Købe N-propranolol (Inderal) Uden Recept

N-propranolol (Inderal)
Generisk N-propranolol bruges til behandling af højt blodtryk eller atrieflimren. Det anvendes til patienter med angina at mindske hyppigheden af angina og øge motion tolerance; at mindske risikoen for hjertedød hos visse patienter, som har overlevet et hjerteanfald; til at håndtere bestemte typer af rystelser, et hjerte tilstand kaldet hypertrofisk subaorta stenose, eller visse symptomer på fæokromocytom (en adrenal tumor). Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Nabuco (Relafen) Uden Recept

Nabuco (Relafen)
Generisk Nabuco er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabucox (Relafen) Uden Recept

Nabucox (Relafen)
Generisk Nabucox er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabuflam (Relafen) Uden Recept

Nabuflam (Relafen)
Generisk Nabuflam er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabugesic (Relafen) Uden Recept

Nabugesic (Relafen)
Generisk Nabugesic er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabumeton (Relafen) Uden Recept

Nabumeton (Relafen)
Generisk Nabumeton er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabumetona (Relafen) Uden Recept

Nabumetona (Relafen)
Generisk Nabumetona er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabumetone (Relafen) Uden Recept

Nabumetone (Relafen)
Generisk Nabumetone er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabumetonum (Relafen) Uden Recept

Nabumetonum (Relafen)
Generisk Nabumetonum er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Naburen (Relafen) Uden Recept

Naburen (Relafen)
Generisk Naburen er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabuser (Relafen) Uden Recept

Nabuser (Relafen)
Generisk Nabuser er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Nabuton (Relafen) Uden Recept

Nabuton (Relafen)
Generisk Nabuton er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Naltrexone (Revia) Uden Recept

Naltrexone (Revia)
Generisk Naltrexone bruges til behandling af alkoholisme og narkotiske (opioid) afhængighed hos voksne som en del af et komplet behandling program.
læs mere...

Købe Naprolag (Naprosyn) Uden Recept

Naprolag (Naprosyn)
Generisk Naprolag anvendes til behandling af rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og juvenil arthritis. Det anvendes til behandling af tendinitis, bursitis, gigt, menstruationssmerter eller mild til moderat smerte.
læs mere...

Købe Naprosyn Uden Recept

Naprosyn
Generisk naprosyn anvendes til behandling af rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og juvenil arthritis. Det anvendes til behandling af tendinitis, bursitis, gigt, menstruationssmerter eller mild til moderat smerte.
læs mere...

Købe Naproxen (Naprosyn) Uden Recept

Naproxen (Naprosyn)
Generisk Naproxen anvendes til behandling af rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og juvenil arthritis. Det anvendes til behandling af tendinitis, bursitis, gigt, menstruationssmerter eller mild til moderat smerte.
læs mere...

Købe Naproxenum Natricum (Naprosyn) Uden Recept

Naproxenum Natricum (Naprosyn)
Generisk Naproxenum Natricum anvendes til behandling af rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og juvenil arthritis. Det anvendes til behandling af tendinitis, bursitis, gigt, menstruationssmerter eller mild til moderat smerte.
læs mere...

Købe Nasacort (Aristocort) Uden Recept

Nasacort (Aristocort)
Generisk Nasacort reducerer handlinger kemikalier i kroppen, der forårsager betændelse, rødme og hævelse. Det bruges til at behandle inflammation forårsaget af en række af tilstande, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Nasacort-aq (Aristocort) Uden Recept

Nasacort-aq (Aristocort)
Generisk Nasacort-aq reducerer handlinger kemikalier i kroppen, der forårsager betændelse, rødme og hævelse. Det bruges til at behandle inflammation forårsaget af en række af tilstande, såsom allergiske reaktioner, eksem og psoriasis.
læs mere...

Købe Nateglinid (Starlix) Uden Recept

Nateglinid (Starlix)
Generisk Nateglinid bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Nateglinida (Starlix) Uden Recept

Nateglinida (Starlix)
Generisk Nateglinida bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Nateglinide (Starlix) Uden Recept

Nateglinide (Starlix)
Generisk Nateglinide bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Nateglinidum (Starlix) Uden Recept

Nateglinidum (Starlix)
Generisk Nateglinidum bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Natrii Pa (Protonix) Uden Recept

Natrii Pa (Protonix)
Generisk Natrii Pa anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Naurif (Kytril) Uden Recept

Naurif (Kytril)
Generisk Naurif anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Nautisol (Compazine) Uden Recept

Nautisol (Compazine)
Generisk Nautisol anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Naxopren (Naprosyn) Uden Recept

Naxopren (Naprosyn)
Generisk Naxopren anvendes til behandling af rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og juvenil arthritis. Det anvendes til behandling af tendinitis, bursitis, gigt, menstruationssmerter eller mild til moderat smerte.
læs mere...

