Købe Octamide (Reglan) Uden Recept

Octamide (Reglan)
Generisk Octamide anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Ocuvir (Zovirax) Uden Recept

Ocuvir (Zovirax)
Generisk Ocuvir er et antiviralt lægemiddel. Det bremser væksten og spredningen af herpes virus, så kroppen kan bekæmpe off infektionen. Acyclovir vil ikke helbrede herpes, men det kan mindske symptomerne på infektionen. Acyclovir anvendes til behandling af infektioner forårsaget af herpes virus. Sygdomme forårsaget af herpes vira omfatter genital herpes, forkølelsessår, helvedesild og skoldkopper.
læs mere...

Købe Ofloxacin (Floxin) Uden Recept

Ofloxacin (Floxin)
Generisk Ofloxacin er i en gruppe af antibiotika kaldet fluoroquinoloner. Det anvendes til behandling af bakterielle infektioner, der forårsager bronkitis, lungebetændelse, klamydia, gonoré, hudinfektioner, urinvejsinfektioner, osv.
læs mere...

Købe Ofuxal (Uroxatral) Uden Recept

Ofuxal (Uroxatral)
Generisk Ofuxal er en О ± 1 receptor antagonist anvendes til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH). Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blære hals, hvilket gør det nemmere at tisse.
læs mere...

Købe Oglo (Actos) Uden Recept

Oglo (Actos)
Generiske Oglo anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Ohnesmin (Carafate) Uden Recept

Ohnesmin (Carafate)
Generisk Ohnesmin anvendes til behandling og forebyggelse af sår.
læs mere...

Købe Olansek (Zyprexa) Uden Recept

Olansek (Zyprexa)
Generisk Olansek anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olanzapina (Zyprexa) Uden Recept

Olanzapina (Zyprexa)
Generisk Olanzapina anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olanzapine (Zyprexa) Uden Recept

Olanzapine (Zyprexa)
Generisk Olanzapine anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olanzapine Pamoate (Zyprexa) Uden Recept

Olanzapine Pamoate (Zyprexa)
Generisk Olanzapine Pamoate anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olanzapinum (Zyprexa) Uden Recept

Olanzapinum (Zyprexa)
Generisk Olanzapinum anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olanzepine (Zyprexa) Uden Recept

Olanzepine (Zyprexa)
Generisk Olanzepine anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olartan (Benicar) Uden Recept

Olartan (Benicar)
Generisk Olartan bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Oleptro (Desyrel) Uden Recept

Oleptro (Desyrel)
Generisk Oleptro anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Oliza (Zyprexa) Uden Recept

Oliza (Zyprexa)
Generisk Oliza anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

Købe Olmax (Benicar) Uden Recept

Olmax (Benicar)
Generisk Olmax bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Olmec (Benicar) Uden Recept

Olmec (Benicar)
Generisk Olmec bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Olmegan (Benicar) Uden Recept

Olmegan (Benicar)
Generisk Olmegan bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Olmesartan (Benicar) Uden Recept

Olmesartan (Benicar)
Generisk Olmesartan bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Olmesartana (Benicar) Uden Recept

Olmesartana (Benicar)
Generisk Olmesartana bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Olmesartanum (Benicar) Uden Recept

Olmesartanum (Benicar)
Generisk Olmesartanum bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Olmetec (Benicar) Uden Recept

Olmetec (Benicar)
Generisk Olmetec bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Omeprazole (Prilosec) Uden Recept

Omeprazole (Prilosec)
Generic Omeprazole bruges til behandling af halsbrand eller irritation af spiserøret forårsaget af gastroøsofageal refluks sygdom (GERD). Det kan også bruges til kortvarig behandling af sår i maven eller tyndtarmen, og at hjælpe med at forhindre dem i at komme tilbage; til at behandle sygdomme, der forårsager din krop til at gøre for meget mavesyre (f.eks Zollinger-Ellisons syndrom).
læs mere...

