Købe C-86 Crema (Nizoral) Uden Recept

C-86 Crema (Nizoral)
Generisk C-86 Crema anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Cabaser (Dostinex) Uden Recept

Cabaser (Dostinex)
Generisk Cabaser anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabaseril (Dostinex) Uden Recept

Cabaseril (Dostinex)
Generisk Cabaseril anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabergolek (Dostinex) Uden Recept

Cabergolek (Dostinex)
Generisk Cabergolek anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabergolin (Dostinex) Uden Recept

Cabergolin (Dostinex)
Generisk Cabergolin anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabergolina (Dostinex) Uden Recept

Cabergolina (Dostinex)
Generisk Cabergolina anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabergoline (Dostinex) Uden Recept

Cabergoline (Dostinex)
Generisk Cabergoline anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabergolinum (Dostinex) Uden Recept

Cabergolinum (Dostinex)
Generisk Cabergolinum anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Caberlin (Dostinex) Uden Recept

Caberlin (Dostinex)
Generisk Caberlin anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Caberpar (Dostinex) Uden Recept

Caberpar (Dostinex)
Generisk Caberpar anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabeser (Dostinex) Uden Recept

Cabeser (Dostinex)
Generisk Cabeser anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabest (Dostinex) Uden Recept

Cabest (Dostinex)
Generisk Cabest anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cabretol (Tegretol) Uden Recept

Cabretol (Tegretol)
Generisk Cabretol anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Cadalol (Coreg) Uden Recept

Cadalol (Coreg)
Generisk Cadalol bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cademesin (Cardura) Uden Recept

Cademesin (Cardura)
Generisk Cademesin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cadex (Cardura) Uden Recept

Cadex (Cardura)
Generisk Cadex bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cadil (Coreg) Uden Recept

Cadil (Coreg)
Generisk Cadil bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Caditar (Celebrex) Uden Recept

Caditar (Celebrex)
Generic Caditar bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Cal-antagon (Cartia) Uden Recept

Cal-antagon (Cartia)
Generisk Cal-antagon bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Calan Uden Recept

Calan
Generisk Calan bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Calan Sr Uden Recept

Calan Sr
Generisk Calan vedvarende frigivelse anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller andre lægemidler.
læs mere...

Købe Calaptin (Calan) Uden Recept

Calaptin (Calan)
Generisk Calaptin bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Calchan (Adalat) Uden Recept

Calchan (Adalat)
Generisk Calchan bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Calcheck (Adalat) Uden Recept

Calcheck (Adalat)
Generisk Calcheck bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Calcianta (Adalat) Uden Recept

Calcianta (Adalat)
Generisk Calcianta bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Calcibloc (Adalat) Uden Recept

Calcibloc (Adalat)
Generisk Calcibloc bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Calcigard (Adalat) Uden Recept

Calcigard (Adalat)
Generisk Calcigard bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Calcijex (Rocaltrol) Uden Recept

Calcijex (Rocaltrol)
Generisk Calcijex bruges til at håndtere visse betingelser er forårsaget af høje eller lave parathyreoideahormonkoncentrationen. Det bruges til at styre lavt calciumindhold i blodet hos patienter, der er på kronisk dialysebehandling.
læs mere...

Købe Calcitriol (Rocaltrol) Uden Recept

Calcitriol (Rocaltrol)
Generisk Calcitriol bruges til at håndtere visse betingelser er forårsaget af høje eller lave parathyreoideahormonkoncentrationen. Det bruges til at styre lavt calciumindhold i blodet hos patienter, der er på kronisk dialysebehandling.
læs mere...

Købe Calcora (Aggrenox) Uden Recept

Calcora (Aggrenox)
Generisk Calcora anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Calfate (Carafate) Uden Recept

Calfate (Carafate)
Generisk Calfate anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Calidiol (Estrace) Uden Recept

Calidiol (Estrace)
Generisk Calidiol bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Calmesosyn (Cardura) Uden Recept

Calmesosyn (Cardura)
Generisk Calmesosyn bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Calmin (Ponstel) Uden Recept

Calmin (Ponstel)
Generisk Calmin er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Calnate (Vasotec) Uden Recept

Calnate (Vasotec)
Generisk Calnate anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Calnit (Nimotop) Uden Recept

Calnit (Nimotop)
Generisk Calnit anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Calnurs (Cartia) Uden Recept

Calnurs (Cartia)
Generisk Calnurs bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Calofra (Aricept) Uden Recept

Calofra (Aricept)
Generisk Calofra anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Calton (Celexa) Uden Recept

Calton (Celexa)
Generic Calton anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Camisan (Lamisil) Uden Recept

Camisan (Lamisil)
Generisk Camisan er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Canac (Acticin) Uden Recept

Canac (Acticin)
Generisk Canac creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Canasa (Asacol) Uden Recept

Canasa (Asacol)
Generic Canasa bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Canaural (Deltasone) Uden Recept

Canaural (Deltasone)
Generisk Canaural bruges til at give lindring for betændte områder af kroppen. Det lesses hævelse, rødme, kløe og allergiske reaktioner. Det er ofte brugt som en del af behandlingen for en række forskellige sygdomme, såsom svær allergi eller hudproblemer, astma, arthritis, osv.
læs mere...

Købe Candid-cl (Cleocin) Uden Recept

Candid-cl (Cleocin)
Generisk Candid-cl anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Candiderm (Nizoral) Uden Recept

Candiderm (Nizoral)
Generisk Candiderm anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Candidin (Diflucan) Uden Recept

Candidin (Diflucan)
Generisk Candidin er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candilin (Diflucan) Uden Recept

Candilin (Diflucan)
Generisk Candilin er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candimicol (Diflucan) Uden Recept

Candimicol (Diflucan)
Generisk Candimicol er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candinil (Diflucan) Uden Recept

Candinil (Diflucan)
Generisk Candinil er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candipar (Diflucan) Uden Recept

Candipar (Diflucan)
Generisk Candipar er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candivast (Diflucan) Uden Recept

Candivast (Diflucan)
Generisk Candivast er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candizol (Diflucan) Uden Recept

Candizol (Diflucan)
Generisk Candizol er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Candoral (Nizoral) Uden Recept

Candoral (Nizoral)
Generisk Candoral anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Canesoral (Diflucan) Uden Recept

Canesoral (Diflucan)
Generisk Canesoral er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Canifug Fluco (Diflucan) Uden Recept

Canifug Fluco (Diflucan)
Generisk Canifug Fluco er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Canitex (Acticin) Uden Recept

Canitex (Acticin)
Generisk Canitex creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Canoral (Diflucan) Uden Recept

Canoral (Diflucan)
Generisk Canoral er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Canova (Intagra) Uden Recept

Canova (Intagra)
Canova er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Canovel (Acticin) Uden Recept

Canovel (Acticin)
Generisk Canovel creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Canozol-d (Motilium) Uden Recept

Canozol-d (Motilium)
Generisk Canozol-d er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cantinia (Diflucan) Uden Recept

Cantinia (Diflucan)
Generisk Cantinia er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Capel (Nizoral) Uden Recept

Capel (Nizoral)
Generisk Capel anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Capitis (Acticin) Uden Recept

Capitis (Acticin)
Generisk Capitis creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Caprol (Protonix) Uden Recept

Caprol (Protonix)
Generisk Caprol anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Capulton (Risperdal) Uden Recept

Capulton (Risperdal)
Generisk Capulton bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Carace (Zestril) Uden Recept

Carace (Zestril)
Generisk Carace bruges til behandling af forhøjet blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at styre hjertesvigt eller forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Carafate Uden Recept

Carafate
Generisk Carafate anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Caravel (Coreg) Uden Recept

Caravel (Coreg)
Generisk Caravel bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carba (Tegretol) Uden Recept

Carba (Tegretol)
Generisk Carba anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carba-ct (Tegretol) Uden Recept

Carba-ct (Tegretol)
Generisk Carba-ct anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbabeta (Tegretol) Uden Recept

Carbabeta (Tegretol)
Generisk Carbabeta anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbacot (Robaxin) Uden Recept

Carbacot (Robaxin)
Generisk Carbacot bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Carbadogen (Cardura) Uden Recept

Carbadogen (Cardura)
Generisk Carbadogen bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Carbadura (Tegretol) Uden Recept

Carbadura (Tegretol)
Generisk Carbadura anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbaflex (Robaxin) Uden Recept

Carbaflex (Robaxin)
Generisk Carbaflex bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Carbaflux (Tegretol) Uden Recept

Carbaflux (Tegretol)
Generisk Carbaflux anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbagamma (Tegretol) Uden Recept

Carbagamma (Tegretol)
Generisk Carbagamma anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbagen (Tegretol) Uden Recept

Carbagen (Tegretol)
Generisk Carbagen anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbagramon (Tegretol) Uden Recept

Carbagramon (Tegretol)
Generisk Carbagramon anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbalex (Tegretol) Uden Recept

Carbalex (Tegretol)
Generisk Carbalex anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbaltpsin (Tegretol) Uden Recept

Carbaltpsin (Tegretol)
Generisk Carbaltpsin anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbamacepina (Tegretol) Uden Recept

Carbamacepina (Tegretol)
Generisk Carbamacepina anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbamat (Tegretol) Uden Recept

Carbamat (Tegretol)
Generisk Carbamat anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbamazepine (Tegretol) Uden Recept

Carbamazepine (Tegretol)
Generisk Carbamazepine anvendes til kontrol af visse typer af epileptiske anfald. Det er også bruges til behandling af svære smerter i kæben eller kind forårsaget af en facial nerve problem (trigeminusneuralgi).
læs mere...

