Köpa C-86 Crema (Nizoral) utan recept

C-86 Crema (Nizoral)
Generisk C-86 Crema används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Cabaser (Dostinex) utan recept

Cabaser (Dostinex)
Generic Cabaser används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabaseril (Dostinex) utan recept

Cabaseril (Dostinex)
Generic Cabaseril används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabergolek (Dostinex) utan recept

Cabergolek (Dostinex)
Generic Cabergolek används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabergolin (Dostinex) utan recept

Cabergolin (Dostinex)
Generic Cabergolin används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabergolina (Dostinex) utan recept

Cabergolina (Dostinex)
Generic Cabergolina används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabergoline (Dostinex) utan recept

Cabergoline (Dostinex)
Generic Cabergoline används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabergolinum (Dostinex) utan recept

Cabergolinum (Dostinex)
Generic Cabergolinum används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Caberlin (Dostinex) utan recept

Caberlin (Dostinex)
Generic Caberlin används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Caberpar (Dostinex) utan recept

Caberpar (Dostinex)
Generic Caberpar används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabeser (Dostinex) utan recept

Cabeser (Dostinex)
Generic Cabeser används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabest (Dostinex) utan recept

Cabest (Dostinex)
Generic Cabest används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cabretol (Tegretol) utan recept

Cabretol (Tegretol)
Generic Cabretol används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Cadalol (Coreg) utan recept

Cadalol (Coreg)
Generic Cadalol används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cademesin (Cardura) utan recept

Cademesin (Cardura)
Generic Cademesin används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cadex (Cardura) utan recept

Cadex (Cardura)
Generic Cadex används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cadil (Coreg) utan recept

Cadil (Coreg)
Generic Cadil används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Caditar (Celebrex) utan recept

Caditar (Celebrex)
Generic Caditar används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Cal-antagon (Cartia) utan recept

Cal-antagon (Cartia)
Generic Cal-antagon används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Calan utan recept

Calan
Generic Calan används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Calan Sr utan recept

Calan Sr
Generic Calan fördröjd frisättning används för behandling av högt blodtryck. Det kan användas ensamt eller med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Calaptin (Calan) utan recept

Calaptin (Calan)
Generic Calaptin används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Calchan (Adalat) utan recept

Calchan (Adalat)
Generisk Calchan används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Calcheck (Adalat) utan recept

Calcheck (Adalat)
Generisk Calcheck används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Calcianta (Adalat) utan recept

Calcianta (Adalat)
Generisk Calcianta används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Calcibloc (Adalat) utan recept

Calcibloc (Adalat)
Generisk Calcibloc används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Calcigard (Adalat) utan recept

Calcigard (Adalat)
Generisk Calcigard används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Calcijex (Rocaltrol) utan recept

Calcijex (Rocaltrol)
Generisk Calcijex används för förvaltningen av vissa villkor som orsakas av hög eller låg parathormonnivån. Det används för att hantera låga kalciumnivåer i blodet hos patienter som står på kronisk dialys.
läs mer...

Köpa Calcitriol (Rocaltrol) utan recept

Calcitriol (Rocaltrol)
Generisk Calcitriol används för förvaltningen av vissa villkor som orsakas av hög eller låg parathormonnivån. Det används för att hantera låga kalciumnivåer i blodet hos patienter som står på kronisk dialys.
läs mer...

Köpa Calcora (Aggrenox) utan recept

Calcora (Aggrenox)
Generisk Calcora används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Calfate (Carafate) utan recept

Calfate (Carafate)
Generisk Calfate används för att behandla och förebygga sår.
läs mer...

Köpa Calidiol (Estrace) utan recept

Calidiol (Estrace)
Generic Calidiol används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Calmesosyn (Cardura) utan recept

Calmesosyn (Cardura)
Generic Calmesosyn används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Calmin (Ponstel) utan recept

Calmin (Ponstel)
Generisk Calmin är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit. Det används också för behandling av menstruationssmärtor.
läs mer...

