Købe Pacitane (Artane) Uden Recept

Pacitane (Artane)
Generisk Pacitane anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Pakisonal (Artane) Uden Recept

Pakisonal (Artane)
Generisk Pakisonal anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Palcef (Omnicef) Uden Recept

Palcef (Omnicef)
Generisk Palcef er et medlem af familien af antibiotika kendt som cefalosporiner. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af milde til moderate infektioner.
læs mere...

Købe Pamelor Uden Recept

Pamelor
Generisk pamelor er i en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Det anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Panleef (Nolvadex) Uden Recept

Panleef (Nolvadex)
Generic Panleef bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Pantoprazole (Protonix) Uden Recept

Pantoprazole (Protonix)
Generisk Pantoprazole anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Panwarfin (Coumadin) Uden Recept

Panwarfin (Coumadin)
Generisk Panwarfin bruges til behandling eller forebyggelse af blodpropper, som kan opstå i vener og lunger. Det bruges til at behandle eller forebygge blodpropper, der kan opstå på grund af en bestemt type af unormal hjerterytme (atrieflimren) eller hjerteklap udskiftning. Det er også bruges til at reducere risikoen for død, tilbagevendende hjerteanfald eller blodpropper (fx slagtilfælde) efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Pargitan (Artane) Uden Recept

Pargitan (Artane)
Generisk Pargitan anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Paricel (Aciphex) Uden Recept

Paricel (Aciphex)
Generisk Paricel anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Parkan (Artane) Uden Recept

Parkan (Artane)
Generisk Parkan anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parkinane Lp (Artane) Uden Recept

Parkinane Lp (Artane)
Generisk Parkinane Lp anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parkinase (Artane) Uden Recept

Parkinase (Artane)
Generisk Parkinase anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parkines (Artane) Uden Recept

Parkines (Artane)
Generisk Parkines anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parkisan (Artane) Uden Recept

Parkisan (Artane)
Generisk Parkisan anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parkizol (Artane) Uden Recept

Parkizol (Artane)
Generisk Parkizol anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parkopan (Artane) Uden Recept

Parkopan (Artane)
Generisk Parkopan anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Parlodel Uden Recept

Parlodel
Generisk Parlodel bruges til behandling af Parkinsons sygdom, visse betingelser er forårsaget af for meget prolaktin i blodet (fx overdreven eller unormal produktion af modermælk), visse menstruations problemer eller unormalt stor vækst af visse kropsdele (akromegali).
læs mere...

Købe Parmid (Reglan) Uden Recept

Parmid (Reglan)
Generisk Parmid anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Parotur (Paxil) Uden Recept

Parotur (Paxil)
Generisk Parotur bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Paroxat (Paxil) Uden Recept

Paroxat (Paxil)
Generisk Paroxat bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Paroxetina (Paxil) Uden Recept

Paroxetina (Paxil)
Generisk Paroxetina bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Paroxetine (Paxil) Uden Recept

Paroxetine (Paxil)
Generisk Paroxetine bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Paroxetinum (Paxil) Uden Recept

Paroxetinum (Paxil)
Generisk Paroxetinum bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Partane (Artane) Uden Recept

Partane (Artane)
Generisk Partane anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Paxil Uden Recept

Paxil
Generisk Paxil bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Paxil Cr Uden Recept

Paxil Cr
Generisk Paxil kontrolleret frigivelse anvendes til behandling af depression, panikangst, eller social angst. Det kan også anvendes til behandling af præmenstruelt dysforisk lidelse (PMDD), en svær form af præmenstruelt syndrom.
læs mere...

Købe Pediamycin (Ilosone) Uden Recept

Pediamycin (Ilosone)
Generisk Pediamycin bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Pedicef (Vantin) Uden Recept

Pedicef (Vantin)
Generisk Pedicef anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Peegee (Actoplus Met) Uden Recept

Peegee (Actoplus Met)
Generisk Peegee bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Pentavir (Famvir) Uden Recept

Pentavir (Famvir)
Generisk Pentavir bruges til behandling af herpes zoster infektion (helvedesild). Det er også bruges til behandling af tilbagevendende herpes hudinfektioner hos patienter, der også har hiv-infektion. Pentavir anvendes til patienter, der har et svækket immunsystem til at behandle tilbagevendende forkølelsessår og at behandle eller undertrykke tilbagevendende genital herpes.
læs mere...

