Købe M-kast (Singulair) Uden Recept

M-kast (Singulair)
Generisk M-kast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Macobal (Nimotop) Uden Recept

Macobal (Nimotop)
Generisk Macobal anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Macox (Myambutol) Uden Recept

Macox (Myambutol)
Generisk Macox bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Macrodantin (Furadantin) Uden Recept

Macrodantin (Furadantin)
Generisk Macrodantin anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Macrodantina (Furadantin) Uden Recept

Macrodantina (Furadantin)
Generisk Macrodantina anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Macrodin (Furadantin) Uden Recept

Macrodin (Furadantin)
Generisk Macrodin anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Macrosan (Furadantin) Uden Recept

Macrosan (Furadantin)
Generisk Macrosan anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Madicure (Vermox) Uden Recept

Madicure (Vermox)
Generisk Madicure (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Magnurol (Hytrin) Uden Recept

Magnurol (Hytrin)
Generic Magnurol bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Malaraquin (Aralen) Uden Recept

Malaraquin (Aralen)
Generisk Malaraquin bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Malarex (Aralen) Uden Recept

Malarex (Aralen)
Generisk Malarex bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Malarivon (Aralen) Uden Recept

Malarivon (Aralen)
Generisk Malarivon bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Mamofen (Nolvadex) Uden Recept

Mamofen (Nolvadex)
Generic Mamofen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Manil (Colofac) Uden Recept

Manil (Colofac)
Generisk Manil anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mantadan (Symmetrel) Uden Recept

Mantadan (Symmetrel)
Generisk Mantadan er et antiviralt. Det anvendes til at forebygge eller behandle visse influenza (flu) infektioner (type A). Det kan gives alene eller sammen med influenza skud. Generisk Mantadan vil ikke arbejde for forkølelse, andre typer af influenza eller andre virusinfektioner. Denne medicin bruges også til behandling af Parkinsons sygdom og andre bevægelsesforstyrrelser.
læs mere...

Købe Mantadix (Symmetrel) Uden Recept

Mantadix (Symmetrel)
Generisk Mantadix er et antiviralt. Det anvendes til at forebygge eller behandle visse influenza (flu) infektioner (type A). Det kan gives alene eller sammen med influenza skud. Generisk Mantadix vil ikke arbejde for forkølelse, andre typer af influenza eller andre virusinfektioner. Denne medicin bruges også til behandling af Parkinsons sygdom og andre bevægelsesforstyrrelser.
læs mere...

Købe Maquine (Aralen) Uden Recept

Maquine (Aralen)
Generisk Maquine bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Marbaxin (Robaxin) Uden Recept

Marbaxin (Robaxin)
Generisk Marbaxin bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Mareen (Sinequan) Uden Recept

Mareen (Sinequan)
Generisk Mareen er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det bruges til behandling af depression og angst.
læs mere...

Købe Marevan (Coumadin) Uden Recept

Marevan (Coumadin)
Generisk Marevan bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Marfarin (Coumadin) Uden Recept

Marfarin (Coumadin)
Generisk Marfarin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Marivarin (Coumadin) Uden Recept

Marivarin (Coumadin)
Generisk Marivarin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Maronil (Anafranil) Uden Recept

Maronil (Anafranil)
Generisk Maronil anvendes til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD).
læs mere...

Købe Martefarin (Coumadin) Uden Recept

Martefarin (Coumadin)
Generisk Martefarin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Martimil (Aventyl) Uden Recept

Martimil (Aventyl)
Generisk Martimil er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Masa Worm (Vermox) Uden Recept

Masa Worm (Vermox)
Generisk Masa Worm (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Masaq (Aralen) Uden Recept

Masaq (Aralen)
Generisk Masaq bruges til behandling og undertrykke akutte anfald af visse stammer af malaria og en vis form for parasitære infektion (ekstraintestinale amøbiasis).
læs mere...

Købe Matidan (Furadantin) Uden Recept

Matidan (Furadantin)
Generisk Matidan anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Mave (Colofac) Uden Recept

Mave (Colofac)
Generisk Mave anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Maxalt Uden Recept

Maxalt
Generisk Maxalt bruges til behandling af akut migræne hovedpine med eller uden aura (blinkende lys, bølgede linier, mørke pletter) hos voksne. Det bør ikke anvendes til at forebygge migræne eller klyngehovedpine. Det virker ved at indsnævre udvidede blodkar i hjernen, lindre migræne hovedpine.
læs mere...