Købe Carbatil (Coreg) Uden Recept

Carbatil (Coreg)
Generisk Carbatil bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carbex (Eldepryl) Uden Recept

Carbex (Eldepryl)
Generisk Carbex anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Carbidopa Levodopa (Sinemet) Uden Recept

Carbidopa Levodopa (Sinemet)
Generisk Carbidopa Levodopa anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Carbidopa-levodopa (Sinemet) Uden Recept

Carbidopa-levodopa (Sinemet)
Generisk Carbidopa-levodopa anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Carbilev (Sinemet) Uden Recept

Carbilev (Sinemet)
Generisk Carbilev anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Carbinib (Diamox) Uden Recept

Carbinib (Diamox)
Generic Carbinib bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Carbloxal (Coreg) Uden Recept

Carbloxal (Coreg)
Generisk Carbloxal bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carbose (Precose) Uden Recept

Carbose (Precose)
Generisk Carbose bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Carca (Coreg) Uden Recept

Carca (Coreg)
Generisk Carca bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carcopa (Sinemet) Uden Recept

Carcopa (Sinemet)
Generisk Carcopa anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Cardace (Altace) Uden Recept

Cardace (Altace)
Generisk Cardace anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Cardactona (Aldactone) Uden Recept

Cardactona (Aldactone)
Generisk Cardactona bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Cardalin (Adalat) Uden Recept

Cardalin (Adalat)
Generisk Cardalin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Cardenalin (Cardura) Uden Recept

Cardenalin (Cardura)
Generisk Cardenalin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardiacin (Lanoxin) Uden Recept

Cardiacin (Lanoxin)
Generisk Cardiacin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Cardiatone (Aldactone) Uden Recept

Cardiatone (Aldactone)
Generisk Cardiatone bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Cardicon (Adalat) Uden Recept

Cardicon (Adalat)
Generisk Cardicon bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Cardicon Osmos (Adalat) Uden Recept

Cardicon Osmos (Adalat)
Generisk Cardicon Osmos bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Cardigard (Coreg) Uden Recept

Cardigard (Coreg)
Generisk Cardigard bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cardilo (Cordarone) Uden Recept

Cardilo (Cordarone)
Generisk Cardilo er et antiarytmisk medicin, der påvirker rytmen af hjerteslag. Det bruges til at hjælpe med at holde hjertet slå normalt mennesker med livstruende hjerterytmeforstyrrelser.
læs mere...

Købe Cardilol (Coreg) Uden Recept

Cardilol (Coreg)
Generisk Cardilol bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cardin (Vytorin) Uden Recept

Cardin (Vytorin)
Generisk Cardin bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Cardinorm (Calan) Uden Recept

Cardinorm (Calan)
Generisk Cardinorm bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cardiogoxin (Lanoxin) Uden Recept

Cardiogoxin (Lanoxin)
Generisk Cardiogoxin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Cardiol (Coreg) Uden Recept

Cardiol (Coreg)
Generisk Cardiol bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cardiolen (Calan) Uden Recept

Cardiolen (Calan)
Generisk Cardiolen bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cardioprotect (Calan) Uden Recept

Cardioprotect (Calan)
Generisk Cardioprotect bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cardiostatin (Mevacor) Uden Recept

Cardiostatin (Mevacor)
Generisk Cardiostatin bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Cardiover (Calan) Uden Recept

Cardiover (Calan)
Generisk Cardiover bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cardipen (Aceon) Uden Recept

Cardipen (Aceon)
Generisk Cardipen er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Cardiser (Cartia) Uden Recept

Cardiser (Cartia)
Generisk Cardiser bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carditonin (Aggrenox) Uden Recept

Carditonin (Aggrenox)
Generisk Carditonin anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Cardium (Cartia) Uden Recept

Cardium (Cartia)
Generisk Cardium bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cardival (Diovan) Uden Recept

Cardival (Diovan)
Generic Cardival anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Cardix (Coreg) Uden Recept

Cardix (Coreg)
Generisk Cardix bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cardizaar (Cozaar) Uden Recept

Cardizaar (Cozaar)
Generisk Cardizaar anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cardizem (Cartia) Uden Recept

Cardizem (Cartia)
Generisk Cardizem bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cardol (Betapace) Uden Recept

Cardol (Betapace)
Generisk Cardol bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

Købe Cardon (Cozaar) Uden Recept

Cardon (Cozaar)
Generisk Cardon anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cardonan (Cardura) Uden Recept

Cardonan (Cardura)
Generisk Cardonan bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardopar (Sinemet) Uden Recept

Cardopar (Sinemet)
Generisk Cardopar anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Cardoplus (Cozaar) Uden Recept

Cardoplus (Cozaar)
Generisk Cardoplus anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cardoral (Cardura) Uden Recept

Cardoral (Cardura)
Generisk Cardoral bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardosin Retard (Cardura) Uden Recept

Cardosin Retard (Cardura)
Generisk Cardosin Retard bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardox (Cardura) Uden Recept

Cardox (Cardura)
Generisk Cardox bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardoxin (Aggrenox) Uden Recept

Cardoxin (Aggrenox)
Generisk Cardoxin anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Cardugen (Cardura) Uden Recept

Cardugen (Cardura)
Generisk Cardugen bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardular (Cardura) Uden Recept

Cardular (Cardura)
Generisk Cardular bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardura Uden Recept

Cardura
Generisk Cardura bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Carduran (Cardura) Uden Recept

Carduran (Cardura)
Generisk Carduran bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cardzaar (Cozaar) Uden Recept

Cardzaar (Cozaar)
Generisk Cardzaar anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Carencil (Aricept) Uden Recept

Carencil (Aricept)
Generisk Carencil anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Carlatrend (Coreg) Uden Recept

Carlatrend (Coreg)
Generisk Carlatrend bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carlevod (Sinemet) Uden Recept

Carlevod (Sinemet)
Generisk Carlevod anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Carlitex (Benicar) Uden Recept

Carlitex (Benicar)
Generisk Carlitex bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Carlon (Vasotec) Uden Recept

Carlon (Vasotec)
Generisk Carlon anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Carmetic (Compazine) Uden Recept

Carmetic (Compazine)
Generisk Carmetic anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Carpiaton (Aldactone) Uden Recept

Carpiaton (Aldactone)
Generisk Carpiaton bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Carreldon (Cartia) Uden Recept

Carreldon (Cartia)
Generisk Carreldon bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carsem (Cardura) Uden Recept

Carsem (Cardura)
Generisk Carsem bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Cartan (Cozaar) Uden Recept

Cartan (Cozaar)
Generisk Cartan anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cartia Uden Recept

Cartia
Generisk Cartia bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cartia Xt Uden Recept

Cartia Xt
Generisk Cartia XT bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Carvedilol (Coreg) Uden Recept

Carvedilol (Coreg)
Generisk Carvedilol bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Casbol (Paxil) Uden Recept

Casbol (Paxil)
Generisk Casbol bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Casodex Uden Recept

Casodex
Generisk Casodex bruges til behandling af prostata cancer.This medicin er beregnet til brug med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Catalip (Tricor) Uden Recept

Catalip (Tricor)
Generisk Catalip anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Catalip er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Catlep (Indocin) Uden Recept

Catlep (Indocin)
Generisk Catlep bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Catovel (Acticin) Uden Recept

Catovel (Acticin)
Generisk Catovel creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Cavapro (Avalide) Uden Recept

Cavapro (Avalide)
Generisk Cavapro er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Caveril (Calan) Uden Recept

Caveril (Calan)
Generisk Caveril bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Caverta Uden Recept

Caverta
Caverta er mærke af Sildenafil Citrate, den mest effektive behandling for erektil dysfunktion og pulmonal arteriel hypertension.
læs mere...

Købe Cebotval (Depakote) Uden Recept

Cebotval (Depakote)
Generisk Cebotval anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Cebralat (Pletal) Uden Recept

Cebralat (Pletal)
Generisk Cebralat bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cebrocal (Aricept) Uden Recept

Cebrocal (Aricept)
Generisk Cebrocal anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Cebrofort (Nimotop) Uden Recept

Cebrofort (Nimotop)
Generisk Cebrofort anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Ceclor Uden Recept

Ceclor
Generisk Ceclor anvendes i behandlingen af øre, næse, hals, luftveje, urinveje, og hudinfektioner forårsaget af specifikke bakterier, herunder staph, STREP og E. coli. Anvendelser indbefatter behandling af ømme eller halsbetændelse, lungebetændelse og tonsillitis.
læs mere...

Købe Ceclor Cd Uden Recept

Ceclor Cd
Generisk Ceclor Modified-Release anvendes i behandlingen af øre, næse, hals, luftveje, urinveje, og hudinfektioner forårsaget af specifikke bakterier, herunder staph, STREP og E. coli. Anvendelser indbefatter behandling af ømme eller halsbetændelse, lungebetændelse og tonsillitis. Det er også bruges til opblussen af kronisk bronkitis.
læs mere...

Købe Cedantron (Zofran) Uden Recept

Cedantron (Zofran)
Generisk Cedantron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Cedar (Arcoxia) Uden Recept

Cedar (Arcoxia)
Generisk Cedar anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Cednir (Omnicef) Uden Recept

Cednir (Omnicef)
Generisk Cednir er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cedrina (Seroquel) Uden Recept

Cedrina (Seroquel)
Generisk Cedrina er et antipsykotisk medicin. Det bruges til behandling af skizofreni og bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Cefabiot (Ceftin) Uden Recept

Cefabiot (Ceftin)
Generisk Cefabiot anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Cefadroxil (Duricef) Uden Recept

Cefadroxil (Duricef)
Generisk Cefadroxil er i en gruppe af lægemidler kaldet cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefagen (Ceftin) Uden Recept

Cefagen (Ceftin)
Generisk Cefagen anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Cefaks (Ceftin) Uden Recept

Cefaks (Ceftin)
Generisk Cefaks anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Cefasyn (Ceftin) Uden Recept

Cefasyn (Ceftin)
Generisk Cefasyn anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Cefatin (Ceftin) Uden Recept

Cefatin (Ceftin)
Generisk Cefatin anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Cefdinir (Omnicef) Uden Recept

Cefdinir (Omnicef)
Generisk Cefdinir er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefdinirum (Omnicef) Uden Recept

Cefdinirum (Omnicef)
Generisk Cefdinirum er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefdir (Omnicef) Uden Recept

Cefdir (Omnicef)
Generisk Cefdir er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefdolife (Vantin) Uden Recept

Cefdolife (Vantin)
Generisk Cefdolife anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefdox (Vantin) Uden Recept

Cefdox (Vantin)
Generisk Cefdox anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefida (Omnicef) Uden Recept

Cefida (Omnicef)
Generisk Cefida er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefirax (Vantin) Uden Recept

Cefirax (Vantin)
Generisk Cefirax anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefix (Suprax) Uden Recept