Købe Pentoxifylline (Trental) Uden Recept

Pentoxifylline (Trental)
Generisk Pentoxifylline anvendes til behandling af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel) i visse patienter. Det virker ved at fortynde blod forbedre røde blodlegemer fleksibilitet forårsager blodet til at flyde mere frit gennem venerne.
læs mere...

Købe Pepcid Uden Recept

Pepcid
Generisk Pepcid anvendes til behandling og forebyggelse af sår; behandling og forebyggelse af halsbrand forbundet med syre fordøjelsesbesvær og sur mave. Det er også bruges til behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), betingelser, der forårsager øget syresekretion og esophagitis.
læs mere...

Købe Peragit (Artane) Uden Recept

Peragit (Artane)
Generisk Peragit anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Periactin Uden Recept

Periactin
Generisk Periactin anvendes til behandling af nysen, løbende næse, kløe, rindende øjne, nældefeber, udslæt og andre symptomer på allergi og forkølelse.
læs mere...

Købe Perindopril Erbumine (Aceon) Uden Recept

Perindopril Erbumine (Aceon)
Generisk Perindopril Erbumine er i en gruppe af lægemidler kaldet ACE-hæmmere. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til at forebygge hjerteanfald hos personer med koronararteriesygdom.
læs mere...

Købe Perinorm (Reglan) Uden Recept

Perinorm (Reglan)
Generisk Perinorm anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Perkinil (Kemadrin) Uden Recept

Perkinil (Kemadrin)
Generisk Perkinil anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Permethrin (Acticin) Uden Recept

Permethrin (Acticin)
Generisk Permethrin creme anvendes til behandling af fnat.
læs mere...

Købe Persantine Uden Recept

Persantine
Generisk Persantine bruges til at forebygge blodpropper efter hjerteklap kirurgi. Det anvendes i kombination med antikoagulanter (fx warfarin).
læs mere...

Købe Petibelle (Yasmin) Uden Recept

Petibelle (Yasmin)
Generisk Petibelle bruges som prævention for at forhindre graviditet.
læs mere...

Købe Pexep Cr (Paxil) Uden Recept

Pexep Cr (Paxil)
Generisk Pexep Cr bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Pexeva (Paxil) Uden Recept

Pexeva (Paxil)
Generisk Pexeva bruges til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD). Det kan anvendes til behandling af panikangst, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), generaliseret angst eller social angst.
læs mere...

Købe Pharex Ethambuto (Myambutol) Uden Recept

Pharex Ethambuto (Myambutol)
Generisk Pharex Ethambuto bruges til behandling af tuberkulose infektioner i lungerne sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Phenazo (Pyridium) Uden Recept

Phenazo (Pyridium)
Generisk Phenazo bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Phenazodine (Pyridium) Uden Recept

Phenazodine (Pyridium)
Generisk Phenazodine bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Phenazopyridin (Pyridium) Uden Recept

Phenazopyridin (Pyridium)
Generisk Phenazopyridin bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Phenazopyridine (Pyridium) Uden Recept

Phenazopyridine (Pyridium)
Generisk Phenazopyridine bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Phenazopyridinum (Pyridium) Uden Recept

Phenazopyridinum (Pyridium)
Generisk Phenazopyridinum bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Phenolurn (Nolvadex) Uden Recept

Phenolurn (Nolvadex)
Generic Phenolurn bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Phenytoin (Dilantin) Uden Recept

Phenytoin (Dilantin)
Generisk Phenytoin bruges til behandling af tonisk-kloniske (grand mal) og partielle anfald. Det er også anvendes til forebyggelse og behandling af krampeanfald, der kan opstå under eller efter hjernen eller nervesystemet kirurgi.
læs mere...

Købe Phosblock (Renagel) Uden Recept

Phosblock (Renagel)
Generisk Phosblock anvendes til at reducere mængden af fosfor i blodet hos patienter med kronisk nyresygdom, der er i dialyse.
læs mere...

