Købe Rabec (Aciphex) Uden Recept

Rabec (Aciphex)
Generisk Rabec anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabee-isr (Aciphex) Uden Recept

Rabee-isr (Aciphex)
Generisk Rabee-isr anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabeloc (Aciphex) Uden Recept

Rabeloc (Aciphex)
Generisk Rabeloc anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabemac (Aciphex) Uden Recept

Rabemac (Aciphex)
Generisk Rabemac anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabeprazol (Aciphex) Uden Recept

Rabeprazol (Aciphex)
Generisk Rabeprazol anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabeprazole (Aciphex) Uden Recept

Rabeprazole (Aciphex)
Generisk Rabeprazole anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabeprazolum (Aciphex) Uden Recept

Rabeprazolum (Aciphex)
Generisk Rabeprazolum anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabibit (Aciphex) Uden Recept

Rabibit (Aciphex)
Generisk Rabibit anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabibit-d (Aciphex) Uden Recept

Rabibit-d (Aciphex)
Generisk Rabibit-d anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabibit-isr (Aciphex) Uden Recept

Rabibit-isr (Aciphex)
Generisk Rabibit-isr anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rabium (Aciphex) Uden Recept

Rabium (Aciphex)
Generisk Rabium anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Raloxifene (Evista) Uden Recept

Raloxifene (Evista)
Generic Raloxifene anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose (knogle udtynding) hos kvinder, der er forbi overgangsalderen. Det er også bruges til at reducere risikoen for invasiv brystkræft i visse kvinder, der er forbi overgangsalderen.
læs mere...

Købe Raloxifeno (Evista) Uden Recept

Raloxifeno (Evista)
Generic Raloxifeno anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose (knogle udtynding) hos kvinder, der er forbi overgangsalderen. Det er også bruges til at reducere risikoen for invasiv brystkræft i visse kvinder, der er forbi overgangsalderen.
læs mere...

Købe Raloxifenum (Evista) Uden Recept

Raloxifenum (Evista)
Generic Raloxifenum anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose (knogle udtynding) hos kvinder, der er forbi overgangsalderen. Det er også bruges til at reducere risikoen for invasiv brystkræft i visse kvinder, der er forbi overgangsalderen.
læs mere...

Købe Ramace (Altace) Uden Recept

Ramace (Altace)
Generisk Ramace anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramartan (Diovan) Uden Recept

Ramartan (Diovan)
Generic Ramartan anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Ramasar (Altace) Uden Recept

Ramasar (Altace)
Generisk Ramasar anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Rami-q Comp (Altace) Uden Recept

Rami-q Comp (Altace)
Generisk Rami-q Comp anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramibasics (Altace) Uden Recept

Ramibasics (Altace)
Generisk Ramibasics anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramicard (Altace) Uden Recept

Ramicard (Altace)
Generisk Ramicard anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramiclair (Altace) Uden Recept

Ramiclair (Altace)
Generisk Ramiclair anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramicomp (Altace) Uden Recept

Ramicomp (Altace)
Generisk Ramicomp anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramicor (Altace) Uden Recept

Ramicor (Altace)
Generisk Ramicor anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramifin (Altace) Uden Recept

Ramifin (Altace)
Generisk Ramifin anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramigamma (Altace) Uden Recept

Ramigamma (Altace)
Generisk Ramigamma anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramilich (Altace) Uden Recept

Ramilich (Altace)
Generisk Ramilich anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramipril (Altace) Uden Recept

Ramipril (Altace)
Generisk Ramipril anvendes til behandling af højt blodtryk eller mindske risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og død hos visse patienter. Det kan bruges alene eller sammen med andre lægemidler. Det anvendes sammen med anden medicin til at håndtere hjertesvigt og forbedre overlevelsen efter et hjerteanfald.
læs mere...