Cefix (Suprax)
Generisk Cefix et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Cefixima (Suprax) Uden Recept

Cefixima (Suprax)
Generisk Cefixima et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Cefixime (Suprax) Uden Recept

Cefixime (Suprax)
Generisk Cefixime et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Cefiximum (Suprax) Uden Recept

Cefiximum (Suprax)
Generisk Cefiximum et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Ceflosil (Omnicef) Uden Recept

Ceflosil (Omnicef)
Generisk Ceflosil er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefnil (Omnicef) Uden Recept

Cefnil (Omnicef)
Generisk Cefnil er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefobid (Vantin) Uden Recept

Cefobid (Vantin)
Generisk Cefobid anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefodox (Vantin) Uden Recept

Cefodox (Vantin)
Generisk Cefodox anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefolex (Vantin) Uden Recept

Cefolex (Vantin)
Generisk Cefolex anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefomin (Vantin) Uden Recept

Cefomin (Vantin)
Generisk Cefomin anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefoprox (Vantin) Uden Recept

Cefoprox (Vantin)
Generisk Cefoprox anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefpodoxim (Vantin) Uden Recept

Cefpodoxim (Vantin)
Generisk Cefpodoxim anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefpodoxima (Vantin) Uden Recept

Cefpodoxima (Vantin)
Generisk Cefpodoxima anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefpodoxime (Vantin) Uden Recept

Cefpodoxime (Vantin)
Generisk Cefpodoxime anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefpodoximum (Vantin) Uden Recept

Cefpodoximum (Vantin)
Generisk Cefpodoximum anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefpolek (Vantin) Uden Recept

Cefpolek (Vantin)
Generisk Cefpolek anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cefspan (Suprax) Uden Recept

Cefspan (Suprax)
Generisk Cefspan et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Ceftanir (Omnicef) Uden Recept

Ceftanir (Omnicef)
Generisk Ceftanir er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Ceftils (Vantin) Uden Recept

Ceftils (Vantin)
Generisk Ceftils anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Ceftin Uden Recept

Ceftin
Generisk Ceftin anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Ceftinex (Omnicef) Uden Recept

Ceftinex (Omnicef)
Generisk Ceftinex er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefuroxime (Ceftin) Uden Recept

Cefuroxime (Ceftin)
Generisk Cefuroxime anvendes til behandling af bakterielle infektioner (sinus, hud, lunge, urinveje, øre og hals).
læs mere...

Købe Cefzon (Omnicef) Uden Recept

Cefzon (Omnicef)
Generisk Cefzon er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Cefzone (Omnicef) Uden Recept

Cefzone (Omnicef)
Generisk Cefzone er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Celapram (Celexa) Uden Recept

Celapram (Celexa)
Generic Celapram anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Celcox (Celebrex) Uden Recept

Celcox (Celebrex)
Generic Celcox bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celcoxx (Celebrex) Uden Recept

Celcoxx (Celebrex)
Generic Celcoxx bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celebra (Celebrex) Uden Recept

Celebra (Celebrex)
Generic Celebra bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celebrex Uden Recept

Celebrex
Generic Celebrex bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celeco (Celebrex) Uden Recept

Celeco (Celebrex)
Generic Celeco bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celecoxib (Celebrex) Uden Recept

Celecoxib (Celebrex)
Generic Celecoxib bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celecoxibum (Celebrex) Uden Recept

Celecoxibum (Celebrex)
Generic Celecoxibum bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celemax (Celebrex) Uden Recept

Celemax (Celebrex)
Generic Celemax bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celenta (Celebrex) Uden Recept

Celenta (Celebrex)
Generic Celenta bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celexa Uden Recept

Celexa
Generic Celexa anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Celib (Celebrex) Uden Recept

Celib (Celebrex)
Generic Celib bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celica (Celexa) Uden Recept

Celica (Celexa)
Generic Celica anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Celius (Celexa) Uden Recept

Celius (Celexa)
Generic Celius anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cellcept Uden Recept

Cellcept
Generic CellCept bruges til forebyggelse af organafstødning efter nyre, lever eller hjerte transplantationer. Denne medicin anvendes i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cellondan (Zofran) Uden Recept

Cellondan (Zofran)
Generisk Cellondan bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Celosti (Celebrex) Uden Recept

Celosti (Celebrex)
Generic Celosti bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celox-r (Celebrex) Uden Recept

Celox-r (Celebrex)
Generic Celox-r bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celoxib (Celebrex) Uden Recept

Celoxib (Celebrex)
Generic Celoxib bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celoxx (Celebrex) Uden Recept

Celoxx (Celebrex)
Generic Celoxx bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Celtium (Lexapro) Uden Recept

Celtium (Lexapro)
Generisk Celtium bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Cenestin (Premarin) Uden Recept

Cenestin (Premarin)
Generic Cenestin bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Cepalux (Flomax) Uden Recept

Cepalux (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Cepdoxim (Vantin) Uden Recept

Cepdoxim (Vantin)
Generisk Cepdoxim anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cephalexin (Keflex) Uden Recept

Cephalexin (Keflex)
Generisk Cephalexin er i en gruppe af lægemidler kaldet cefalosporiner. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af bakterier, herunder øvre luftvejsinfektioner, øreinfektioner, hudinfektioner, og urinvejsinfektioner.
læs mere...

Købe Cephoral (Suprax) Uden Recept

Cephoral (Suprax)
Generisk Cephoral et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Cepodem (Vantin) Uden Recept

Cepodem (Vantin)
Generisk Cepodem anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cepodix (Vantin) Uden Recept

Cepodix (Vantin)
Generisk Cepodix anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Cerclerol (Vytorin) Uden Recept

Cerclerol (Vytorin)
Generisk Cerclerol bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Cereb (Depakote) Uden Recept

Cereb (Depakote)
Generisk Cereb anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Cereluc (Actoplus Met) Uden Recept

Cereluc (Actoplus Met)
Generisk Cereluc bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Ceremax (Nimotop) Uden Recept

Ceremax (Nimotop)
Generisk Ceremax anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Cerotor (Celexa) Uden Recept

Cerotor (Celexa)
Generic Cerotor anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cerrokast (Singulair) Uden Recept

Cerrokast (Singulair)
Generisk Cerrokast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Ceso (Nexium) Uden Recept

Ceso (Nexium)
Generic Ceso nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cetalmic (Ponstel) Uden Recept

Cetalmic (Ponstel)
Generisk Cetalmic er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Cetampril (Vasotec) Uden Recept

Cetampril (Vasotec)
Generisk Cetampril anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Cetatrex (Imitrex) Uden Recept

Cetatrex (Imitrex)
Generisk Cetatrex bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Cetirizine (Zyrtec) Uden Recept

Cetirizine (Zyrtec)
Generisk Cetirizine anvendes til at forebygge eller behandle symptomer på høfeber og behandle kulde eller allergiske symptomer såsom nysen, kløe, rindende øjne, eller løbende næse. Det er også bruges til behandling af kløe og hævelse forårsaget af kronisk nældefeber (nældefeber).
læs mere...

Købe Cetohexal (Nizoral) Uden Recept

Cetohexal (Nizoral)
Generisk Cetohexal anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Cetonax (Nizoral) Uden Recept

Cetonax (Nizoral)
Generisk Cetonax anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Cetonil (Nizoral) Uden Recept

Cetonil (Nizoral)
Generisk Cetonil anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Cetron (Zofran) Uden Recept

Cetron (Zofran)
Generisk Cetron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Cevimin (Indocin) Uden Recept

Cevimin (Indocin)
Generisk Cevimin bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Cexb (Celebrex) Uden Recept

Cexb (Celebrex)
Generic Cexb bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Cezin (Uroxatral) Uden Recept

Cezin (Uroxatral)
Generisk Cezin er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Cezolin (Nizoral) Uden Recept

Cezolin (Nizoral)
Generisk Cezolin anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Champix Uden Recept

Champix
Champix er et rygestop medicin.
læs mere...

Købe Channel (Cartia) Uden Recept

Channel (Cartia)
Generisk Channel bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Chemicon (Nizoral) Uden Recept

Chemicon (Nizoral)
Generisk Chemicon anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Chemiderm (Lamisil) Uden Recept

Chemiderm (Lamisil)
Generisk Chemiderm er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Chexid (Prevacid) Uden Recept

Chexid (Prevacid)
Generisk Chexid nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Chibro-proscar (Propecia) Uden Recept

Chibro-proscar (Propecia)
Generic Chibro-proscar bruges til behandling af visse typer af mandlige mønster hårtab (androgen alopeci) hos mænd. Det er også bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) hos mænd med forstørret prostata.
læs mere...

Købe Chibroxin (Noroxin) Uden Recept

Chibroxin (Noroxin)
Generisk Norfloxacin er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i det urogenitale system.
læs mere...

Købe Chibroxine (Noroxin) Uden Recept

Chibroxine (Noroxin)
Generisk Norfloxacin er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i det urogenitale system.
læs mere...

Købe Chibroxol (Noroxin) Uden Recept

Chibroxol (Noroxin)
Generisk Norfloxacin er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i det urogenitale system.
læs mere...

Købe Chinotal (Trental) Uden Recept

Chinotal (Trental)
Generisk Chinotal anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Chloramphenicol (Chloromycetin) Uden Recept

Chloramphenicol (Chloromycetin)
Generisk Chloramphenicol er et antibiotikum, der er klinisk anvendeligt for alvorlige infektioner forårsaget af organismer, der er modtagelige for de antimikrobielle virkninger, når mindre potentielt farlige terapeutiske midler er ineffektive eller kontraindiceret.
læs mere...

Købe Chlorochin (Aralen) Uden Recept

Chlorochin (Aralen)
Generisk Chlorochin bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Chloromycetin Uden Recept

Chloromycetin
Generisk Chloromycetin er et antibiotikum, der er klinisk anvendeligt for alvorlige infektioner forårsaget af organismer, der er modtagelige for de antimikrobielle virkninger, når mindre potentielt farlige terapeutiske midler er ineffektive eller kontraindiceret.
læs mere...