Købe Piglitazone (Actos) Uden Recept

Piglitazone (Actos)
Generiske Piglitazone anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Pinor (Tofranil) Uden Recept

Pinor (Tofranil)
Generisk Pinor anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Pioglitazona (Actos) Uden Recept

Pioglitazona (Actos)
Generiske Pioglitazona anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Pioglitazone (Actos) Uden Recept

Pioglitazone (Actos)
Generiske Pioglitazone anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Pioglitazone Metformin (Actoplus Met) Uden Recept

Pioglitazone Metformin (Actoplus Met)
Generisk Pioglitazone Metformin bruges til behandling af type 2 diabetes. Det anvendes sammen med diæt og motion. Det virker ved at reducere mængden af sukker producerer leveren og tarmene absorbere.
læs mere...

Købe Pioglitazonum (Actos) Uden Recept

Pioglitazonum (Actos)
Generiske Pioglitazonum anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Pioglu (Actos) Uden Recept

Pioglu (Actos)
Generiske Pioglu anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Piozone (Actos) Uden Recept

Piozone (Actos)
Generiske Piozone anvendes til behandling af type 2-diabetes hos visse patienter. Det anvendes sammen med diæt og motion.
læs mere...

Købe Piramax (Topamax) Uden Recept

Piramax (Topamax)
Generisk Piramax anvendes til behandling af anfald hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Piramil (Altace) Uden Recept

Piramil (Altace)
Generisk Piramil anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Piridostigmina (Mestinon) Uden Recept

Piridostigmina (Mestinon)
Generisk Piridostigmina bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

Købe Pirimir (Pyridium) Uden Recept

Pirimir (Pyridium)
Generisk Pirimir bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Piroxicam (Feldene) Uden Recept

Piroxicam (Feldene)
Generisk Piroxicam anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis eller slidgigt.
læs mere...

Købe PK-Merz (Symmetrel) Uden Recept

PK-Merz (Symmetrel)
Generisk PK-Merz er et antiviralt. Det anvendes til at forebygge eller behandle visse influenza (flu) infektioner (type A). Det kan gives alene eller sammen med influenza skud. Generisk PK-Merz vil ikke arbejde for forkølelse, andre typer af influenza eller andre virusinfektioner. Denne medicin bruges også til behandling af Parkinsons sygdom og andre bevægelsesforstyrrelser.
læs mere...

Købe Plavix Uden Recept

Plavix
Generic Plavix anvendes til at reducere risikoen for slagtilfælde eller hjertetilfælde hos patienter, som allerede har haft et hjerteanfald eller et slagtilfælde eller har andre kredsløbssygdomme problemer på grund af indsnævring og hærdning af arterierne.
læs mere...

Købe Plendil Uden Recept

Plendil
Generisk Plendil anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, alene eller sammen med andre medikamenter.
læs mere...

Købe Pletal Uden Recept

Pletal
Generisk Pletal bruges til at reducere angreb af claudicatio intermittens (smerter, kramper, følelsesløshed eller svaghed i foden, hofte, lår eller bagdel), som kan forekomme efter at gå.
læs mere...

Købe PMS-Amantadine (Symmetrel) Uden Recept

PMS-Amantadine (Symmetrel)
Generisk PMS-Amantadine er et antiviralt. Det anvendes til at forebygge eller behandle visse influenza (flu) infektioner (type A). Det kan gives alene eller sammen med influenza skud. Generisk PMS-Amantadine vil ikke arbejde for forkølelse, andre typer af influenza eller andre virusinfektioner. Denne medicin bruges også til behandling af Parkinsons sygdom og andre bevægelsesforstyrrelser.
læs mere...

Købe Pms-gemfibrozil (Lopid) Uden Recept

Pms-gemfibrozil (Lopid)
Generisk Pms-gemfibrozil bruges til behandling af forhøjet kolesterol og triglycerid.
læs mere...

