Købe E-Base (Ilosone) Uden Recept

E-Base (Ilosone)
Generisk E-Base bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe E-Mycin (Ilosone) Uden Recept

E-Mycin (Ilosone)
Generisk E-Mycin bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe E-zentius (Lexapro) Uden Recept

E-zentius (Lexapro)
Generisk E-zentius bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe E.E.S. Granules (Ilosone) Uden Recept

E.E.S. Granules (Ilosone)
Generisk E.E.S. Granules bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe E.E.S.-200 (Ilosone) Uden Recept

E.E.S.-200 (Ilosone)
Generisk E.E.S.-200 bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe E.E.S.-400 (Ilosone) Uden Recept

E.E.S.-400 (Ilosone)
Generisk E.E.S.-400 bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe E.E.S.-400 Filmtab (Ilosone) Uden Recept

E.E.S.-400 Filmtab (Ilosone)
Generisk E.E.S.-400 Filmtab bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Ealk (Lamisil) Uden Recept

Ealk (Lamisil)
Generisk Ealk er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Earflo Otic (Floxin) Uden Recept

Earflo Otic (Floxin)
Generisk Earflo Otic er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Ebefen (Nolvadex) Uden Recept

Ebefen (Nolvadex)
Generic Ebefen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Ebesetron (Zofran) Uden Recept

Ebesetron (Zofran)
Generisk Ebesetron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Ebivol (Bystolic) Uden Recept

Ebivol (Bystolic)
Generisk Ebivol bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Ebutol (Myambutol) Uden Recept

Ebutol (Myambutol)
Generisk Ebutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ecapril (Zestril) Uden Recept

Ecapril (Zestril)
Generisk Ecapril bruges til behandling af forhøjet blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at styre hjertesvigt eller forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ecard (Avalide) Uden Recept

Ecard (Avalide)
Generisk Ecard er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Ecbarl (Pletal) Uden Recept

Ecbarl (Pletal)
Generisk Ecbarl bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Ecelecort (Elocon) Uden Recept

Ecelecort (Elocon)
Generisk Ecelecort anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Ecox (Myambutol) Uden Recept

Ecox (Myambutol)
Generisk Ecox bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ectiban (Lexapro) Uden Recept

Ectiban (Lexapro)
Generisk Ectiban bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Ectopal (Danocrine) Uden Recept

Ectopal (Danocrine)
Generisk Ectopal påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Ectospasmol (Asacol) Uden Recept

Ectospasmol (Asacol)
Generic Ectospasmol bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Ecuflox (Floxin) Uden Recept

Ecuflox (Floxin)
Generisk Ecuflox er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Ecural (Elocon) Uden Recept

Ecural (Elocon)
Generisk Ecural anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Ecutamol (Ventolin) Uden Recept

Ecutamol (Ventolin)
Generic Ecutamol anvendes til behandling eller forebyggelse af br eathing problemer hos patienter, der har astma eller visse andre luftvejssygdomme. Det kan anvendes til at forebygge åndedrætsbesvær forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Edalen (Risperdal) Uden Recept

Edalen (Risperdal)
Generisk Edalen bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Edemann (Lasix) Uden Recept

Edemann (Lasix)
Generisk Edemann anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Edemid (Lasix) Uden Recept

Edemid (Lasix)
Generisk Edemid anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Edemin (Lasix) Uden Recept

Edemin (Lasix)
Generisk Edemin anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Edemox (Diamox) Uden Recept

Edemox (Diamox)
Generic Edemox bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Ederen (Diamox) Uden Recept

Ederen (Diamox)
Generic Ederen bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Edilox-oz (Floxin) Uden Recept

Edilox-oz (Floxin)
Generisk Edilox-oz er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Edilox-s (Floxin) Uden Recept

Edilox-s (Floxin)
Generisk Edilox-s er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Edimox (Diamox) Uden Recept

Edimox (Diamox)
Generic Edimox bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Edion (Neurontin) Uden Recept

Edion (Neurontin)
Generisk Edion bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Edorin (Zyloprim) Uden Recept

Edorin (Zyloprim)
Generisk Edorin bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Edrigard (Vantin) Uden Recept

Edrigard (Vantin)
Generisk Edrigard anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Efatec (Sustiva) Uden Recept

Efatec (Sustiva)
Generisk Efatec bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler. Hvis denne medicin er taget alene til behandling af HIV, kan det stoppe med at arbejde.
læs mere...

