Købe D-dopa Plus (Sinemet) Uden Recept

D-dopa Plus (Sinemet)
Generisk D-dopa Plus anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe D-worm (Vermox) Uden Recept

D-worm (Vermox)
Generisk D-worm (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Dafex (Lamictal) Uden Recept

Dafex (Lamictal)
Generic Dafex bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Dainazol (Danocrine) Uden Recept

Dainazol (Danocrine)
Generisk Dainazol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Dakar (Prevacid) Uden Recept

Dakar (Prevacid)
Generisk Dakar nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Daksol (Lamictal) Uden Recept

Daksol (Lamictal)
Generic Daksol bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Daktagold (Nizoral) Uden Recept

Daktagold (Nizoral)
Generisk Daktagold anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Daktarin (Nizoral) Uden Recept

Daktarin (Nizoral)
Generisk Daktarin anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Daldanon (Minipress) Uden Recept

Daldanon (Minipress)
Generisk Daldanon bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Dalfaz (Uroxatral) Uden Recept

Dalfaz (Uroxatral)
Generisk Dalfaz er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Dalgen (Cardura) Uden Recept

Dalgen (Cardura)
Generisk Dalgen bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Dalic (Motilium) Uden Recept

Dalic (Motilium)
Generisk Dalic er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Dalun (Arcoxia) Uden Recept

Dalun (Arcoxia)
Generisk Dalun anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Dalzad (Diovan) Uden Recept

Dalzad (Diovan)
Generic Dalzad anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Damaton (Trental) Uden Recept

Damaton (Trental)
Generisk Damaton anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Damurgin (Flomax) Uden Recept

Damurgin (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Danac (Zofran) Uden Recept

Danac (Zofran)
Generisk Danac bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Danamet (Danocrine) Uden Recept

Danamet (Danocrine)
Generisk Danamet påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danan (Danocrine) Uden Recept

Danan (Danocrine)
Generisk Danan påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danarem (Danocrine) Uden Recept

Danarem (Danocrine)
Generisk Danarem påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danasin (Danocrine) Uden Recept

Danasin (Danocrine)
Generisk Danasin påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danatrol (Danocrine) Uden Recept

Danatrol (Danocrine)
Generisk Danatrol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danazol (Danocrine) Uden Recept

Danazol (Danocrine)
Generisk Danazol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danazolum (Danocrine) Uden Recept

Danazolum (Danocrine)
Generisk Danazolum påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Dancel (Nizoral) Uden Recept

Dancel (Nizoral)
Generisk Dancel anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Danocrine Uden Recept

Danocrine
Generisk Danocrine påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danodiol (Danocrine) Uden Recept

Danodiol (Danocrine)
Generisk Danodiol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danoflox (Floxin) Uden Recept

Danoflox (Floxin)
Generisk Danoflox er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Danogen (Danocrine) Uden Recept

Danogen (Danocrine)
Generisk Danogen påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danokrin (Danocrine) Uden Recept

Danokrin (Danocrine)
Generisk Danokrin påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danol (Danocrine) Uden Recept

Danol (Danocrine)
Generisk Danol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Danoptin (Lamictal) Uden Recept

Danoptin (Lamictal)
Generic Danoptin bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Danoval (Danocrine) Uden Recept

Danoval (Danocrine)
Generisk Danoval påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Dantenk (Zofran) Uden Recept

Dantenk (Zofran)
Generisk Dantenk bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Dantoinal (Dilantin) Uden Recept

Dantoinal (Dilantin)
Generisk Dantoinal bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Dantron 8 (Zofran) Uden Recept

Dantron 8 (Zofran)
Generisk Dantron 8 bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Dantroxal (Zofran) Uden Recept

Dantroxal (Zofran)
Generisk Dantroxal bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Dany (Motilium) Uden Recept

Dany (Motilium)
Generisk Dany er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Daonil (Glucovance) Uden Recept

Daonil (Glucovance)
Generisk Daonil bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Dapoxetin (Priligy) Uden Recept

Dapoxetin (Priligy)
Generisk Dapoxetin anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Dapoxetina (Priligy) Uden Recept

Dapoxetina (Priligy)
Generisk Dapoxetina anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Dapoxetine (Priligy) Uden Recept

Dapoxetine (Priligy)
Generisk Dapoxetine anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Uden Recept

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy)
Generisk Dapoxetine Hydrochloride anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Dapoxetinum (Priligy) Uden Recept

Dapoxetinum (Priligy)
Generisk Dapoxetinum anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Dapsone (Priligy) Uden Recept

Dapsone (Priligy)
Generisk Dapsone anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Darbazine (Compazine) Uden Recept

Darbazine (Compazine)
Generisk Darbazine anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Daric (Propecia) Uden Recept

Daric (Propecia)
Generic Daric bruges til behandling af visse typer af mandlige mønster hårtab (androgen alopeci) hos mænd. Det er også bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) hos mænd med forstørret prostata.
læs mere...

Købe Darinol (Zyloprim) Uden Recept

Darinol (Zyloprim)
Generisk Darinol bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Darob (Betapace) Uden Recept

Darob (Betapace)
Generisk Darob bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

Købe Darob Mite (Betapace) Uden Recept

Darob Mite (Betapace)
Generisk Darob Mite bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

Købe Dartelin (Trental) Uden Recept

Dartelin (Trental)
Generisk Dartelin anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Daskil (Lamisil) Uden Recept

Daskil (Lamisil)
Generisk Daskil er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Daskyl (Lamisil) Uden Recept

Daskyl (Lamisil)
Generisk Daskyl er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Dazamide (Diamox) Uden Recept

Dazamide (Diamox)
Generic Dazamide bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Dazolin (Aricept) Uden Recept

Dazolin (Aricept)
Generisk Dazolin anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Dazomet (Vermox) Uden Recept

Dazomet (Vermox)
Generisk Dazomet (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Dazular Xl (Uroxatral) Uden Recept

Dazular Xl (Uroxatral)
Generisk Dazular Xl er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Deaten (Strattera) Uden Recept

Deaten (Strattera)
Generisk Deaten anvendes til behandling af ADHD (attention-deficit hyperactivity disorder).
læs mere...

