Købe Ibidomide (Trandate) Uden Recept

Ibidomide (Trandate)
Generisk Ibidomide er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Ibsan (Avalide) Uden Recept

Ibsan (Avalide)
Generisk Ibsan er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Ibuprofen (Motrin) Uden Recept

Ibuprofen (Motrin)
Generisk Ibuprofen anvendes til at reducere feber og behandling af smerte eller inflammation forårsaget af mange tilstande, såsom hovedpine, tandpine, rygsmerter, arthritis, menstruationssmerter eller mindre skade.
læs mere...

Købe Ichderm (Sinequan) Uden Recept

Ichderm (Sinequan)
Generisk Ichderm er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Idrocet (Droxia) Uden Recept

Idrocet (Droxia)
Generisk Idrocet bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Idroquark (Altace) Uden Recept

Idroquark (Altace)
Generisk Idroquark anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Illument (Imitrex) Uden Recept

Illument (Imitrex)
Generisk Illument bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Ilopar (Mevacor) Uden Recept

Ilopar (Mevacor)
Generisk Ilopar bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Ilos (Pletal) Uden Recept

Ilos (Pletal)
Generisk Ilos bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Ilosone Uden Recept

Ilosone
Generisk Ilosone bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Ilostal (Pletal) Uden Recept

Ilostal (Pletal)
Generisk Ilostal bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Imavate (Tofranil) Uden Recept

Imavate (Tofranil)
Generisk Imavate anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imdur Uden Recept

Imdur
Generisk Imdur bruges til at forebygge angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme.
læs mere...

Købe Imidol (Tofranil) Uden Recept

Imidol (Tofranil)
Generisk Imidol anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imigen (Imitrex) Uden Recept

Imigen (Imitrex)
Generisk Imigen bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Imigran (Imitrex) Uden Recept

Imigran (Imitrex)
Generisk Imigran bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Imigrane (Imitrex) Uden Recept

Imigrane (Imitrex)
Generisk Imigrane bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Imigranradis (Imitrex) Uden Recept

Imigranradis (Imitrex)
Generisk Imigranradis bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Imiject (Imitrex) Uden Recept

Imiject (Imitrex)
Generisk Imiject bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Imipramin (Tofranil) Uden Recept

Imipramin (Tofranil)
Generisk Imipramin anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imipramina (Tofranil) Uden Recept

Imipramina (Tofranil)
Generisk Imipramina anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imipramine (Tofranil) Uden Recept

Imipramine (Tofranil)
Generisk Imipramine anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imipramini (Tofranil) Uden Recept

Imipramini (Tofranil)
Generisk Imipramini anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imipraminum (Tofranil) Uden Recept

Imipraminum (Tofranil)
Generisk Imipraminum anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imiprex (Tofranil) Uden Recept

Imiprex (Tofranil)
Generisk Imiprex anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imitag (Imitrex) Uden Recept

Imitag (Imitrex)
Generisk Imitag bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Imitrex Uden Recept

Imitrex
Generisk Imitrex bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Immunoprin (Imuran) Uden Recept

Immunoprin (Imuran)
Generisk Immunoprin anvendes til forebyggelse af nyre afstødning sammen med andre lægemidler. Det kan også anvendes til behandling af tegn og symptomer på aktiv rheumatoid arthritis.
læs mere...

Købe Imodium Uden Recept

Imodium
Generisk Imodium anvendes til behandling af symptomer af visse typer diarré. Det bruges også til at formindske mængden af udledning fra en ileostomi.
læs mere...

Købe Impril (Tofranil) Uden Recept

Impril (Tofranil)
Generisk Impril anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Imuger (Imuran) Uden Recept

Imuger (Imuran)
Generisk Imuger anvendes til forebyggelse af nyre afstødning sammen med andre lægemidler. Det kan også anvendes til behandling af tegn og symptomer på aktiv rheumatoid arthritis.
læs mere...

Købe Imuprin (Imuran) Uden Recept

Imuprin (Imuran)
Generisk Imuprin anvendes til forebyggelse af nyre afstødning sammen med andre lægemidler. Det kan også anvendes til behandling af tegn og symptomer på aktiv rheumatoid arthritis.
læs mere...

Købe Imuran Uden Recept

Imuran
Generisk Imuran anvendes til forebyggelse af nyre afstødning sammen med andre lægemidler. Det kan også anvendes til behandling af tegn og symptomer på aktiv rheumatoid arthritis.
læs mere...

