Købe G-tase (Actoplus Met) Uden Recept

G-tase (Actoplus Met)
Generisk G-tase bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Gabadoz (Neurontin) Uden Recept

Gabadoz (Neurontin)
Generisk Gabadoz bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabagamma (Neurontin) Uden Recept

Gabagamma (Neurontin)
Generisk Gabagamma bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabahasan (Neurontin) Uden Recept

Gabahasan (Neurontin)
Generisk Gabahasan bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabahexal (Neurontin) Uden Recept

Gabahexal (Neurontin)
Generisk Gabahexal bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabalept (Neurontin) Uden Recept

Gabalept (Neurontin)
Generisk Gabalept bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabalich (Neurontin) Uden Recept

Gabalich (Neurontin)
Generisk Gabalich bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabalon (Lioresal) Uden Recept

Gabalon (Lioresal)
Generic Gabalon anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Gabamerck (Neurontin) Uden Recept

Gabamerck (Neurontin)
Generisk Gabamerck bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabanet (Neurontin) Uden Recept

Gabanet (Neurontin)
Generisk Gabanet bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabaneural (Neurontin) Uden Recept

Gabaneural (Neurontin)
Generisk Gabaneural bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabantin (Neurontin) Uden Recept

Gabantin (Neurontin)
Generisk Gabantin bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabape (Neurontin) Uden Recept

Gabape (Neurontin)
Generisk Gabape bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabapen (Neurontin) Uden Recept

Gabapen (Neurontin)
Generisk Gabapen bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabapentin (Neurontin) Uden Recept

Gabapentin (Neurontin)
Generisk Gabapentin bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabapentina (Neurontin) Uden Recept

Gabapentina (Neurontin)
Generisk Gabapentina bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Gabaz (Glucotrol) Uden Recept

Gabaz (Glucotrol)
Generisk Gabaz bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Galastop (Dostinex) Uden Recept

Galastop (Dostinex)
Generisk Galastop anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Gambaran (Relafen) Uden Recept

Gambaran (Relafen)
Generisk Gambaran er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Gastalfet (Carafate) Uden Recept

Gastalfet (Carafate)
Generisk Gastalfet anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Gastonic (Carafate) Uden Recept

Gastonic (Carafate)
Generisk Gastonic anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Gastrazol (Prevacid) Uden Recept

Gastrazol (Prevacid)
Generisk Gastrazol nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastrex (Prevacid) Uden Recept

Gastrex (Prevacid)
Generisk Gastrex nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastribien (Prevacid) Uden Recept

Gastribien (Prevacid)
Generisk Gastribien nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastride (Prevacid) Uden Recept

Gastride (Prevacid)
Generisk Gastride nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastrobid Continus (Reglan) Uden Recept

Gastrobid Continus (Reglan)
Generisk Gastrobid Continus anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Gastrodine (Aciphex) Uden Recept

Gastrodine (Aciphex)
Generisk Gastrodine anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Gastrofait (Carafate) Uden Recept

Gastrofait (Carafate)
Generisk Gastrofait anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Gastroflux (Reglan) Uden Recept

Gastroflux (Reglan)
Generisk Gastroflux anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Gastrogel (Carafate) Uden Recept

Gastrogel (Carafate)
Generisk Gastrogel anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Gastrolan (Prevacid) Uden Recept

Gastrolan (Prevacid)
Generisk Gastrolan nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastromax (Protonix) Uden Recept

Gastromax (Protonix)
Generisk Gastromax anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastromins (Colofac) Uden Recept

Gastromins (Colofac)
Generisk Gastromins anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Gastroprozal (Protonix) Uden Recept

Gastroprozal (Protonix)
Generisk Gastroprozal anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastrowell (Protonix) Uden Recept

Gastrowell (Protonix)
Generisk Gastrowell anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Gastrul (Cytotec) Uden Recept

Gastrul (Cytotec)
Generisk Gastrul anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Gasul (Aciphex) Uden Recept

Gasul (Aciphex)
Generisk Gasul anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Gaudium (Lexapro) Uden Recept

Gaudium (Lexapro)
Generisk Gaudium bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Gefulvin (Grifulvin) Uden Recept

Gefulvin (Grifulvin)
Generisk Gefulvin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Gelnique (Oxytrol) Uden Recept

Gelnique (Oxytrol)
Generisk Gelnique reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Gemfibrozil (Lopid) Uden Recept

Gemfibrozil (Lopid)
Generisk Gemfibrozil bruges til behandling af forhøjet kolesterol og triglycerid.
læs mere...