Købe Ramprazole (Aciphex) Uden Recept

Ramprazole (Aciphex)
Generisk Ramprazole anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Ranbaxy (Ilosone) Uden Recept

Ranbaxy (Ilosone)
Generisk Ranbaxy bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Raniplex (Zantac) Uden Recept

Raniplex (Zantac)
Generisk Raniplex reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Ranitic (Zantac) Uden Recept

Ranitic (Zantac)
Generisk Ranitic reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Ranitidina (Zantac) Uden Recept

Ranitidina (Zantac)
Generisk Ranitidina reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Ranitidine (Zantac) Uden Recept

Ranitidine (Zantac)
Generisk Ranitidine reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Ranitidinum (Zantac) Uden Recept

Ranitidinum (Zantac)
Generisk Ranitidinum reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Rantec (Zantac) Uden Recept

Rantec (Zantac)
Generisk Rantec reducerer produktionen af mavesyre. Det er også bruges til behandling af sår i tyndtarmen, der ikke har reageret på anden behandling.
læs mere...

Købe Rapilin (Prandin) Uden Recept

Rapilin (Prandin)
Generisk Rapilin bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Rapivir (Valtrex) Uden Recept

Rapivir (Valtrex)
Generisk Rapivir anvendes til behandling af helvedesild (herpes zoster), forkølelsessår (feber blærer eller herpes labialis), og behandling eller undertrykke genital herpes hos patienter med normale immunforsvar. Det er også anvendes til at undertrykke genital herpes hos patienter med HIV-infektion.
læs mere...

Købe Rasetron (Kytril) Uden Recept

Rasetron (Kytril)
Generisk Rasetron anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Razo (Aciphex) Uden Recept

Razo (Aciphex)
Generisk Razo anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Re-azo (Pyridium) Uden Recept

Re-azo (Pyridium)
Generisk Re-azo bruges til at lindre smerter, svien, haster, hyppig vandladning, og ubehag forårsaget af irritation af den nedre urinveje.
læs mere...

Købe Rebamol (Robaxin) Uden Recept

Rebamol (Robaxin)
Generisk Rebamol bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Rebetol Uden Recept

Rebetol
Generisk Rebetol anvendes til behandling af hepatitis C-infektion hos visse patienter, når de anvendes i kombination med interferon.
læs mere...

Købe Rebile (Aciphex) Uden Recept

Rebile (Aciphex)
Generisk Rebile anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Rebilex-dsr (Aciphex) Uden Recept

Rebilex-dsr (Aciphex)
Generisk Rebilex-dsr anvendes til behandling af symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overdreven mavesyre såsom Zollinger-Ellison syndrom. Det er også bruges til at fremme heling af erosiv øsofagitis (beskadigelse spiserøret forårsaget af mavesyre).
læs mere...

Købe Recit (Strattera) Uden Recept

Recit (Strattera)
Generisk Recit anvendes til behandling af ADHD (attention-deficit hyperactivity disorder).
læs mere...

Købe Reclomide (Reglan) Uden Recept

Reclomide (Reglan)
Generisk Reclomide anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Redomex (Elavil) Uden Recept

Redomex (Elavil)
Generisk Redomex er ordineret til lindring af symptomer på mental depression. Det er et medlem af gruppen af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
læs mere...

Købe Redupar (Arava) Uden Recept

Redupar (Arava)
Generisk Redupar bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Refusal (Antabuse) Uden Recept

Refusal (Antabuse)
Generic antabus anvendes til behandling af kronisk alkoholisme. Det griber ind med metabolismen af alkohol resulterer i ubehagelige virkninger, når alkohol indtages.
læs mere...

Købe Regalis (Cialis) Uden Recept

Regalis (Cialis)
Regalis anvendes til behandling af erektionsproblemer hos mænd. Det er det eneste stof, som ikke kun er hurtigtvirkende (arbejder i 30 minutter), men er også kendt for at være effektiv, så længe som 36 timer således at du kan vælge det tidspunkt, der er lige noget for dig såvel som din partner. Millioner af mænd har nydt godt af Regalis, da det fungerer effektivt i mild, moderat eller svær erektil dysfunktion.
læs mere...

Købe Regan (Prandin) Uden Recept

Regan (Prandin)
Generisk Regan bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Reglan Uden Recept

Reglan
Generisk Reglan anvendes til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) hos visse patienter, der ikke reagerer på anden behandling. Det bruges til behandling af symptomer på en bestemt fordøjelsesforstyrrelser problem hos diabetespatienter (diabetisk gastroparese).
læs mere...

