai sulfalääkkeitä
 • Tämä lista ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista lääkkeistä, yrtit, käsikauppalääkkeitä, tai ravintolisiä käytät. Kerro myös, jos tupakoida, juoda alkoholia, tai käytä laittomia huumeita. Jotkin kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkityksen.

  Mitä minun pitäisi katsella, kun käytät Avita (Renova)?

  Se voi kestää 2-12 viikkoa ennen kuin näet täydellä teholla. Älä käytä seuraavia tuotteita samoilla alueilla, jotka olet hoitavan Avita (Renova), ellei toisin ohjannut lääkärin tai terveydenhuollon ammattilainen: muista ajankohtaisista aineita, joilla voimakkaasti ihoa kuivattava vaikutus kuten tuotteiden korkea alkoholipitoisuus, adstringaatioon, mausteet , kuori kalkin tai muiden sitrushedelmien, lääkkeitä saippuat tai shampoot, permanentti ratkaisuja, elektrolyysin, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja tai muita valmisteita tai prosesseja, jotka saattavat kuivua tai ärsyttää ihoa.

  Tämä lääke voi tehdä sinulle enemmän herkkä auringolle. Pidä poissa auringosta. Jos et voi välttää auringossa, suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta. Älä käytä solariumia tai solariumia / kopit. Vältä kylmä sää ja tuuli niin paljon kuin mahdollista, ja käyttää vaatteita suojaamaan sinua sää. Ihoa hoidetaan tämä lääke saattaa kuivua tai saada tuulen poltetaan helpommin.

  Mitä haittavaikutuksia voi huomaan Avita (Renova)?

  Haittavaikutuksia, sinun tulee ilmoittaa omalle lääkärille tai terveyden terveydenhuollon ammattihenkilö mahdollisimman pian:

 • tummumista tai keventäminen käsiteltyjen alueiden
 • vakavia kirvely, kutina, rupeutuminen tai turvotus käsiteltyjen alueiden
 • Sivuvaikutukset, jotka eivät yleensä edellytä lääkärin hoitoa (ilmoita asiasta lääkärille tai hoitohenkilökunnalle, jos ne jatkuvat tai ovat kiusallinen):

 • lisääntynyt herkkyys aurinko
 • kutina
 • lievä kirvely
 • punainen, tulehtunut ja ärtynyt iho, iho saattaa kuoriutua muutaman päivän jälkeen
 • Tämä lista ei kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

  Mistä voin Avita (Renova)?

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Säilytä alle 27 ° C (80 astetta F). Ei saa jäätyä. Herkkä valolle. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.  Ostaa Avita Online

  osta Avita (Renova), hankkia Avita (Renova), osta Avita (Renova) ilman lääkemääräystä, hankkia Avita (Renova) lääkäri ei ole määrännyt, osta Avita (Renova) ilman reseptiä, hankkia Avita (Renova) ilman reseptiä, osta Avita (Renova) ei ole määrännyt, hankkia Avita (Renova) ei ole määrännyt, Avita (Renova) osta, Avita (Renova) hankkia, osta Avita (Renova) verkossa, hankkia Avita (Renova) netissä, osta Avita (Renova) geneeristen, hankkia Avita (Renova) geneeristen, ostos Avita (Renova), ostaa Avita (Renova), hyvä kauppa Avita (Renova)