Købe Pms-sotalol (Betapace) Uden Recept

Pms-sotalol (Betapace)
Generisk Pms-sotalol bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

Købe Pocef (Vantin) Uden Recept

Pocef (Vantin)
Generisk Pocef anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Podomexef (Vantin) Uden Recept

Podomexef (Vantin)
Generisk Podomexef anvendes til behandling af mild til moderat infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at bekæmpe bakterier i kroppen og bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier.
læs mere...

Købe Polcotec (Reglan) Uden Recept

Polcotec (Reglan)
Generisk Polcotec anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Polpressin (Minipress) Uden Recept

Polpressin (Minipress)
Generisk Polpressin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Ponstel Uden Recept

Ponstel
Generisk Ponstel er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis. Det er også anvendes til behandling af menstruationssmerter.
læs mere...

Købe Prabex (Aciphex) Uden Recept

Prabex (Aciphex)
Generisk Prabex anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Pramace (Altace) Uden Recept

Pramace (Altace)
Generisk Pramace anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Prandase (Precose) Uden Recept

Prandase (Precose)
Generisk Prandase bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Prandil (Prandin) Uden Recept

Prandil (Prandin)
Generisk Prandil bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Prandin Uden Recept

Prandin
Generisk Prandin bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Praten (Minipress) Uden Recept

Praten (Minipress)
Generisk Praten bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Pratsiol (Minipress) Uden Recept

Pratsiol (Minipress)
Generisk Pratsiol bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Prazosin (Minipress) Uden Recept

Prazosin (Minipress)
Generisk Prazosin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Prazosina (Minipress) Uden Recept

Prazosina (Minipress)
Generisk Prazosina bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Prazosini (Minipress) Uden Recept

Prazosini (Minipress)
Generisk Prazosini bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Precose Uden Recept

Precose
Generisk Precose bruges til behandling af type 2-diabetes hos voksne, hvis diabetes ikke kan styres med diæt alene. Denne medicin kan anvendes alene, i kombination med andre orale diabetes medicin eller med insulin.
læs mere...

Købe Prednisone (Deltasone) Uden Recept

Prednisone (Deltasone)
Generisk Prednisone bruges til at give lindring for betændte områder af kroppen. Det lesses hævelse, rødme, kløe og allergiske reaktioner. Det er ofte brugt som en del af behandlingen for en række forskellige sygdomme, såsom svær allergi eller hudproblemer, astma, arthritis, osv.
læs mere...

Købe Predxal (Micardis) Uden Recept

Predxal (Micardis)
Generisk Predxal bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Premarin Uden Recept

Premarin
Generic Premarin bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Premil (Prandin) Uden Recept

Premil (Prandin)
Generisk Premil bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Premphase (Premarin) Uden Recept

Premphase (Premarin)
Generic Premphase bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Prempro (Premarin) Uden Recept

Prempro (Premarin)
Generic Prempro bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Presartan (Avalide) Uden Recept

Presartan (Avalide)
Generisk Presartan er en kombination medicin anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En komponent tilhører en klasse af blodtryk medicin, der forhindrer hormonet angiotensin II fra stramme blodkarrene, hvorved blodet til at flyde mere frit og holde blodtrykket nede. Den anden komponent er et diuretikum, der øger produktionen af urin, fjerne overskydende væske fra kroppen og således sænke blodtrykket.
læs mere...

Købe Presolol (Trandate) Uden Recept

Presolol (Trandate)
Generisk Presolol er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Presomen (Premarin) Uden Recept

Presomen (Premarin)
Generic Presomen bruges til behandling af visse symptomer på overgangsalderen (f.eks hedeture, vaginal tørhed eller kløe). Det bruges til at forebygge knogleskørhed (svage knogler) efter overgangsalderen hos visse patienter. Det er også anvendes i visse patienter til behandling af lavt østrogenniveau, prostatacancer eller brystcancer.
læs mere...

Købe Pressin (Minipress) Uden Recept

Pressin (Minipress)
Generisk Pressin bruges til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi (BPH).
læs mere...

Købe Prevacid Uden Recept

Prevacid
Generisk Prevacid nedsætter mængden af syre i maven. Det bruges til at behandle og forebygge mave-og tarm sår, erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Priligy Uden Recept

Priligy
Generisk Priligy anvendes til behandling af for tidlig sædafgang.
læs mere...