Köpa Calnate (Vasotec) utan recept

Calnate (Vasotec)
Generisk Calnate används för att behandla högt blodtryck, hjärtsvikt och andra hjärtproblem. Enalapril är en angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare. Det fungerar genom att hjälpa till att slappna av blodkärlen.
läs mer...

Köpa Calnit (Nimotop) utan recept

Calnit (Nimotop)
Generic Calnit används för att minska problem på grund av brist på syre orsakad av blödning från ett blodkärl i hjärnan.
läs mer...

Köpa Calnurs (Cartia) utan recept

Calnurs (Cartia)
Generic Calnurs används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Calofra (Aricept) utan recept

Calofra (Aricept)
Generic Calofra används för behandling av demens (t.ex. försämring av minne, omdöme och abstrakt tänkande, personlighetsförändringar) hos patienter med Alzheimers sjukdom.
läs mer...

Köpa Calton (Celexa) utan recept

Calton (Celexa)
Generisk Calton används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Camisan (Lamisil) utan recept

Camisan (Lamisil)
Generic Camisan är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svamp som påverkar fingernaglar eller tånaglar.
läs mer...

Köpa Canac (Acticin) utan recept

Canac (Acticin)
Generisk Canac kräm används för behandling av skabb.
läs mer...

Köpa Canasa (Asacol) utan recept

Canasa (Asacol)
Generisk Canasa används för att behandla och orsakar eftergift av olika former av mild till måttlig ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen).
läs mer...

Köpa Canaural (Deltasone) utan recept

Canaural (Deltasone)
Generic Canaural används för att lindra inflammerade områden av kroppen. Det lesses svullnad, rodnad, klåda och allergiska reaktioner. Det används ofta som en del av behandlingen för ett antal olika sjukdomar, såsom svåra allergier eller hudproblem, astma, artrit, etc.
läs mer...

Köpa Candid-cl (Cleocin) utan recept

Candid-cl (Cleocin)
Generic Candid-cl används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Candiderm (Nizoral) utan recept

Candiderm (Nizoral)
Generisk Candiderm används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Candidin (Diflucan) utan recept

Candidin (Diflucan)
Generisk Candidin är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candilin (Diflucan) utan recept

Candilin (Diflucan)
Generisk Candilin är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candimicol (Diflucan) utan recept

Candimicol (Diflucan)
Generisk Candimicol är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candinil (Diflucan) utan recept

Candinil (Diflucan)
Generisk Candinil är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candipar (Diflucan) utan recept

Candipar (Diflucan)
Generisk Candipar är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candivast (Diflucan) utan recept

Candivast (Diflucan)
Generisk Candivast är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candizol (Diflucan) utan recept

Candizol (Diflucan)
Generisk Candizol är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Candoral (Nizoral) utan recept

Candoral (Nizoral)
Generisk Candoral används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Canesoral (Diflucan) utan recept

Canesoral (Diflucan)
Generisk Canesoral är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Canifug Fluco (Diflucan) utan recept

Canifug Fluco (Diflucan)
Generisk Canifug Fluco är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Canitex (Acticin) utan recept

Canitex (Acticin)
Generisk Canitex kräm används för behandling av skabb.
läs mer...

Köpa Canoral (Diflucan) utan recept

Canoral (Diflucan)
Generisk Canoral är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Canova (Intagra) utan recept

Canova (Intagra)
Canova är en Viagra motsvarande. Att inte lika känd som Viagra, det förtjänar rätten att vara en bra lösning för varje man som lider av ED som inte kan tillåta bying dyrt märke medicin.
läs mer...

Köpa Canovel (Acticin) utan recept

Canovel (Acticin)
Generisk Canovel kräm används för behandling av skabb.
läs mer...

Köpa Canozol-d (Motilium) utan recept

Canozol-d (Motilium)
Generic Canozol-d är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cantinia (Diflucan) utan recept

Cantinia (Diflucan)
Generisk Cantinia är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Capel (Nizoral) utan recept

Capel (Nizoral)
Generisk Capel används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Capitis (Acticin) utan recept

Capitis (Acticin)
Generisk Capitis kräm används för behandling av skabb.
läs mer...