Købe Nazamit (Pyridium) Uden Recept

Nazamit (Pyridium)
Generisk Nazamit bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Nebicard (Bystolic) Uden Recept

Nebicard (Bystolic)
Generisk Nebicard bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebicip (Bystolic) Uden Recept

Nebicip (Bystolic)
Generisk Nebicip bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebicur (Bystolic) Uden Recept

Nebicur (Bystolic)
Generisk Nebicur bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebilet (Bystolic) Uden Recept

Nebilet (Bystolic)
Generisk Nebilet bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebiloc (Bystolic) Uden Recept

Nebiloc (Bystolic)
Generisk Nebiloc bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebilox (Bystolic) Uden Recept

Nebilox (Bystolic)
Generisk Nebilox bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebispes (Bystolic) Uden Recept

Nebispes (Bystolic)
Generisk Nebispes bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebivolol (Bystolic) Uden Recept

Nebivolol (Bystolic)
Generisk Nebivolol bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nebivololum (Bystolic) Uden Recept

Nebivololum (Bystolic)
Generisk Nebivololum bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Neciblok (Carafate) Uden Recept

Neciblok (Carafate)
Generisk Neciblok anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Necopen (Suprax) Uden Recept

Necopen (Suprax)
Generisk Necopen et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Nefrecil (Pyridium) Uden Recept

Nefrecil (Pyridium)
Generisk Nefrecil bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Neggram Uden Recept

Neggram
Generisk NegGram anvendes til behandling af infektioner i urinvejene.
læs mere...

Købe Nelorpin (Trental) Uden Recept

Nelorpin (Trental)
Generisk Nelorpin anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Neluos (Oxytrol) Uden Recept

Neluos (Oxytrol)
Generisk Neluos reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Nemirostad (Bystolic) Uden Recept

Nemirostad (Bystolic)
Generisk Nemirostad bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Neofuradantin (Furadantin) Uden Recept

Neofuradantin (Furadantin)
Generisk Neofuradantin anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Neophedan (Nolvadex) Uden Recept

Neophedan (Nolvadex)
Generic Neophedan bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Neosar (Cytoxan) Uden Recept

Neosar (Cytoxan)
Generisk Neosar bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Neozentius (Lexapro) Uden Recept

Neozentius (Lexapro)
Generisk Neozentius bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Neradin (Premarin) Uden Recept

Neradin (Premarin)
Generic Neradin bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Nestrolan (Desyrel) Uden Recept

Nestrolan (Desyrel)
Generisk Nestrolan anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Netunal (Carafate) Uden Recept

Netunal (Carafate)
Generisk Netunal anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Neurontin Uden Recept

Neurontin
Generisk Neurontin bruges til behandling af anfald i forbindelse med epilepsi. Det kan også anvendes til behandling af nervesmerter associeret med herpes zoster (helvedesild) infektion (postherpetisk neuralgi).
læs mere...

Købe Neurtrol (Trileptal) Uden Recept

Neurtrol (Trileptal)
Generic Neurtrol bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Neutop (Topamax) Uden Recept

Neutop (Topamax)
Generisk Neutop anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Nexcital (Lexapro) Uden Recept

Nexcital (Lexapro)
Generisk Nexcital bruges til behandling af depression og generaliseret angst.
læs mere...

Købe Nexium Uden Recept

Nexium
Generic Nexium nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre). Det kan også gives for at forhindre mavesår forårsaget af infektion med Helicobacter pylori (H. pylori), eller ved anvendelse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Niazitol (Myambutol) Uden Recept

Niazitol (Myambutol)
Generisk Niazitol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Nibel (Bystolic) Uden Recept

Nibel (Bystolic)
Generisk Nibel bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nifedipine (Adalat) Uden Recept

Nifedipine (Adalat)
Generisk Nifedipine bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter).
læs mere...

Købe Nimodipine (Nimotop) Uden Recept

Nimodipine (Nimotop)
Generisk Nimodipine anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Nimotop Uden Recept

Nimotop
Generisk Nimotop anvendes til at reducere problemer på grund af iltmangel forårsaget af blødning fra et blodkar i hjernen.
læs mere...

Købe Nisis (Diovan) Uden Recept

Nisis (Diovan)
Generic Nisis anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Nisisco (Diovan) Uden Recept

Nisisco (Diovan)
Generic Nisisco anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Nitrofurantoin (Furadantin) Uden Recept

Nitrofurantoin (Furadantin)
Generisk Nitrofurantoin anvendes til behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Nivant (Zestril) Uden Recept

Nivant (Zestril)
Generisk Nivant bruges til behandling af forhøjet blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at styre hjertesvigt eller forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Nizoral Uden Recept

Nizoral
Generisk Nizoral anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Nizoral Cream Uden Recept

Nizoral Cream
Generisk Nizoral anvendes til behandling af svampeinfektioner.
læs mere...