Købe Efavir (Sustiva) Uden Recept

Efavir (Sustiva)
Generisk Efavir bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler. Hvis denne medicin er taget alene til behandling af HIV, kan det stoppe med at arbejde.
læs mere...

Købe Efavirenz (Sustiva) Uden Recept

Efavirenz (Sustiva)
Generisk Efavirenz bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler. Hvis denne medicin er taget alene til behandling af HIV, kan det stoppe med at arbejde.
læs mere...

Købe Efavirenzum (Sustiva) Uden Recept

Efavirenzum (Sustiva)
Generisk Efavirenzum bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler. Hvis denne medicin er taget alene til behandling af HIV, kan det stoppe med at arbejde.
læs mere...

Købe Efaxil (Effexor) Uden Recept

Efaxil (Effexor)
Generisk Efaxil anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efaxin (Effexor) Uden Recept

Efaxin (Effexor)
Generisk Efaxin anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efectin (Effexor) Uden Recept

Efectin (Effexor)
Generisk Efectin anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efectin Er (Effexor) Uden Recept

Efectin Er (Effexor)
Generisk Efectin Er anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Eferox (Synthroid) Uden Recept

Eferox (Synthroid)
Generic Eferox bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Efesexx (Intagra) Uden Recept

Efesexx (Intagra)
Efesexx er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Efetrin (Effexor) Uden Recept

Efetrin (Effexor)
Generisk Efetrin anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efevelone (Effexor) Uden Recept

Efevelone (Effexor)
Generisk Efevelone anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efexiva (Effexor) Uden Recept

Efexiva (Effexor)
Generisk Efexiva anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efexor (Effexor) Uden Recept

Efexor (Effexor)
Generisk Efexor anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Efexor Exel (Effexor) Uden Recept

Efexor Exel (Effexor)
Generisk Efexor Exel anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Effederm (Renova) Uden Recept

Effederm (Renova)
Generisk Effederm er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Effexor Uden Recept

Effexor
Generisk Effexor anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Effexor Xr Uden Recept

Effexor Xr
Generisk Effexor Extended-Release bruges til behandling af depression, panikangst, generaliseret eller social angst.
læs mere...

Købe Eftil (Depakote) Uden Recept

Eftil (Depakote)
Generisk Eftil anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Egibren (Eldepryl) Uden Recept

Egibren (Eldepryl)
Generisk Egibren anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Egira (Intagra) Uden Recept

Egira (Intagra)
Egira er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Eglidon (Hytrin) Uden Recept

Eglidon (Hytrin)
Generic Eglidon bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Einecs (Tricor) Uden Recept

Einecs (Tricor)
Generisk Einecs anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Einecs er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Ejennu (Pletal) Uden Recept

Ejennu (Pletal)
Generisk Ejennu bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Ejertol (Intagra) Uden Recept

Ejertol (Intagra)
Ejertol er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Elafax (Effexor) Uden Recept

Elafax (Effexor)
Generisk Elafax anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Elater (Lamisil) Uden Recept

Elater (Lamisil)
Generisk Elater er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Elavil Uden Recept

Elavil
Generisk Elavil er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Elbat (Eulexin) Uden Recept

Elbat (Eulexin)
Generisk Elbat er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Elcodrint (Elocon) Uden Recept

Elcodrint (Elocon)
Generisk Elcodrint anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elcrit (Clozaril) Uden Recept

Elcrit (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Eldepryl Uden Recept

Eldepryl
Generisk Eldepryl anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Elebra (Intagra) Uden Recept

Elebra (Intagra)
Elebra er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Elepril (Eldepryl) Uden Recept

Elepril (Eldepryl)
Generisk Elepril anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Elequine (Levaquin) Uden Recept

Elequine (Levaquin)
Generisk Elequine er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Elica (Elocon) Uden Recept

Elica (Elocon)
Generisk Elica anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elicasal (Elocon) Uden Recept

Elicasal (Elocon)
Generisk Elicasal anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elify (Effexor) Uden Recept

Elify (Effexor)
Generisk Elify anvendes til behandling af svær depression, angst og panikangst. Det påvirker kemikalier i hjernen, der kan blive ubalanceret og forårsage depression.
læs mere...