Købe Reglin (Prandin) Uden Recept

Reglin (Prandin)
Generisk Reglin bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Regonol (Mestinon) Uden Recept

Regonol (Mestinon)
Generisk Regonol bruges til behandling af myasthenia gravis.
læs mere...

Købe Relafen Uden Recept

Relafen
Generisk Relafen er i en gruppe af lægemidler kaldet ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID). Det virker ved at reducere hormoner, som forårsager inflammation og smerte i kroppen. Det anvendes til behandling af smerte eller inflammation forårsaget af arthritis.
læs mere...

Købe Relokap (Naprosyn) Uden Recept

Relokap (Naprosyn)
Generisk Relokap anvendes til behandling af rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og juvenil arthritis. Det anvendes til behandling af tendinitis, bursitis, gigt, menstruationssmerter eller mild til moderat smerte.
læs mere...

Købe Remizeral (Exelon) Uden Recept

Remizeral (Exelon)
Generisk Remizeral bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Renagel Uden Recept

Renagel
Generisk Renagel anvendes til at reducere mængden af fosfor i blodet hos patienter med kronisk nyresygdom, der er i dialyse.
læs mere...

Købe Renedil (Plendil) Uden Recept

Renedil (Plendil)
Generisk Renedil anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, alene eller sammen med andre medikamenter.
læs mere...

Købe Renegal (Renagel) Uden Recept

Renegal (Renagel)
Generisk Renegal anvendes til at reducere mængden af fosfor i blodet hos patienter med kronisk nyresygdom, der er i dialyse.
læs mere...

Købe Renova Uden Recept

Renova
Generisk Renova er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Rentibloc (Betapace) Uden Recept

Rentibloc (Betapace)
Generisk Rentibloc bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

Købe Rentop (Actonel) Uden Recept

Rentop (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Renvela (Renagel) Uden Recept

Renvela (Renagel)
Generisk Renvela anvendes til at reducere mængden af fosfor i blodet hos patienter med kronisk nyresygdom, der er i dialyse.
læs mere...

Købe Reodon (Prandin) Uden Recept

Reodon (Prandin)
Generisk Reodon bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Repaglid (Prandin) Uden Recept

Repaglid (Prandin)
Generisk Repaglid bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Repaglinid (Prandin) Uden Recept

Repaglinid (Prandin)
Generisk Repaglinid bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Repaglinida (Prandin) Uden Recept

Repaglinida (Prandin)
Generisk Repaglinida bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Repaglinide (Prandin) Uden Recept

Repaglinide (Prandin)
Generisk Repaglinide bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Repaglinidum (Prandin) Uden Recept

Repaglinidum (Prandin)
Generisk Repaglinidum bruges til at håndtere type 2 (ikke-insulinkrævende) diabetes. Det anvendes som supplement til diæt og motion til at sænke blodsukkeret hos voksne, som ikke kan klare med kost, motion, eller diabetisk medicin alene. Det kan bruges sammen med anden diabetesmedicin.
læs mere...

Købe Requip Uden Recept

Requip
Generisk Requip anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Requiver (Requip) Uden Recept

Requiver (Requip)
Generisk Requiver anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Reslin (Desyrel) Uden Recept

Reslin (Desyrel)
Generisk Reslin anvendes til behandling af depression.
læs mere...

Købe Respol (Nolvadex) Uden Recept

Respol (Nolvadex)
Generic Respol bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Respontin (Atrovent) Uden Recept

Respontin (Atrovent)
Generisk Respontin indånding bruges til at forhindre bronkospasmer eller indsnævring luftveje i lungerne, i mennesker med bronkitis, emfysem eller COPD (kronisk obstruktiv lungesygdom).
læs mere...

Købe Resporito (Trandate) Uden Recept

Resporito (Trandate)
Generisk Resporito er en alfa-og beta-blokker til behandling af forhøjet blodtryk. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler, såsom diuretika.
læs mere...