Købe Maxeran (Reglan) Uden Recept

Maxeran (Reglan)
Generisk Maxeran anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Maxidronato (Actonel) Uden Recept

Maxidronato (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Maxolon (Reglan) Uden Recept

Maxolon (Reglan)
Generisk Maxolon anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Mayul (Hytrin) Uden Recept

Mayul (Hytrin)
Generic Mayul bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Mebamox (Vermox) Uden Recept

Mebamox (Vermox)
Generisk Mebamox (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Mebedal (Vermox) Uden Recept

Mebedal (Vermox)
Generisk Mebedal (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Meben (Vermox) Uden Recept

Meben (Vermox)
Generisk Meben (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Mebendaz (Vermox) Uden Recept

Mebendaz (Vermox)
Generisk Mebendaz (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Mebendazol (Vermox) Uden Recept

Mebendazol (Vermox)
Generisk Mebendazol (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Mebendazole (Vermox) Uden Recept

Mebendazole (Vermox)
Generisk Mebendazole (Mebendazol) anvendes til behandling af visse infektioner med ormen (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazole er et anthelmintisk middel. Det virker ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.
læs mere...

Købe Meberine (Colofac) Uden Recept

Meberine (Colofac)
Generisk Meberine anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mebetin (Colofac) Uden Recept

Mebetin (Colofac)
Generisk Mebetin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mebeverin (Colofac) Uden Recept

Mebeverin (Colofac)
Generisk Mebeverin anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mebeverina (Colofac) Uden Recept

Mebeverina (Colofac)
Generisk Mebeverina anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mebeverine (Colofac) Uden Recept

Mebeverine (Colofac)
Generisk Mebeverine anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mebeverinum (Colofac) Uden Recept

Mebeverinum (Colofac)
Generisk Mebeverinum anvendes til behandling af irritabel tarm-syndrom. Det er også indiceret til behandling af mave-tarm-spasmer sekundært til organisk lidelse.
læs mere...

Købe Mebutan (Relafen) Uden Recept

Mebutan (Relafen)
Generisk Mebutan er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Meclomid (Reglan) Uden Recept

Meclomid (Reglan)
Generisk Meclomid anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Mectizan (Stromectol) Uden Recept

Mectizan (Stromectol)
Generisk Mectizan er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Med Glybe (Glucovance) Uden Recept

Med Glybe (Glucovance)
Generisk Med Glybe bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Medgel (Carafate) Uden Recept

Medgel (Carafate)
Generisk Medgel anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Medroxyprogesterone (Cycrin) Uden Recept

Medroxyprogesterone (Cycrin)
Generisk Medroxyprogesterone bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Mefenamic Acid (Ponstel) Uden Recept

Mefenamic Acid (Ponstel)
Generisk Mefenamic Acid er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Mefliam (Lariam) Uden Recept

Mefliam (Lariam)
Generisk Mefliam bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Mefloquin (Lariam) Uden Recept

Mefloquin (Lariam)
Generisk Mefloquin bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Mefloquina (Lariam) Uden Recept

Mefloquina (Lariam)
Generisk Mefloquina bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Mefloquine (Lariam) Uden Recept

Mefloquine (Lariam)
Generisk Mefloquine bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Mefloquinum (Lariam) Uden Recept

Mefloquinum (Lariam)
Generisk Mefloquinum bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Meflotas (Lariam) Uden Recept

Meflotas (Lariam)
Generisk Meflotas bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Mefoln (Lariam) Uden Recept

Mefoln (Lariam)
Generisk Mefoln bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Meglitinide (Starlix) Uden Recept

Meglitinide (Starlix)
Generisk Meglitinide bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Meibi (Minocin) Uden Recept

Meibi (Minocin)
Generisk Meibi er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Melatil (Compazine) Uden Recept

Melatil (Compazine)
Generisk Melatil anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Melicin (Minocin) Uden Recept

Melicin (Minocin)
Generisk Melicin er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Melipramin (Tofranil) Uden Recept

Melipramin (Tofranil)
Generisk Melipramin anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Melipramine (Tofranil) Uden Recept

Melipramine (Tofranil)
Generisk Melipramine anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Meliva (Lexapro) Uden Recept

Meliva (Lexapro)
Generisk Meliva bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Melizid (Glucotrol) Uden Recept

Melizid (Glucotrol)
Generisk Melizid bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene.
læs mere...

Købe Mellaril Uden Recept

Mellaril
Generisk Mellaril bruges til behandling af psykisk lidelse kendt som skizofreni (en alvorlig tab af kontakt med virkeligheden).
læs mere...