Købe Nobiten (Bystolic) Uden Recept

Nobiten (Bystolic)
Generisk Nobiten bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nodia (Arava) Uden Recept

Nodia (Arava)
Generisk Nodia bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Nodon (Bystolic) Uden Recept

Nodon (Bystolic)
Generisk Nodon bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nolgen (Nolvadex) Uden Recept

Nolgen (Nolvadex)
Generic Nolgen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Nolvadex Uden Recept

Nolvadex
Generic Nolvadex bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Nomafen (Nolvadex) Uden Recept

Nomafen (Nolvadex)
Generic Nomafen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Nomexor (Bystolic) Uden Recept

Nomexor (Bystolic)
Generisk Nomexor bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Nomopil (Prandin) Uden Recept

Nomopil (Prandin)
Generisk Nomopil bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Nopik (Starlix) Uden Recept

Nopik (Starlix)
Generisk Nopik bruges til at sænke blodsukkeret hos patienter med type 2-diabetes. Det bruges sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Noprostol (Cytotec) Uden Recept

Noprostol (Cytotec)
Generisk Noprostol anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Nordette (Alesse) Uden Recept

Nordette (Alesse)
Generisk Nordette anvendes til at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Nordox (Pyridium) Uden Recept

Nordox (Pyridium)
Generisk Nordox bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Norethin (Aygestin) Uden Recept

Norethin (Aygestin)
Generisk Norethin bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Norethindrone (Aygestin) Uden Recept

Norethindrone (Aygestin)
Generisk Norethindrone bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Noretindrona (Aygestin) Uden Recept

Noretindrona (Aygestin)
Generisk Noretindrona bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Norfenazin (Aventyl) Uden Recept

Norfenazin (Aventyl)
Generisk Norfenazin er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Norfloxacin (Noroxin) Uden Recept

Norfloxacin (Noroxin)
Generisk Norfloxacin er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i det urogenitale system.
læs mere...

Købe Norfranil (Tofranil) Uden Recept

Norfranil (Tofranil)
Generisk Norfranil anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Norifaz (Actonel) Uden Recept

Norifaz (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Noriline (Aventyl) Uden Recept

Noriline (Aventyl)
Generisk Noriline er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Noritren (Aventyl) Uden Recept

Noritren (Aventyl)
Generisk Noritren er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Normadate (Trandate) Uden Recept

Normadate (Trandate)
Generisk Normadate er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Normodyne (Trandate) Uden Recept

Normodyne (Trandate)
Generisk Normodyne er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Normotherin (Zocor) Uden Recept

Normotherin (Zocor)
Generisk Normotherin bruges til at sænke forhøjet kolesterol og triglycerider hos visse patienter. Det bruges sammen med en passende kost. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og dødsfald som følge af koronar hjertesygdom. Det er også bruges til at reducere behovet for medicinske procedurer til at åbne blokerede blodkar. Det er også anvendes i visse patienter til at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, blodkar blokering eller brystsmerter forårsaget af angina.
læs mere...

Købe Normozide (Trandate) Uden Recept

Normozide (Trandate)
Generisk Normozide er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Normulen (Cytotec) Uden Recept

Normulen (Cytotec)
Generisk Normulen anvendes til at reducere risikoen for mavesår i visse patienter, som tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID).
læs mere...

Købe Noroxin Uden Recept

Noroxin
Generisk Norfloxacin er et antibiotikum i en gruppe af lægemidler kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner i det urogenitale system.
læs mere...

Købe Norpress (Aventyl) Uden Recept

Norpress (Aventyl)
Generisk Norpress er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Norsed (Actonel) Uden Recept

Norsed (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Norsic (Seroquel) Uden Recept

Norsic (Seroquel)
Generisk Norsic er et antipsykotisk medicin. Det bruges til behandling af skizofreni og bipolar lidelse.
læs mere...

Købe Norterol (Aventyl) Uden Recept

Norterol (Aventyl)
Generisk Norterol er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortin (Aventyl) Uden Recept

Nortin (Aventyl)
Generisk Nortin er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortrilen (Aventyl) Uden Recept

Nortrilen (Aventyl)
Generisk Nortrilen er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortriptilin (Aventyl) Uden Recept

Nortriptilin (Aventyl)
Generisk Nortriptilin er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortriptilina (Aventyl) Uden Recept

Nortriptilina (Aventyl)
Generisk Nortriptilina er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortriptylin (Aventyl) Uden Recept

Nortriptylin (Aventyl)
Generisk Nortriptylin er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortriptyline (Aventyl) Uden Recept

Nortriptyline (Aventyl)
Generisk Nortriptyline er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortriptylinum (Aventyl) Uden Recept