Købe Omnicef Uden Recept

Omnicef
Generisk Omnicef er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Onco-carbide (Droxia) Uden Recept

Onco-carbide (Droxia)
Generisk Onco-carbide bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Oncomide (Cytoxan) Uden Recept

Oncomide (Cytoxan)
Generisk Oncomide bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Oncotamox (Nolvadex) Uden Recept

Oncotamox (Nolvadex)
Generic Oncotamox bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Ondansetron (Zofran) Uden Recept

Ondansetron (Zofran)
Generisk Ondansetron bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan være forårsaget af kirurgi eller lægemiddel til behandling af cancer (kemoterapi eller strålebehandling). Ondansetron blokerer de aktioner af kemikalier i kroppen, der kan udløse kvalme og opkastning.
læs mere...

Købe Opam (Actoplus Met) Uden Recept

Opam (Actoplus Met)
Generisk Opam bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Optinate (Actonel) Uden Recept

Optinate (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Optruma (Evista) Uden Recept

Optruma (Evista)
Generic Optruma anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose (knogle udtynding) hos kvinder, der er forbi overgangsalderen. Det er også bruges til at reducere risikoen for invasiv brystkræft i visse kvinder, der er forbi overgangsalderen.
læs mere...

Købe Oravir (Famvir) Uden Recept

Oravir (Famvir)
Generisk Oravir bruges til behandling af herpes zoster infektion (helvedesild). Det er også bruges til behandling af tilbagevendende herpes hudinfektioner hos patienter, der også har hiv-infektion. Oravir anvendes til patienter, der har et svækket immunsystem til at behandle tilbagevendende forkølelsessår og at behandle eller undertrykke tilbagevendende genital herpes.
læs mere...

Købe Orelox (Vantin) Uden Recept

Orelox (Vantin)
Generisk Orelox anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Orfarin (Coumadin) Uden Recept

Orfarin (Coumadin)
Generisk Orfarin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Oributol (Myambutol) Uden Recept

Oributol (Myambutol)
Generisk Oributol bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oristal (Xenical) Uden Recept

Oristal (Xenical)
Generisk Oristal bruges til at håndtere fedme hos voksne og unge fra 12 år og ældre. Det er også anvendes til at reducere risikoen for vægtforøgelse efter forudgående vægttab.
læs mere...

Købe Orivate (Oxytrol) Uden Recept

Orivate (Oxytrol)
Generisk Orivate reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Orlistar (Xenical) Uden Recept

Orlistar (Xenical)
Generisk Orlistar bruges til at håndtere fedme hos voksne og unge fra 12 år og ældre. Det er også anvendes til at reducere risikoen for vægtforøgelse efter forudgående vægttab.
læs mere...

Købe Orlistat (Xenical) Uden Recept

Orlistat (Xenical)
Generisk Orlistat bruges til at håndtere fedme hos voksne og unge fra 12 år og ældre. Det er også anvendes til at reducere risikoen for vægtforøgelse efter forudgående vægttab.
læs mere...

Købe Orlistato (Xenical) Uden Recept

Orlistato (Xenical)
Generisk Orlistato bruges til at håndtere fedme hos voksne og unge fra 12 år og ældre. Det er også anvendes til at reducere risikoen for vægtforøgelse efter forudgående vægttab.
læs mere...

Købe Orlistatum (Xenical) Uden Recept

Orlistatum (Xenical)
Generisk Orlistatum bruges til at håndtere fedme hos voksne og unge fra 12 år og ældre. Det er også anvendes til at reducere risikoen for vægtforøgelse efter forudgående vægttab.
læs mere...

Købe Oroken (Suprax) Uden Recept

Oroken (Suprax)
Generisk Oroken et cephalosporin antibiotikum, der er foreskrevet for bakterielle infektioner i brystet, ører, urinveje, svælg og ukompliceret gonorré.
læs mere...

Købe Ortho-novum (Aygestin) Uden Recept

Ortho-novum (Aygestin)
Generisk Ortho-novum bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Ortoton (Robaxin) Uden Recept

Ortoton (Robaxin)
Generisk Ortoton bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Osnervan (Kemadrin) Uden Recept

Osnervan (Kemadrin)
Generisk Osnervan anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Osral (Evista) Uden Recept

Osral (Evista)
Generic Osral anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose (knogle udtynding) hos kvinder, der er forbi overgangsalderen. Det er også bruges til at reducere risikoen for invasiv brystkræft i visse kvinder, der er forbi overgangsalderen.
læs mere...