Købe Meloxicam (Mobic) Uden Recept

Meloxicam (Mobic)
Generisk Meloxicam bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, og juvenil arthritis.
læs mere...

Købe Menartan (Benicar) Uden Recept

Menartan (Benicar)
Generisk Menartan bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Mencord (Benicar) Uden Recept

Mencord (Benicar)
Generisk Mencord bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Mentax Uden Recept

Mentax
Generisk Mentax anvendes til behandling af visse svampeinfektioner i huden.
læs mere...

Købe Mephaquin (Lariam) Uden Recept

Mephaquin (Lariam)
Generisk Mephaquin bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Mepramin (Tofranil) Uden Recept

Mepramin (Tofranil)
Generisk Mepramin anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Mequin (Lariam) Uden Recept

Mequin (Lariam)
Generisk Mequin bruges til behandling eller forebyggelse af malaria.
læs mere...

Købe Meramyl (Altace) Uden Recept

Meramyl (Altace)
Generisk Meramyl anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Meridam (Mentax) Uden Recept

Meridam (Mentax)
Generisk Meridam anvendes til behandling af visse svampeinfektioner i huden.
læs mere...

Købe Meridian (Lexapro) Uden Recept

Meridian (Lexapro)
Generisk Meridian bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Mesalamine (Asacol) Uden Recept

Mesalamine (Asacol)
Generic Mesalamine bruges til behandling og forårsager eftergivelse af forskellige former for mild til moderat colitis ulcerosa (betændelse i tyktarmen).
læs mere...

Købe Mesar (Benicar) Uden Recept

Mesar (Benicar)
Generisk Mesar bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Mesopil (Cytotec) Uden Recept

Mesopil (Cytotec)
Generisk Mesopil anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Mestinon Uden Recept

Mestinon
Generisk Mestinon bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

Købe Mesyrel (Desyrel) Uden Recept

Mesyrel (Desyrel)
Generisk Mesyrel anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Metformin (Glucophage) Uden Recept

Metformin (Glucophage)
Generisk Metformin er en oral antidiabetisk medicin anvendes til behandling af type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes.
læs mere...

Købe Methocarbamol (Robaxin) Uden Recept

Methocarbamol (Robaxin)
Generisk Methocarbamol bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Methocarbamolum (Robaxin) Uden Recept

Methocarbamolum (Robaxin)
Generisk Methocarbamolum bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Metocarbamol (Robaxin) Uden Recept

Metocarbamol (Robaxin)
Generisk Metocarbamol bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Metocarbamolo (Robaxin) Uden Recept

Metocarbamolo (Robaxin)
Generisk Metocarbamolo bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Metoclop (Reglan) Uden Recept

Metoclop (Reglan)
Generisk Metoclop anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Metoclopramida (Reglan) Uden Recept

Metoclopramida (Reglan)
Generisk Metoclopramida anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Metoclopramide (Reglan) Uden Recept

Metoclopramide (Reglan)
Generisk Metoclopramide anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Metoclopramidum (Reglan) Uden Recept

Metoclopramidum (Reglan)
Generisk Metoclopramidum anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Metoclorpramida Martian (Reglan) Uden Recept

Metoclorpramida Martian (Reglan)
Generisk Metoclorpramida Martian anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Metoprolol (Lopressor) Uden Recept

Metoprolol (Lopressor)
Generic Metoprolol bruges til behandling af forhøjet blodtryk, langsigtet behandling af smerter i brystet og reducere risikoen for dødsfald på grund af hjerteproblemer hos patienter, der har haft et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Metronidazole (Flagyl) Uden Recept

Metronidazole (Flagyl)
Generisk Metronidazole er et antibiotikum. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i vagina, mave, hud, led og luftvejene. Denne medicin vil ikke behandle en vaginal gær infektion.
læs mere...

Købe Mevacor Uden Recept

Mevacor
Generisk Mevacor bruges til at sænke forhøjet kolesterol hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald og brystsmerter forårsaget af angina. Det er også bruges til at bremse blodkar blokering og for at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede hjerte blodkar. Det virker ved at reducere produktionen af visse fedtstoffer i kroppen, herunder kolesterol.
læs mere...

