Købe Labetalol (Trandate) Uden Recept

Labetalol (Trandate)
Generisk Labetalol er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Labetaloli (Trandate) Uden Recept

Labetaloli (Trandate)
Generisk Labetaloli er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Labetalolo (Trandate) Uden Recept

Labetalolo (Trandate)
Generisk Labetalolo er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Labetalolum (Trandate) Uden Recept

Labetalolum (Trandate)
Generisk Labetalolum er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Labileno (Lamictal) Uden Recept

Labileno (Lamictal)
Generic Labileno bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Labincloz (Clozaril) Uden Recept

Labincloz (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Laboxantryl (Asacol) Uden Recept

Laboxantryl (Asacol)
Generic Laboxantryl bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Labuton (Relafen) Uden Recept

Labuton (Relafen)
Generisk Labuton er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Lac Stop (Dostinex) Uden Recept

Lac Stop (Dostinex)
Generisk Lac Stop anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Lactamax (Dostinex) Uden Recept

Lactamax (Dostinex)
Generisk Lactamax anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Lactovet (Dostinex) Uden Recept

Lactovet (Dostinex)
Generisk Lactovet anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Ladazol (Danocrine) Uden Recept

Ladazol (Danocrine)
Generisk Ladazol påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Ladog (Danocrine) Uden Recept

Ladog (Danocrine)
Generisk Ladog påvirker æggestokke og hypofyse og forhindrer frigivelse af visse hormoner i kroppen. Det anvendes til behandling af endometriose og bryst fibrocystisk. Det er også bruges til at forebygge angreb af angioødem hos personer med en arvelig form af denne lidelse.
læs mere...

Købe Lafigin (Lamictal) Uden Recept

Lafigin (Lamictal)
Generic Lafigin bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lafunomyl (Uroxatral) Uden Recept

Lafunomyl (Uroxatral)
Generisk Lafunomyl er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Lagotran (Lamictal) Uden Recept

Lagotran (Lamictal)
Generic Lagotran bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lamal (Lamictal) Uden Recept

Lamal (Lamictal)
Generic Lamal bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lamictal Uden Recept

Lamictal
Generic Lamictal bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lamictal Dispersible Uden Recept

Lamictal Dispersible
Generic Lamictal dispergible bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lamisil Uden Recept

Lamisil
Generisk Lamisil er et svampemiddel antibiotikum. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af svamp, der påvirker fingernegle eller tånegle.
læs mere...

Købe Lamisil Cream Uden Recept

Lamisil Cream
Generisk Lamisil creme bruges til behandling af svampeinfektioner af fingernegle og tånegle.
læs mere...

Købe Lamivudina (Epivir) Uden Recept

Lamivudina (Epivir)
Generisk Lamivudina bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lamivudine (Combivir) Uden Recept

Lamivudine (Combivir)
Generisk Lamivudine er i en gruppe af lægemidler kaldet revers transkriptase-hæmmere. Det bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lamivudinum (Epivir) Uden Recept

Lamivudinum (Epivir)
Generisk Lamivudinum bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lamotrigine (Lamictal) Uden Recept

Lamotrigine (Lamictal)
Generic Lamotrigine bruges til behandling af visse typer anfald. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det kan også bruges til at forsinke forekomsten af affektive problemer i visse patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lamprene Uden Recept

Lamprene
Generisk Lamprene tages til behandling af spedalskhed (Hansen sygdom). Det er undertiden gives sammen med andre lægemidler til spedalskhed.
læs mere...

Købe Lamvir (Epivir) Uden Recept

Lamvir (Epivir)
Generisk Lamvir bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lamzid (Epivir) Uden Recept

Lamzid (Epivir)
Generisk Lamzid bruges til behandling af HIV-infektion i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lanadicor (Lanoxin) Uden Recept

Lanadicor (Lanoxin)
Generisk Lanadicor anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Lanibos (Lanoxin) Uden Recept

Lanibos (Lanoxin)
Generisk Lanibos anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Lanicor (Lanoxin) Uden Recept

Lanicor (Lanoxin)
Generisk Lanicor anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Lannapril Plus (Altace) Uden Recept