Købe Decacycline (Sumycin) Uden Recept

Decacycline (Sumycin)
Generisk Decacycline er et antibiotikum, der bekæmper bakterier i kroppen. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, acne, gonoré, chlamydia og andre.
læs mere...

Købe Decarbay (Precose) Uden Recept

Decarbay (Precose)
Generisk Decarbay bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Decliten (Minipress) Uden Recept

Decliten (Minipress)
Generisk Decliten bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Deculin (Actoplus Met) Uden Recept

Deculin (Actoplus Met)
Generisk Deculin bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Decutan (Accutane) Uden Recept

Decutan (Accutane)
Generisk Decutan anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Dedile (Eulexin) Uden Recept

Dedile (Eulexin)
Generisk Dedile er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Dedralen (Cardura) Uden Recept

Dedralen (Cardura)
Generisk Dedralen bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Defencare (Acticin) Uden Recept

Defencare (Acticin)
Generisk Defencare creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Defencat (Acticin) Uden Recept

Defencat (Acticin)
Generisk Defencat creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Defendare (Acticin) Uden Recept

Defendare (Acticin)
Generisk Defendare creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Defendog (Acticin) Uden Recept

Defendog (Acticin)
Generisk Defendog creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Deflux (Motilium) Uden Recept

Deflux (Motilium)
Generisk Deflux er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Degastrol (Prevacid) Uden Recept

Degastrol (Prevacid)
Generisk Degastrol nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Deglu (Precose) Uden Recept

Deglu (Precose)
Generisk Deglu bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Degra (Intagra) Uden Recept

Degra (Intagra)
Degra er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Degut (Motilium) Uden Recept

Degut (Motilium)
Generisk Degut er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Delagil (Aralen) Uden Recept

Delagil (Aralen)
Generisk Delagil bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Delaiv (Oxytrol) Uden Recept

Delaiv (Oxytrol)
Generisk Delaiv reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Delak (Oxytrol) Uden Recept

Delak (Oxytrol)
Generisk Delak reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Delaxin (Robaxin) Uden Recept

Delaxin (Robaxin)
Generisk Delaxin bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Delepsine (Depakote) Uden Recept

Delepsine (Depakote)
Generisk Delepsine anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Delifon (Oxytrol) Uden Recept

Delifon (Oxytrol)
Generisk Delifon reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Delipic (Mevacor) Uden Recept

Delipic (Mevacor)
Generisk Delipic bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Delix (Altace) Uden Recept

Delix (Altace)
Generisk Delix anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Delix Plus (Altace) Uden Recept

Delix Plus (Altace)
Generisk Delix Plus anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Delok (Cymbalta) Uden Recept

Delok (Cymbalta)
Generisk Delok anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Deloxi (Cymbalta) Uden Recept

Deloxi (Cymbalta)
Generisk Deloxi anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Deltasone Uden Recept

Deltasone
Generisk Deltasone bruges til at give lindring for betændte områder af kroppen. Det lesses hævelse, rødme, kløe og allergiske reaktioner. Det er ofte brugt som en del af behandlingen for en række forskellige sygdomme, såsom svær allergi eller hudproblemer, astma, arthritis, osv.
læs mere...

Købe Demadex Uden Recept

Demadex
Generisk Demadex anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Demator (Demadex) Uden Recept

Demator (Demadex)
Generisk Demator anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Demsil (Lamisil) Uden Recept

Demsil (Lamisil)
Generisk Demsil er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Denoral (Risperdal) Uden Recept

Denoral (Risperdal)
Generisk Denoral bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Dentron (Zofran) Uden Recept

Dentron (Zofran)
Generisk Dentron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Denvar (Suprax) Uden Recept

Denvar (Suprax)
Generisk Denvar et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Denzapine (Clozaril) Uden Recept

Denzapine (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Deorix (Acticin) Uden Recept

Deorix (Acticin)
Generisk Deorix creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Depacon (Depakote) Uden Recept

Depacon (Depakote)
Generisk Depacon anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depade (Revia) Uden Recept

Depade (Revia)
Generisk Depade bruges til behandling af alkoholisme og narkotiske (opioid) afhængighed hos voksne som en del af et komplet behandling program.
læs mere...

Købe Depakene (Depakote) Uden Recept

Depakene (Depakote)
Generisk Depakene anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depakine Chrono (Depakote) Uden Recept

Depakine Chrono (Depakote)
Generisk Depakine Chrono anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depakote Uden Recept

Depakote
Generisk Depakote anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depalept (Depakote) Uden Recept

Depalept (Depakote)
Generisk Depalept anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depam (Motilium) Uden Recept

Depam (Motilium)
Generisk Depam er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Depamag (Depakote) Uden Recept

Depamag (Depakote)
Generisk Depamag anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depant Prolong (Effexor) Uden Recept

Depant Prolong (Effexor)
Generisk Depant Prolong anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Depo-clinovir (Cycrin) Uden Recept

Depo-clinovir (Cycrin)
Generisk Depo-clinovir bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Depo-prodasone (Cycrin) Uden Recept

Depo-prodasone (Cycrin)
Generisk Depo-prodasone bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Depo-progevera (Cycrin) Uden Recept