Købe Chloropernazinum (Compazine) Uden Recept

Chloropernazinum (Compazine)
Generisk Chloropernazinum anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Chloroquin (Aralen) Uden Recept

Chloroquin (Aralen)
Generisk Chloroquin bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Chloroquine (Aralen) Uden Recept

Chloroquine (Aralen)
Generisk Chloroquine bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Chloroquine Phosphate (Aralen) Uden Recept

Chloroquine Phosphate (Aralen)
Generisk Chloroquine Phosphate bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Chloroquinum (Aralen) Uden Recept

Chloroquinum (Aralen)
Generisk Chloroquinum bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Chloroson (Aralen) Uden Recept

Chloroson (Aralen)
Generisk Chloroson bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Chlorquin (Aralen) Uden Recept

Chlorquin (Aralen)
Generisk Chlorquin bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Choice (Coumadin) Uden Recept

Choice (Coumadin)
Generisk Choice bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Cholemed (Vytorin) Uden Recept

Cholemed (Vytorin)
Generisk Cholemed bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Cholestad (Vytorin) Uden Recept

Cholestad (Vytorin)
Generisk Cholestad bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Cholestat (Vytorin) Uden Recept

Cholestat (Vytorin)
Generisk Cholestat bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Cholipam (Vytorin) Uden Recept

Cholipam (Vytorin)
Generisk Cholipam bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Cholvastin (Mevacor) Uden Recept

Cholvastin (Mevacor)
Generisk Cholvastin bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Christatin (Vytorin) Uden Recept

Christatin (Vytorin)
Generisk Christatin bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Chrono-indocid (Indocin) Uden Recept

Chrono-indocid (Indocin)
Generisk Chrono-indocid bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Cialis Uden Recept

Cialis
Cialis anvendes til behandling af erektionsproblemer hos mænd. Det er det eneste stof, som ikke kun er hurtigtvirkende (arbejder i 30 minutter), men er også kendt for at være effektiv, så længe som 36 timer således at du kan vælge det tidspunkt, der er lige noget for dig såvel som din partner. Millioner af mænd har nydt godt af Cialis, da det fungerer effektivt i mild, moderat eller svær erektil dysfunktion.
læs mere...

Købe Cialis Daily Uden Recept

Cialis Daily
Cialis Daily anvendes til behandling af erektil dysfunktion (ED). Det er mest hensigtsmæssigt for mænd med ED, der forventer hyppigere seksuel aktivitet.
læs mere...

Købe Cialis Professional Uden Recept

Cialis Professional
Cialis Professional er hovedsageligt en "ny og forbedret" formel af den oprindelige Cialis. Når produktet er blevet omformuleret og forbedret i kemisk forbindelse, er det stadig behandler erektil dysfunktion hos mænd meget som første tadalafil tablet, men når en større flertal med dens effektivitet.
læs mere...

Købe Cialis Soft Uden Recept

Cialis Soft
Generisk Cialis Soft er den medicin, der kombinerer to vigtigste egenskaber er vigtige for behandling af mandlig impotens (erektil dysfunktion): hurtigt virkende og langvarig virkning. Du kan tage medicinen om morgenen og være klar på det rigtige tidspunkt i løbet af dagen, aftenen eller endda i løbet af næste dag.
læs mere...

Købe Cialis Sublingual Uden Recept

Cialis Sublingual
Generisk Cialis Sublingual er designet til dem, der foretrækker hurtige handler medicin til behandling af erektil dysfunktion. Det holder arbejder op til 36 timer.
læs mere...

Købe Cialis Super Active Uden Recept

Cialis Super Active
Super Aktiv mærke af Tadalafil. Gelatine softgelkapsler opløses hurtigere og gøre det muligt at opnå en hård erektion indenfor flere minutter. Langvarig virkning sikres.
læs mere...

Købe Ciazil (Celexa) Uden Recept

Ciazil (Celexa)
Generic Ciazil anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cibrogan (Pletal) Uden Recept

Cibrogan (Pletal)
Generisk Cibrogan bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cicladol (Feldene) Uden Recept

Cicladol (Feldene)
Generisk Cicladol anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis eller slidgigt.
læs mere...

Købe Ciclinil (Biaxin) Uden Recept

Ciclinil (Biaxin)
Generisk Ciclinil er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Ciclobiotico (Sumycin) Uden Recept

Ciclobiotico (Sumycin)
Generisk Ciclobiotico er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Ciclofast (Feldene) Uden Recept

Ciclofast (Feldene)
Generisk Ciclofast anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis eller slidgigt.
læs mere...

Købe Cicloferon (Zovirax) Uden Recept

Cicloferon (Zovirax)
Generisk Cicloferon er et antiviralt lægemiddel. Det bremser væksten og spredningen af herpes virus, så kroppen kan bekæmpe off infektionen. Acyclovir vil ikke helbrede herpes, men det kan mindske symptomerne på infektionen. Acyclovir anvendes til behandling af infektioner forårsaget af herpes virus. Sygdomme forårsaget af herpes vira omfatter genital herpes, forkølelsessår, helvedesild og skoldkopper.
læs mere...

Købe Ciclofosfamida (Cytoxan) Uden Recept

Ciclofosfamida (Cytoxan)
Generisk Ciclofosfamida bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Ciclokapron (Cyklokapron) Uden Recept

Ciclokapron (Cyklokapron)
Generisk Ciclokapron bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Ciclotal (Cycrin) Uden Recept

Ciclotal (Cycrin)
Generisk Ciclotal bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Ciclotetryl (Sumycin) Uden Recept

Ciclotetryl (Sumycin)
Generisk Ciclotetryl er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Cidoclar (Biaxin) Uden Recept

Cidoclar (Biaxin)
Generisk Cidoclar er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Cieldom (Dostinex) Uden Recept

Cieldom (Dostinex)
Generisk Cieldom anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Cifran (Ciloxan) Uden Recept

Cifran (Ciloxan)
Generisk Cifran anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cilate (Celexa) Uden Recept

Cilate (Celexa)
Generic Cilate anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Ciletin (Pletal) Uden Recept

Ciletin (Pletal)
Generisk Ciletin bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilift (Celexa) Uden Recept

Cilift (Celexa)
Generic Cilift anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cilodac (Pletal) Uden Recept

Cilodac (Pletal)
Generisk Cilodac bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilon (Celexa) Uden Recept

Cilon (Celexa)
Generic Cilon anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cilonast (Celexa) Uden Recept

Cilonast (Celexa)
Generic Cilonast anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cilopress (Celexa) Uden Recept

Cilopress (Celexa)
Generic Cilopress anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cilosinamin (Pletal) Uden Recept

Cilosinamin (Pletal)
Generisk Cilosinamin bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Ciloslet (Pletal) Uden Recept

Ciloslet (Pletal)
Generisk Ciloslet bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilosmerck (Pletal) Uden Recept

Cilosmerck (Pletal)
Generisk Cilosmerck bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilost (Pletal) Uden Recept

Cilost (Pletal)
Generisk Cilost bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilostal (Pletal) Uden Recept

Cilostal (Pletal)
Generisk Cilostal bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilostate (Pletal) Uden Recept

Cilostate (Pletal)
Generisk Cilostate bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilostazol (Pletal) Uden Recept

Cilostazol (Pletal)
Generisk Cilostazol bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Cilostazolum (Pletal) Uden Recept

Cilostazolum (Pletal)
Generisk Cilostazolum bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Ciloxan Uden Recept

Ciloxan
Generisk Ciloxan anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cilroton (Motilium) Uden Recept

Cilroton (Motilium)
Generisk Cilroton er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cimal (Celexa) Uden Recept

Cimal (Celexa)
Generic Cimal anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cina (Levaquin) Uden Recept

Cina (Levaquin)
Generisk Cina er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Cinacol (Levaquin) Uden Recept

Cinacol (Levaquin)
Generisk Cinacol er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Cinapen (Celexa) Uden Recept

Cinapen (Celexa)
Generic Cinapen anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cinbenon (Vasotec) Uden Recept

Cinbenon (Vasotec)
Generisk Cinbenon anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Cinet (Motilium) Uden Recept

Cinet (Motilium)
Generisk Cinet er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cinetol (Sinemet) Uden Recept

Cinetol (Sinemet)
Generisk Cinetol anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Cinie (Imitrex) Uden Recept

Cinie (Imitrex)
Generisk Cinie bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Ciox (Celebrex) Uden Recept

Ciox (Celebrex)
Generic Ciox bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Cipex (Vermox) Uden Recept

Cipex (Vermox)
Generisk Cipex (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Cipla-actin (Periactin) Uden Recept

Cipla-actin (Periactin)
Generisk Cipla-actin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cipla-pioglitazone (Actoplus Met) Uden Recept

Cipla-pioglitazone (Actoplus Met)
Generisk Cipla-pioglitazone bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Ciplactin (Periactin) Uden Recept

Ciplactin (Periactin)
Generisk Ciplactin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cipladanogen (Danocrine) Uden Recept

Cipladanogen (Danocrine)
Generisk Cipladanogen påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Ciplaefavir (Sustiva) Uden Recept

Ciplaefavir (Sustiva)
Generisk Ciplaefavir bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler. Hvis denne medicin er taget alene til behandling af HIV, kan det stoppe med at arbejde.
læs mere...

Købe Ciplaf (Diflucan) Uden Recept

Ciplaf (Diflucan)
Generisk Ciplaf er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Ciplaindivan (Crixivan) Uden Recept

Ciplaindivan (Crixivan)
Generisk Ciplaindivan bruges til behandling af HIV-infektion hos nogle patienter, når de anvendes i kombination med visse andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ciplatec (Vasotec) Uden Recept

Ciplatec (Vasotec)
Generisk Ciplatec anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Cipractin (Periactin) Uden Recept

Cipractin (Periactin)
Generisk Cipractin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cipractine (Periactin) Uden Recept

Cipractine (Periactin)
Generisk Cipractine anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Ciprager (Celexa) Uden Recept

Ciprager (Celexa)
Generic Ciprager anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cipralex (Lexapro) Uden Recept

Cipralex (Lexapro)
Generisk Cipralex bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Cipram (Celexa) Uden Recept

Cipram (Celexa)
Generic Cipram anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Cipro Uden Recept

Cipro
Generisk Cipro er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle forskellige typer af bakterielle infektioner, f.eks blærebetændelse.
læs mere...