Lannapril Plus (Altace)
Generisk Lannapril Plus anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Lanolept (Clozaril) Uden Recept

Lanolept (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Lanoxin Uden Recept

Lanoxin
Generisk lanoxin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Lansoprazole (Prevacid) Uden Recept

Lansoprazole (Prevacid)
Generisk Lansoprazole nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Lapenax (Clozaril) Uden Recept

Lapenax (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Lariago (Aralen) Uden Recept

Lariago (Aralen)
Generisk Lariago bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Lariam Uden Recept

Lariam
Generisk Lariam bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Larimef (Lariam) Uden Recept

Larimef (Lariam)
Generisk Larimef bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Laroxyl (Elavil) Uden Recept

Laroxyl (Elavil)
Generisk Laroxyl er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Lasix Uden Recept

Lasix
Generisk Lasix anvendes til behandling af højt blodtryk eller væskeophobning (hævelse) i forbindelse med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom eller nyresygdom.
læs mere...

Købe Lassen (Risperdal) Uden Recept

Lassen (Risperdal)
Generisk Lassen bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Latobolel (Urispas) Uden Recept

Latobolel (Urispas)
Generisk Latobolel (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Lawarin (Coumadin) Uden Recept

Lawarin (Coumadin)
Generisk Lawarin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Lebic (Lioresal) Uden Recept

Lebic (Lioresal)
Generic Lebic anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Ledercort (Aristocort) Uden Recept

Ledercort (Aristocort)
Generisk Ledercort reducerer handlinger kemikalier i kroppen, der forårsager betændelse, rødme og hævelse. Det bruges til at behandle inflammation forårsaget af en række af tilstande, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Ledoxan (Cytoxan) Uden Recept

Ledoxan (Cytoxan)
Generisk Ledoxan bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Ledoxina (Cytoxan) Uden Recept

Ledoxina (Cytoxan)
Generisk Ledoxina bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Lefluar (Arava) Uden Recept

Lefluar (Arava)
Generisk Lefluar bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Leflumide (Arava) Uden Recept

Leflumide (Arava)
Generisk Leflumide bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Leflunomid (Arava) Uden Recept

Leflunomid (Arava)
Generisk Leflunomid bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Leflunomida (Arava) Uden Recept

Leflunomida (Arava)
Generisk Leflunomida bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Leflunomide (Arava) Uden Recept

Leflunomide (Arava)
Generisk Leflunomide bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Leflunomidum (Arava) Uden Recept

Leflunomidum (Arava)
Generisk Leflunomidum bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Lefra (Arava) Uden Recept

Lefra (Arava)
Generisk Lefra bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Legil (Eldepryl) Uden Recept

Legil (Eldepryl)
Generisk Legil anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Denne medicin er taget med levodopa-carbidopa medicin.
læs mere...

Købe Leminter (Protonix) Uden Recept

Leminter (Protonix)
Generisk Leminter anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Lenditro (Oxytrol) Uden Recept

Lenditro (Oxytrol)
Generisk Lenditro reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Lengout (Colcrys) Uden Recept

Lengout (Colcrys)
Generisk Lengout anvendes til behandling og forebyggelse af smerter forbundet med arthritis urica.
læs mere...

Købe Lenoxin (Lanoxin) Uden Recept

Lenoxin (Lanoxin)
Generisk Lenoxin anvendes til behandling af hjertesvigt, og langsommere hjertefrekvensen hos patienter med kronisk atrieflimren, en type af unormal hjerterytme.
læs mere...

Købe Lentizol (Elavil) Uden Recept

Lentizol (Elavil)
Generisk Lentizol er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Lentrin (Trental) Uden Recept

Lentrin (Trental)
Generisk Lentrin anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Leponex (Clozaril) Uden Recept

Leponex (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Leptal (Trileptal) Uden Recept

Leptal (Trileptal)
Generic Leptal bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lera (Arava) Uden Recept

Lera (Arava)
Generisk Lera bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Leterzin (Risperdal) Uden Recept

Leterzin (Risperdal)
Generisk Leterzin bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Letop (Topamax) Uden Recept

Letop (Topamax)
Generisk Letop anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Leucotren (Singulair) Uden Recept

Leucotren (Singulair)
Generisk Leucotren anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Leukast (Singulair) Uden Recept

Leukast (Singulair)
Generisk Leukast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Levaquin Uden Recept

Levaquin
Generisk Levaquin er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Levate (Elavil) Uden Recept

Levate (Elavil)
Generisk Levate er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Levitra Uden Recept

Levitra
Levitra anvendes til behandling af seksuel funktion problemer såsom impotens eller erektil dysfunktion.
læs mere...