Depo-progevera (Cycrin)
Generisk Depo-progevera bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Depo-provera (Cycrin) Uden Recept

Depo-provera (Cycrin)
Generisk Depo-provera bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Depocon (Cycrin) Uden Recept

Depocon (Cycrin)
Generisk Depocon bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Depolan (Risperdal) Uden Recept

Depolan (Risperdal)
Generisk Depolan bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Depotrust (Cycrin) Uden Recept

Depotrust (Cycrin)
Generisk Depotrust bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Deprakine (Depakote) Uden Recept

Deprakine (Depakote)
Generisk Deprakine anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Depramine (Tofranil) Uden Recept

Depramine (Tofranil)
Generisk Depramine anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Depranil (Tofranil) Uden Recept

Depranil (Tofranil)
Generisk Depranil anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Deprazolin (Minipress) Uden Recept

Deprazolin (Minipress)
Generisk Deprazolin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Deprectal (Trileptal) Uden Recept

Deprectal (Trileptal)
Generic Deprectal bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Depredon (Risperdal) Uden Recept

Depredon (Risperdal)
Generisk Depredon bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Deprelio (Elavil) Uden Recept

Deprelio (Elavil)
Generisk Deprelio er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Deprevex (Micardis) Uden Recept

Deprevex (Micardis)
Generisk Deprevex bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Deprevix (Effexor) Uden Recept

Deprevix (Effexor)
Generisk Deprevix anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Deprexor (Effexor) Uden Recept

Deprexor (Effexor)
Generisk Deprexor anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Deprilan (Eldepryl) Uden Recept

Deprilan (Eldepryl)
Generisk Deprilan anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Deprinol (Tofranil) Uden Recept

Deprinol (Tofranil)
Generisk Deprinol anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Depsonil (Tofranil) Uden Recept

Depsonil (Tofranil)
Generisk Depsonil anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Deptran (Sinequan) Uden Recept

Deptran (Sinequan)
Generisk Deptran er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Depurol (Effexor) Uden Recept

Depurol (Effexor)
Generisk Depurol anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Derbicil (Lamisil) Uden Recept

Derbicil (Lamisil)
Generisk Derbicil er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Dercutane (Accutane) Uden Recept

Dercutane (Accutane)
Generisk Dercutane anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Derfin (Lamisil) Uden Recept

Derfin (Lamisil)
Generisk Derfin er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Dermacom (Mentax) Uden Recept

Dermacom (Mentax)
Generisk Dermacom anvendes til behandling af visse svampeinfektioner i huden.
læs mere...

Købe Dermacortine (Elocon) Uden Recept

Dermacortine (Elocon)
Generisk Dermacortine anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Dermasil (Lamisil) Uden Recept

Dermasil (Lamisil)
Generisk Dermasil er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Dermatin (Lamisil) Uden Recept

Dermatin (Lamisil)
Generisk Dermatin er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Dermax (Lamisil) Uden Recept

Dermax (Lamisil)
Generisk Dermax er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Dermenet (Elocon) Uden Recept

Dermenet (Elocon)
Generisk Dermenet anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Dermipred (Deltasone) Uden Recept

Dermipred (Deltasone)
Generisk Dermipred bruges til at give lindring for betændte områder af kroppen. Det lesses hævelse, rødme, kløe og allergiske reaktioner. Det er ofte brugt som en del af behandlingen for en række forskellige sygdomme, såsom svær allergi eller hudproblemer, astma, arthritis, osv.
læs mere...

Købe Dermocanis (Acticin) Uden Recept

Dermocanis (Acticin)
Generisk Dermocanis creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Dermogine (Grifulvin) Uden Recept

Dermogine (Grifulvin)
Generisk Dermogine bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Dermoper (Acticin) Uden Recept

Dermoper (Acticin)
Generisk Dermoper creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Dermosona (Elocon) Uden Recept

Dermosona (Elocon)
Generisk Dermosona anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Dermovel (Elocon) Uden Recept

Dermovel (Elocon)
Generisk Dermovel anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Dermoxyl (Lamisil) Uden Recept

Dermoxyl (Lamisil)
Generisk Dermoxyl er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Deroxat (Paxil) Uden Recept

Deroxat (Paxil)
Generisk Deroxat bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Dertil (Acticin) Uden Recept

Dertil (Acticin)
Generisk Dertil creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Dertolit (Acticin) Uden Recept

Dertolit (Acticin)
Generisk Dertolit creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Desal (Lasix) Uden Recept

Desal (Lasix)
Generisk Desal anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Desbac (Vantin) Uden Recept

Desbac (Vantin)
Generisk Desbac anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Desinax (Effexor) Uden Recept

Desinax (Effexor)
Generisk Desinax anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Desloratadine (Clarinex) Uden Recept

Desloratadine (Clarinex)
Generisk Desloratadine bruges til behandling af symptomer på allergiske tilstande (rindende øjne, løbende næse, kløende øjne, nysen, nældefeber).
læs mere...

Købe Desogen Uden Recept

Desogen
Generic Desogen anvendes til at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Destolit (Acticin) Uden Recept

Destolit (Acticin)
Generisk Destolit creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Desyrel Uden Recept

Desyrel
Generisk Desyrel anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Detebencil (Acticin) Uden Recept

Detebencil (Acticin)
Generisk Detebencil creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Deteron (Risperdal) Uden Recept

Deteron (Risperdal)
Generisk Deteron bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Detrol Uden Recept

Detrol
Generisk Detrol bruges til behandling af overaktiv blære med symptomer på hyppig vandladning, haster, og lækage.
læs mere...

Købe Detrol La Uden Recept

Detrol La
Generisk Detrol LA bruges til behandling af overaktiv blære med symptomer på hyppig vandladning, haster, og lækage.
læs mere...