Köpa Caprol (Protonix) utan recept

Caprol (Protonix)
Generisk Caprol används för att behandla erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra), och andra tillstånd som involverar överskott av magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Capulton (Risperdal) utan recept

Capulton (Risperdal)
Generic Capulton används för behandling av schizofreni eller bipolär sjukdom. Det används för behandling av irritabilitet orsakas av autistiskt syndrom.
läs mer...

Köpa Carace (Zestril) utan recept

Carace (Zestril)
Generic Carace används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för att hantera hjärtsvikt eller förbättra överlevnaden efter en hjärtattack.
läs mer...

Köpa Carafate utan recept

Carafate
Generisk Carafate används för att behandla och förebygga sår.
läs mer...

Köpa Caravel (Coreg) utan recept

Caravel (Coreg)
Generic Caravel används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carba (Tegretol) utan recept

Carba (Tegretol)
Generic Carba används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carba-ct (Tegretol) utan recept

Carba-ct (Tegretol)
Generic Carba-ct används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbabeta (Tegretol) utan recept

Carbabeta (Tegretol)
Generic Carbabeta används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbacot (Robaxin) utan recept

Carbacot (Robaxin)
Generisk Carbacot används för att lindra muskelsmärta och obehag av stukningar och stammar.
läs mer...

Köpa Carbadogen (Cardura) utan recept

Carbadogen (Cardura)
Generic Carbadogen används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Carbadura (Tegretol) utan recept

Carbadura (Tegretol)
Generic Carbadura används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbaflex (Robaxin) utan recept

Carbaflex (Robaxin)
Generisk Carbaflex används för att lindra muskelsmärta och obehag av stukningar och stammar.
läs mer...

Köpa Carbaflux (Tegretol) utan recept

Carbaflux (Tegretol)
Generic Carbaflux används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbagamma (Tegretol) utan recept

Carbagamma (Tegretol)
Generic Carbagamma används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbagen (Tegretol) utan recept

Carbagen (Tegretol)
Generic Carbagen används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbagramon (Tegretol) utan recept

Carbagramon (Tegretol)
Generic Carbagramon används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbalex (Tegretol) utan recept

Carbalex (Tegretol)
Generic Carbalex används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbaltpsin (Tegretol) utan recept

Carbaltpsin (Tegretol)
Generic Carbaltpsin används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbamacepina (Tegretol) utan recept

Carbamacepina (Tegretol)
Generic Carbamacepina används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbamat (Tegretol) utan recept

Carbamat (Tegretol)
Generic Carbamat används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbamazepine (Tegretol) utan recept

Carbamazepine (Tegretol)
Generic Carbamazepine används för att styra vissa typer av epileptiska anfall. Det används också för att behandla svår smärta i käken eller kinden orsakas av en ansiktsnerven problem (trigeminusneuralgi).
läs mer...

Köpa Carbatil (Coreg) utan recept

Carbatil (Coreg)
Generic Carbatil används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carbex (Eldepryl) utan recept

Carbex (Eldepryl)
Generiska Carbex används för behandling av Parkinsons sjukdom. Detta läkemedel tas tillsammans med levodopa-karbi läkemedel.
läs mer...

Köpa Carbidopa Levodopa (Sinemet) utan recept

Carbidopa Levodopa (Sinemet)
Generic Carbidopa Levodopa används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Carbidopa-levodopa (Sinemet) utan recept

Carbidopa-levodopa (Sinemet)
Generic Carbidopa-levodopa används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Carbilev (Sinemet) utan recept

Carbilev (Sinemet)
Generic Carbilev används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Carbinib (Diamox) utan recept

Carbinib (Diamox)
Generisk Carbinib används för behandling av vissa typer av glaukom i kombination med andra läkemedel. Det används också för att behandla eller förhindra symptom på höjdsjuka.
läs mer...

Köpa Carbloxal (Coreg) utan recept

Carbloxal (Coreg)
Generic Carbloxal används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carbose (Precose) utan recept

Carbose (Precose)
Generisk Carbose används för behandling av typ 2-diabetes hos vuxna vars diabetes inte kan hanteras med enbart diet. Detta läkemedel kan användas ensamt, i kombination med andra orala diabetesläkemedel eller insulin.
läs mer...