Købe Levitra Oral Jelly Uden Recept

Levitra Oral Jelly
Generic Levitra Oral Jelly anvendes til behandling mod impotens. Denne medicin er lettere sluges end tabletter og er derfor velegnet til ældre mennesker og folk, der har problemer med at synke.
læs mere...

Købe Levitra Professional Uden Recept

Levitra Professional
Levitra Professional også kendt som Staxyn på det amerikanske marked. Det er blevet produceret i mundtligt opløsning tabletter, så det virker hurtigere og har alle fordelene af vardenafil på samme tid.
læs mere...

Købe Levitra Soft Uden Recept

Levitra Soft
Levitra Soft anvendes til behandling af erektionsproblemer hos mænd. Soft Tabs er tyggetabletter og absorberes direkte ind i blodbanen, som sådan, de kræver en meget mindre tid til at nå det samme resultat.
læs mere...

Købe Levitra Super Force Uden Recept

Levitra Super Force
Levitra Super Force er en kombination medicin vardenafil og dapoxetin anvendes til behandling af mandlig impotens og for tidlig sædafgang. Hot tilbud!
læs mere...

Købe Levo-t (Synthroid) Uden Recept

Levo-t (Synthroid)
Generic Levo-t bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levofloxacin (Levaquin) Uden Recept

Levofloxacin (Levaquin)
Generisk Levofloxacin er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Levoid (Synthroid) Uden Recept

Levoid (Synthroid)
Generic Levoid bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levonorgestrel Ethinyl (Alesse) Uden Recept

Levonorgestrel Ethinyl (Alesse)
Generisk Levonorgestrel Ethinyl anvendes til at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Levoroxine (Synthroid) Uden Recept

Levoroxine (Synthroid)
Generic Levoroxine bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levothyrox (Synthroid) Uden Recept

Levothyrox (Synthroid)
Generic Levothyrox bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levothyroxine (Synthroid) Uden Recept

Levothyroxine (Synthroid)
Generic Levothyroxine bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levothyroxinum (Synthroid) Uden Recept

Levothyroxinum (Synthroid)
Generic Levothyroxinum bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levotiroxina (Synthroid) Uden Recept

Levotiroxina (Synthroid)
Generic Levotiroxina bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levoxine (Synthroid) Uden Recept

Levoxine (Synthroid)
Generic Levoxine bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Levoxyl (Synthroid) Uden Recept

Levoxyl (Synthroid)
Generic Levoxyl bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Lexamil (Lexapro) Uden Recept

Lexamil (Lexapro)
Generisk Lexamil bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Lexapro Uden Recept

Lexapro
Generisk Lexapro bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Lextor (Lexapro) Uden Recept

Lextor (Lexapro)
Generisk Lextor bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Lextrasa (Asacol) Uden Recept

Lextrasa (Asacol)
Generic Lextrasa bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Licuagen (Pletal) Uden Recept

Licuagen (Pletal)
Generisk Licuagen bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe Liferzit (Mevacor) Uden Recept

Liferzit (Mevacor)
Generisk Liferzit bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Linez (Zyvox) Uden Recept

Linez (Zyvox)
Generisk Linezid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Linezolid (Zyvox) Uden Recept

Linezolid (Zyvox)
Generisk Linezolidid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Linezolide (Zyvox) Uden Recept

Linezolide (Zyvox)
Generisk Linezolideid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Linezolidum (Zyvox) Uden Recept

Linezolidum (Zyvox)
Generisk Linezolidumid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Linox (Zyvox) Uden Recept

Linox (Zyvox)
Generisk Linoxid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Linozid (Zyvox) Uden Recept