Købe Ciproeptadina (Periactin) Uden Recept

Ciproeptadina (Periactin)
Generisk Ciproeptadina anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Ciprofloksacin (Ciloxan) Uden Recept

Ciprofloksacin (Ciloxan)
Generisk Ciprofloksacin anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciprofloxacin (Ciloxan) Uden Recept

Ciprofloxacin (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxacin anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciprofloxacina (Ciloxan) Uden Recept

Ciprofloxacina (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxacina anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciprofloxacinum (Ciloxan) Uden Recept

Ciprofloxacinum (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxacinum anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciprofloxin (Ciloxan) Uden Recept

Ciprofloxin (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxin anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciproheptadina (Periactin) Uden Recept

Ciproheptadina (Periactin)
Generisk Ciproheptadina anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Ciprolisina (Periactin) Uden Recept

Ciprolisina (Periactin)
Generisk Ciprolisina anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Ciproton (Protonix) Uden Recept

Ciproton (Protonix)
Generisk Ciproton anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Ciprovit (Periactin) Uden Recept

Ciprovit (Periactin)
Generisk Ciprovit anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Ciproxin (Ciloxan) Uden Recept

Ciproxin (Ciloxan)
Generisk Ciproxin anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciproxina (Ciloxan) Uden Recept

Ciproxina (Ciloxan)
Generisk Ciproxina anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Ciptadine (Periactin) Uden Recept

Ciptadine (Periactin)
Generisk Ciptadine anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Circulaid (Trental) Uden Recept

Circulaid (Trental)
Generisk Circulaid anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Circulass (Intagra) Uden Recept

Circulass (Intagra)
Circulass er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Circuvit (Coumadin) Uden Recept

Circuvit (Coumadin)
Generisk Circuvit bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Cirgrel (Plavix) Uden Recept

Cirgrel (Plavix)
Generic Cirgrel anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Ciriax (Ciloxan) Uden Recept

Ciriax (Ciloxan)
Generisk Ciriax anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cirixivan (Crixivan) Uden Recept

Cirixivan (Crixivan)
Generisk Cirixivan bruges til behandling af HIV-infektion hos nogle patienter, når de anvendes i kombination med visse andre lægemidler.
læs mere...

Købe Cirzodone (Desyrel) Uden Recept

Cirzodone (Desyrel)
Generisk Cirzodone anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Ciscutan (Accutane) Uden Recept

Ciscutan (Accutane)
Generisk Ciscutan anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Cistalgina (Pyridium) Uden Recept

Cistalgina (Pyridium)
Generisk Cistalgina bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Citalopram (Celexa) Uden Recept

Citalopram (Celexa)
Generic Citalopram anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Citaz (Pletal) Uden Recept

Citaz (Pletal)
Generisk Citaz bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Citofen (Nolvadex) Uden Recept

Citofen (Nolvadex)
Generic Citofen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Citogel (Carafate) Uden Recept

Citogel (Carafate)
Generisk Citogel anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Citoles (Lexapro) Uden Recept

Citoles (Lexapro)
Generisk Citoles bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Citraz 5 (Lexapro) Uden Recept

Citraz 5 (Lexapro)
Generisk Citraz 5 bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Citrosol (Cytotec) Uden Recept

Citrosol (Cytotec)
Generisk Citrosol anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Clabact (Biaxin) Uden Recept

Clabact (Biaxin)
Generisk Clabact er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clabel (Biaxin) Uden Recept

Clabel (Biaxin)
Generisk Clabel er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clacee (Biaxin) Uden Recept

Clacee (Biaxin)
Generisk Clacee er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clacina (Biaxin) Uden Recept

Clacina (Biaxin)
Generisk Clacina er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clacine (Biaxin) Uden Recept

Clacine (Biaxin)
Generisk Clacine er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clactirel (Biaxin) Uden Recept

Clactirel (Biaxin)
Generisk Clactirel er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clamine-t (Cleocin) Uden Recept

Clamine-t (Cleocin)
Generisk Clamine-t anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Clamycin (Biaxin) Uden Recept

Clamycin (Biaxin)
Generisk Clamycin er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clanil (Biaxin) Uden Recept

Clanil (Biaxin)
Generisk Clanil er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clar (Biaxin) Uden Recept

Clar (Biaxin)
Generisk Clar er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clarac (Biaxin) Uden Recept

Clarac (Biaxin)
Generisk Clarac er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Claranta (Biaxin) Uden Recept

Claranta (Biaxin)
Generisk Claranta er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Claravis (Accutane) Uden Recept

Claravis (Accutane)
Generisk Claravis anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Clarazole (Nizoral) Uden Recept

Clarazole (Nizoral)
Generisk Clarazole anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Clarbact (Biaxin) Uden Recept

Clarbact (Biaxin)
Generisk Clarbact er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Clarinex Uden Recept

Clarinex
Generisk Clarinex bruges til behandling af symptomer på allergiske tilstande (rindende øjne, løbende næse, kløende øjne, nysen, nældefeber).
læs mere...

Købe Clarinex Reditabs (Clarinex) Uden Recept

Clarinex Reditabs (Clarinex)
Generisk Clarinex Reditabs bruges til behandling af symptomer på allergiske tilstande (rindende øjne, løbende næse, kløende øjne, nysen, nældefeber).
læs mere...

Købe Clarinex-d (Clarinex) Uden Recept

Clarinex-d (Clarinex)
Generisk Clarinex-d bruges til behandling af symptomer på allergiske tilstande (rindende øjne, løbende næse, kløende øjne, nysen, nældefeber).
læs mere...

Købe Clarithromycin (Biaxin) Uden Recept

Clarithromycin (Biaxin)
Generisk Clarithromycin er i en gruppe af lægemidler kaldet makrolidantibiotika. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og luftvejene. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.
læs mere...

Købe Claritin Uden Recept

Claritin
Generisk Claritin bruges til at lindre symptomer på sæsonbetinget allergi såsom løbende næse, nysen, kløende, rindende øjne eller kløe i næse og svælg.
læs mere...

Købe Clarus (Accutane) Uden Recept

Clarus (Accutane)
Generisk Clarus anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Clarute (Cartia) Uden Recept

Clarute (Cartia)
Generisk Clarute bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Classic (Lasix) Uden Recept

Classic (Lasix)
Generisk Classic anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Claudicat (Trental) Uden Recept

Claudicat (Trental)
Generisk Claudicat anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Claversal (Asacol) Uden Recept

Claversal (Asacol)
Generic Claversal bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Clavix (Plavix) Uden Recept

Clavix (Plavix)
Generic Clavix anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clavulanate (Augmentin) Uden Recept

Clavulanate (Augmentin)
Generisk Clavulanate anvendes til behandling af de nedre luftveje, mellemøret, sinus, hud og urinvejsinfektioner, der er forårsaget af visse specifikke bakterier. Disse bakterier producerer et kemisk enzym kaldet beta lactamase, der gør visse infektioner særligt vanskelige at behandle.
læs mere...

Købe Cleanbac (Furadantin) Uden Recept

Cleanbac (Furadantin)
Generisk Cleanbac anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cleanxate (Urispas) Uden Recept

Cleanxate (Urispas)
Generisk Cleanxate (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Clendix (Cleocin) Uden Recept

Clendix (Cleocin)
Generisk Clendix anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cleocin Uden Recept

Cleocin
Generisk cleocin anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cleorobe (Cleocin) Uden Recept

Cleorobe (Cleocin)
Generisk Cleorobe anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Clevian (Feldene) Uden Recept

Clevian (Feldene)
Generisk Clevian anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis eller slidgigt.
læs mere...

Købe Cliane (Estrace) Uden Recept

Cliane (Estrace)
Generisk Cliane bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Clidacin (Cleocin) Uden Recept

Clidacin (Cleocin)
Generisk Clidacin anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Clidacin-t (Cleocin) Uden Recept

Clidacin-t (Cleocin)
Generisk Clidacin-t anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Clidamaci (Cleocin) Uden Recept

Clidamaci (Cleocin)
Generisk Clidamaci anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Climaderm (Estrace) Uden Recept

Climaderm (Estrace)
Generisk Climaderm bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Climagest (Estrace) Uden Recept

Climagest (Estrace)
Generisk Climagest bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Climanor (Cycrin) Uden Recept

Climanor (Cycrin)
Generisk Climanor bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Climara (Estrace) Uden Recept

Climara (Estrace)
Generisk Climara bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Climaval (Estrace) Uden Recept

Climaval (Estrace)
Generisk Climaval bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Climen (Estrace) Uden Recept

Climen (Estrace)
Generisk Climen bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Climopax (Premarin) Uden Recept

Climopax (Premarin)
Generic Climopax bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Clinax (Minocin) Uden Recept

Clinax (Minocin)
Generisk Clinax er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Clindamycin (Cleocin) Uden Recept

Clindamycin (Cleocin)
Generisk Clindamycin anvendes til behandling af alvorlige infektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Clint (Zyloprim) Uden Recept

Clint (Zyloprim)
Generisk Clint bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Clipto (Vasotec) Uden Recept

Clipto (Vasotec)
Generisk Clipto anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Clo-kit (Aralen) Uden Recept

Clo-kit (Aralen)
Generisk Clo-kit bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Clocardigel (Plavix) Uden Recept

Clocardigel (Plavix)
Generic Clocardigel anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clodian (Plavix) Uden Recept

Clodian (Plavix)
Generic Clodian anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clofax (Clozaril) Uden Recept

Clofax (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clofen (Lioresal) Uden Recept

Clofen (Lioresal)
Generic Clofen anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Clofert (Clomid) Uden Recept

Clofert (Clomid)
Generic Clofert bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clognil (Plavix) Uden Recept

Clognil (Plavix)
Generic Clognil anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Cloisone (Sinemet) Uden Recept

Cloisone (Sinemet)
Generisk Cloisone anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Cloment (Clozaril) Uden Recept

Cloment (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clomhexal (Clomid) Uden Recept

Clomhexal (Clomid)
Generic Clomhexal bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomid Uden Recept

Clomid
Generic Clomid bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomifeencitraat Cf (Clomid) Uden Recept

Clomifeencitraat Cf (Clomid)
Generic Clomifeencitraat Cf bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomifen (Clomid) Uden Recept

Clomifen (Clomid)
Generic Clomifen bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomifene (Clomid) Uden Recept