Købe Ostenel (Actonel) Uden Recept

Ostenel (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Osteonate Od (Actonel) Uden Recept

Osteonate Od (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Otreon (Vantin) Uden Recept

Otreon (Vantin)
Generisk Otreon anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Ovral-l (Alesse) Uden Recept

Ovral-l (Alesse)
Generisk Ovral-l anvendes til at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Ovysmen (Aygestin) Uden Recept

Ovysmen (Aygestin)
Generisk Ovysmen bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Oxca (Trileptal) Uden Recept

Oxca (Trileptal)
Generic Oxca bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxcarb (Trileptal) Uden Recept

Oxcarb (Trileptal)
Generic Oxcarb bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxcarbatol (Trileptal) Uden Recept

Oxcarbatol (Trileptal)
Generic Oxcarbatol bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxcarbazepin (Trileptal) Uden Recept

Oxcarbazepin (Trileptal)
Generic Oxcarbazepin bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxcarbazepina (Trileptal) Uden Recept

Oxcarbazepina (Trileptal)
Generic Oxcarbazepina bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxcarbazepine (Trileptal) Uden Recept

Oxcarbazepine (Trileptal)
Generic Oxcarbazepine bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxcarbazepinum (Trileptal) Uden Recept

Oxcarbazepinum (Trileptal)
Generic Oxcarbazepinum bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxetol (Trileptal) Uden Recept

Oxetol (Trileptal)
Generic Oxetol bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxicodal (Trileptal) Uden Recept

Oxicodal (Trileptal)
Generic Oxicodal bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxidren (Actonel) Uden Recept

Oxidren (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Oxifyl (Trental) Uden Recept

Oxifyl (Trental)
Generisk Oxifyl anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Oxilepsi (Trileptal) Uden Recept

Oxilepsi (Trileptal)
Generic Oxilepsi bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxkine (Trental) Uden Recept

Oxkine (Trental)
Generisk Oxkine anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Oxopurin (Trental) Uden Recept

Oxopurin (Trental)
Generisk Oxopurin anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Oxpent (Trental) Uden Recept

Oxpent (Trental)
Generisk Oxpent anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Oxrate (Trileptal) Uden Recept

Oxrate (Trileptal)
Generic Oxrate bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Oxybutynin (Oxytrol) Uden Recept

Oxybutynin (Oxytrol)
Generisk Oxybutynin reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Oxybutynine (Oxytrol) Uden Recept

Oxybutynine (Oxytrol)
Generisk Oxybutynine reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Oxymedin (Oxytrol) Uden Recept

Oxymedin (Oxytrol)
Generisk Oxymedin reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Oxytrol Uden Recept

Oxytrol
Generisk Oxytrol reducerer muskelspasmer af blæren og urinvejene. Det bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære, såsom hyppig eller presserende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget natlig vandladning.
læs mere...

Købe Ozace (Zyprexa) Uden Recept

Ozace (Zyprexa)
Generisk Ozace anvendes til behandling af symptomer på psykotiske tilstande, såsom skizofreni og bipolar lidelse (maniodepressiv sygdom).
læs mere...

køb O-Bogstavet Piller, købe O-Bogstavet Piller, køb O-Bogstavet Piller håndkøb, købe O-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen O-Bogstavet Piller uden recept, købe O-Bogstavet Piller uden recept, køb O-Bogstavet Piller uden recept, bestellen O-Bogstavet Piller uden recept, O-Bogstavet Piller køb, O-Bogstavet Piller købe, køb O-Bogstavet Piller nettet, købe O-Bogstavet Piller online, køb O-Bogstavet Piller generisk, købe O-Bogstavet Piller generisk, indkøbe O-Bogstavet Piller, køber O-Bogstavet Piller, at købe O-Bogstavet Piller