Nortriptylinum (Aventyl)
Generisk Nortriptylinum er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortrix (Aventyl) Uden Recept

Nortrix (Aventyl)
Generisk Nortrix er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nortylin (Aventyl) Uden Recept

Nortylin (Aventyl)
Generisk Nortylin er ordineret til lindring af symptomer på depression. Det er en af de lægemidler, der er kendt som tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Norvasc Uden Recept

Norvasc
Generisk NORVASC bruges til behandling af forhøjet blodtryk og angina (brystsmerter). Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Norvir Uden Recept

Norvir
Generisk Norvir er et antiviralt medicin i en gruppe af HIV-medicin, der kaldes proteasehæmmere. Det forhindrer human immundefekt virus (HIV) celler i at formere sig i kroppen.
læs mere...

Købe Norxifen (Nolvadex) Uden Recept

Norxifen (Nolvadex)
Generic Norxifen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Novacef (Suprax) Uden Recept

Novacef (Suprax)
Generisk Novacef et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Novade (Prandin) Uden Recept

Novade (Prandin)
Generisk Novade bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Novamin (Compazine) Uden Recept

Novamin (Compazine)
Generisk Novamin anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Noviblock (Bystolic) Uden Recept

Noviblock (Bystolic)
Generisk Noviblock bruges i behandling af hypertension og til venstre ventrikel.
læs mere...

Købe Novidat (Ciloxan) Uden Recept

Novidat (Ciloxan)
Generisk Novidat anvendes til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
læs mere...

Købe Novitropan (Oxytrol) Uden Recept

Novitropan (Oxytrol)
Generisk Novitropan reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Novo-glyburide (Glucovance) Uden Recept

Novo-glyburide (Glucovance)
Generisk Novo-glyburide bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Novo-hexidyl (Artane) Uden Recept

Novo-hexidyl (Artane)
Generisk Novo-hexidyl anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Novo-rabeprazole (Aciphex) Uden Recept

Novo-rabeprazole (Aciphex)
Generisk Novo-rabeprazole anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Novo-ranitidine (Zantac) Uden Recept

Novo-ranitidine (Zantac)
Generisk Novo-ranitidine reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Novo-salmol (Ventolin) Uden Recept

Novo-salmol (Ventolin)
Generic Novo-salmol anvendes til behandling eller forebyggelse af br eathing problemer hos patienter, der har astma eller visse andre luftvejssygdomme. Det kan anvendes til at forebygge åndedrætsbesvær forårsaget af motion.
læs mere...

Købe Novo-terazos (Hytrin) Uden Recept

Novo-terazos (Hytrin)
Generic Novo-terazos bruges til behandling af forhøjet blodtryk og behandling af tegn og symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Novofen (Nolvadex) Uden Recept

Novofen (Nolvadex)
Generic Novofen bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Novonorm (Prandin) Uden Recept

Novonorm (Prandin)
Generisk Novonorm bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Novopramine (Tofranil) Uden Recept

Novopramine (Tofranil)
Generisk Novopramine anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Novoprotect (Elavil) Uden Recept

Novoprotect (Elavil)
Generisk Novoprotect er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Novothyral (Synthroid) Uden Recept

Novothyral (Synthroid)
Generic Novothyral bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Novothyrox (Synthroid) Uden Recept

Novothyrox (Synthroid)
Generic Novothyrox bruges til behandling af lav skjoldbruskkirtel aktivitet og behandling eller undertrykke forskellige typer af struma. Det er også bruges med kirurgi og anden medicin for forvaltningen af visse typer af kræft i skjoldbruskkirtlen.
læs mere...

Købe Novotriptyn (Elavil) Uden Recept

Novotriptyn (Elavil)
Generisk Novotriptyn er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Nu-glyburide (Glucovance) Uden Recept

Nu-glyburide (Glucovance)
Generisk Nu-glyburide bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det kan anvendes alene eller sammen med andre antidiabetikum.
læs mere...

Købe Nu-oxybutyn (Oxytrol) Uden Recept

Nu-oxybutyn (Oxytrol)
Generisk Nu-oxybutyn reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Nu-ranit (Zantac) Uden Recept

Nu-ranit (Zantac)
Generisk Nu-ranit reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

køb N-Bogstavet Piller, købe N-Bogstavet Piller, køb N-Bogstavet Piller håndkøb, købe N-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen N-Bogstavet Piller uden recept, købe N-Bogstavet Piller uden recept, køb N-Bogstavet Piller uden recept, bestellen N-Bogstavet Piller uden recept, N-Bogstavet Piller køb, N-Bogstavet Piller købe, køb N-Bogstavet Piller nettet, købe N-Bogstavet Piller online, køb N-Bogstavet Piller generisk, købe N-Bogstavet Piller generisk, indkøbe N-Bogstavet Piller, køber N-Bogstavet Piller, at købe N-Bogstavet Piller