Købe Halarase (Oxytrol) Uden Recept

Halarase (Oxytrol)
Generisk Halarase reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Halfdigoxin (Lanoxin) Uden Recept

Halfdigoxin (Lanoxin)
Generisk Halfdigoxin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Halonerol (Flomax) Uden Recept

Halonerol (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Halthrow (Flomax) Uden Recept

Halthrow (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Happi (Aciphex) Uden Recept

Happi (Aciphex)
Generisk Happi anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Harbahn (Urispas) Uden Recept

Harbahn (Urispas)
Generisk Harbahn (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Hard On Uden Recept

Hard On
Hard On er et nyligt udviklet medicin til behandling af rejsningsproblemer hos mænd. Dette mærke produceret af Aurochem (Indien) er tilgængelig i stærke og ekstra stærke doser.
læs mere...

Købe Hard On Oral Jelly Uden Recept

Hard On Oral Jelly
Hard On Jelly anvendes til behandling af mandlig impotens. Dette mærke er for nylig blevet designet af Aurochem og fås med følgende smagsvarianter: Cherry, Citron, Mango, mynte, appelsin, ananas og jordbær.
læs mere...

Købe Harnal (Flomax) Uden Recept

Harnal (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Harnal D (Flomax) Uden Recept

Harnal D (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Harnal Ocas (Flomax) Uden Recept

Harnal Ocas (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Harnalidge (Flomax) Uden Recept

Harnalidge (Flomax)
Generic Flagyl anvendes til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
læs mere...

Købe Harnin (Urispas) Uden Recept

Harnin (Urispas)
Generisk Harnin (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Hartil Hct (Altace) Uden Recept

Hartil Hct (Altace)
Generisk Hartil Hct anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Hasanloc (Protonix) Uden Recept

Hasanloc (Protonix)
Generisk Hasanloc anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Hatanazin (Arcoxia) Uden Recept

Hatanazin (Arcoxia)
Generisk Hatanazin anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hatial (Trental) Uden Recept

Hatial (Trental)
Generisk Hatial anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Hedonin (Seroquel) Uden Recept

Hedonin (Seroquel)
Generisk Hedonin er et antipsykotisk medicin. Det bruges til behandling af skizofreni og bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Heitrin (Hytrin) Uden Recept

Heitrin (Hytrin)
Generic Heitrin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Heliopar (Aralen) Uden Recept

Heliopar (Aralen)
Generisk Heliopar bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Helposper (Risperdal) Uden Recept

Helposper (Risperdal)
Generisk Helposper bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Helvemigran (Imitrex) Uden Recept

Helvemigran (Imitrex)
Generisk Helvemigran bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Hemeran (Coumadin) Uden Recept

Hemeran (Coumadin)
Generisk Hemeran bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Hemlon (Cyklokapron) Uden Recept

Hemlon (Cyklokapron)
Generisk Hemlon bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Hemotran (Cyklokapron) Uden Recept

Hemotran (Cyklokapron)
Generisk Hemotran bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Hemotrex (Cyklokapron) Uden Recept

Hemotrex (Cyklokapron)
Generisk Hemotrex bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Hemovas (Trental) Uden Recept

Hemovas (Trental)
Generisk Hemovas anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Hemsamic (Cyklokapron) Uden Recept

Hemsamic (Cyklokapron)
Generisk Hemsamic bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Heptovir (Epivir) Uden Recept

Heptovir (Epivir)
Generisk Heptovir bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Herclov (Valtrex) Uden Recept

Herclov (Valtrex)
Generisk Herclov anvendes til behandling af helvedesild (herpes zoster), forkølelsessår (feber blærer eller herpes labialis), og behandling eller undertrykke genital herpes hos patienter med normale immunforsvar. Det er også anvendes til at undertrykke genital herpes hos patienter med HIV-infektion.
læs mere...

Købe Herden (Trental) Uden Recept

Herden (Trental)
Generisk Herden anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Hexakapron (Cyklokapron) Uden Recept

Hexakapron (Cyklokapron)
Generisk Hexakapron bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Hexal-mpa (Cycrin) Uden Recept

Hexal-mpa (Cycrin)
Generisk Hexal-mpa bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Hexamic (Cyklokapron) Uden Recept

Hexamic (Cyklokapron)
Generisk Hexamic bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Hexanurat (Zyloprim) Uden Recept

Hexanurat (Zyloprim)
Generisk Hexanurat bruges i behandlingen af mange symptomer på gigt, herunder akutte anfald, tophi (indsamling af urinsyre krystaller i vævene, især omkring leddene), leddestruktion og urinsyre sten. Allopurinol virker ved at nedsætte urinsyre produktion i kroppen, hvilket forhindrer krystaller fra formning.
læs mere...