Købe Genag (Intagra) Uden Recept

Genag (Intagra)
Genag er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Genora (Aygestin) Uden Recept

Genora (Aygestin)
Generisk Genora bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Genovox (Nimotop) Uden Recept

Genovox (Nimotop)
Generisk Genovox anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Genoxal (Cytoxan) Uden Recept

Genoxal (Cytoxan)
Generisk Genoxal bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Genurin (Urispas) Uden Recept

Genurin (Urispas)
Generisk Genurin (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Geodon Uden Recept

Geodon
Generisk Geodon er et antipsykotisk medicin. Det virker ved at ændre virkninger af kemikalier i hjernen. Det bruges til behandling af skizofreni og maniske symptomer på bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Geridium (Pyridium) Uden Recept

Geridium (Pyridium)
Generisk Geridium bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Geriprost (Hytrin) Uden Recept

Geriprost (Hytrin)
Generic Geriprost bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Gerolamic (Lamictal) Uden Recept

Gerolamic (Lamictal)
Generic Gerolamic bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Geroprostan (Flomax) Uden Recept

Geroprostan (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Gestapuran (Cycrin) Uden Recept

Gestapuran (Cycrin)
Generisk Gestapuran bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Gestomikron (Cycrin) Uden Recept

Gestomikron (Cycrin)
Generisk Gestomikron bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Gilex (Sinequan) Uden Recept

Gilex (Sinequan)
Generisk Gilex er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Ginarsan (Nolvadex) Uden Recept

Ginarsan (Nolvadex)
Generic Ginarsan bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Gistelink (Urispas) Uden Recept

Gistelink (Urispas)
Generisk Gistelink (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Glaumox (Diamox) Uden Recept

Glaumox (Diamox)
Generic Glaumox bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Glaupax (Diamox) Uden Recept

Glaupax (Diamox)
Generic Glaupax bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Glevo (Levaquin) Uden Recept

Glevo (Levaquin)
Generisk Glevo er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Glez (Glucovance) Uden Recept

Glez (Glucovance)
Generisk Glez bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Gliben (Glucovance) Uden Recept

Gliben (Glucovance)
Generisk Gliben bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Glibenclamide (Glucovance) Uden Recept

Glibenclamide (Glucovance)
Generisk Glibenclamide bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Glibenese (Glucotrol) Uden Recept

Glibenese (Glucotrol)
Generisk Glibenese bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Gliburida (Glucovance) Uden Recept

Gliburida (Glucovance)
Generisk Gliburida bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Glicobase (Precose) Uden Recept

Glicobase (Precose)
Generisk Glicobase bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glide (Glucotrol) Uden Recept

Glide (Glucotrol)
Generisk Glide bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glidiab (Glucotrol) Uden Recept

Glidiab (Glucotrol)
Generisk Glidiab bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glifix (Actoplus Met) Uden Recept

Glifix (Actoplus Met)
Generisk Glifix bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Glimepiride (Amaryl) Uden Recept

Glimepiride (Amaryl)
Generisk Glimepiride bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glimerol (Glucotrol) Uden Recept

Glimerol (Glucotrol)
Generisk Glimerol bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glimet (Prandin) Uden Recept

Glimet (Prandin)
Generisk Glimet bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Glinate (Starlix) Uden Recept

Glinate (Starlix)
Generisk Glinate bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Gliosartan (Micardis) Uden Recept

Gliosartan (Micardis)
Generisk Gliosartan bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Glipicontin (Glucotrol) Uden Recept