Købe Detrusan (Oxytrol) Uden Recept

Detrusan (Oxytrol)
Generisk Detrusan reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Detrusitol (Detrol) Uden Recept

Detrusitol (Detrol)
Generisk Detrusitol bruges til behandling af overaktiv blære med symptomer på hyppig vandladning, haster, og lækage.
læs mere...

Købe Deviry (Cycrin) Uden Recept

Deviry (Cycrin)
Generisk Deviry bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Deworm (Vermox) Uden Recept

Deworm (Vermox)
Generisk Deworm (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Dexambutol (Myambutol) Uden Recept

Dexambutol (Myambutol)
Generisk Dexambutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Dexanorm (Prandin) Uden Recept

Dexanorm (Prandin)
Generisk Dexanorm bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Dexapron (Lexapro) Uden Recept

Dexapron (Lexapro)
Generisk Dexapron bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Dexone Uden Recept

Dexone
Generisk Dexone trykker dannelse, overførelse og aktiviteten af endogene mediatorer af inflammation, herunder prostaglandiner, kininer, histamin, liposomale enzymer og supplerer udtryk. Også ændrer kroppens immunforsvar er.
læs mere...

Købe Dexrobel-dsr (Aciphex) Uden Recept

Dexrobel-dsr (Aciphex)
Generisk Dexrobel-dsr anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Dezepil (Lamictal) Uden Recept

Dezepil (Lamictal)
Generic Dezepil bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Dhaperazine (Compazine) Uden Recept

Dhaperazine (Compazine)
Generisk Dhaperazine anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Di-hydan (Dilantin) Uden Recept

Di-hydan (Dilantin)
Generisk Di-hydan bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Diabestat (Actoplus Met) Uden Recept

Diabestat (Actoplus Met)
Generisk Diabestat bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Diabeta (Glucovance) Uden Recept

Diabeta (Glucovance)
Generisk Diabeta bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Diabose (Precose) Uden Recept

Diabose (Precose)
Generisk Diabose bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Diabuse (Antabuse) Uden Recept

Diabuse (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Diacan (Acticin) Uden Recept

Diacan (Acticin)
Generisk Diacan creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Diacarb (Diamox) Uden Recept

Diacarb (Diamox)
Generic Diacarb bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Diactin (Glucotrol) Uden Recept

Diactin (Glucotrol)
Generisk Diactin bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Diafen (Lioresal) Uden Recept

Diafen (Lioresal)
Generic Diafen anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Diaforin (Risperdal) Uden Recept

Diaforin (Risperdal)
Generisk Diaforin bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Diaglit (Actos) Uden Recept

Diaglit (Actos)
Generiske Diaglit anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Diaglitr (Actoplus Met) Uden Recept

Diaglitr (Actoplus Met)
Generisk Diaglitr bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Dialgyl (Kytril) Uden Recept

Dialgyl (Kytril)
Generisk Dialgyl anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Diamox Uden Recept

Diamox
Generic Diamox bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Dianorm (Actoplus Met) Uden Recept

Dianorm (Actoplus Met)
Generisk Dianorm bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Diaphal (Lasix) Uden Recept

Diaphal (Lasix)
Generisk Diaphal anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diapresan (Desyrel) Uden Recept

Diapresan (Desyrel)
Generisk Diapresan anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Diarepa (Prandin) Uden Recept

Diarepa (Prandin)
Generisk Diarepa bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Diasef (Glucotrol) Uden Recept

Diasef (Glucotrol)
Generisk Diasef bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Diavista (Actoplus Met) Uden Recept

Diavista (Actoplus Met)
Generisk Diavista bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Diazomid (Diamox) Uden Recept

Diazomid (Diamox)
Generic Diazomid bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Diclofenac (Voltaren) Uden Recept

Diclofenac (Voltaren)
Generisk Diclofenac er et NSAID, der anvendes til at lindre inflammation, hævelse, stivhed og ledsmerter.
læs mere...

Købe Dicoxib (Celebrex) Uden Recept

Dicoxib (Celebrex)
Generic Dicoxib bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Difetoin (Dilantin) Uden Recept

Difetoin (Dilantin)
Generisk Difetoin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Difloxin (Levaquin) Uden Recept

Difloxin (Levaquin)
Generisk Difloxin er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Diflucan Uden Recept

Diflucan
Generisk Diflucan er et antifungalt antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svampe, som kan invadere helst del af kroppen, herunder munden, halsen, spiserøret, lunger, blære, genitale område og blodet.
læs mere...

Købe Difusil (Trental) Uden Recept

Difusil (Trental)
Generisk Difusil anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Digacin (Lanoxin) Uden Recept

Digacin (Lanoxin)
Generisk Digacin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digazolan (Lanoxin) Uden Recept

Digazolan (Lanoxin)
Generisk Digazolan anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digene (Protonix) Uden Recept

Digene (Protonix)
Generisk Digene anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Digest (Prevacid) Uden Recept

Digest (Prevacid)
Generisk Digest nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Digibind (Lanoxin) Uden Recept

Digibind (Lanoxin)
Generisk Digibind anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digitek (Lanoxin) Uden Recept

Digitek (Lanoxin)
Generisk Digitek anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digobal (Lanoxin) Uden Recept

Digobal (Lanoxin)
Generisk Digobal anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digocard-g (Lanoxin) Uden Recept

Digocard-g (Lanoxin)
Generisk Digocard-g anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digohan (Lanoxin) Uden Recept

Digohan (Lanoxin)
Generisk Digohan anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digoregen (Lanoxin) Uden Recept

Digoregen (Lanoxin)
Generisk Digoregen anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digosin (Lanoxin) Uden Recept