Købe Imure (Imuran) Uden Recept

Imure (Imuran)
Generisk Imure anvendes til forebyggelse af nyre afstødning sammen med andre lægemidler. Det kan også anvendes til behandling af tegn og symptomer på aktiv rheumatoid arthritis.
læs mere...

Købe Incardel (Precose) Uden Recept

Incardel (Precose)
Generisk Incardel bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Incontinol (Oxytrol) Uden Recept

Incontinol (Oxytrol)
Generisk Incontinol reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Incuria (Starlix) Uden Recept

Incuria (Starlix)
Generisk Incuria bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Indapamide (Lozol) Uden Recept

Indapamide (Lozol)
Generisk Indapamide er et diuretikum anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og hævelse på grund af overskydende væske i kroppen.
læs mere...

Købe Indapril (Aceon) Uden Recept

Indapril (Aceon)
Generisk Indapril er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Inderal Uden Recept

Inderal
Generisk Inderal bruges til behandling af højt blodtryk eller atrieflimren. Det anvendes til patienter med angina at mindske hyppigheden af angina og øge motion tolerance; at mindske risikoen for hjertedød hos visse patienter, som har overlevet et hjerteanfald; til at håndtere bestemte typer af rystelser, et hjerte tilstand kaldet hypertrofisk subaorta stenose, eller visse symptomer på fæokromocytom (en adrenal tumor). Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Inderal La Uden Recept

Inderal La
Generisk Inderal LA bruges til behandling af højt blodtryk eller atrieflimren. Det anvendes til patienter med angina at mindske hyppigheden af angina og øge motion tolerance; at mindske risikoen for hjertedød hos visse patienter, som har overlevet et hjerteanfald; til at håndtere bestemte typer af rystelser, et hjerte tilstand kaldet hypertrofisk subaorta stenose, eller visse symptomer på fæokromocytom (en adrenal tumor). Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Indinavir (Crixivan) Uden Recept

Indinavir (Crixivan)
Generisk Indinavir bruges til behandling af HIV-infektion hos nogle patienter, når de anvendes i kombination med visse andre lægemidler.
læs mere...

Købe Indocin Uden Recept

Indocin
Generisk Indocin bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Indocin Sr Uden Recept

Indocin Sr
Generisk Indocin vedvarende frigivelse anvendes til behandling af moderat til svær rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og tendinitis.
læs mere...

Købe Indomethacin (Indocin) Uden Recept

Indomethacin (Indocin)
Generisk Indomethacin bruges til behandling af moderat til svær leddegigt, slidgigt, ankyloserende spondylitis, gigt eller visse typer af bursitis og senebetændelse.
læs mere...

Købe Infurin (Furadantin) Uden Recept

Infurin (Furadantin)
Generisk Infurin anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Inipomp (Protonix) Uden Recept

Inipomp (Protonix)
Generisk Inipomp anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Inmunoartro (Arava) Uden Recept

Inmunoartro (Arava)
Generisk Inmunoartro bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Inmunokast (Singulair) Uden Recept

Inmunokast (Singulair)
Generisk Inmunokast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Innosensitive (Uroxatral) Uden Recept

Innosensitive (Uroxatral)
Generisk Innosensitive er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Inobase (Oxytrol) Uden Recept

Inobase (Oxytrol)
Generisk Inobase reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Inopil (Aceon) Uden Recept

Inopil (Aceon)
Generisk Inopil er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Inpepsa (Carafate) Uden Recept

Inpepsa (Carafate)
Generisk Inpepsa anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Instana (Vantin) Uden Recept

Instana (Vantin)
Generisk Instana anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Intagra Uden Recept

Intagra
Intagra er en Viagra tilsvarende. Bliver ikke så kendt som Viagra, det fortjener retten til at være en fantastisk løsning for hver mand, der lider af ED, der ikke kan tillade bying dyre mærke medicin.
læs mere...

Købe Intas (Aciphex) Uden Recept

Intas (Aciphex)
Generisk Intas anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Intermi (Cyklokapron) Uden Recept

Intermi (Cyklokapron)
Generisk Intermi bruges til kortvarig brug (2 til 8 dage) for at reducere eller forebygge overdreven blødning og reducere behovet for blodpropper faktor transfusioner under eller efter tandudtrækninger hos patienter med hæmofili.
læs mere...