Glipicontin (Glucotrol)
Generisk Glipicontin bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glipizid (Glucotrol) Uden Recept

Glipizid (Glucotrol)
Generisk Glipizid bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glipizida (Glucotrol) Uden Recept

Glipizida (Glucotrol)
Generisk Glipizida bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glipizide (Glucotrol) Uden Recept

Glipizide (Glucotrol)
Generisk Glipizide bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glipizidum (Glucotrol) Uden Recept

Glipizidum (Glucotrol)
Generisk Glipizidum bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glipom (Glucotrol) Uden Recept

Glipom (Glucotrol)
Generisk Glipom bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glitazon (Actoplus Met) Uden Recept

Glitazon (Actoplus Met)
Generisk Glitazon bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Glitter-m (Actoplus Met) Uden Recept

Glitter-m (Actoplus Met)
Generisk Glitter-m bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Glizone (Actoplus Met) Uden Recept

Glizone (Actoplus Met)
Generisk Glizone bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Glucar (Precose) Uden Recept

Glucar (Precose)
Generisk Glucar bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glucemin (Actoplus Met) Uden Recept

Glucemin (Actoplus Met)
Generisk Glucemin bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Gluco-rite (Glucotrol) Uden Recept

Gluco-rite (Glucotrol)
Generisk Gluco-rite bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glucobay (Precose) Uden Recept

Glucobay (Precose)
Generisk Glucobay bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glucolip (Glucotrol) Uden Recept

Glucolip (Glucotrol)
Generisk Glucolip bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Gluconase (Precose) Uden Recept

Gluconase (Precose)
Generisk Gluconase bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glucophage Uden Recept

Glucophage
Generisk Glucophage er en oral antidiabetisk medicin anvendes til behandling af type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes.
læs mere...

Købe Glucophage Xr Uden Recept

Glucophage Xr
Generic Glucophage Extended-Release er en oral antidiabetisk medicin anvendes til behandling af type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes.
læs mere...

Købe Glucopress (Glucotrol) Uden Recept

Glucopress (Glucotrol)
Generisk Glucopress bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glucor (Precose) Uden Recept

Glucor (Precose)
Generisk Glucor bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glucotrol Uden Recept

Glucotrol
Generisk Glucotrol bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glucotrol Xl Uden Recept

Glucotrol Xl
Generisk Glucotrol XL bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glucovance Uden Recept

Glucovance
Generisk Glucovance bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Glucozon (Actoplus Met) Uden Recept

Glucozon (Actoplus Met)
Generisk Glucozon bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Glukenil (Prandin) Uden Recept

Glukenil (Prandin)
Generisk Glukenil bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Glumida (Precose) Uden Recept

Glumida (Precose)
Generisk Glumida bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glustin (Actos) Uden Recept

Glustin (Actos)
Generiske Glustin anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Glutrol (Glucotrol) Uden Recept

Glutrol (Glucotrol)
Generisk Glutrol bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glyburide (Glucovance) Uden Recept

Glyburide (Glucovance)
Generisk Glyburide bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Glynase (Glucotrol) Uden Recept

Glynase (Glucotrol)
Generisk Glynase bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Glynose (Precose) Uden Recept

Glynose (Precose)
Generisk Glynose bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Glyzip (Glucotrol) Uden Recept

Glyzip (Glucotrol)
Generisk Glyzip bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Goflex (Relafen) Uden Recept

Goflex (Relafen)
Generisk Goflex er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Gonablok (Danocrine) Uden Recept

Gonablok (Danocrine)
Generisk Gonablok påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Gotely (Flomax) Uden Recept

Gotely (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Goutex (Zyloprim) Uden Recept

Goutex (Zyloprim)
Generisk Goutex bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Goutichine (Colcrys) Uden Recept

Goutichine (Colcrys)
Generisk Goutichine anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Goutnil (Colcrys) Uden Recept

Goutnil (Colcrys)
Generisk Goutnil anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Goval (Risperdal) Uden Recept