Digosin (Lanoxin)
Generisk Digosin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digossina (Lanoxin) Uden Recept

Digossina (Lanoxin)
Generisk Digossina anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digoxanova (Lanoxin) Uden Recept

Digoxanova (Lanoxin)
Generisk Digoxanova anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digoxen (Lanoxin) Uden Recept

Digoxen (Lanoxin)
Generisk Digoxen anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digoxin (Lanoxin) Uden Recept

Digoxin (Lanoxin)
Generisk Digoxin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digoxine (Lanoxin) Uden Recept

Digoxine (Lanoxin)
Generisk Digoxine anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Digoxinum (Lanoxin) Uden Recept

Digoxinum (Lanoxin)
Generisk Digoxinum anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Dihydrospirenone (Yasmin) Uden Recept

Dihydrospirenone (Yasmin)
Generisk Dihydrospirenone bruges som prævention for at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Dilacoran (Calan) Uden Recept

Dilacoran (Calan)
Generisk Dilacoran bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Dilacoron (Calan) Uden Recept

Dilacoron (Calan)
Generisk Dilacoron bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Dilantin Uden Recept

Dilantin
Generisk Dilantin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Dilaprost (Propecia) Uden Recept

Dilaprost (Propecia)
Generic Dilaprost bruges til behandling af visse typer af mandlige mønster hårtab (androgen alopeci) hos mænd. Det er også bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) hos mænd med forstørret prostata.
læs mere...

Købe Dilast (Demadex) Uden Recept

Dilast (Demadex)
Generisk Dilast anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Dilceren (Nimotop) Uden Recept

Dilceren (Nimotop)
Generisk Dilceren anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Dilo (Celebrex) Uden Recept

Dilo (Celebrex)
Generic Dilo bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, juvenil arthritis eller menstruationssmerter. Det anvendes også i familiær adenomatøs polypose (FAP) for at reducere antallet af polypper (vækster) i rektal område.
læs mere...

Købe Diltiazem (Cartia) Uden Recept

Diltiazem (Cartia)
Generisk Diltiazem bruges til behandling af forhøjet blodtryk og kronisk stabil angina (brystsmerter). Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Dilucid (Mevacor) Uden Recept

Dilucid (Mevacor)
Generisk Dilucid bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Diluran (Diamox) Uden Recept

Diluran (Diamox)
Generic Diluran bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Dilutol (Demadex) Uden Recept

Dilutol (Demadex)
Generisk Dilutol anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Dimazon (Lasix) Uden Recept

Dimazon (Lasix)
Generisk Dimazon anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Dinamico (Intagra) Uden Recept

Dinamico (Intagra)
Dinamico er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Dineurin (Neurontin) Uden Recept

Dineurin (Neurontin)
Generisk Dineurin bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Dintoina (Dilantin) Uden Recept

Dintoina (Dilantin)
Generisk Dintoina bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Dintoinale (Dilantin) Uden Recept

Dintoinale (Dilantin)
Generisk Dintoinale bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Diocid-d (Motilium) Uden Recept

Diocid-d (Motilium)
Generisk Diocid-d er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Diovan Uden Recept

Diovan
Generic Diovan anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Diovan Hct Uden Recept

Diovan Hct
Generic Diovan HCT bruges til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Diovane (Diovan) Uden Recept

Diovane (Diovan)
Generic Diovane anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Dipazide (Glucotrol) Uden Recept

Dipazide (Glucotrol)
Generisk Dipazide bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Diphantoine (Dilantin) Uden Recept

Diphantoine (Dilantin)
Generisk Diphantoine bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Diphantoine Z (Dilantin) Uden Recept

Diphantoine Z (Dilantin)
Generisk Diphantoine Z bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Diphedan (Dilantin) Uden Recept

Diphedan (Dilantin)
Generisk Diphedan bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Diphenal (Dilantin) Uden Recept

Diphenal (Dilantin)
Generisk Diphenal bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Dipiridamol (Aggrenox) Uden Recept

Dipiridamol (Aggrenox)
Generisk Dipiridamol anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Diplexil (Depakote) Uden Recept

Diplexil (Depakote)
Generisk Diplexil anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Diproex (Depakote) Uden Recept

Diproex (Depakote)
Generisk Diproex anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Dipromal (Depakote) Uden Recept

Dipromal (Depakote)
Generisk Dipromal anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Dipyramole (Aggrenox) Uden Recept

Dipyramole (Aggrenox)
Generisk Dipyramole anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Dipyridamol (Aggrenox) Uden Recept

Dipyridamol (Aggrenox)
Generisk Dipyridamol anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Dipyridamole (Aggrenox) Uden Recept

Dipyridamole (Aggrenox)
Generisk Dipyridamole anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Dipyridamolum (Aggrenox) Uden Recept

Dipyridamolum (Aggrenox)
Generisk Dipyridamolum anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Dirine (Lasix) Uden Recept

Dirine (Lasix)
Generisk Dirine anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Dirtop (Intagra) Uden Recept

Dirtop (Intagra)
Dirtop er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Dirusid (Lasix) Uden Recept

Dirusid (Lasix)
Generisk Dirusid anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Disal (Lasix) Uden Recept

Disal (Lasix)
Generisk Disal anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Disaperid (Risperdal) Uden Recept

Disaperid (Risperdal)
Generisk Disaperid bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Disilden (Intagra) Uden Recept

Disilden (Intagra)
Disilden er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Dismolan (Zofran) Uden Recept

Dismolan (Zofran)
Generisk Dismolan bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Disron (Arcoxia) Uden Recept

Disron (Arcoxia)
Generisk Disron anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Distinon (Mestinon) Uden Recept