Clomifene (Clomid)
Generic Clomifene bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomifeno (Clomid) Uden Recept

Clomifeno (Clomid)
Generic Clomifeno bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomifenum (Clomid) Uden Recept

Clomifenum (Clomid)
Generic Clomifenum bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomifert (Clomid) Uden Recept

Clomifert (Clomid)
Generic Clomifert bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomiphene (Clomid) Uden Recept

Clomiphene (Clomid)
Generic Clomiphene bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomipheni (Clomid) Uden Recept

Clomipheni (Clomid)
Generic Clomipheni bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomipramina (Anafranil) Uden Recept

Clomipramina (Anafranil)
Generisk Clomipramina anvendes til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Clomipramine (Anafranil) Uden Recept

Clomipramine (Anafranil)
Generisk Clomipramine anvendes til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Clomipraminum (Anafranil) Uden Recept

Clomipraminum (Anafranil)
Generisk Clomipraminum anvendes til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Clomivid (Clomid) Uden Recept

Clomivid (Clomid)
Generic Clomivid bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clomoval (Clomid) Uden Recept

Clomoval (Clomid)
Generic Clomoval bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clonex (Clozaril) Uden Recept

Clonex (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clopact (Plavix) Uden Recept

Clopact (Plavix)
Generic Clopact anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopiboses (Plavix) Uden Recept

Clopiboses (Plavix)
Generic Clopiboses anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopicard (Plavix) Uden Recept

Clopicard (Plavix)
Generic Clopicard anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopid (Plavix) Uden Recept

Clopid (Plavix)
Generic Clopid anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopidix (Plavix) Uden Recept

Clopidix (Plavix)
Generic Clopidix anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopidogrel (Plavix) Uden Recept

Clopidogrel (Plavix)
Generic Clopidogrel anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopidogrelum (Plavix) Uden Recept

Clopidogrelum (Plavix)
Generic Clopidogrelum anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopidolut (Plavix) Uden Recept

Clopidolut (Plavix)
Generic Clopidolut anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopigamma (Plavix) Uden Recept

Clopigamma (Plavix)
Generic Clopigamma anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopigrel (Plavix) Uden Recept

Clopigrel (Plavix)
Generic Clopigrel anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopilet (Plavix) Uden Recept

Clopilet (Plavix)
Generic Clopilet anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Clopin (Clozaril) Uden Recept

Clopin (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clopine (Clozaril) Uden Recept

Clopine (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clopra (Reglan) Uden Recept

Clopra (Reglan)
Generisk Clopra anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Clopress (Anafranil) Uden Recept

Clopress (Anafranil)
Generisk Clopress anvendes til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Clopsine (Clozaril) Uden Recept

Clopsine (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clorilex (Clozaril) Uden Recept

Clorilex (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clorochina (Aralen) Uden Recept

Clorochina (Aralen)
Generisk Clorochina bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Cloroquina (Aralen) Uden Recept

Cloroquina (Aralen)
Generisk Cloroquina bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Clostilbegyt (Clomid) Uden Recept

Clostilbegyt (Clomid)
Generic Clostilbegyt bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Clotrimazole (Gyne-lotrimin) Uden Recept

Clotrimazole (Gyne-lotrimin)
Generisk Clotrimazole anvendes til behandling af gær (svamp), infektioner i vagina.
læs mere...

Købe Clovul (Clomid) Uden Recept

Clovul (Clomid)
Generic Clovul bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Cloxib (Celebrex) Uden Recept

Cloxib (Celebrex)
Generic Cloxib bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Clozalek (Clozaril) Uden Recept

Clozalek (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clozapin (Clozaril) Uden Recept

Clozapin (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clozapina (Clozaril) Uden Recept

Clozapina (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clozapine (Clozaril) Uden Recept

Clozapine (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clozapinum (Clozaril) Uden Recept

Clozapinum (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clozaril Uden Recept

Clozaril
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Clozix (Clozaril) Uden Recept

Clozix (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Co Diovan (Diovan) Uden Recept

Co Diovan (Diovan)
Generic Co Diovan anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Co Glimep (Amaryl) Uden Recept

Co Glimep (Amaryl)
Generisk Co Glimep bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Co Levofloxacin (Levaquin) Uden Recept

Co Levofloxacin (Levaquin)
Generisk Co Levofloxacin er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Co Norfloxacin (Noroxin) Uden Recept

Co Norfloxacin (Noroxin)
Generisk Norfloxacin er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i det urogenitale system.
læs mere...

Købe Co Pioglitazone (Actoplus Met) Uden Recept

Co Pioglitazone (Actoplus Met)
Generisk Co Pioglitazone bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Co Terbinafine (Lamisil) Uden Recept

Co Terbinafine (Lamisil)
Generisk Co Terbinafine er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Co Vals (Diovan) Uden Recept

Co Vals (Diovan)
Generic Co Vals anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Co-amilofruse (Lasix) Uden Recept

Co-amilofruse (Lasix)
Generisk Co-amilofruse anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Co-aprovel (Avalide) Uden Recept

Co-aprovel (Avalide)
Generisk Co-aprovel er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Co-careldopa (Sinemet) Uden Recept

Co-careldopa (Sinemet)
Generisk Co-careldopa anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Co-diovan (Diovan) Uden Recept

Co-diovan (Diovan)
Generic Co-diovan anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Co-diovane (Diovan) Uden Recept

Co-diovane (Diovan)
Generic Co-diovane anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Co-dopa (Sinemet) Uden Recept

Co-dopa (Sinemet)
Generisk Co-dopa anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Co-losar (Cozaar) Uden Recept

Co-losar (Cozaar)
Generisk Co-losar anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Co-micardis (Micardis) Uden Recept

Co-micardis (Micardis)
Generisk Co-micardis bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Co-olmetec (Benicar) Uden Recept

Co-olmetec (Benicar)
Generisk Co-olmetec bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Co-prenessa (Aceon) Uden Recept

Co-prenessa (Aceon)
Generisk Co-prenessa er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Co-prestarium (Aceon) Uden Recept

Co-prestarium (Aceon)
Generisk Co-prestarium er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Co-ramipril (Altace) Uden Recept

Co-ramipril (Altace)
Generisk Co-ramipril anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Co-tareg (Diovan) Uden Recept

Co-tareg (Diovan)
Generic Co-tareg anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Co-tensiol (Benicar) Uden Recept

Co-tensiol (Benicar)
Generisk Co-tensiol bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Coaprovel (Avalide) Uden Recept

Coaprovel (Avalide)
Generisk Coaprovel er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Cobaperidon (Motilium) Uden Recept

Cobaperidon (Motilium)
Generisk Cobaperidon er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cobapolas (Oxytrol) Uden Recept

Cobapolas (Oxytrol)
Generisk Cobapolas reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Cobathrow (Aceon) Uden Recept

Cobathrow (Aceon)
Generisk Cobathrow er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Cochic (Colcrys) Uden Recept

Cochic (Colcrys)
Generisk Cochic anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Codiovan (Diovan) Uden Recept

Codiovan (Diovan)
Generic Codiovan anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Cogiton (Aricept) Uden Recept

Cogiton (Aricept)
Generisk Cogiton anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Cognitiv (Eldepryl) Uden Recept

Cognitiv (Eldepryl)
Generisk Cognitiv anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Cognitive (Eldepryl) Uden Recept

Cognitive (Eldepryl)
Generisk Cognitive anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Colchicina (Colcrys) Uden Recept

Colchicina (Colcrys)
Generisk Colchicina anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchicindon (Colcrys) Uden Recept

Colchicindon (Colcrys)
Generisk Colchicindon anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchicine (Colcrys) Uden Recept

Colchicine (Colcrys)
Generisk Colchicine anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchicinum (Colcrys) Uden Recept

Colchicinum (Colcrys)
Generisk Colchicinum anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchicum (Colcrys) Uden Recept

Colchicum (Colcrys)
Generisk Colchicum anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchidrint (Colcrys) Uden Recept

Colchidrint (Colcrys)
Generisk Colchidrint anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchimedio (Colcrys) Uden Recept

Colchimedio (Colcrys)
Generisk Colchimedio anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchiquim (Colcrys) Uden Recept

Colchiquim (Colcrys)
Generisk Colchiquim anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchis (Colcrys) Uden Recept

Colchis (Colcrys)
Generisk Colchis anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchisol (Colcrys) Uden Recept

Colchisol (Colcrys)
Generisk Colchisol anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colchysat (Colcrys) Uden Recept

Colchysat (Colcrys)
Generisk Colchysat anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colcibra (Celebrex) Uden Recept

Colcibra (Celebrex)
Generic Colcibra bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Colcitrat (Colcrys) Uden Recept

Colcitrat (Colcrys)
Generisk Colcitrat anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colcout (Colcrys) Uden Recept

Colcout (Colcrys)
Generisk Colcout anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colcrys Uden Recept

Colcrys
Generisk Colcrys anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colemin (Vytorin) Uden Recept

Colemin (Vytorin)
Generisk Colemin bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Colemin Forte (Vytorin) Uden Recept

Colemin Forte (Vytorin)
Generisk Colemin Forte bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Coles (Vytorin) Uden Recept

Coles (Vytorin)
Generisk Coles bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Colese (Colofac) Uden Recept

Colese (Colofac)
Generisk Colese anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Colesvir (Mevacor) Uden Recept

Colesvir (Mevacor)
Generisk Colesvir bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Colevastina (Mevacor) Uden Recept

Colevastina (Mevacor)
Generisk Colevastina bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Colgout (Colcrys) Uden Recept

Colgout (Colcrys)
Generisk Colgout anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Colinsan (Imuran) Uden Recept

Colinsan (Imuran)
Generisk Colinsan anvendes til forebyggelse af nyre afstødning sammen med andre lægemidler. Det kan også anvendes til behandling af tegn og symptomer på aktiv rheumatoid arthritis.
læs mere...