Goval (Risperdal)
Generisk Goval bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Granicip (Kytril) Uden Recept

Granicip (Kytril)
Generisk Granicip anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Granigen (Kytril) Uden Recept

Granigen (Kytril)
Generisk Granigen anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Graniset (Kytril) Uden Recept

Graniset (Kytril)
Generisk Graniset anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Granisetoron (Kytril) Uden Recept

Granisetoron (Kytril)
Generisk Granisetoron anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Granisetron (Kytril) Uden Recept

Granisetron (Kytril)
Generisk Granisetron anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Granisetronum (Kytril) Uden Recept

Granisetronum (Kytril)
Generisk Granisetronum anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Granitron (Kytril) Uden Recept

Granitron (Kytril)
Generisk Granitron anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Graton (Kytril) Uden Recept

Graton (Kytril)
Generisk Graton anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Grifonimod (Nimotop) Uden Recept

Grifonimod (Nimotop)
Generisk Grifonimod anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Grifoparkin (Sinemet) Uden Recept

Grifoparkin (Sinemet)
Generisk Grifoparkin anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Grifulin (Grifulvin) Uden Recept

Grifulin (Grifulvin)
Generisk Grifulin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Grifulvin Uden Recept

Grifulvin
Generisk Grifulvin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Grifulvin V (Grifulvin) Uden Recept

Grifulvin V (Grifulvin)
Generisk Grifulvin V bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Gris (Grifulvin) Uden Recept

Gris (Grifulvin)
Generisk Gris bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Gris-peg (Grifulvin) Uden Recept

Gris-peg (Grifulvin)
Generisk Gris-peg bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Grisactin (Grifulvin) Uden Recept

Grisactin (Grifulvin)
Generisk Grisactin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Grisefuline (Grifulvin) Uden Recept

Grisefuline (Grifulvin)
Generisk Grisefuline bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Grisen (Grifulvin) Uden Recept

Grisen (Grifulvin)
Generisk Grisen bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Grisenova (Grifulvin) Uden Recept

Grisenova (Grifulvin)
Generisk Grisenova bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Griseo (Grifulvin) Uden Recept

Griseo (Grifulvin)
Generisk Griseo bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Griseofort (Grifulvin) Uden Recept

Griseofort (Grifulvin)
Generisk Griseofort bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Griseoful (Grifulvin) Uden Recept

Griseoful (Grifulvin)
Generisk Griseoful bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Griseofulvin (Grifulvin) Uden Recept

Griseofulvin (Grifulvin)
Generisk Griseofulvin bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Griseofulvina (Grifulvin) Uden Recept

Griseofulvina (Grifulvin)
Generisk Griseofulvina bruges til behandling af svampeinfektioner i hovedbunden, krop, fod (fodsvamp), søm, lår (jock kløe) eller hårsækkene (barber kløe).
læs mere...

Købe Gront (Pletal) Uden Recept

Gront (Pletal)
Generisk Gront bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Gymiso (Cytotec) Uden Recept

Gymiso (Cytotec)
Generisk Gymiso anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Gynatam (Nolvadex) Uden Recept

Gynatam (Nolvadex)
Generic Gynatam bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Gyne-lotrimin Uden Recept

Gyne-lotrimin
Generisk Gyne-Lotrimin anvendes til behandling af gær (svamp), infektioner i vagina.
læs mere...

køb G-Bogstavet Piller, købe G-Bogstavet Piller, køb G-Bogstavet Piller håndkøb, købe G-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen G-Bogstavet Piller uden recept, købe G-Bogstavet Piller uden recept, køb G-Bogstavet Piller uden recept, bestellen G-Bogstavet Piller uden recept, G-Bogstavet Piller køb, G-Bogstavet Piller købe, køb G-Bogstavet Piller nettet, købe G-Bogstavet Piller online, køb G-Bogstavet Piller generisk, købe G-Bogstavet Piller generisk, indkøbe G-Bogstavet Piller, køber G-Bogstavet Piller, at købe G-Bogstavet Piller