Distinon (Mestinon)
Generisk Distinon bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

Købe Disulfiram (Antabuse) Uden Recept

Disulfiram (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Disulfiramo (Antabuse) Uden Recept

Disulfiramo (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Disulfiramum (Antabuse) Uden Recept

Disulfiramum (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Disulphiram (Antabuse) Uden Recept

Disulphiram (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Disys (Diovan) Uden Recept

Disys (Diovan)
Generic Disys anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Ditalin (Dilantin) Uden Recept

Ditalin (Dilantin)
Generisk Ditalin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Ditec (Demadex) Uden Recept

Ditec (Demadex)
Generisk Ditec anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Ditranex (Cyklokapron) Uden Recept

Ditranex (Cyklokapron)
Generisk Ditranex bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Diulactone (Aldactone) Uden Recept

Diulactone (Aldactone)
Generisk Diulactone bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Diumide-k (Lasix) Uden Recept

Diumide-k (Lasix)
Generisk Diumide-k anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diural (Lasix) Uden Recept

Diural (Lasix)
Generisk Diural anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diuramid (Diamox) Uden Recept

Diuramid (Diamox)
Generic Diuramid bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Diurapid (Lasix) Uden Recept

Diurapid (Lasix)
Generisk Diurapid anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diurefar (Lasix) Uden Recept

Diurefar (Lasix)
Generisk Diurefar anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diuremid (Demadex) Uden Recept

Diuremid (Demadex)
Generisk Diuremid anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Diuren (Lasix) Uden Recept

Diuren (Lasix)
Generisk Diuren anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diuresal (Lasix) Uden Recept

Diuresal (Lasix)
Generisk Diuresal anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diuresix (Demadex) Uden Recept

Diuresix (Demadex)
Generisk Diuresix anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Diusemide (Lasix) Uden Recept

Diusemide (Lasix)
Generisk Diusemide anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Diuver (Demadex) Uden Recept

Diuver (Demadex)
Generisk Diuver anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Divalproex (Depakote) Uden Recept

Divalproex (Depakote)
Generisk Divalproex anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Divarius (Paxil) Uden Recept

Divarius (Paxil)
Generisk Divarius bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Dixine (Risperdal) Uden Recept

Dixine (Risperdal)
Generisk Dixine bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Dobupal (Effexor) Uden Recept

Dobupal (Effexor)
Generisk Dobupal anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Docallopu (Zyloprim) Uden Recept

Docallopu (Zyloprim)
Generisk Docallopu bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Docdipyri (Aggrenox) Uden Recept

Docdipyri (Aggrenox)
Generisk Docdipyri anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos patienter, som tidligere har haft et slagtilfælde på grund af en blodprop i hjernen. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde i patienter, som har haft forbigående iskæmiske anfald (Tias).
læs mere...

Købe Docfenofi (Tricor) Uden Recept

Docfenofi (Tricor)
Generisk Docfenofi anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Docfenofi er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Docfurose (Lasix) Uden Recept

Docfurose (Lasix)
Generisk Docfurose anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Dochicin (Colcrys) Uden Recept

Dochicin (Colcrys)
Generisk Dochicin anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Docivin (Motilium) Uden Recept

Docivin (Motilium)
Generisk Docivin er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Doclamotri (Lamictal) Uden Recept

Doclamotri (Lamictal)
Generic Doclamotri bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Docofloxacine (Floxin) Uden Recept

Docofloxacine (Floxin)
Generisk Docofloxacine er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Docsimvasta (Zocor) Uden Recept

Docsimvasta (Zocor)
Generisk Docsimvasta bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Docspirochlor (Aldactone) Uden Recept

Docspirochlor (Aldactone)
Generisk Docspirochlor bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Docspirono (Aldactone) Uden Recept

Docspirono (Aldactone)
Generisk Docspirono bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Doctamoxifene (Nolvadex) Uden Recept

Doctamoxifene (Nolvadex)
Generic Doctamoxifene bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Doctiverine (Zocor) Uden Recept

Doctiverine (Zocor)
Generisk Doctiverine bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Doenza (Aricept) Uden Recept

Doenza (Aricept)
Generisk Doenza anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Dofixim (Vantin) Uden Recept

Dofixim (Vantin)
Generisk Dofixim anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Dogalact (Danocrine) Uden Recept

Dogalact (Danocrine)
Generisk Dogalact påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Dogesic (Ponstel) Uden Recept

Dogesic (Ponstel)
Generisk Dogesic er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Dolarac (Ponstel) Uden Recept

Dolarac (Ponstel)
Generisk Dolarac er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Dolcidium (Indocin) Uden Recept

Dolcidium (Indocin)
Generisk Dolcidium bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Dolcispray (Indocin) Uden Recept

Dolcispray (Indocin)
Generisk Dolcispray bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Dolium (Motilium) Uden Recept

Dolium (Motilium)
Generisk Dolium er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Dolmisin (Reglan) Uden Recept

Dolmisin (Reglan)
Generisk Dolmisin anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Dolocep (Floxin) Uden Recept

Dolocep (Floxin)
Generisk Dolocep er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Dolorstad (Imitrex) Uden Recept

Dolorstad (Imitrex)
Generisk Dolorstad bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Doloverina (Colofac) Uden Recept

Doloverina (Colofac)
Generisk Doloverina anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Dolovin (Indocin) Uden Recept

Dolovin (Indocin)
Generisk Dolovin bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Domanion (Aceon) Uden Recept

Domanion (Aceon)
Generisk Domanion er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Dombaz (Motilium) Uden Recept

Dombaz (Motilium)
Generisk Dombaz er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Domed (Motilium) Uden Recept