Købe Elipsia (Tricor) Uden Recept

Elipsia (Tricor)
Generisk Elipsia anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Elipsia er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Elitar (Relafen) Uden Recept

Elitar (Relafen)
Generisk Elitar er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Eliwel (Elavil) Uden Recept

Eliwel (Elavil)
Generisk Eliwel er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Elmendos (Lamictal) Uden Recept

Elmendos (Lamictal)
Generic Elmendos bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Elmetacin (Indocin) Uden Recept

Elmetacin (Indocin)
Generisk Elmetacin bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Elmetin (Vermox) Uden Recept

Elmetin (Vermox)
Generisk Elmetin (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Elocom (Elocon) Uden Recept

Elocom (Elocon)
Generisk Elocom anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elocon Uden Recept

Elocon
Generisk Elocon anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elomet (Elocon) Uden Recept

Elomet (Elocon)
Generisk Elomet anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Eloquine (Lariam) Uden Recept

Eloquine (Lariam)
Generisk Eloquine bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Elorgan (Trental) Uden Recept

Elorgan (Trental)
Generisk Elorgan anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Elosalic (Elocon) Uden Recept

Elosalic (Elocon)
Generisk Elosalic anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Eloskin (Elocon) Uden Recept

Eloskin (Elocon)
Generisk Eloskin anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Eloson (Elocon) Uden Recept

Eloson (Elocon)
Generisk Eloson anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elosone (Elocon) Uden Recept

Elosone (Elocon)
Generisk Elosone anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elovent (Elocon) Uden Recept

Elovent (Elocon)
Generisk Elovent anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elox (Elocon) Uden Recept

Elox (Elocon)
Generisk Elox anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Elredin (Premarin) Uden Recept

Elredin (Premarin)
Generic Elredin bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Elstatin (Mevacor) Uden Recept

Elstatin (Mevacor)
Generisk Elstatin bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Eltroxin (Synthroid) Uden Recept

Eltroxin (Synthroid)
Generic Eltroxin bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Elvenavir (Crixivan) Uden Recept

Elvenavir (Crixivan)
Generisk Elvenavir bruges til behandling af HIV-infektion hos nogle patienter, når de anvendes i kombination med visse andre lægemidler.
læs mere...

Købe Emalook (Nolvadex) Uden Recept

Emalook (Nolvadex)
Generic Emalook bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Emb-fatol (Myambutol) Uden Recept

Emb-fatol (Myambutol)
Generisk Emb-fatol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Emegar (Kytril) Uden Recept

Emegar (Kytril)
Generisk Emegar anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Emep (Nexium) Uden Recept

Emep (Nexium)
Generic Emep nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Emeset (Zofran) Uden Recept

Emeset (Zofran)
Generisk Emeset bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Emetiral (Compazine) Uden Recept

Emetiral (Compazine)
Generisk Emetiral anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Emetron (Zofran) Uden Recept

Emetron (Zofran)
Generisk Emetron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Emidoxyn (Compazine) Uden Recept

Emidoxyn (Compazine)
Generisk Emidoxyn anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Emistat (Zofran) Uden Recept

Emistat (Zofran)
Generisk Emistat bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Emital (Zofran) Uden Recept

Emital (Zofran)
Generisk Emital bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Emizof (Zofran) Uden Recept

Emizof (Zofran)
Generisk Emizof bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Emquin (Aralen) Uden Recept

Emquin (Aralen)
Generisk Emquin bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Enaf (Cycrin) Uden Recept

Enaf (Cycrin)
Generisk Enaf bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Enalapril (Vasotec) Uden Recept

Enalapril (Vasotec)
Generisk Enalapril anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og andre hjerteproblemer. Enalapril er en angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Det virker ved at hjælpe til at slappe af blodkar.
læs mere...

Købe Encorate (Depakote) Uden Recept

Encorate (Depakote)
Generisk Encorate anvendes til kontrol af visse typer anfald i behandlingen af epilepsi. Det er også anvendes til behandling af maniske fase af bipolære lidelser (manio-depressiv sygdom) og for at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Endantadine (Symmetrel) Uden Recept

Endantadine (Symmetrel)
Generisk Endantadine er et antiviralt. Det anvendes til at forebygge eller behandle visse influenza (flu) infektioner (type A). Det kan gives alene eller sammen med influenza skud. Generisk Endantadine vil ikke arbejde for forkølelse, andre typer af influenza eller andre virusinfektioner. Denne medicin bruges også til behandling af Parkinsons sygdom og andre bevægelsesforstyrrelser.
læs mere...