Linozid (Zyvox)
Generisk Linozidid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Linzolid (Zyvox) Uden Recept

Linzolid (Zyvox)
Generisk Linzolidid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Liofen (Lioresal) Uden Recept

Liofen (Lioresal)
Generic Liofen anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Lior (Lioresal) Uden Recept

Lior (Lioresal)
Generic Lior anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Lioresal Uden Recept

Lioresal
Generic Lioresal anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Lioresal Intratecal (Lioresal) Uden Recept

Lioresal Intratecal (Lioresal)
Generic Lioresal Intratecal anvendes til behandling af alvorlige muskelkramper som følge af en række forskellige årsager, herunder multipel sklerose eller hjerne eller rygmarvsskader.
læs mere...

Købe Liothyrone (Synthroid) Uden Recept

Liothyrone (Synthroid)
Generic Liothyrone bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Liparon (Crestor) Uden Recept

Liparon (Crestor)
Generisk Liparon er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Lipdaune (Mevacor) Uden Recept

Lipdaune (Mevacor)
Generisk Lipdaune bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Liperol (Mevacor) Uden Recept

Liperol (Mevacor)
Generisk Liperol bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Lipex (Zocor) Uden Recept

Lipex (Zocor)
Generisk Lipex bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Lipidless (Mevacor) Uden Recept

Lipidless (Mevacor)
Generisk Lipidless bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Lipinorm (Zocor) Uden Recept

Lipinorm (Zocor)
Generisk Lipinorm bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Lipitor Uden Recept

Lipitor
Generic Lipitor er et kolesterol-sænkende medicin. Din læge kan ordinere det sammen med en speciel kost, hvis dit blod kolesterol eller triglycerid niveau er højt, og du har været i stand til at sænke dine aflæsninger med diæt alene. Lægemidlet virker ved at hjælpe til at fjerne skadelige low-density lipoprotein (LDL) kolesterol ud af blodet og ved at begrænse kroppens evne til at danne nye LDL-kolesterol.
læs mere...

Købe Lipopres (Mevacor) Uden Recept

Lipopres (Mevacor)
Generisk Lipopres bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Liposcler (Mevacor) Uden Recept

Liposcler (Mevacor)
Generisk Liposcler bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Lisihexal (Zestoretic) Uden Recept

Lisihexal (Zestoretic)
Generisk Lisihexal anvendes til behandling af hypertension (forhøjet blodtryk). Hydrochlorthiazid er et thiaziddiuretikum (vand piller), som hjælper med at forhindre kroppen i at optage for meget salt, som kan forårsage væskeretention. Lisinopril sænker blodtrykket, og også lindrer symptomer på væskeretention.
læs mere...

Købe Lisinopril (Zestril) Uden Recept

Lisinopril (Zestril)
Generisk Lisinopril bruges til behandling af forhøjet blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at styre hjertesvigt eller forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Lisinopril Hydrochlorothiazide (Zestoretic) Uden Recept

Lisinopril Hydrochlorothiazide (Zestoretic)
Generisk Lisinopril Hydrochlorothiazide anvendes til behandling af hypertension (forhøjet blodtryk). Hydrochlorthiazid er et thiaziddiuretikum (vand piller), som hjælper med at forhindre kroppen i at optage for meget salt, som kan forårsage væskeretention. Lisinopril sænker blodtrykket, og også lindrer symptomer på væskeretention.
læs mere...

Købe Lisinoprilo (Zestril) Uden Recept

Lisinoprilo (Zestril)
Generisk Lisinoprilo bruges til behandling af forhøjet blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at styre hjertesvigt eller forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Lisitec (Zestril) Uden Recept

Lisitec (Zestril)
Generisk Lisitec bruges til behandling af forhøjet blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at styre hjertesvigt eller forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Listran (Relafen) Uden Recept

Listran (Relafen)
Generisk Listran er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Litalir (Droxia) Uden Recept

Litalir (Droxia)
Generisk Litalir bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Lithobid Uden Recept

Lithobid
Generisk Lithobid bruges til behandling af maniske episoder hos patienter med bipolar lidelse. Det er også bruges til at reducere hyppigheden og nedsætte sværhedsgraden af maniske episoder hos patienter med bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Lizhufeng (Famvir) Uden Recept

Lizhufeng (Famvir)
Generisk Lizhufeng bruges til behandling af herpes zoster infektion (helvedesild). Det er også bruges til behandling af tilbagevendende herpes hudinfektioner hos patienter, der også har hiv-infektion. Lizhufeng anvendes til patienter, der har et svækket immunsystem til at behandle tilbagevendende forkølelsessår og at behandle eller undertrykke tilbagevendende genital herpes.
læs mere...