Købe Inuvic (Singulair) Uden Recept

Inuvic (Singulair)
Generisk Inuvic anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Inzudil (Actoplus Met) Uden Recept

Inzudil (Actoplus Met)
Generisk Inzudil bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Ipocol (Asacol) Uden Recept

Ipocol (Asacol)
Generic Ipocol bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Ipolab (Trandate) Uden Recept

Ipolab (Trandate)
Generisk Ipolab er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Ipran (Lexapro) Uden Recept

Ipran (Lexapro)
Generisk Ipran bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Ipratropio (Atrovent) Uden Recept

Ipratropio (Atrovent)
Generisk Ipratropio indånding bruges til at forhindre bronkospasmer eller indsnævring luftveje i lungerne, i mennesker med bronkitis, emfysem eller COPD (kronisk obstruktiv lungesygdom).
læs mere...

Købe Ipratropium (Atrovent) Uden Recept

Ipratropium (Atrovent)
Generisk Ipratropium indånding bruges til at forhindre bronkospasmer eller indsnævring luftveje i lungerne, i mennesker med bronkitis, emfysem eller COPD (kronisk obstruktiv lungesygdom).
læs mere...

Købe Ipravent (Atrovent) Uden Recept

Ipravent (Atrovent)
Generisk Ipravent indånding bruges til at forhindre bronkospasmer eller indsnævring luftveje i lungerne, i mennesker med bronkitis, emfysem eller COPD (kronisk obstruktiv lungesygdom).
læs mere...

Købe Irbehasan (Avalide) Uden Recept

Irbehasan (Avalide)
Generisk Irbehasan er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbeprex (Avalide) Uden Recept

Irbeprex (Avalide)
Generisk Irbeprex er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbes (Avalide) Uden Recept

Irbes (Avalide)
Generisk Irbes er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbesartan (Avalide) Uden Recept

Irbesartan (Avalide)
Generisk Irbesartan er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbesartana (Avapro) Uden Recept

Irbesartana (Avapro)
Generisk Irbesartana bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller med andre blodtrykssænkende medicin.
læs mere...

Købe Irbesartanum (Avapro) Uden Recept

Irbesartanum (Avapro)
Generisk Irbesartanum bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller med andre blodtrykssænkende medicin.
læs mere...

Købe Irbesel (Avalide) Uden Recept

Irbesel (Avalide)
Generisk Irbesel er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbetan (Avalide) Uden Recept

Irbetan (Avalide)
Generisk Irbetan er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbett (Avalide) Uden Recept

Irbett (Avalide)
Generisk Irbett er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irbosyd (Colofac) Uden Recept

Irbosyd (Colofac)
Generisk Irbosyd anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Irda (Avalide) Uden Recept

Irda (Avalide)
Generisk Irda er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Iremofar (Arcoxia) Uden Recept

Iremofar (Arcoxia)
Generisk Iremofar anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Iretensa (Avalide) Uden Recept

Iretensa (Avalide)
Generisk Iretensa er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Iriban (Colofac) Uden Recept

Iriban (Colofac)
Generisk Iriban anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Irovel (Avapro) Uden Recept

Irovel (Avapro)
Generisk Irovel bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller med andre blodtrykssænkende medicin.
læs mere...

Købe Irricer (Nimotop) Uden Recept

Irricer (Nimotop)
Generisk Irricer anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Irrigandum (Nimotop) Uden Recept

Irrigandum (Nimotop)
Generisk Irrigandum anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Irrigor (Nimotop) Uden Recept

Irrigor (Nimotop)
Generisk Irrigor anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Irrisana (Nimotop) Uden Recept

Irrisana (Nimotop)
Generisk Irrisana anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Irtan (Avalide) Uden Recept

Irtan (Avalide)
Generisk Irtan er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irvask (Avalide) Uden Recept

Irvask (Avalide)
Generisk Irvask er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Irvell (Avalide) Uden Recept

Irvell (Avalide)
Generisk Irvell er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Isart (Avalide) Uden Recept

Isart (Avalide)
Generisk Isart er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Iselpin (Carafate) Uden Recept

Iselpin (Carafate)
Generisk Iselpin anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Isepress (Minipress) Uden Recept

Isepress (Minipress)
Generisk Isepress bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Isicom (Sinemet) Uden Recept

Isicom (Sinemet)
Generisk Isicom anvendes til behandling af symptomer associeret med Parkinsons sygdom og parkinsonisme-symptomer forårsaget af andre forhold.
læs mere...

Købe Isipredon (Risperdal) Uden Recept

Isipredon (Risperdal)
Generisk Isipredon bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Iskidrop (Nimotop) Uden Recept

Iskidrop (Nimotop)
Generisk Iskidrop anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Ismo (Imdur) Uden Recept

Ismo (Imdur)
Generisk Ismo bruges til at forebygge angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme.
læs mere...