Købe Endol (Indocin) Uden Recept

Endol (Indocin)
Generisk Endol bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Endopryl (Eldepryl) Uden Recept

Endopryl (Eldepryl)
Generisk Endopryl anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Endoxan (Cytoxan) Uden Recept

Endoxan (Cytoxan)
Generisk Endoxan bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Endoxana (Cytoxan) Uden Recept

Endoxana (Cytoxan)
Generisk Endoxana bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Enisol (Lamisil) Uden Recept

Enisol (Lamisil)
Generisk Enisol er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Enjuvia (Premarin) Uden Recept

Enjuvia (Premarin)
Generic Enjuvia bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Enpresse (Alesse) Uden Recept

Enpresse (Alesse)
Generisk Enpresse anvendes til at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Entact (Lexapro) Uden Recept

Entact (Lexapro)
Generisk Entact bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Enteraproct (Asacol) Uden Recept

Enteraproct (Asacol)
Generic Enteraproct bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Enterasin (Asacol) Uden Recept

Enterasin (Asacol)
Generic Enterasin bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Entron (Zofran) Uden Recept

Entron (Zofran)
Generisk Entron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Enyglid (Prandin) Uden Recept

Enyglid (Prandin)
Generisk Enyglid bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Epamin (Dilantin) Uden Recept

Epamin (Dilantin)
Generisk Epamin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epanutin (Dilantin) Uden Recept

Epanutin (Dilantin)
Generisk Epanutin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epatoina (Dilantin) Uden Recept

Epatoina (Dilantin)
Generisk Epatoina bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epdantoin (Dilantin) Uden Recept

Epdantoin (Dilantin)
Generisk Epdantoin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epelin (Dilantin) Uden Recept

Epelin (Dilantin)
Generisk Epelin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Ephyra (Singulair) Uden Recept

Ephyra (Singulair)
Generisk Ephyra anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Epicur (Prevacid) Uden Recept

Epicur (Prevacid)
Generisk Epicur nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Epilan-d-gerot (Dilantin) Uden Recept

Epilan-d-gerot (Dilantin)
Generisk Epilan-d-gerot bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epilepax (Lamictal) Uden Recept

Epilepax (Lamictal)
Generic Epilepax bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Epilexter (Trileptal) Uden Recept

Epilexter (Trileptal)
Generic Epilexter bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Epimaxan (Topamax) Uden Recept

Epimaxan (Topamax)
Generisk Epimaxan anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Epimil (Lamictal) Uden Recept

Epimil (Lamictal)
Generic Epimil bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Epinat (Dilantin) Uden Recept

Epinat (Dilantin)
Generisk Epinat bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epiral (Lamictal) Uden Recept

Epiral (Lamictal)
Generic Epiral bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Epiramat (Topamax) Uden Recept

Epiramat (Topamax)
Generisk Epiramat anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Epitard (Dilantin) Uden Recept

Epitard (Dilantin)
Generisk Epitard bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Epitec (Lamictal) Uden Recept

Epitec (Lamictal)
Generic Epitec bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Epitomax (Topamax) Uden Recept

Epitomax (Topamax)
Generisk Epitomax anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Epitrigine (Lamictal) Uden Recept

Epitrigine (Lamictal)
Generic Epitrigine bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Epiven (Neurontin) Uden Recept

Epiven (Neurontin)
Generisk Epiven bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Epivir Uden Recept

Epivir
Generisk Epivir bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Epivir 3tc (Epivir) Uden Recept

Epivir 3tc (Epivir)
Generisk Epivir 3tc bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Epivir-HBV (Epivir) Uden Recept

Epivir-HBV (Epivir)
Generisk Epivir-HBV bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Epizol (Lamictal) Uden Recept

Epizol (Lamictal)
Generic Epizol bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Epleptin (Neurontin) Uden Recept

Epleptin (Neurontin)
Generisk Epleptin bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Eprofil (Vermox) Uden Recept

Eprofil (Vermox)
Generisk Eprofil (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Epsin (Zovirax) Uden Recept

Epsin (Zovirax)
Generisk Epsin er et antiviralt lægemiddel. Det bremser væksten og spredningen af herpes virus, så kroppen kan bekæmpe off infektionen. Acyclovir vil ikke helbrede herpes, men det kan mindske symptomerne på infektionen. Acyclovir anvendes til behandling af infektioner forårsaget af herpes virus. Sygdomme forårsaget af herpes vira omfatter genital herpes, forkølelsessår, helvedesild og skoldkopper.
læs mere...