Købe Colitan (Asacol) Uden Recept

Colitan (Asacol)
Generic Colitan bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Colitofalk (Asacol) Uden Recept

Colitofalk (Asacol)
Generic Colitofalk bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Colmifen (Lioresal) Uden Recept

Colmifen (Lioresal)
Generic Colmifen anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Colofac Uden Recept

Colofac
Generisk Colofac anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Colopriv (Colofac) Uden Recept

Colopriv (Colofac)
Generisk Colopriv anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Colospa (Colofac) Uden Recept

Colospa (Colofac)
Generisk Colospa anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Colospas (Colofac) Uden Recept

Colospas (Colofac)
Generisk Colospas anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Colospasmin (Colofac) Uden Recept

Colospasmin (Colofac)
Generisk Colospasmin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Colotal (Colofac) Uden Recept

Colotal (Colofac)
Generisk Colotal anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Coltock (Minipress) Uden Recept

Coltock (Minipress)
Generisk Coltock bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Comadex (Flomax) Uden Recept

Comadex (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Combantrin-1 (Vermox) Uden Recept

Combantrin-1 (Vermox)
Generisk Combantrin-1 (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Combisartan (Diovan) Uden Recept

Combisartan (Diovan)
Generic Combisartan anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Combivir Uden Recept

Combivir
Generisk Combivir er i en gruppe af lægemidler kaldet revers transkriptase-hæmmere. Det bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Combizard (Cozaar) Uden Recept

Combizard (Cozaar)
Generisk Combizard anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Combutol (Myambutol) Uden Recept

Combutol (Myambutol)
Generisk Combutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Comenter (Eldepryl) Uden Recept

Comenter (Eldepryl)
Generisk Comenter anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Compazine Uden Recept

Compazine
Generisk Compazine anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Competact (Actoplus Met) Uden Recept

Competact (Actoplus Met)
Generisk Competact bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Complamin (Periactin) Uden Recept

Complamin (Periactin)
Generisk Complamin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Compound J (Crixivan) Uden Recept

Compound J (Crixivan)
Generisk Compound J bruges til behandling af HIV-infektion hos nogle patienter, når de anvendes i kombination med visse andre lægemidler.
læs mere...

Købe Compraz (Prevacid) Uden Recept

Compraz (Prevacid)
Generisk Compraz nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Compro (Compazine) Uden Recept

Compro (Compazine)
Generisk Compro anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Conazol (Nizoral) Uden Recept

Conazol (Nizoral)
Generisk Conazol anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Confit (Calan) Uden Recept

Confit (Calan)
Generisk Confit bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Confortid (Indocin) Uden Recept

Confortid (Indocin)
Generisk Confortid bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Conicine (Colcrys) Uden Recept

Conicine (Colcrys)
Generisk Conicine anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Conjugated Estrogens (Premarin) Uden Recept

Conjugated Estrogens (Premarin)
Generic Conjugated Estrogens bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Conmy (Hytrin) Uden Recept

Conmy (Hytrin)
Generic Conmy bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Conmycin (Sumycin) Uden Recept

Conmycin (Sumycin)
Generisk Conmycin er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Consolan (Relafen) Uden Recept

Consolan (Relafen)
Generisk Consolan er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Contiflo (Flomax) Uden Recept

Contiflo (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Contix (Protonix) Uden Recept

Contix (Protonix)
Generisk Contix anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Contracep (Cycrin) Uden Recept

Contracep (Cycrin)
Generisk Contracep bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Contracid (Protonix) Uden Recept

Contracid (Protonix)
Generisk Contracid anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Controlip (Tricor) Uden Recept

Controlip (Tricor)
Generisk Controlip anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Controlip er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Controloc (Protonix) Uden Recept

Controloc (Protonix)
Generisk Controloc anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Controlpros (Flomax) Uden Recept

Controlpros (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Convulex (Depakote) Uden Recept

Convulex (Depakote)
Generisk Convulex anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Convulsan (Lamictal) Uden Recept

Convulsan (Lamictal)
Generic Convulsan bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Convulsofin (Depakote) Uden Recept

Convulsofin (Depakote)
Generisk Convulsofin anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Conzila (Feldene) Uden Recept

Conzila (Feldene)
Generisk Conzila anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis eller slidgigt.
læs mere...

Købe Cool Pan (Protonix) Uden Recept

Cool Pan (Protonix)
Generisk Cool Pan anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Coolmetec (Benicar) Uden Recept

Coolmetec (Benicar)
Generisk Coolmetec bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Copegus (Rebetol) Uden Recept

Copegus (Rebetol)
Generisk Copegus anvendes til behandling af hepatitis C-infektion hos visse patienter, når de anvendes i kombination med interferon.
læs mere...

Købe Copharlan (Sumycin) Uden Recept

Copharlan (Sumycin)
Generisk Copharlan er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Corbic (Levaquin) Uden Recept

Corbic (Levaquin)
Generisk Corbic er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Corbinal (Lamisil) Uden Recept

Corbinal (Lamisil)
Generisk Corbinal er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Cordamil (Calan) Uden Recept

Cordamil (Calan)
Generisk Cordamil bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cordarone Uden Recept

Cordarone
Generisk Cordarone er et antiarytmisk medicin, der påvirker rytmen af hjerteslag. Det bruges til at hjælpe med at holde hjertet slå normalt mennesker med livstruende hjerterytmeforstyrrelser.
læs mere...

Købe Cordichin (Calan) Uden Recept

Cordichin (Calan)
Generisk Cordichin bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cordilox (Calan) Uden Recept

Cordilox (Calan)
Generisk Cordilox bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cordimil (Calan) Uden Recept

Cordimil (Calan)
Generisk Cordimil bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cordinate (Diovan) Uden Recept

Cordinate (Diovan)
Generic Cordinate anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Coreg Uden Recept

Coreg
Generisk Coreg bruges til behandling af forhøjet blodtryk eller visse typer af hjertesvigt. Det kan også anvendes efter et hjerteanfald at forbedre overlevelsen hos visse patienter. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Corixil (Diovan) Uden Recept

Corixil (Diovan)
Generic Corixil anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Cormac (Cozaar) Uden Recept

Cormac (Cozaar)
Generisk Cormac anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Corodin (Cozaar) Uden Recept

Corodin (Cozaar)
Generisk Corodin anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Coronair (Aggrenox) Uden Recept

Coronair (Aggrenox)
Generisk Coronair anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Coronamole (Aggrenox) Uden Recept

Coronamole (Aggrenox)
Generisk Coronamole anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Corosan (Aggrenox) Uden Recept

Corosan (Aggrenox)
Generisk Corosan anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Coroxin (Aggrenox) Uden Recept

Coroxin (Aggrenox)
Generisk Coroxin anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Corpadel (Parlodel) Uden Recept

Corpadel (Parlodel)
Generisk Corpadel bruges til behandling af Parkinsons sygdom, visse betingelser er forårsaget af for meget prolaktin i blodet (fx overdreven eller unormal produktion af modermælk), visse menstruations problemer eller unormalt stor vækst af visse kropsdele (akromegali).
læs mere...

Købe Corsabutol (Myambutol) Uden Recept

Corsabutol (Myambutol)
Generisk Corsabutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Corsatet (Sumycin) Uden Recept

Corsatet (Sumycin)
Generisk Corsatet er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Corsenile (Intagra) Uden Recept

Corsenile (Intagra)
Corsenile er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Corstanal (Ponstel) Uden Recept

Corstanal (Ponstel)
Generisk Corstanal er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Cortizeme (Deltasone) Uden Recept

Cortizeme (Deltasone)
Generisk Cortizeme bruges til at give lindring for betændte områder af kroppen. Det lesses hævelse, rødme, kløe og allergiske reaktioner. Det er ofte brugt som en del af behandlingen for en række forskellige sygdomme, såsom svær allergi eller hudproblemer, astma, arthritis, osv.
læs mere...

Købe Cortynase (Elocon) Uden Recept

Cortynase (Elocon)
Generisk Cortynase anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Corus (Cozaar) Uden Recept

Corus (Cozaar)
Generisk Corus anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Corvox (Levaquin) Uden Recept

Corvox (Levaquin)
Generisk Corvox er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Cosart (Cozaar) Uden Recept

Cosart (Cozaar)
Generisk Cosart anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Coslan (Ponstel) Uden Recept

Coslan (Ponstel)
Generisk Coslan er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Cosmopril (Eldepryl) Uden Recept

Cosmopril (Eldepryl)
Generisk Cosmopril anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Costi (Motilium) Uden Recept

Costi (Motilium)
Generisk Costi er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cosy (Motilium) Uden Recept

Cosy (Motilium)
Generisk Cosy er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Coszol-d (Motilium) Uden Recept

Coszol-d (Motilium)
Generisk Coszol-d er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cotareg (Diovan) Uden Recept

Cotareg (Diovan)
Generic Cotareg anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Cotriatec (Altace) Uden Recept

Cotriatec (Altace)
Generisk Cotriatec anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Coumadin Uden Recept

Coumadin
Generisk Coumadin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Coumadine (Coumadin) Uden Recept

Coumadine (Coumadin)
Generisk Coumadine bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Coumafene (Coumadin) Uden Recept

Coumafene (Coumadin)
Generisk Coumafene bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Coupelacin (Minocin) Uden Recept

Coupelacin (Minocin)
Generisk Coupelacin er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Covance (Cozaar) Uden Recept

Covance (Cozaar)
Generisk Covance anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Covera-hs (Calan) Uden Recept

Covera-hs (Calan)
Generisk Covera-hs bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Coveram (Aceon) Uden Recept

Coveram (Aceon)
Generisk Coveram er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Coverene (Aceon) Uden Recept

Coverene (Aceon)
Generisk Coverene er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Coverex (Aceon) Uden Recept

Coverex (Aceon)
Generisk Coverex er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Coverex-as (Aceon) Uden Recept

Coverex-as (Aceon)
Generisk Coverex-as er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Coversum (Aceon) Uden Recept

Coversum (Aceon)
Generisk Coversum er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Covinace (Aceon) Uden Recept

Covinace (Aceon)
Generisk Covinace er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Covitasa B12 (Periactin) Uden Recept

Covitasa B12 (Periactin)
Generisk Covitasa B12 anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Coxalgan (Relafen) Uden Recept

Coxalgan (Relafen)
Generisk Coxalgan er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Coxalgen (Celebrex) Uden Recept

Coxalgen (Celebrex)
Generic Coxalgen bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Coxbit (Celebrex) Uden Recept

Coxbit (Celebrex)
Generic Coxbit bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Coxeton (Relafen) Uden Recept

Coxeton (Relafen)
Generisk Coxeton er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Coxib (Celebrex) Uden Recept