Købe Hexatron (Cyklokapron) Uden Recept

Hexatron (Cyklokapron)
Generisk Hexatron bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Hexymer (Artane) Uden Recept

Hexymer (Artane)
Generisk Hexymer anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Hiderax (Arcoxia) Uden Recept

Hiderax (Arcoxia)
Generisk Hiderax anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hidroxicarbamida (Droxia) Uden Recept

Hidroxicarbamida (Droxia)
Generisk Hidroxicarbamida bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hidroxicina Genfar (Arcoxia) Uden Recept

Hidroxicina Genfar (Arcoxia)
Generisk Hidroxicina Genfar anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hidroxiurea (Droxia) Uden Recept

Hidroxiurea (Droxia)
Generisk Hidroxiurea bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hidroxizin (Arcoxia) Uden Recept

Hidroxizin (Arcoxia)
Generisk Hidroxizin anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hidroxizina (Arcoxia) Uden Recept

Hidroxizina (Arcoxia)
Generisk Hidroxizina anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Higlucem (Actoplus Met) Uden Recept

Higlucem (Actoplus Met)
Generisk Higlucem bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Hipecor (Betapace) Uden Recept

Hipecor (Betapace)
Generisk Hipecor bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

Købe Hipersar (Benicar) Uden Recept

Hipersar (Benicar)
Generisk Hipersar bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Hipokinon (Artane) Uden Recept

Hipokinon (Artane)
Generisk Hipokinon anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Hiposterol (Mevacor) Uden Recept

Hiposterol (Mevacor)
Generisk Hiposterol bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Hipovastin (Mevacor) Uden Recept

Hipovastin (Mevacor)
Generisk Hipovastin bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Hipover (Prandin) Uden Recept

Hipover (Prandin)
Generisk Hipover bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Histacalmine (Arcoxia) Uden Recept

Histacalmine (Arcoxia)
Generisk Histacalmine anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Histaderm (Arcoxia) Uden Recept

Histaderm (Arcoxia)
Generisk Histaderm anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hitrin (Hytrin) Uden Recept

Hitrin (Hytrin)
Generic Hitrin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Holetar (Mevacor) Uden Recept

Holetar (Mevacor)
Generisk Holetar bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Hordazol (Pletal) Uden Recept

Hordazol (Pletal)
Generisk Hordazol bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Hosebon (Danocrine) Uden Recept

Hosebon (Danocrine)
Generisk Hosebon påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Huma-z (Diamox) Uden Recept

Huma-z (Diamox)
Generic Huma-z bruges til behandling af visse typer grøn stær i kombination med andre lægemidler. Det er også bruges til at behandle eller forebygge symptomerne på højdesyge.
læs mere...

Købe Hunperdal (Risperdal) Uden Recept

Hunperdal (Risperdal)
Generisk Hunperdal bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Hybloc (Trandate) Uden Recept

Hybloc (Trandate)
Generisk Hybloc er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Hydab (Droxia) Uden Recept

Hydab (Droxia)
Generisk Hydab bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hyderax (Arcoxia) Uden Recept

Hyderax (Arcoxia)
Generisk Hyderax anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hydrea (Droxia) Uden Recept

Hydrea (Droxia)
Generisk Hydrea bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hydreasyn (Droxia) Uden Recept

Hydreasyn (Droxia)
Generisk Hydreasyn bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hydrochlorothiazide (Microzide) Uden Recept

Hydrochlorothiazide (Microzide)
Generisk Hydrochlorothiazide er et thiaziddiuretikum, der hjælper med at forhindre kroppen i at optage for meget salt, som kan forårsage væskeretention. Det anvendes til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Hydroxycarbamid (Droxia) Uden Recept

Hydroxycarbamid (Droxia)
Generisk Hydroxycarbamid bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hydroxycarbamide (Droxia) Uden Recept

Hydroxycarbamide (Droxia)
Generisk Hydroxycarbamide bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hydroxycarbamidum (Droxia) Uden Recept

Hydroxycarbamidum (Droxia)
Generisk Hydroxycarbamidum bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hydroxyurea (Droxia) Uden Recept

Hydroxyurea (Droxia)
Generisk Hydroxyurea bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Hydroxyzin (Arcoxia) Uden Recept

Hydroxyzin (Arcoxia)
Generisk Hydroxyzin anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hydroxyzine (Arcoxia) Uden Recept

Hydroxyzine (Arcoxia)
Generisk Hydroxyzine anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hydroxyzinum (Arcoxia) Uden Recept

Hydroxyzinum (Arcoxia)
Generisk Hydroxyzinum anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hypoloc (Bystolic) Uden Recept

Hypoloc (Bystolic)
Generisk Hypoloc bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Hypotens (Minipress) Uden Recept

Hypotens (Minipress)
Generisk Hypotens bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Hypren Plus (Altace) Uden Recept

Hypren Plus (Altace)
Generisk Hypren Plus anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Hyprosin (Minipress) Uden Recept

Hyprosin (Minipress)
Generisk Hyprosin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Hytis (Arcoxia) Uden Recept

Hytis (Arcoxia)
Generisk Hytis anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Hytracin (Hytrin) Uden Recept

Hytracin (Hytrin)
Generic Hytracin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Hytrin Uden Recept

Hytrin
Generic Hytrin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Hytrine (Hytrin) Uden Recept

Hytrine (Hytrin)
Generic Hytrine bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Hytrinex (Hytrin) Uden Recept

Hytrinex (Hytrin)
Generic Hytrinex bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Hyzaar Uden Recept

Hyzaar
Generisk Hyzaar bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan bruges til at nedsætte risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med højt blodtryk.
læs mere...

køb H-Bogstavet Piller, købe H-Bogstavet Piller, køb H-Bogstavet Piller håndkøb, købe H-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen H-Bogstavet Piller uden recept, købe H-Bogstavet Piller uden recept, køb H-Bogstavet Piller uden recept, bestellen H-Bogstavet Piller uden recept, H-Bogstavet Piller køb, H-Bogstavet Piller købe, køb H-Bogstavet Piller nettet, købe H-Bogstavet Piller online, køb H-Bogstavet Piller generisk, købe H-Bogstavet Piller generisk, indkøbe H-Bogstavet Piller, køber H-Bogstavet Piller, at købe H-Bogstavet Piller