Domed (Motilium)
Generisk Domed er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Domedol (Zyloprim) Uden Recept

Domedol (Zyloprim)
Generisk Domedol bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Domepezil (Aricept) Uden Recept

Domepezil (Aricept)
Generisk Domepezil anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Domidis (Micardis) Uden Recept

Domidis (Micardis)
Generisk Domidis bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Dominans (Aventyl) Uden Recept

Dominans (Aventyl)
Generisk Dominans er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Domperidone (Motilium) Uden Recept

Domperidone (Motilium)
Generisk Domperidone er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Donaren (Desyrel) Uden Recept

Donaren (Desyrel)
Generisk Donaren anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Donaz (Aricept) Uden Recept

Donaz (Aricept)
Generisk Donaz anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donecept (Aricept) Uden Recept

Donecept (Aricept)
Generisk Donecept anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donecil (Aricept) Uden Recept

Donecil (Aricept)
Generisk Donecil anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donectil (Aricept) Uden Recept

Donectil (Aricept)
Generisk Donectil anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donepex (Aricept) Uden Recept

Donepex (Aricept)
Generisk Donepex anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donepezil (Aricept) Uden Recept

Donepezil (Aricept)
Generisk Donepezil anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donepezilo (Aricept) Uden Recept

Donepezilo (Aricept)
Generisk Donepezilo anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donepezilum (Aricept) Uden Recept

Donepezilum (Aricept)
Generisk Donepezilum anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donesyn (Aricept) Uden Recept

Donesyn (Aricept)
Generisk Donesyn anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Donethon (Aricept) Uden Recept

Donethon (Aricept)
Generisk Donethon anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Doneurin (Sinequan) Uden Recept

Doneurin (Sinequan)
Generisk Doneurin er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Donopez (Aricept) Uden Recept

Donopez (Aricept)
Generisk Donopez anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Dopacol (Sinemet) Uden Recept

Dopacol (Sinemet)
Generisk Dopacol anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Dopadura C (Sinemet) Uden Recept

Dopadura C (Sinemet)
Generisk Dopadura C anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Dopamar (Sinemet) Uden Recept

Dopamar (Sinemet)
Generisk Dopamar anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Dopezil (Aricept) Uden Recept

Dopezil (Aricept)
Generisk Dopezil anvendes til behandling af demens (f.eks svækkelse af hukommelsen, dømmekraft og abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom.
læs mere...

Købe Dopicar (Sinemet) Uden Recept

Dopicar (Sinemet)
Generisk Dopicar anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Dopili (Actoplus Met) Uden Recept

Dopili (Actoplus Met)
Generisk Dopili bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Doresol (Risperdal) Uden Recept

Doresol (Risperdal)
Generisk Doresol bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Dormirex (Arcoxia) Uden Recept

Dormirex (Arcoxia)
Generisk Dormirex anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Dorobay (Precose) Uden Recept

Dorobay (Precose)
Generisk Dorobay bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Dorosur (Crestor) Uden Recept

Dorosur (Crestor)
Generisk Dorosur er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Dorover (Aceon) Uden Recept

Dorover (Aceon)
Generisk Dorover er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Dosara (Diovan) Uden Recept

Dosara (Diovan)
Generic Dosara anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Dosavastatin (Zocor) Uden Recept

Dosavastatin (Zocor)
Generisk Dosavastatin bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Dospan-pento (Trental) Uden Recept

Dospan-pento (Trental)
Generisk Dospan-pento anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Dostinex Uden Recept

Dostinex
Generisk Dostinex anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Dostirav (Mestinon) Uden Recept

Dostirav (Mestinon)
Generisk Dostirav bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

Købe Downat (Minipress) Uden Recept

Downat (Minipress)
Generisk Downat bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Downpress (Minipress) Uden Recept

Downpress (Minipress)
Generisk Downpress bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Doxal (Sinequan) Uden Recept

Doxal (Sinequan)
Generisk Doxal er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Doxazosin (Cardura) Uden Recept

Doxazosin (Cardura)
Generisk Doxazosin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Doxepin (Sinequan) Uden Recept

Doxepin (Sinequan)
Generisk Doxepin er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Doxepini (Sinequan) Uden Recept

Doxepini (Sinequan)
Generisk Doxepini er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Doxepinum (Sinequan) Uden Recept

Doxepinum (Sinequan)
Generisk Doxepinum er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Doxin (Sinequan) Uden Recept

Doxin (Sinequan)
Generisk Doxin er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Dresplan (Oxytrol) Uden Recept

Dresplan (Oxytrol)
Generisk Dresplan reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Dridase (Oxytrol) Uden Recept

Dridase (Oxytrol)
Generisk Dridase reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Drimon (Singulair) Uden Recept

Drimon (Singulair)
Generisk Drimon anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Drogenil (Eulexin) Uden Recept

Drogenil (Eulexin)
Generisk Drogenil er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Dropia (Actoplus Met) Uden Recept

Dropia (Actoplus Met)
Generisk Dropia bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Dropicine (Risperdal) Uden Recept

Dropicine (Risperdal)
Generisk Dropicine bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Drospirenona (Yasmin) Uden Recept

Drospirenona (Yasmin)
Generisk Drospirenona bruges som prævention for at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Drospirenone Ethinyl (Yasmin) Uden Recept

Drospirenone Ethinyl (Yasmin)
Generisk Drospirenone Ethinyl bruges som prævention for at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Drovid (Floxin) Uden Recept

Drovid (Floxin)
Generisk Drovid er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Droxamida (Droxia) Uden Recept

Droxamida (Droxia)
Generisk Droxamida bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Droxia Uden Recept

Droxia
Generisk Droxia bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Duagen (Avodart) Uden Recept