Købe Mevedal (Relafen) Uden Recept

Mevedal (Relafen)
Generisk Mevedal er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Mi-riemser (Minocin) Uden Recept

Mi-riemser (Minocin)
Generisk Mi-riemser er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Miambutol (Myambutol) Uden Recept

Miambutol (Myambutol)
Generisk Miambutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Micardis Uden Recept

Micardis
Generisk Micardis bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Micardis Hct Uden Recept

Micardis Hct
Generisk Micardis HTC bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Micranil (Imitrex) Uden Recept

Micranil (Imitrex)
Generisk Micranil bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Microgynon (Alesse) Uden Recept

Microgynon (Alesse)
Generisk Microgynon anvendes til at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Micronase Uden Recept

Micronase
Generisk Micronase bruges til behandling af type 2-diabetes hos patienter, der ikke kan styre blodsukkeret ved diæt og motion alene. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetiske lægemidler.
læs mere...

Købe Microzide Uden Recept

Microzide
Generisk Microzide er et thiaziddiuretikum, der hjælper med at forhindre kroppen i at optage for meget salt, som kan forårsage væskeretention. Det anvendes til behandling af forhøjet blodtryk.
læs mere...

Købe Midopril (Aceon) Uden Recept

Midopril (Aceon)
Generisk Midopril er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Migr (Imitrex) Uden Recept

Migr (Imitrex)
Generisk Migr bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Migraeflux (Reglan) Uden Recept

Migraeflux (Reglan)
Generisk Migraeflux anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Migragesin (Imitrex) Uden Recept

Migragesin (Imitrex)
Generisk Migragesin bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Migraneitor (Imitrex) Uden Recept

Migraneitor (Imitrex)
Generisk Migraneitor bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Migranol (Imitrex) Uden Recept

Migranol (Imitrex)
Generisk Migranol bruges til behandling af migræne hovedpine med eller uden aura (fx blinkende lys, bølgede linjer, mørke pletter).
læs mere...

Købe Minac (Minocin) Uden Recept

Minac (Minocin)
Generisk Minac er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minakne (Minocin) Uden Recept

Minakne (Minocin)
Generisk Minakne er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minaxen (Minocin) Uden Recept

Minaxen (Minocin)
Generisk Minaxen er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minipres (Minipress) Uden Recept

Minipres (Minipress)
Generisk Minipres bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Minipress Uden Recept

Minipress
Generisk Minipress bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Mino (Minocin) Uden Recept

Mino (Minocin)
Generisk Mino er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Mino Riemser (Minocin) Uden Recept

Mino Riemser (Minocin)
Generisk Mino Riemser er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minocin Uden Recept

Minocin
Generisk Minocin er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minocin Mr (Minocin) Uden Recept

Minocin Mr (Minocin)
Generisk Minocin Mr er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minoclin (Minocin) Uden Recept

Minoclin (Minocin)
Generisk Minoclin er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minoclir (Minocin) Uden Recept

Minoclir (Minocin)
Generisk Minoclir er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minocycline (Minocin) Uden Recept

Minocycline (Minocin)
Generisk Minocycline er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minocyclini (Minocin) Uden Recept

Minocyclini (Minocin)
Generisk Minocyclini er en tetracyklin antibiotikum. Det bruges til at behandle mange forskellige bakterielle infektioner, såsom urinvejsinfektioner, svær acne, gonoré, tick feber, klamydia og andre.
læs mere...

Købe Minpres (Minipress) Uden Recept

Minpres (Minipress)
Generisk Minpres bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Misodex (Cytotec) Uden Recept

Misodex (Cytotec)
Generisk Misodex anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misofenac (Cytotec) Uden Recept

Misofenac (Cytotec)
Generisk Misofenac anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misolast (Cytotec) Uden Recept

Misolast (Cytotec)
Generisk Misolast anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misolup (Cytotec) Uden Recept

Misolup (Cytotec)
Generisk Misolup anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misoprost (Cytotec) Uden Recept

Misoprost (Cytotec)
Generisk Misoprost anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misoprostol (Cytotec) Uden Recept

Misoprostol (Cytotec)
Generisk Misoprostol anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misoprostolum (Cytotec) Uden Recept

Misoprostolum (Cytotec)
Generisk Misoprostolum anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Misotrol (Cytotec) Uden Recept

Misotrol (Cytotec)
Generisk Misotrol anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Miten (Diovan) Uden Recept

Miten (Diovan)
Generic Miten anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Mitil (Compazine) Uden Recept

Mitil (Compazine)
Generisk Mitil anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Mitosan (Micardis) Uden Recept

Mitosan (Micardis)
Generisk Mitosan bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Mittoval (Uroxatral) Uden Recept

Mittoval (Uroxatral)
Generisk Mittoval er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Mizpiron (Minipress) Uden Recept

Mizpiron (Minipress)
Generisk Mizpiron bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Mobic Uden Recept

Mobic
Generisk Mobic bruges til behandling af leddegigt, slidgigt, og juvenil arthritis.
læs mere...