Købe Epsolin (Dilantin) Uden Recept

Epsolin (Dilantin)
Generisk Epsolin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Eptoin (Dilantin) Uden Recept

Eptoin (Dilantin)
Generisk Eptoin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Equeta (Seroquel) Uden Recept

Equeta (Seroquel)
Generisk Equeta er et antipsykotisk medicin. Det bruges til behandling af skizofreni og bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Equifulvin (Grifulvin) Uden Recept

Equifulvin (Grifulvin)
Generisk Equifulvin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Equipax (Neurontin) Uden Recept

Equipax (Neurontin)
Generisk Equipax bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Eraloc (Aciphex) Uden Recept

Eraloc (Aciphex)
Generisk Eraloc anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Erbinafine Gerol (Lamisil) Uden Recept

Erbinafine Gerol (Lamisil)
Generisk Erbinafine Gerol er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Erectol (Intagra) Uden Recept

Erectol (Intagra)
Erectol er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Eridium (Pyridium) Uden Recept

Eridium (Pyridium)
Generisk Eridium bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Erilin (Intagra) Uden Recept

Erilin (Intagra)
Erilin er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Erizole (Vermox) Uden Recept

Erizole (Vermox)
Generisk Erizole (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Ermes (Prevacid) Uden Recept

Ermes (Prevacid)
Generisk Ermes nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Ermofan (Floxin) Uden Recept

Ermofan (Floxin)
Generisk Ermofan er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Erosfil (Intagra) Uden Recept

Erosfil (Intagra)
Erosfil er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Eroxim (Intagra) Uden Recept

Eroxim (Intagra)
Eroxim er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Erravia (Topamax) Uden Recept

Erravia (Topamax)
Generisk Erravia anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Ery-Tab (Ilosone) Uden Recept

Ery-Tab (Ilosone)
Generisk Ery-Tab bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Eryc (Ilosone) Uden Recept

Eryc (Ilosone)
Generisk Eryc bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Erymax (Ilosone) Uden Recept

Erymax (Ilosone)
Generisk Erymax bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Erypar (Ilosone) Uden Recept

Erypar (Ilosone)
Generisk Erypar bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe EryPed (Ilosone) Uden Recept

EryPed (Ilosone)
Generisk EryPed bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Eryped 200 (Ilosone) Uden Recept

Eryped 200 (Ilosone)
Generisk Eryped 200 bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Eryped 400 (Ilosone) Uden Recept

Eryped 400 (Ilosone)
Generisk Eryped 400 bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Erythrocin Stearate Filmtab (Ilosone) Uden Recept

Erythrocin Stearate Filmtab (Ilosone)
Generisk Erythrocin Stearate Filmtab bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Erythrocot (Ilosone) Uden Recept

Erythrocot (Ilosone)
Generisk Erythrocot bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Erythromycin (Ilosone) Uden Recept

Erythromycin (Ilosone)
Generisk Erythromycin bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Erythroped (Ilosone) Uden Recept

Erythroped (Ilosone)
Generisk Erythroped bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Esanbutol (Myambutol) Uden Recept

Esanbutol (Myambutol)
Generisk Esanbutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Esat (Actonel) Uden Recept

Esat (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Escitalopram (Lexapro) Uden Recept

Escitalopram (Lexapro)
Generisk Escitalopram bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Escitalopramum (Lexapro) Uden Recept

Escitalopramum (Lexapro)
Generisk Escitalopramum bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Escitaloprim (Lexapro) Uden Recept

Escitaloprim (Lexapro)
Generisk Escitaloprim bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Escudo (Carafate) Uden Recept

Escudo (Carafate)
Generisk Escudo anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Esdelart (Danocrine) Uden Recept

Esdelart (Danocrine)
Generisk Esdelart påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Esertia (Lexapro) Uden Recept

Esertia (Lexapro)
Generisk Esertia bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Esipram (Lexapro) Uden Recept

Esipram (Lexapro)
Generisk Esipram bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Esita (Lexapro) Uden Recept

Esita (Lexapro)
Generisk Esita bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Esital (Lexapro) Uden Recept

Esital (Lexapro)
Generisk Esital bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Eslorex (Lexapro) Uden Recept

Eslorex (Lexapro)
Generisk Eslorex bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Esloric (Zyloprim) Uden Recept

Esloric (Zyloprim)
Generisk Esloric bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Esmolac (Nexium) Uden Recept

Esmolac (Nexium)
Generic Esmolac nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esofag (Nexium) Uden Recept

Esofag (Nexium)
Generic Esofag nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esofag-d (Nexium) Uden Recept

Esofag-d (Nexium)
Generic Esofag-d nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esomac (Nexium) Uden Recept