Köpa Carca (Coreg) utan recept

Carca (Coreg)
Generic Carca används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carcopa (Sinemet) utan recept

Carcopa (Sinemet)
Generic Carcopa används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Cardace (Altace) utan recept

Cardace (Altace)
Generic Cardace används för att behandla högt blodtryck eller minska risken för hjärtinfarkt, stroke och död i vissa patienter. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel. Det används tillsammans med andra läkemedel för att hantera hjärtsvikt och förbättra överlevnaden efter en hjärtattack.
läs mer...

Köpa Cardactona (Aldactone) utan recept

Cardactona (Aldactone)
Generic Cardactona används för behandling av svullnad och vätskeansamling hos patienter med kronisk hjärtsvikt, cirros eller njurproblem (nefrotiskt syndrom). Det används också för behandling av högt blodtryck. Den kan också användas för att behandla eller förebygga lågt kaliumvärde i blodet.
läs mer...

Köpa Cardalin (Adalat) utan recept

Cardalin (Adalat)
Generisk Cardalin används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Cardenalin (Cardura) utan recept

Cardenalin (Cardura)
Generic Cardenalin används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardiacin (Lanoxin) utan recept

Cardiacin (Lanoxin)
Generic Cardiacin används för behandling av hjärtsvikt och bromsa hjärtfrekvens hos patienter med kronisk atriell fibrillering, en typ av onormal hjärtrytm.
läs mer...

Köpa Cardiatone (Aldactone) utan recept

Cardiatone (Aldactone)
Generic Cardiatone används för behandling av svullnad och vätskeansamling hos patienter med kronisk hjärtsvikt, cirros eller njurproblem (nefrotiskt syndrom). Det används också för behandling av högt blodtryck. Den kan också användas för att behandla eller förebygga lågt kaliumvärde i blodet.
läs mer...

Köpa Cardicon (Adalat) utan recept

Cardicon (Adalat)
Generisk Cardicon används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Cardicon Osmos (Adalat) utan recept

Cardicon Osmos (Adalat)
Generisk Cardicon Osmos används för att behandla högt blodtryck och kärlkramp (bröstsmärtor).
läs mer...

Köpa Cardigard (Coreg) utan recept

Cardigard (Coreg)
Generic Cardigard används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cardilo (Cordarone) utan recept

Cardilo (Cordarone)
Generic Cardilo är en antiarytmisk medicinering som påverkar rytmen av hjärtslag. Det används för att hjälpa till att hålla hjärtat att slå normalt hos personer med livshotande hjärtrytmrubbningar.
läs mer...

Köpa Cardilol (Coreg) utan recept

Cardilol (Coreg)
Generic Cardilol används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cardin (Vytorin) utan recept

Cardin (Vytorin)
Generisk Cardin används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Cardinorm (Calan) utan recept

Cardinorm (Calan)
Generic Cardinorm används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cardiogoxin (Lanoxin) utan recept

Cardiogoxin (Lanoxin)
Generic Cardiogoxin används för behandling av hjärtsvikt och bromsa hjärtfrekvens hos patienter med kronisk atriell fibrillering, en typ av onormal hjärtrytm.
läs mer...

Köpa Cardiol (Coreg) utan recept

Cardiol (Coreg)
Generic Cardiol används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cardiolen (Calan) utan recept

Cardiolen (Calan)
Generic Cardiolen används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cardioprotect (Calan) utan recept

Cardioprotect (Calan)
Generic Cardioprotect används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cardiostatin (Mevacor) utan recept

Cardiostatin (Mevacor)
Generic Cardiostatin används för att sänka högt kolesterol hos vissa patienter. Den används tillsammans med en lämplig diet. Det används i vissa patienter för att minska risken för hjärtinfarkt och bröstsmärta orsakad av angina. Det används också för att bromsa blodkärl blockering och att minska behovet av medicinska procedurer för att öppna blockerade hjärta blodkärl. Det fungerar genom att minska produktionen av vissa fettämnen i kroppen, däribland kolesterol.
läs mer...