Købe Lizhuwei (Valtrex) Uden Recept

Lizhuwei (Valtrex)
Generisk Lizhuwei anvendes til behandling af helvedesild (herpes zoster), forkølelsessår (feber blærer eller herpes labialis), og behandling eller undertrykke genital herpes hos patienter med normale immunforsvar. Det er også anvendes til at undertrykke genital herpes hos patienter med HIV-infektion.
læs mere...

Købe Lizolid (Zyvox) Uden Recept

Lizolid (Zyvox)
Generisk Lizolidid er en oxazolidinon antibiotikum, som bekæmper bakterier i kroppen. Det virker ved at gribe ind i produktionen af proteiner, der er nødvendige af bakterier til at vokse.
læs mere...

Købe Lobibeta (Bystolic) Uden Recept

Lobibeta (Bystolic)
Generisk Lobibeta bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Lobivon (Bystolic) Uden Recept

Lobivon (Bystolic)
Generisk Lobivon bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Locacid (Renova) Uden Recept

Locacid (Renova)
Generisk Locacid er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Lodales (Zocor) Uden Recept

Lodales (Zocor)
Generisk Lodales bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Loestrin (Aygestin) Uden Recept

Loestrin (Aygestin)
Generisk Loestrin bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Lollarm (Urispas) Uden Recept

Lollarm (Urispas)
Generisk Lollarm (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Lomper (Vermox) Uden Recept

Lomper (Vermox)
Generisk Lomper (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Lonazet (Trileptal) Uden Recept

Lonazet (Trileptal)
Generic Lonazet bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Lopid Uden Recept

Lopid
Generisk Lopid bruges til behandling af forhøjet kolesterol og triglycerid.
læs mere...

Købe Lopressor Uden Recept

Lopressor
Generic Lopressor bruges til behandling af forhøjet blodtryk, langsigtet behandling af smerter i brystet og reducere risikoen for dødsfald på grund af hjerteproblemer hos patienter, der har haft et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Lopressor Hct (Lopressor) Uden Recept

Lopressor Hct (Lopressor)
Generic Lopressor Hct bruges til behandling af forhøjet blodtryk, langsigtet behandling af smerter i brystet og reducere risikoen for dødsfald på grund af hjerteproblemer hos patienter, der har haft et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Loquen (Seroquel) Uden Recept

Loquen (Seroquel)
Generisk Loquen er et antipsykotisk medicin. Det bruges til behandling af skizofreni og bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Loratadine (Claritin) Uden Recept

Loratadine (Claritin)
Generisk Loratadine bruges til at lindre symptomer på sæsonbetinget allergi såsom løbende næse, nysen, kløende, rindende øjne eller kløe i næse og svælg.
læs mere...

Købe Losartan (Cozaar) Uden Recept

Losartan (Cozaar)
Generisk Losartan anvendes til behandling af højt blodtryk. Det er også anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde hos visse patienter med forhøjet blodtryk og til behandling af nyresygdom hos visse patienter med type 2-diabetes.
læs mere...

Købe Losiram (Lexapro) Uden Recept

Losiram (Lexapro)
Generisk Losiram bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Losita (Lexapro) Uden Recept

Losita (Lexapro)
Generisk Losita bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Lotencin (Hytrin) Uden Recept

Lotencin (Hytrin)
Generic Lotencin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Lotensin Uden Recept

Lotensin
Generisk Lotensin bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller med andre blodtrykssænkende medicin.
læs mere...