Esomac (Nexium)
Generic Esomac nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esomep (Nexium) Uden Recept

Esomep (Nexium)
Generic Esomep nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esomeprazol (Nexium) Uden Recept

Esomeprazol (Nexium)
Generic Esomeprazol nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esomeprazole (Nexium) Uden Recept

Esomeprazole (Nexium)
Generic Esomeprazole nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esomeprazolum (Nexium) Uden Recept

Esomeprazolum (Nexium)
Generic Esomeprazolum nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esomezol (Nexium) Uden Recept

Esomezol (Nexium)
Generic Esomezol nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esonix (Nexium) Uden Recept

Esonix (Nexium)
Generic Esonix nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esopra (Nexium) Uden Recept

Esopra (Nexium)
Generic Esopra nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esopral (Nexium) Uden Recept

Esopral (Nexium)
Generic Esopral nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esopran (Nexium) Uden Recept

Esopran (Nexium)
Generic Esopran nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esoprax (Nexium) Uden Recept

Esoprax (Nexium)
Generic Esoprax nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esoprazol (Nexium) Uden Recept

Esoprazol (Nexium)
Generic Esoprazol nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esoral (Nexium) Uden Recept

Esoral (Nexium)
Generic Esoral nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esorest (Nexium) Uden Recept

Esorest (Nexium)
Generic Esorest nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esotac (Nexium) Uden Recept

Esotac (Nexium)
Generic Esotac nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esotid (Nexium) Uden Recept

Esotid (Nexium)
Generic Esotid nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esotrax (Nexium) Uden Recept

Esotrax (Nexium)
Generic Esotrax nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esoz (Nexium) Uden Recept

Esoz (Nexium)
Generic Esoz nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Espa-trigin (Lamictal) Uden Recept

Espa-trigin (Lamictal)
Generic Espa-trigin bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Espadox (Sinequan) Uden Recept

Espadox (Sinequan)
Generisk Espadox er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Espasevit (Zofran) Uden Recept

Espasevit (Zofran)
Generisk Espasevit bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Espast (Lioresal) Uden Recept

Espast (Lioresal)
Generic Espast anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Esperal (Antabuse) Uden Recept

Esperal (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Espercil (Cyklokapron) Uden Recept

Espercil (Cyklokapron)
Generisk Espercil bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Espimax (Aldactone) Uden Recept

Espimax (Aldactone)
Generisk Espimax bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Espir (Aldactone) Uden Recept

Espir (Aldactone)
Generisk Espir bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Espirone (Aldactone) Uden Recept

Espirone (Aldactone)
Generisk Espirone bruges til behandling af hævelse og væskeophobning i patienter med kongestiv hjerteinsufficiens, skrumpelever eller nyreproblemer (nefrotisk syndrom). Det er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan også anvendes til at behandle eller forebygge lavt indhold af kalium.
læs mere...

Købe Espontal (Flomax) Uden Recept

Espontal (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Espram (Nexium) Uden Recept

Espram (Nexium)
Generic Espram nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Esram (Lexapro) Uden Recept

Esram (Lexapro)
Generisk Esram bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Estomil (Prevacid) Uden Recept

Estomil (Prevacid)
Generisk Estomil nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Estrace Uden Recept

Estrace
Generisk Estrace bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Estradiol (Estrace) Uden Recept

Estradiol (Estrace)
Generisk Estradiol bruges til behandling af tilstande på grund af overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal kløe, svie eller tørhed), behandling vulva eller vaginal atrofi, og forebygge knogleskørhed (knogleskørhed). Det er også bruges til estrogenerstatningsterapi efter svigt af æggestokkene og til at lindre symptomerne på brystkræft.
læs mere...

Købe Etabus (Antabuse) Uden Recept

Etabus (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Etacid (Elocon) Uden Recept

Etacid (Elocon)
Generisk Etacid anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Etaconil (Eulexin) Uden Recept

Etaconil (Eulexin)
Generisk Etaconil er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Etambutol (Myambutol) Uden Recept

Etambutol (Myambutol)
Generisk Etambutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Etapiam (Myambutol) Uden Recept

Etapiam (Myambutol)
Generisk Etapiam bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Etham (Myambutol) Uden Recept

Etham (Myambutol)
Generisk Etham bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ethambutol (Myambutol) Uden Recept

Ethambutol (Myambutol)
Generisk Ethambutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ethambutolo (Myambutol) Uden Recept

Ethambutolo (Myambutol)
Generisk Ethambutolo bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ethambutolum (Myambutol) Uden Recept

Ethambutolum (Myambutol)
Generisk Ethambutolum bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Ethiflox (Floxin) Uden Recept

Ethiflox (Floxin)
Generisk Ethiflox er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Ethinex (Cyklokapron) Uden Recept

Ethinex (Cyklokapron)
Generisk Ethinex bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Ethionamide (Trecator-sc) Uden Recept

Ethionamide (Trecator-sc)
Generisk Trtecator-SC er et antibiotikum. Det forhindrer vækst af bakterier i din krop. Det anvendes til behandling af tuberkulose (TB).
læs mere...