Coxib (Celebrex)
Generic Coxib bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Coxibrex (Celebrex) Uden Recept

Coxibrex (Celebrex)
Generic Coxibrex bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Coxlec (Celebrex) Uden Recept

Coxlec (Celebrex)
Generic Coxlec bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Cozaar Uden Recept

Cozaar
Generisk Cozaar anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cozaarex (Cozaar) Uden Recept

Cozaarex (Cozaar)
Generisk Cozaarex anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cozzar (Cozaar) Uden Recept

Cozzar (Cozaar)
Generisk Cozzar anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Cp-colchi (Colcrys) Uden Recept

Cp-colchi (Colcrys)
Generisk Cp-colchi anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Crafilm (Carafate) Uden Recept

Crafilm (Carafate)
Generisk Crafilm anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Craveril (Tricor) Uden Recept

Craveril (Tricor)
Generisk Craveril anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Craveril er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Cravit (Levaquin) Uden Recept

Cravit (Levaquin)
Generisk Cravit er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Cravox (Levaquin) Uden Recept

Cravox (Levaquin)
Generisk Cravox er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Credanil (Sinemet) Uden Recept

Credanil (Sinemet)
Generisk Credanil anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Cresadex (Crestor) Uden Recept

Cresadex (Crestor)
Generisk Cresadex er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Creston (Crestor) Uden Recept

Creston (Crestor)
Generisk Creston er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Crestor Uden Recept

Crestor
Generisk Crestor er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Crialix (Aricept) Uden Recept

Crialix (Aricept)
Generisk Crialix anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Criam (Depakote) Uden Recept

Criam (Depakote)
Generisk Criam anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Cripsa (Parlodel) Uden Recept

Cripsa (Parlodel)
Generisk Cripsa bruges til behandling af Parkinsons sygdom, visse betingelser er forårsaget af for meget prolaktin i blodet (fx overdreven eller unormal produktion af modermælk), visse menstruations problemer eller unormalt stor vækst af visse kropsdele (akromegali).
læs mere...

Købe Criptine (Parlodel) Uden Recept

Criptine (Parlodel)
Generisk Criptine bruges til behandling af Parkinsons sygdom, visse betingelser er forårsaget af for meget prolaktin i blodet (fx overdreven eller unormal produktion af modermælk), visse menstruations problemer eller unormalt stor vækst af visse kropsdele (akromegali).
læs mere...

Købe Crisafeno (Nolvadex) Uden Recept

Crisafeno (Nolvadex)
Generic Crisafeno bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Crisomet (Lamictal) Uden Recept

Crisomet (Lamictal)
Generic Crisomet bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Cristaclar (Aricept) Uden Recept

Cristaclar (Aricept)
Generisk Cristaclar anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Criten (Parlodel) Uden Recept

Criten (Parlodel)
Generisk Criten bruges til behandling af Parkinsons sygdom, visse betingelser er forårsaget af for meget prolaktin i blodet (fx overdreven eller unormal produktion af modermælk), visse menstruations problemer eller unormalt stor vækst af visse kropsdele (akromegali).
læs mere...

Købe Crixivan Uden Recept

Crixivan
Generisk Crixivan bruges til behandling af HIV-infektion hos nogle patienter, når de anvendes i kombination med visse andre lægemidler.
læs mere...

Købe Crohnax (Asacol) Uden Recept

Crohnax (Asacol)
Generic Crohnax bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Crohnezine (Asacol) Uden Recept

Crohnezine (Asacol)
Generic Crohnezine bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Cronopep (Nexium) Uden Recept

Cronopep (Nexium)
Generic Cronopep nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cronovera (Calan) Uden Recept

Cronovera (Calan)
Generisk Cronovera bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Cruzafen (Zofran) Uden Recept

Cruzafen (Zofran)
Generisk Cruzafen bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Cryofaxol (Cytoxan) Uden Recept

Cryofaxol (Cytoxan)
Generisk Cryofaxol bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cu Algesic (Indocin) Uden Recept

Cu Algesic (Indocin)
Generisk Cu Algesic bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Cumar (Coumadin) Uden Recept

Cumar (Coumadin)
Generisk Cumar bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Cupid (Intagra) Uden Recept

Cupid (Intagra)
Cupid er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Cuplactin (Periactin) Uden Recept

Cuplactin (Periactin)
Generisk Cuplactin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Curacne (Accutane) Uden Recept

Curacne (Accutane)
Generisk Curacne anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Curakne (Accutane) Uden Recept

Curakne (Accutane)
Generisk Curakne anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Curantyl (Aggrenox) Uden Recept

Curantyl (Aggrenox)
Generisk Curantyl anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Curatane (Accutane) Uden Recept

Curatane (Accutane)
Generisk Curatane anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Curban (Nimotop) Uden Recept

Curban (Nimotop)
Generisk Curban anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Curestat (Eulexin) Uden Recept

Curestat (Eulexin)
Generisk Curestat er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Curretab (Cycrin) Uden Recept

Curretab (Cycrin)
Generisk Curretab bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Cuticilin (Accutane) Uden Recept

Cuticilin (Accutane)
Generisk Cuticilin anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Cycl (Feldene) Uden Recept

Cycl (Feldene)
Generisk Cycl anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis eller slidgigt.
læs mere...

Købe Cyclid (Kemadrin) Uden Recept

Cyclid (Kemadrin)
Generisk Cyclid anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Cyclimycin (Minocin) Uden Recept

Cyclimycin (Minocin)
Generisk Cyclimycin er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Cyclin (Minocin) Uden Recept

Cyclin (Minocin)
Generisk Cyclin er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Cycline (Sumycin) Uden Recept

Cycline (Sumycin)
Generisk Cycline er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Cycloblastin (Cytoxan) Uden Recept

Cycloblastin (Cytoxan)
Generisk Cycloblastin bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cyclodol (Artane) Uden Recept

Cyclodol (Artane)
Generisk Cyclodol anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Cyclogal (Cytoxan) Uden Recept

Cyclogal (Cytoxan)
Generisk Cyclogal bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cyclolady (Danocrine) Uden Recept

Cyclolady (Danocrine)
Generisk Cyclolady påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Cyclomen (Danocrine) Uden Recept

Cyclomen (Danocrine)
Generisk Cyclomen påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Cyclophosphamid (Cytoxan) Uden Recept

Cyclophosphamid (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphamid bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cyclophosphamide (Cytoxan) Uden Recept

Cyclophosphamide (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphamide bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cyclophosphamidum (Cytoxan) Uden Recept

Cyclophosphamidum (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphamidum bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cyclophosphan-lens (Cytoxan) Uden Recept

Cyclophosphan-lens (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphan-lens bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cyclovid (Cytoxan) Uden Recept

Cyclovid (Cytoxan)
Generisk Cyclovid bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cycloxan (Cytoxan) Uden Recept

Cycloxan (Cytoxan)
Generisk Cycloxan bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cycram (Cytoxan) Uden Recept

Cycram (Cytoxan)
Generisk Cycram bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cycrin Uden Recept

Cycrin
Generisk Cycrin bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Cyklo-f (Cyklokapron) Uden Recept

Cyklo-f (Cyklokapron)
Generisk Cyklo-f bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Cyklokapron Uden Recept

Cyklokapron
Generisk Cyklokapron bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Cyklonova (Cyklokapron) Uden Recept

Cyklonova (Cyklokapron)
Generisk Cyklonova bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Cyloblastin (Cytoxan) Uden Recept

Cyloblastin (Cytoxan)
Generisk Cyloblastin bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cymbalta Uden Recept

Cymbalta
Generisk Cymbalta anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Cyproatin (Periactin) Uden Recept

Cyproatin (Periactin)
Generisk Cyproatin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cyprodin (Periactin) Uden Recept

Cyprodin (Periactin)
Generisk Cyprodin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cyprogin (Periactin) Uden Recept

Cyprogin (Periactin)
Generisk Cyprogin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cyproheptadin (Periactin) Uden Recept

Cyproheptadin (Periactin)
Generisk Cyproheptadin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cyproheptadine (Periactin) Uden Recept

Cyproheptadine (Periactin)
Generisk Cyproheptadine anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cyproheptadinum (Periactin) Uden Recept

Cyproheptadinum (Periactin)
Generisk Cyproheptadinum anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Cyprostol (Cytotec) Uden Recept

Cyprostol (Cytotec)
Generisk Cyprostol anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cystidog (Furadantin) Uden Recept

Cystidog (Furadantin)
Generisk Cystidog anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Cystonorm (Oxytrol) Uden Recept

Cystonorm (Oxytrol)
Generisk Cystonorm reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Cystrin (Oxytrol) Uden Recept

Cystrin (Oxytrol)
Generisk Cystrin reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Cytil (Cytotec) Uden Recept

Cytil (Cytotec)
Generisk Cytil anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cytodrox (Droxia) Uden Recept

Cytodrox (Droxia)
Generisk Cytodrox bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Cytofine (Cytotec) Uden Recept

Cytofine (Cytotec)
Generisk Cytofine anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cytolog (Cytotec) Uden Recept

Cytolog (Cytotec)
Generisk Cytolog anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cytomid (Eulexin) Uden Recept

Cytomid (Eulexin)
Generisk Cytomid er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Cytomis (Cytotec) Uden Recept

Cytomis (Cytotec)
Generisk Cytomis anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cytophosphan (Cytoxan) Uden Recept

Cytophosphan (Cytoxan)
Generisk Cytophosphan bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Cytotec Uden Recept

Cytotec
Generisk Cytotec anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Cytoxan Uden Recept

Cytoxan
Generisk Cytoxan bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

køb C-Bogstavet Piller, købe C-Bogstavet Piller, køb C-Bogstavet Piller håndkøb, købe C-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen C-Bogstavet Piller uden recept, købe C-Bogstavet Piller uden recept, køb C-Bogstavet Piller uden recept, bestellen C-Bogstavet Piller uden recept, C-Bogstavet Piller køb, C-Bogstavet Piller købe, køb C-Bogstavet Piller nettet, købe C-Bogstavet Piller online, køb C-Bogstavet Piller generisk, købe C-Bogstavet Piller generisk, indkøbe C-Bogstavet Piller, køber C-Bogstavet Piller, at købe C-Bogstavet Piller