Købe Prilosec Uden Recept

Prilosec
Generic Prilosec bruges til behandling af halsbrand eller irritation af spiserøret forårsaget af gastroøsofageal refluks sygdom (GERD). Det kan også bruges til kortvarig behandling af sår i maven eller tyndtarmen, og at hjælpe med at forhindre dem i at komme tilbage; til at behandle sygdomme, der forårsager din krop til at gøre for meget mavesyre (f.eks Zollinger-Ellisons syndrom).
læs mere...

Købe Primolut N (Aygestin) Uden Recept

Primolut N (Aygestin)
Generisk Primolut N bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriose).
læs mere...

Købe Primonil (Tofranil) Uden Recept

Primonil (Tofranil)
Generisk Primonil anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Primperan (Reglan) Uden Recept

Primperan (Reglan)
Generisk Primperan anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Principen Uden Recept

Principen
Generisk Principen er et antibiotikum i penicillin gruppe af lægemidler. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier, såsom øreinfektioner, blærebetændelse, lungebetændelse, gonoré, og E. coli eller salmonellainfektion.
læs mere...

Købe Prinizide (Zestoretic) Uden Recept

Prinizide (Zestoretic)
Generisk Prinizide anvendes til behandling af hypertension (forhøjet blodtryk). Hydrochlorthiazid er et thiaziddiuretikum (vand piller), som hjælper med at forhindre kroppen i at optage for meget salt, som kan forårsage væskeretention. Lisinopril sænker blodtrykket, og også lindrer symptomer på væskeretention.
læs mere...

Købe Pritor (Micardis) Uden Recept

Pritor (Micardis)
Generisk Pritor bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Pritorplus (Micardis) Uden Recept

Pritorplus (Micardis)
Generisk Pritorplus bruges til at behandle forhøjet blodtryk (hypertension).
læs mere...

Købe Prochlor (Compazine) Uden Recept

Prochlor (Compazine)
Generisk Prochlor anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Prochlorperazin (Compazine) Uden Recept

Prochlorperazin (Compazine)
Generisk Prochlorperazin anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Prochlorperazine (Compazine) Uden Recept

Prochlorperazine (Compazine)
Generisk Prochlorperazine anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Prochlorperazinum (Compazine) Uden Recept

Prochlorperazinum (Compazine)
Generisk Prochlorperazinum anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Proclorperazina (Compazine) Uden Recept

Proclorperazina (Compazine)
Generisk Proclorperazina anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Procomp (Compazine) Uden Recept

Procomp (Compazine)
Generisk Procomp anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Procyclidine (Kemadrin) Uden Recept

Procyclidine (Kemadrin)
Generisk Procyclidine anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Procyto (Cytoxan) Uden Recept

Procyto (Cytoxan)
Generisk Procyto bruges til behandling af visse typer af følgende kræftformer: lymfom, myelomatose, leukæmi, mycosis fungoides, neuroblastom, kræft i æggestokkene, øje kræft og brystkræft. Det er normalt anvendes i kombination med andre lægemidler. Det kan også anvendes til at behandle visse nyreproblemer (nefrotisk syndrom) hos børn.
læs mere...

Købe Prodine (Kemadrin) Uden Recept

Prodine (Kemadrin)
Generisk Prodine anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Prodium (Pyridium) Uden Recept

Prodium (Pyridium)
Generisk Prodium bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Prograf Uden Recept

Prograf
Generisk Prograf anvendes til forebyggelse af organafstødning hos patienter efter lever-, nyre-eller hjertetransplantation. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Proimer (Kemadrin) Uden Recept

Proimer (Kemadrin)
Generisk Proimer anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Prolastat (Dostinex) Uden Recept

Prolastat (Dostinex)
Generisk Prolastat anvendes til behandling af lidelser, der er forbundet med høje niveauer af hormonet prolaktin, enten på grund af tumorer i hypofysen eller ukendte årsager.
læs mere...