Købe Lotensin Hct (Lotensin) Uden Recept

Lotensin Hct (Lotensin)
Generisk Lotensin Hct bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller med andre blodtrykssænkende medicin.
læs mere...

Købe Lotrel Uden Recept

Lotrel
Generisk Lotrel bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension). Det er normalt gives efter andre blodtryk medicin har været forsøgt uden vellykket behandling.
læs mere...

Købe Lovastatin (Mevacor) Uden Recept

Lovastatin (Mevacor)
Generisk Lovastatin bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Lovispes (Bystolic) Uden Recept

Lovispes (Bystolic)
Generisk Lovispes bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Loxaryl (Elavil) Uden Recept

Loxaryl (Elavil)
Generisk Loxaryl er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Loxid (Protonix) Uden Recept

Loxid (Protonix)
Generisk Loxid anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Lozapin (Clozaril) Uden Recept

Lozapin (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Lozapine (Clozaril) Uden Recept

Lozapine (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Lozol Uden Recept

Lozol
Generisk Lozol er et diuretikum anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og hævelse på grund af overskydende væske i kroppen.
læs mere...

Købe Lozol Sr Uden Recept

Lozol Sr
Generisk Lozol SR behandler væskeophobning (ødem) i mennesker med kongestiv hjerteinsufficiens. Denne medicin bruges også til at behandle forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Lucipro (Ciloxan) Uden Recept

Lucipro (Ciloxan)
Generisk Lucipro anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Luditec (Glucotrol) Uden Recept

Luditec (Glucotrol)
Generisk Luditec bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Luft (Clozaril) Uden Recept

Luft (Clozaril)
Generisk Clozapin bruges til at håndtere skizofreni hos patienter, som ikke reagerer på andre lægemidler. Det er også bruges til at mindske risikoen for selvmordsadfærd hos visse patienter.
læs mere...

Købe Lukasm (Singulair) Uden Recept

Lukasm (Singulair)
Generisk Lukasm anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Lukast (Singulair) Uden Recept

Lukast (Singulair)
Generisk Lukast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Lukastab (Singulair) Uden Recept

Lukastab (Singulair)
Generisk Lukastab anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Lumirelax (Robaxin) Uden Recept

Lumirelax (Robaxin)
Generisk Lumirelax bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Lumona (Singulair) Uden Recept

Lumona (Singulair)
Generisk Lumona anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Lupipan (Protonix) Uden Recept

Lupipan (Protonix)
Generisk Lupipan anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Luprac (Demadex) Uden Recept

Luprac (Demadex)
Generisk Luprac anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Luretic (Demadex) Uden Recept

Luretic (Demadex)
Generisk Luretic anvendes til behandling af ødem (hævelse) i forbindelse med hjerte-, nyre-eller leversvigt eller betingelser, når der er overskydende kropsvæske. Det er også bruges alene eller sammen med andre lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Luvox Uden Recept

Luvox
Generisk Luvox er et antidepressivt middel i en gruppe af lægemidler kaldet selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI). Det anvendes til behandling af social angst eller obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Luvox Cr (Luvox) Uden Recept

Luvox Cr (Luvox)
Generisk Luvox Cr er et antidepressivt middel i en gruppe af lægemidler kaldet selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI). Det anvendes til behandling af social angst eller obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Luxat (Singulair) Uden Recept

Luxat (Singulair)
Generisk Luxat anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Lyrinel (Oxytrol) Uden Recept

Lyrinel (Oxytrol)
Generisk Lyrinel reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

køb L-Bogstavet Piller, købe L-Bogstavet Piller, køb L-Bogstavet Piller håndkøb, købe L-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen L-Bogstavet Piller uden recept, købe L-Bogstavet Piller uden recept, køb L-Bogstavet Piller uden recept, bestellen L-Bogstavet Piller uden recept, L-Bogstavet Piller køb, L-Bogstavet Piller købe, køb L-Bogstavet Piller nettet, købe L-Bogstavet Piller online, køb L-Bogstavet Piller generisk, købe L-Bogstavet Piller generisk, indkøbe L-Bogstavet Piller, køber L-Bogstavet Piller, at købe L-Bogstavet Piller