Købe Ethipramine (Tofranil) Uden Recept

Ethipramine (Tofranil)
Generisk Ethipramine anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Ethyfen (Relafen) Uden Recept

Ethyfen (Relafen)
Generisk Ethyfen er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Etiasa (Asacol) Uden Recept

Etiasa (Asacol)
Generic Etiasa bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Etibi (Myambutol) Uden Recept

Etibi (Myambutol)
Generisk Etibi bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Etiltox (Antabuse) Uden Recept

Etiltox (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Etoina (Dilantin) Uden Recept

Etoina (Dilantin)
Generisk Etoina bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Eucoprost (Propecia) Uden Recept

Eucoprost (Propecia)
Generic Eucoprost bruges til behandling af visse typer af mandlige mønster hårtab (androgen alopeci) hos mænd. Det er også bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) hos mænd med forstørret prostata.
læs mere...

Købe Eudiges (Prevacid) Uden Recept

Eudiges (Prevacid)
Generisk Eudiges nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Eudigox (Lanoxin) Uden Recept

Eudigox (Lanoxin)
Generisk Eudigox anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Eudyna (Renova) Uden Recept

Eudyna (Renova)
Generisk Eudyna er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Euflex (Eulexin) Uden Recept

Euflex (Eulexin)
Generisk Euflex er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Eugerial (Nimotop) Uden Recept

Eugerial (Nimotop)
Generisk Eugerial anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Euglizip (Glucotrol) Uden Recept

Euglizip (Glucotrol)
Generisk Euglizip bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Euglucon (Glucovance) Uden Recept

Euglucon (Glucovance)
Generisk Euglucon bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Eulexin Uden Recept

Eulexin
Generisk Eulexin er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Eulexine (Eulexin) Uden Recept

Eulexine (Eulexin)
Generisk Eulexine er et antiandrogen. Det virker i kroppen for at forhindre handlinger androgener (mandlige hormoner). Det anvendes i behandlingen af prostatacancer.
læs mere...

Købe Eupanol (Protonix) Uden Recept

Eupanol (Protonix)
Generisk Eupanol anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Eupantol (Protonix) Uden Recept

Eupantol (Protonix)
Generisk Eupantol anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Eupen (Flomax) Uden Recept

Eupen (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Eurin (Oxytrol) Uden Recept

Eurin (Oxytrol)
Generisk Eurin reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Eurorapi (Aciphex) Uden Recept

Eurorapi (Aciphex)
Generisk Eurorapi anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Euth (Dilantin) Uden Recept

Euth (Dilantin)
Generisk Euth bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Euthyrox (Synthroid) Uden Recept

Euthyrox (Synthroid)
Generic Euthyrox bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Eutimil (Paxil) Uden Recept

Eutimil (Paxil)
Generisk Eutimil bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Eutirox (Synthroid) Uden Recept

Eutirox (Synthroid)
Generic Eutirox bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Evabit (Levaquin) Uden Recept

Evabit (Levaquin)
Generisk Evabit er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Evadol (Colofac) Uden Recept

Evadol (Colofac)
Generisk Evadol anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Evaflox (Floxin) Uden Recept

Evaflox (Floxin)
Generisk Evaflox er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Evarin (Colofac) Uden Recept

Evarin (Colofac)
Generisk Evarin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Everlast (Priligy) Uden Recept

Everlast (Priligy)
Generisk Everlast anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Evista Uden Recept

Evista
Generic Evista anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose (knogle udtynding) hos kvinder, der er forbi overgangsalderen. Det er også bruges til at reducere risikoen for invasiv brystkræft i visse kvinder, der er forbi overgangsalderen.
læs mere...