Købe Prolepsi (Trileptal) Uden Recept

Prolepsi (Trileptal)
Generic Prolepsi bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Promat (Compazine) Uden Recept

Promat (Compazine)
Generisk Promat anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Prometax (Exelon) Uden Recept

Prometax (Exelon)
Generisk Prometax bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Propecia Uden Recept

Propecia
Generic Propecia bruges til behandling af visse typer af mandlige mønster hårtab (androgen alopeci) hos mænd. Det er også bruges til behandling af symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) hos mænd med forstørret prostata.
læs mere...

Købe Propranolol (Inderal) Uden Recept

Propranolol (Inderal)
Generisk Propranolol bruges til behandling af højt blodtryk eller atrieflimren. Det anvendes til patienter med angina at mindske hyppigheden af angina og øge motion tolerance; at mindske risikoen for hjertedød hos visse patienter, som har overlevet et hjerteanfald; til at håndtere bestemte typer af rystelser, et hjerte tilstand kaldet hypertrofisk subaorta stenose, eller visse symptomer på fæokromocytom (en adrenal tumor). Det er også bruges til at forhindre migræne.
læs mere...

Købe Proscar Uden Recept

Proscar
Generisk Proscar anvendes til behandling af vandladningsproblemer forårsaget af en forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, BPH). Det er også bruges til at sænke risikoen for at skulle kirurgi til behandling af BPH. Det kan bruges med anden medicin for at nedsætte risikoen for forværring BPH.
læs mere...

Købe Protonix Uden Recept

Protonix
Generisk Protonix anvendes til behandling af erosiv øsofagitis (beskadigelse af spiserøret mod mavesyre) og andre tilstande, der involverer meget mavesyre, såsom Zollinger-Ellison syndrom.
læs mere...

Købe Protopic (Prograf) Uden Recept

Protopic (Prograf)
Generisk Protopic anvendes til forebyggelse af organafstødning hos patienter efter lever-, nyre-eller hjertetransplantation. Det kan anvendes sammen med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Provas (Diovan) Uden Recept

Provas (Diovan)
Generic Provas anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Provera (Cycrin) Uden Recept

Provera (Cycrin)
Generisk Provera bruges til behandling af visse menstruations problemer eller uterine problemer (f.eks unormal blødning, endometriehyperplasi).
læs mere...

Købe Provisacor (Crestor) Uden Recept

Provisacor (Crestor)
Generisk Provisacor er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Pryleugan (Tofranil) Uden Recept

Pryleugan (Tofranil)
Generisk Pryleugan anvendes til behandling af depression. Det er også brugt i nogle børn til at hjælpe med at reducere sengevædning. Det virker ved at øge aktiviteten af visse kemikalier i hjernen, der hjælper humøret.
læs mere...

Købe Puretam (Nolvadex) Uden Recept

Puretam (Nolvadex)
Generic Puretam bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Pylorid (Zantac) Uden Recept

Pylorid (Zantac)
Generisk Pylorid reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Pyramistin (Artane) Uden Recept

Pyramistin (Artane)
Generisk Pyramistin anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Pyridiate (Pyridium) Uden Recept

Pyridiate (Pyridium)
Generisk Pyridiate bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Pyridium Uden Recept

Pyridium
Generisk Pyridium bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Pyridostigmine (Mestinon) Uden Recept

Pyridostigmine (Mestinon)
Generisk Pyridostigmine bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

Købe Pyridostigminum (Mestinon) Uden Recept

Pyridostigminum (Mestinon)
Generisk Pyridostigminum bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

køb P-Bogstavet Piller, købe P-Bogstavet Piller, køb P-Bogstavet Piller håndkøb, købe P-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen P-Bogstavet Piller uden recept, købe P-Bogstavet Piller uden recept, køb P-Bogstavet Piller uden recept, bestellen P-Bogstavet Piller uden recept, P-Bogstavet Piller køb, P-Bogstavet Piller købe, køb P-Bogstavet Piller nettet, købe P-Bogstavet Piller online, køb P-Bogstavet Piller generisk, købe P-Bogstavet Piller generisk, indkøbe P-Bogstavet Piller, køber P-Bogstavet Piller, at købe P-Bogstavet Piller