Købe Retacnyl (Renova) Uden Recept

Retacnyl (Renova)
Generisk Retacnyl er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Retin-A 0 (Renova) Uden Recept

Retin-A 0 (Renova)
Generisk Retin-A 0 er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Retino-a (Renova) Uden Recept

Retino-a (Renova)
Generisk Retino-a er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Retinoic Acid (Renova) Uden Recept

Retinoic Acid (Renova)
Generisk Retinoic Acid er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Retinova (Renova) Uden Recept

Retinova (Renova)
Generisk Retinova er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Retisol-a (Renova) Uden Recept

Retisol-a (Renova)
Generisk Retisol-a er en aktuel form af vitamin A, som hjælper huden forny sig. Det bruges til at reducere forekomsten af fine rynker og broget misfarvning af huden, og for at gøre ru ansigtshud føles glattere.
læs mere...

Købe Retrovir Uden Recept

Retrovir
Generisk Retrovir bruges til behandling af HIV-infektion, når det bruges sammen med andre lægemidler. Det er også bruges sammen med andre lægemidler for at forhindre kvinder i at passere HIV-virus til fosteret under graviditeten.
læs mere...

Købe Retrovis (Retrovir) Uden Recept

Retrovis (Retrovir)
Generisk Retrovis bruges til behandling af HIV-infektion, når det bruges sammen med andre lægemidler. Det er også bruges sammen med andre lægemidler for at forhindre kvinder i at passere HIV-virus til fosteret under graviditeten.
læs mere...

Købe Revectina (Stromectol) Uden Recept

Revectina (Stromectol)
Generisk Revectina er en anti-parasit medicin. Det forårsager død af visse parasitiske organismer i kroppen og anvendes til behandling af infektioner forårsaget af dem.
læs mere...

Købe Revia Uden Recept

Revia
Generisk Revia bruges til behandling af alkoholisme og narkotiske (opioid) afhængighed hos voksne som en del af et komplet behandling program.
læs mere...

Købe Rexinth (Droxia) Uden Recept

Rexinth (Droxia)
Generisk Rexinth bruges til behandling af hudkræft, kræft i æggestokkene eller kronisk myeloid leukæmi, som er tilbagevendende, har spredt sig, eller kan ikke blive hjulpet med kirurgi. Det kan også anvendes med stråling til at styre hud kræft i hoved og hals.
læs mere...

Købe Rexivin (Robaxin) Uden Recept

Rexivin (Robaxin)
Generisk Rexivin bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Rheumatrex Uden Recept

Rheumatrex
Generisk Rheumatrex bruges til behandling af visse former for kræft, svær psoriasis eller leddegigt hos visse patienter.
læs mere...

Købe Ribapak (Rebetol) Uden Recept

Ribapak (Rebetol)
Generisk Ribapak anvendes til behandling af hepatitis C-infektion hos visse patienter, når de anvendes i kombination med interferon.
læs mere...

Købe Ribasphere (Rebetol) Uden Recept

Ribasphere (Rebetol)
Generisk Ribasphere anvendes til behandling af hepatitis C-infektion hos visse patienter, når de anvendes i kombination med interferon.
læs mere...

Købe Ribastamin (Actonel) Uden Recept

Ribastamin (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Ribatab (Rebetol) Uden Recept

Ribatab (Rebetol)
Generisk Ribatab anvendes til behandling af hepatitis C-infektion hos visse patienter, når de anvendes i kombination med interferon.
læs mere...

Købe Ribavirin (Rebetol) Uden Recept

Ribavirin (Rebetol)
Generisk Ribavirin anvendes til behandling af hepatitis C-infektion hos visse patienter, når de anvendes i kombination med interferon.
læs mere...

Købe Richstatin (Crestor) Uden Recept

Richstatin (Crestor)
Generisk Richstatin er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Ridron (Actonel) Uden Recept

Ridron (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Rised (Actonel) Uden Recept

Rised (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Risedon (Actonel) Uden Recept

Risedon (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Risedronate (Actonel) Uden Recept

Risedronate (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Risedronato (Actonel) Uden Recept

Risedronato (Actonel)
Generisk Optinate anvendes til behandling og forebyggelse af osteoporose hos visse patienter.
læs mere...

Købe Risperdal Uden Recept

Risperdal
Generisk Risperdal bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Risperidone (Risperdal) Uden Recept

Risperidone (Risperdal)
Generisk Risperidone bruges til behandling af skizofreni eller bipolar lidelse. Det anvendes til behandling af irritabilitet forårsaget af autistisk sygdom.
læs mere...