Købe Evolux (Risperdal) Uden Recept

Evolux (Risperdal)
Generisk Evolux bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Evonex (Levaquin) Uden Recept

Evonex (Levaquin)
Generisk Evonex er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Evothyl (Tricor) Uden Recept

Evothyl (Tricor)
Generisk Evothyl anvendes til styring højt kolesterol og triglycerid i blodet. Det anvendes i kombination med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt. Generisk Evothyl er et lipidsænkende middel. Det sænker forhøjede triglyceridniveauer ved at leveren producerer færre triglycerider og øge fjernelsen af triglycerider fra blodet.
læs mere...

Købe Ewofex (Allegra) Uden Recept

Ewofex (Allegra)
Generic Ewofex bruges til behandling af sæsonbestemte allergi symptomer såsom nysen, løbende næse, kløende hals, eller kløende, rindende øjne. Det er også bruges til behandling af nældefeber og kløe.
læs mere...

Købe Exacyl (Cyklokapron) Uden Recept

Exacyl (Cyklokapron)
Generisk Exacyl bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Examic (Cyklokapron) Uden Recept

Examic (Cyklokapron)
Generisk Examic bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Exelon Uden Recept

Exelon
Generisk Exelon bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Exermet (Actos) Uden Recept

Exermet (Actos)
Generiske Exermet anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Exinol (Carafate) Uden Recept

Exinol (Carafate)
Generisk Exinol anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Exocin (Floxin) Uden Recept

Exocin (Floxin)
Generisk Exocin er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Exocine (Floxin) Uden Recept

Exocine (Floxin)
Generisk Exocine er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Exolev (Levaquin) Uden Recept

Exolev (Levaquin)
Generisk Exolev er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Expan (Sinequan) Uden Recept

Expan (Sinequan)
Generisk Expan er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Expit (Intagra) Uden Recept

Expit (Intagra)
Expit er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Explaner (Nimotop) Uden Recept

Explaner (Nimotop)
Generisk Explaner anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Expros (Flomax) Uden Recept

Expros (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Extranil (Kemadrin) Uden Recept

Extranil (Kemadrin)
Generisk Extranil anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Ezedoc (Zetia) Uden Recept

Ezedoc (Zetia)
Generisk Ezedoc bruges til behandling af forhøjet kolesterol i blodet sammen med en fedtfattig, lav-kolesterol kost. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til behandling af forhøjet sitosterol og campesterol sammen med kost terapi.
læs mere...

Købe Ezetimiba (Zetia) Uden Recept

Ezetimiba (Zetia)
Generisk Ezetimiba bruges til behandling af forhøjet kolesterol i blodet sammen med en fedtfattig, lav-kolesterol kost. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til behandling af forhøjet sitosterol og campesterol sammen med kost terapi.
læs mere...

Købe Ezetimibe (Zetia) Uden Recept

Ezetimibe (Zetia)
Generisk Ezetimibe bruges til behandling af forhøjet kolesterol i blodet sammen med en fedtfattig, lav-kolesterol kost. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til behandling af forhøjet sitosterol og campesterol sammen med kost terapi.
læs mere...

Købe Ezetimibe Simvastatin (Vytorin) Uden Recept

Ezetimibe Simvastatin (Vytorin)
Generisk Ezetimibe Simvastatin bruges til behandling af højt kolesteroltal sammen med en kolesterolsænkende diæt. Det virker ved at reducere mængden af kolesterol, at din krop absorberer fra dine måltider. Sænkning kolesterol i blodet reducerer risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.
læs mere...

Købe Ezetrol (Zetia) Uden Recept

Ezetrol (Zetia)
Generisk Ezetrol bruges til behandling af forhøjet kolesterol i blodet sammen med en fedtfattig, lav-kolesterol kost. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til behandling af forhøjet sitosterol og campesterol sammen med kost terapi.
læs mere...

Købe Ezosina (Hytrin) Uden Recept

Ezosina (Hytrin)
Generic Ezosina bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

køb E-Bogstavet Piller, købe E-Bogstavet Piller, køb E-Bogstavet Piller håndkøb, købe E-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen E-Bogstavet Piller uden recept, købe E-Bogstavet Piller uden recept, køb E-Bogstavet Piller uden recept, bestellen E-Bogstavet Piller uden recept, E-Bogstavet Piller køb, E-Bogstavet Piller købe, køb E-Bogstavet Piller nettet, købe E-Bogstavet Piller online, køb E-Bogstavet Piller generisk, købe E-Bogstavet Piller generisk, indkøbe E-Bogstavet Piller, køber E-Bogstavet Piller, at købe E-Bogstavet Piller