Købe Modicon (Aygestin) Uden Recept

Modicon (Aygestin)
Generisk Modicon bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Moduretic Uden Recept

Moduretic
Generisk Moduretic anvendes til behandling af væskeophobning (ødemer) og forhøjet blodtryk. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Mokast (Singulair) Uden Recept

Mokast (Singulair)
Generisk Mokast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Molly (Singulair) Uden Recept

Molly (Singulair)
Generisk Molly anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Molus (Singulair) Uden Recept

Molus (Singulair)
Generisk Molus anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Mometasone (Elocon) Uden Recept

Mometasone (Elocon)
Generisk Mometasone anvendes til behandling af inflammation og kløe forårsaget af en række hudlidelser, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Monas (Singulair) Uden Recept

Monas (Singulair)
Generisk Monas anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Monkast (Singulair) Uden Recept

Monkast (Singulair)
Generisk Monkast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Monoket (Imdur) Uden Recept

Monoket (Imdur)
Generisk Monoket bruges til at forebygge angina (brystsmerter) forårsaget af hjertesygdomme.
læs mere...

Købe Montelukast (Singulair) Uden Recept

Montelukast (Singulair)
Generisk Montelukast anvendes til forebyggelse og langsigtet behandling af astma. Det er også anvendes i visse patienter til at lindre løbende næse forårsaget af allergi og til at forebygge astmaanfald forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Motilium Uden Recept

Motilium
Generisk Motilium er et lægemiddel, der øger bevægelser eller sammentrækninger i mave og tarm. Det er også bruges til behandling af kvalme og opkastning forårsaget af andre lægemidler, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Motilon (Reglan) Uden Recept

Motilon (Reglan)
Generisk Motilon anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Motipress (Aventyl) Uden Recept

Motipress (Aventyl)
Generisk Motipress er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Motival (Aventyl) Uden Recept

Motival (Aventyl)
Generisk Motival er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Motivan (Paxil) Uden Recept

Motivan (Paxil)
Generisk Motivan bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Motivus (Actonel) Uden Recept

Motivus (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Motrin Uden Recept

Motrin
Generisk motrin anvendes til at reducere feber og behandling af smerte eller inflammation forårsaget af mange tilstande, såsom hovedpine, tandpine, rygsmerter, arthritis, menstruationssmerter eller mindre skade.
læs mere...

Købe Mulcatel (Carafate) Uden Recept

Mulcatel (Carafate)
Generisk Mulcatel anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Munobal (Plendil) Uden Recept

Munobal (Plendil)
Generisk Munobal anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, alene eller sammen med andre medikamenter.
læs mere...

Købe Musin (Carafate) Uden Recept

Musin (Carafate)
Generisk Musin anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Mutabase (Elavil) Uden Recept

Mutabase (Elavil)
Generisk Mutabase er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Mutabon (Elavil) Uden Recept

Mutabon (Elavil)
Generisk Mutabon er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Muttermin (Carafate) Uden Recept

Muttermin (Carafate)
Generisk Muttermin anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Mutum (Oxytrol) Uden Recept

Mutum (Oxytrol)
Generisk Mutum reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe MY-E (Ilosone) Uden Recept

MY-E (Ilosone)
Generisk MY-E bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Myambutol Uden Recept

Myambutol
Generisk Myambutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Mycobutol (Myambutol) Uden Recept

Mycobutol (Myambutol)
Generisk Mycobutol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Mygdalon (Reglan) Uden Recept

Mygdalon (Reglan)
Generisk Mygdalon anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Myomethol (Robaxin) Uden Recept

Myomethol (Robaxin)
Generisk Myomethol bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Mysoline Uden Recept

Mysoline
Generisk mysolin er en anti-epileptisk medicin, også kaldet en anticonvulsant. Det bruges til at kontrollere anfald. Det kan tages alene eller sammen med andre lægemidler.
læs mere...

køb M-Bogstavet Piller, købe M-Bogstavet Piller, køb M-Bogstavet Piller håndkøb, købe M-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen M-Bogstavet Piller uden recept, købe M-Bogstavet Piller uden recept, køb M-Bogstavet Piller uden recept, bestellen M-Bogstavet Piller uden recept, M-Bogstavet Piller køb, M-Bogstavet Piller købe, køb M-Bogstavet Piller nettet, købe M-Bogstavet Piller online, køb M-Bogstavet Piller generisk, købe M-Bogstavet Piller generisk, indkøbe M-Bogstavet Piller, køber M-Bogstavet Piller, at købe M-Bogstavet Piller