Købe Rivadem (Exelon) Uden Recept

Rivadem (Exelon)
Generisk Rivadem bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rivamer (Exelon) Uden Recept

Rivamer (Exelon)
Generisk Rivamer bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rivasmine (Exelon) Uden Recept

Rivasmine (Exelon)
Generisk Rivasmine bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rivastigmin (Exelon) Uden Recept

Rivastigmin (Exelon)
Generisk Rivastigmin bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rivastigmina (Exelon) Uden Recept

Rivastigmina (Exelon)
Generisk Rivastigmina bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rivastigmine (Exelon) Uden Recept

Rivastigmine (Exelon)
Generisk Rivastigmine bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rivastigminum (Exelon) Uden Recept

Rivastigminum (Exelon)
Generisk Rivastigminum bruges til behandling af mild til moderat demens (f.eks svækkelse af hukommelsen eller en dom, abstrakt tænkning, ændringer i personlighed) hos patienter med Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom.
læs mere...

Købe Rixil (Diovan) Uden Recept

Rixil (Diovan)
Generic Rixil anvendes til behandling af højt blodtryk alene eller sammen med andre lægemidler. Det er også anvendes til behandling af hjertesvigt hos patienter, der ikke kan tåle angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmere.
læs mere...

Købe Rizatriptan (Maxalt) Uden Recept

Rizatriptan (Maxalt)
Generisk Rizatriptan bruges til behandling af akut migræne hovedpine med eller uden aura (blinkende lys, bølgede linier, mørke pletter) hos voksne. Det bør ikke anvendes til at forebygge migræne eller klyngehovedpine. Det virker ved at indsnævre udvidede blodkar i hjernen, lindre migræne hovedpine.
læs mere...

Købe Robamol (Robaxin) Uden Recept

Robamol (Robaxin)
Generisk Robamol bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Robaxin Uden Recept

Robaxin
Generisk Robaxin bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Robimycin (Ilosone) Uden Recept

Robimycin (Ilosone)
Generisk Robimycin bruges til at behandle mange former for infektioner og for at forhindre'' STREP'' infektioner hos patienter med en historie af reumatiske hjertesygdomme, der kan være allergiske over for penicillin.
læs mere...

Købe Robinax (Robaxin) Uden Recept

Robinax (Robaxin)
Generisk Robinax bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Robomol (Robaxin) Uden Recept

Robomol (Robaxin)
Generisk Robomol bruges til at lindre muskelsmerter og ubehag forårsaget af forstuvninger og stammer.
læs mere...

Købe Rocaltrol Uden Recept

Rocaltrol
Generisk Rocaltrol bruges til at håndtere visse betingelser er forårsaget af høje eller lave parathyreoideahormonkoncentrationen. Det bruges til at styre lavt calciumindhold i blodet hos patienter, der er på kronisk dialysebehandling.
læs mere...

Købe Rode (Artane) Uden Recept

Rode (Artane)
Generisk Rode anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Ved at forbedre muskel kontrol og reducere stivhed, denne medicin giver mere normale bevægelser af kroppen som sygdomssymptomerne er reduceret.
læs mere...

Købe Rolap (Nolvadex) Uden Recept

Rolap (Nolvadex)
Generic Rolap bruges til behandling af brystkræft, som har spredt sig til andre steder i kroppen. Det er også bruges sammen med andre lægemidler til behandling af andre typer af brystkræft. Det anvendes hos kvinder, der har høj risiko for brystkræft og hos kvinder med DCIS (efter kirurgi og strålebehandling) for at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.
læs mere...

Købe Ropark (Requip) Uden Recept

Ropark (Requip)
Generisk Ropark anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Ropinal (Requip) Uden Recept

Ropinal (Requip)
Generisk Ropinal anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Ropinirol (Requip) Uden Recept

Ropinirol (Requip)
Generisk Ropinirol anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Ropinirole (Requip) Uden Recept

Ropinirole (Requip)
Generisk Ropinirole anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Ropinirolum (Requip) Uden Recept

Ropinirolum (Requip)
Generisk Ropinirolum anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Ropitor (Requip) Uden Recept

Ropitor (Requip)
Generisk Ropitor anvendes til behandling af Parkinsons sygdom og restless leg syndrom (RLS).
læs mere...