Duagen (Avodart)
Generisk Duagen bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Ductonar (Actonel) Uden Recept

Ductonar (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Duellin (Sinemet) Uden Recept

Duellin (Sinemet)
Generisk Duellin anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Dufine (Clomid) Uden Recept

Dufine (Clomid)
Generic Dufine bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Dufulvin (Grifulvin) Uden Recept

Dufulvin (Grifulvin)
Generisk Dufulvin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Dugen (Cycrin) Uden Recept

Dugen (Cycrin)
Generisk Dugen bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Duinum (Clomid) Uden Recept

Duinum (Clomid)
Generic Duinum bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Duloxetin (Cymbalta) Uden Recept

Duloxetin (Cymbalta)
Generisk Duloxetin anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Duloxetina (Cymbalta) Uden Recept

Duloxetina (Cymbalta)
Generisk Duloxetina anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Duloxetine (Cymbalta) Uden Recept

Duloxetine (Cymbalta)
Generisk Duloxetine anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Duloxetinum (Cymbalta) Uden Recept

Duloxetinum (Cymbalta)
Generisk Duloxetinum anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Duodart (Avodart) Uden Recept

Duodart (Avodart)
Generisk Duodart bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Duodopa (Sinemet) Uden Recept

Duodopa (Sinemet)
Generisk Duodopa anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Duova (Cycrin) Uden Recept

Duova (Cycrin)
Generisk Duova bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Duphaston Uden Recept

Duphaston
Generisk Duphaston er en potent, oralt aktiv progestogen angivet i en bred vifte af gynækologiske lidelser.
læs mere...

Købe Duplat (Trental) Uden Recept

Duplat (Trental)
Generisk Duplat anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Duprost (Avodart) Uden Recept

Duprost (Avodart)
Generisk Duprost bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Durafenat (Tricor) Uden Recept

Durafenat (Tricor)
Generisk Durafenat anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Durafenat er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Durapental (Trental) Uden Recept

Durapental (Trental)
Generisk Durapental anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Durasoptin (Calan) Uden Recept

Durasoptin (Calan)
Generisk Durasoptin bruges til behandling af supraventrikulær takykardi, en rytme forstyrrelse af hjertet. Det er også bruges til at styre hjertefrekvens respons på andre rytmeforstyrrelser, især atrieflimren og atrieflagren.
læs mere...

Købe Durea (Droxia) Uden Recept

Durea (Droxia)
Generisk Durea bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Duricef Uden Recept

Duricef
Generisk Duricef er i en gruppe af lægemidler kaldet cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Duroval (Intagra) Uden Recept

Duroval (Intagra)
Duroval er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Duspamen (Colofac) Uden Recept

Duspamen (Colofac)
Generisk Duspamen anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Duspatal (Colofac) Uden Recept

Duspatal (Colofac)
Generisk Duspatal anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Duspatalin (Colofac) Uden Recept

Duspatalin (Colofac)
Generisk Duspatalin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Duspatin (Colofac) Uden Recept

Duspatin (Colofac)
Generisk Duspatin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Duspaverin (Colofac) Uden Recept

Duspaverin (Colofac)
Generisk Duspaverin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Dutasterid (Avodart) Uden Recept

Dutasterid (Avodart)
Generisk Dutasterid bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Dutasterida (Avodart) Uden Recept

Dutasterida (Avodart)
Generisk Dutasterida bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Dutasteride (Avodart) Uden Recept

Dutasteride (Avodart)
Generisk Dutasteride bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Dutasteridum (Avodart) Uden Recept

Dutasteridum (Avodart)
Generisk Dutasteridum bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) eller udvidelse af prostata. Det hjælper også til at reducere risikoen for urin blokering og behovet for prostata kirurgi.
læs mere...

Købe Dutoprol (Lopressor) Uden Recept

Dutoprol (Lopressor)
Generic Dutoprol bruges til behandling af forhøjet blodtryk, langsigtet behandling af smerter i brystet og reducere risikoen for dødsfald på grund af hjerteproblemer hos patienter, der har haft et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Duxetin (Cymbalta) Uden Recept

Duxetin (Cymbalta)
Generisk Duxetin anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Duzela (Cymbalta) Uden Recept

Duzela (Cymbalta)
Generisk Duzela anvendes til behandling af depression og generaliseret angst. Det er også bruges til at administrere smerter forårsaget af fibromyalgi og diabetisk perifer neuropati (DPNP).
læs mere...

Købe Dyna-lamotrigine (Lamictal) Uden Recept

Dyna-lamotrigine (Lamictal)
Generic Dyna-lamotrigine bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Dyneric (Clomid) Uden Recept

Dyneric (Clomid)
Generic Dyneric bruges til behandling af kvindelig infertilitet.
læs mere...

Købe Dysalfa (Hytrin) Uden Recept

Dysalfa (Hytrin)
Generic Dysalfa bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Dytor (Demadex) Uden Recept

Dytor (Demadex)
Generisk Dytor anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Dzol (Danocrine) Uden Recept

Dzol (Danocrine)
Generisk Dzol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

køb D-Bogstavet Piller, købe D-Bogstavet Piller, køb D-Bogstavet Piller håndkøb, købe D-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen D-Bogstavet Piller uden recept, købe D-Bogstavet Piller uden recept, køb D-Bogstavet Piller uden recept, bestellen D-Bogstavet Piller uden recept, D-Bogstavet Piller køb, D-Bogstavet Piller købe, køb D-Bogstavet Piller nettet, købe D-Bogstavet Piller online, køb D-Bogstavet Piller generisk, købe D-Bogstavet Piller generisk, indkøbe D-Bogstavet Piller, køber D-Bogstavet Piller, at købe D-Bogstavet Piller