Købe Isoditrate (Isordil) Uden Recept

Isoditrate (Isordil)
Generisk Isoditrate bruges til at forebygge symptomer på angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme. Denne medicin anvendes alene eller sammen med andre lægemidler. Denne medicin er ikke beregnet til øjeblikkelig lindring af akutte anfald af angina.
læs mere...

Købe Isodiur (Demadex) Uden Recept

Isodiur (Demadex)
Generisk Isodiur anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Isontyn (Hytrin) Uden Recept

Isontyn (Hytrin)
Generic Isontyn bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Isordil Uden Recept

Isordil
Generisk Isordil bruges til at forebygge symptomer på angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme. Denne medicin anvendes alene eller sammen med andre lægemidler. Denne medicin er ikke beregnet til øjeblikkelig lindring af akutte anfald af angina.
læs mere...

Købe Isordil Sublingual Uden Recept

Isordil Sublingual
Generisk Isordil Sublingual bruges til at forebygge symptomer på angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme. Denne medicin anvendes alene eller sammen med andre lægemidler. Denne medicin er ikke beregnet til øjeblikkelig lindring af akutte anfald af angina.
læs mere...

Købe Isosorbide Dinitrate (Isordil) Uden Recept

Isosorbide Dinitrate (Isordil)
Generisk Isosorbide Dinitrate bruges til at forebygge symptomer på angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme. Denne medicin anvendes alene eller sammen med andre lægemidler. Denne medicin er ikke beregnet til øjeblikkelig lindring af akutte anfald af angina.
læs mere...

Købe Isosorbide Mononitrate (Imdur) Uden Recept

Isosorbide Mononitrate (Imdur)
Generisk Isosorbide Mononitrate bruges til at forebygge angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme.
læs mere...

Købe Isotretinoin (Accutane) Uden Recept

Isotretinoin (Accutane)
Generisk Isotretinoin anvendes til behandling af svær acne. It s normalt prøvet når antibiotika aren't effektiv.
læs mere...

Købe Ispidon (Risperdal) Uden Recept

Ispidon (Risperdal)
Generisk Ispidon bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Iterax (Arcoxia) Uden Recept

Iterax (Arcoxia)
Generisk Iterax anvendes til behandling af akutte og kroniske smerter, slidgigt og rheumatoid arthritis. Det er også anvendes til styring af ankyloserende spondylitis og lindring af kroniske smerter i bevægeapparatet. Det er også bruges til behandling af gigt.
læs mere...

Købe Itrin (Hytrin) Uden Recept

Itrin (Hytrin)
Generic Itrin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Ivectin (Stromectol) Uden Recept

Ivectin (Stromectol)
Generisk Ivectin er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivenox (Stromectol) Uden Recept

Ivenox (Stromectol)
Generisk Ivenox er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivera (Stromectol) Uden Recept

Ivera (Stromectol)
Generisk Ivera er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivergot (Stromectol) Uden Recept

Ivergot (Stromectol)
Generisk Ivergot er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivermec (Stromectol) Uden Recept

Ivermec (Stromectol)
Generisk Ivermec er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivermectin (Stromectol) Uden Recept

Ivermectin (Stromectol)
Generisk Ivermectin er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivermectina (Stromectol) Uden Recept

Ivermectina (Stromectol)
Generisk Ivermectina er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivermectine (Stromectol) Uden Recept

Ivermectine (Stromectol)
Generisk Ivermectine er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivermectinum (Stromectol) Uden Recept

Ivermectinum (Stromectol)
Generisk Ivermectinum er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivert (Stromectol) Uden Recept

Ivert (Stromectol)
Generisk Ivert er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ivexterm (Stromectol) Uden Recept

Ivexterm (Stromectol)
Generisk Ivexterm er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Ixia (Benicar) Uden Recept

Ixia (Benicar)
Generisk Ixia bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

køb I-Bogstavet Piller, købe I-Bogstavet Piller, køb I-Bogstavet Piller håndkøb, købe I-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen I-Bogstavet Piller uden recept, købe I-Bogstavet Piller uden recept, køb I-Bogstavet Piller uden recept, bestellen I-Bogstavet Piller uden recept, I-Bogstavet Piller køb, I-Bogstavet Piller købe, køb I-Bogstavet Piller nettet, købe I-Bogstavet Piller online, køb I-Bogstavet Piller generisk, købe I-Bogstavet Piller generisk, indkøbe I-Bogstavet Piller, køber I-Bogstavet Piller, at købe I-Bogstavet Piller