Købe Rosumed (Crestor) Uden Recept

Rosumed (Crestor)
Generisk Rosumed er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuva (Crestor) Uden Recept

Rosuva (Crestor)
Generisk Rosuva er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuvas (Crestor) Uden Recept

Rosuvas (Crestor)
Generisk Rosuvas er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuvast (Crestor) Uden Recept

Rosuvast (Crestor)
Generisk Rosuvast er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuvastatin (Crestor) Uden Recept

Rosuvastatin (Crestor)
Generisk Rosuvastatin er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuvastatina (Crestor) Uden Recept

Rosuvastatina (Crestor)
Generisk Rosuvastatina er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuvastatinum (Crestor) Uden Recept

Rosuvastatinum (Crestor)
Generisk Rosuvastatinum er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rosuvastin (Crestor) Uden Recept

Rosuvastin (Crestor)
Generisk Rosuvastin er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Roumin (Compazine) Uden Recept

Roumin (Compazine)
Generisk Roumin anvendes til styring alvorlig kvalme og opkastning og behandling af skizofreni. Det er også bruges til på kort sigt (4 uger) behandling af generaliseret nonpsychotic angst.
læs mere...

Købe Rovartal (Crestor) Uden Recept

Rovartal (Crestor)
Generisk Rovartal er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Rovast (Crestor) Uden Recept

Rovast (Crestor)
Generisk Rovast er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Roxithromycin (Rulide) Uden Recept

Roxithromycin (Rulide)
Generisk Roxithromycin er et semi-syntetisk makrolid antibiotikum. Det anvendes til behandling af luftveje, urinveje og bløddelsinfektioner.
læs mere...

Købe Rozavel (Crestor) Uden Recept

Rozavel (Crestor)
Generisk Rozavel er et kolesterolsænkende medicin, der blokerer for produktionen af kolesterol i kroppen. Det virker ved at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol (low-Densit y lipoprotein, eller LDL) og triglycerider i blodet, og samtidig øge niveauet af "gode" kolesterol (high-density lipoprotein, eller HDL).
læs mere...

Købe Ruadan (Urispas) Uden Recept

Ruadan (Urispas)
Generisk Ruadan (Flavoxat) er en anticholinerge middel, der anvendes til behandling af blære eller tarm spasmer og i kombination med anden medicin til behandling af mavesår.
læs mere...

Købe Rubrum (Kytril) Uden Recept

Rubrum (Kytril)
Generisk Rubrum anvendes til at forebygge kvalme og opkastning forårsaget af kemoterapi og strålebehandling.
læs mere...

Købe Rulide Uden Recept

Rulide
Generisk Rulide er et semi-syntetisk makrolid antibiotikum. Det anvendes til behandling af luftveje, urinveje og bløddelsinfektioner.
læs mere...

Købe Rumalef (Arava) Uden Recept

Rumalef (Arava)
Generisk Rumalef bruges til at reducere tegn og symptomer på leddegigt. Det er også bruges til at forbedre den fysiske funktion og for at forhindre udviklingen af strukturelle skader på leddene.
læs mere...

Købe Rupox (Trileptal) Uden Recept

Rupox (Trileptal)
Generic Rupox bruges til behandling af visse typer anfald hos patienter med epilepsi. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler.
læs mere...

Købe Rytmobeta (Betapace) Uden Recept

Rytmobeta (Betapace)
Generisk Rytmobeta bruges til behandling af visse typer uregelmæssig hjerterytme (ventrikulær arytmi).
læs mere...

køb R-Bogstavet Piller, købe R-Bogstavet Piller, køb R-Bogstavet Piller håndkøb, købe R-Bogstavet Piller håndkøb, kaufen R-Bogstavet Piller uden recept, købe R-Bogstavet Piller uden recept, køb R-Bogstavet Piller uden recept, bestellen R-Bogstavet Piller uden recept, R-Bogstavet Piller køb, R-Bogstavet Piller købe, køb R-Bogstavet Piller nettet, købe R-Bogstavet Piller online, køb R-Bogstavet Piller generisk, købe R-Bogstavet Piller generisk, indkøbe R-Bogstavet Piller, køber R-Bogstavet Piller, at købe R-Bogstavet Piller