Köpa Cardiover (Calan) utan recept

Cardiover (Calan)
Generic Cardiover används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cardipen (Aceon) utan recept

Cardipen (Aceon)
Generic Cardipen är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Cardiser (Cartia) utan recept

Cardiser (Cartia)
Generic Cardiser används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carditonin (Aggrenox) utan recept

Carditonin (Aggrenox)
Generisk Carditonin används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Cardium (Cartia) utan recept

Cardium (Cartia)
Generic Cardium används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cardival (Diovan) utan recept

Cardival (Diovan)
Generic Cardival används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Cardix (Coreg) utan recept

Cardix (Coreg)
Generic Cardix används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cardizaar (Cozaar) utan recept

Cardizaar (Cozaar)
Generisk Cardizaar används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cardizem (Cartia) utan recept

Cardizem (Cartia)
Generic Cardizem används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cardol (Betapace) utan recept

Cardol (Betapace)
Generisk Cardol används för behandling av vissa typer av oregelbundna hjärtslag (ventrikulär arytmi).
läs mer...

Köpa Cardon (Cozaar) utan recept

Cardon (Cozaar)
Generisk Cardon används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cardonan (Cardura) utan recept

Cardonan (Cardura)
Generic Cardonan används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardopar (Sinemet) utan recept

Cardopar (Sinemet)
Generic Cardopar används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Cardoplus (Cozaar) utan recept

Cardoplus (Cozaar)
Generisk Cardoplus används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cardoral (Cardura) utan recept

Cardoral (Cardura)
Generic Cardoral används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardosin Retard (Cardura) utan recept

Cardosin Retard (Cardura)
Generic Cardosin Retard används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardox (Cardura) utan recept

Cardox (Cardura)
Generic Cardox används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardoxin (Aggrenox) utan recept

Cardoxin (Aggrenox)
Generisk Cardoxin används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Cardugen (Cardura) utan recept

Cardugen (Cardura)
Generic Cardugen används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardular (Cardura) utan recept

Cardular (Cardura)
Generic Cardular används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardura utan recept

Cardura
Generic Cardura används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Carduran (Cardura) utan recept

Carduran (Cardura)
Generic Carduran används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cardzaar (Cozaar) utan recept

Cardzaar (Cozaar)
Generisk Cardzaar används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Carencil (Aricept) utan recept

Carencil (Aricept)
Generic Carencil används för behandling av demens (t.ex. försämring av minne, omdöme och abstrakt tänkande, personlighetsförändringar) hos patienter med Alzheimers sjukdom.
läs mer...

Köpa Carlatrend (Coreg) utan recept

Carlatrend (Coreg)
Generic Carlatrend används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carlevod (Sinemet) utan recept

Carlevod (Sinemet)
Generic Carlevod används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Carlitex (Benicar) utan recept

Carlitex (Benicar)
Generisk Carlitex används för att behandla högt blodtryck (hypertoni).
läs mer...

Köpa Carlon (Vasotec) utan recept

Carlon (Vasotec)
Generisk Carlon används för att behandla högt blodtryck, hjärtsvikt och andra hjärtproblem. Enalapril är en angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare. Det fungerar genom att hjälpa till att slappna av blodkärlen.
läs mer...

Köpa Carmetic (Compazine) utan recept

Carmetic (Compazine)
Generic Stemetil används för att styra kraftigt illamående och kräkningar och behandling av schizofreni. Det används också för att på kort sikt (4 veckor) behandling av generaliserad nonpsychotic ångest.
läs mer...

Köpa Carpiaton (Aldactone) utan recept

Carpiaton (Aldactone)
Generic Carpiaton används för behandling av svullnad och vätskeansamling hos patienter med kronisk hjärtsvikt, cirros eller njurproblem (nefrotiskt syndrom). Det används också för behandling av högt blodtryck. Den kan också användas för att behandla eller förebygga lågt kaliumvärde i blodet.
läs mer...

Köpa Carreldon (Cartia) utan recept

Carreldon (Cartia)
Generic Carreldon används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carsem (Cardura) utan recept

Carsem (Cardura)
Generic Carsem används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Cartan (Cozaar) utan recept

Cartan (Cozaar)
Generisk Cartan används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cartia utan recept

Cartia
Generic Cartia används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cartia Xt utan recept

Cartia Xt
Generic Cartia XT används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Carvedilol (Coreg) utan recept

Carvedilol (Coreg)
Generic Carvedilol används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Casbol (Paxil) utan recept

Casbol (Paxil)
Generisk Casbol används för behandling av depression eller tvångssyndrom (OCD). Det kan användas för att behandla paniksyndrom, posttraumatiskt stressyndrom (PTSD), generaliserat ångestsyndrom eller social fobi.
läs mer...

Köpa Casodex utan recept

Casodex
Generic Casodex används för behandling av prostata cancer.This medicinen är avsedd att användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Catalip (Tricor) utan recept

Catalip (Tricor)
Generisk Catalip används för att styra högt kolesterol och triglycerider i blodet. Det används i kombination med en diet som är låg i kolesterol och mättat fett. Generic Catalip är en lipid-sänkande medel. Det sänker förhöjda triglyceridnivåer genom att levern producerar färre triglycerider och öka utsöndringen av triglycerider från blodet.
läs mer...

Köpa Catlep (Indocin) utan recept

Catlep (Indocin)
Generisk Catlep används för behandling av måttlig till svår reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, gikt eller vissa typer av bursit och tendinit.
läs mer...

Köpa Catovel (Acticin) utan recept

Catovel (Acticin)
Generisk Catovel kräm används för behandling av skabb.
läs mer...

Köpa Cavapro (Avalide) utan recept

Cavapro (Avalide)
Generic Cavapro är en kombination medicin används för att behandla högt blodtryck. En komponent tillhör en klass av blodtryck mediciner som förhindrar hormonet angiotensin II från bromsande blodkärlen, vilket gör det möjligt att blodet kan flöda mer fritt och hålla blodtrycket nere. Den andra komponenten är ett diuretikum som ökar produktionen av urin, avlägsnande av överskott av vätska från kroppen och sålunda sänka blodtrycket.
läs mer...

Köpa Caveril (Calan) utan recept

Caveril (Calan)
Generic Caveril används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Caverta utan recept

Caverta
Caverta är märke av Sildenafil Citrate, den mest effektiva behandlingen för erektil dysfunktion och pulmonell arteriell hypertension.
läs mer...

Köpa Cebotval (Depakote) utan recept

Cebotval (Depakote)
Generic Cebotval används för att styra vissa typer av anfall vid behandling av epilepsi. Det används också för behandling av den maniska fasen av bipolära störningar (manodepressiv sjukdom) och för att förhindra migränhuvudvärk.
läs mer...

Köpa Cebralat (Pletal) utan recept

Cebralat (Pletal)
Generisk Cebralat används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cebrocal (Aricept) utan recept

Cebrocal (Aricept)
Generic Cebrocal används för behandling av demens (t.ex. försämring av minne, omdöme och abstrakt tänkande, personlighetsförändringar) hos patienter med Alzheimers sjukdom.
läs mer...

Köpa Cebrofort (Nimotop) utan recept

Cebrofort (Nimotop)
Generic Cebrofort används för att minska problem på grund av brist på syre orsakad av blödning från ett blodkärl i hjärnan.
läs mer...

Köpa Ceclor utan recept

Ceclor
Generisk Ceclor används vid behandling av öra, näsa, hals, andningsvägar, urinvägar, och hudinfektioner orsakade av specifika bakterier, inklusive Staph, strep, och E. coli. Användningsområden inkluderar behandling av sår eller streptokocker i halsen, lunginflammation och halsfluss.
läs mer...

Köpa Ceclor Cd utan recept

Ceclor Cd
Generic Ceclor modifierad frisättning används vid behandling av öra, näsa, hals, andningsvägar, urinvägar, och hudinfektioner orsakade av specifika bakterier, inklusive Staph, strep, och E. coli. Användningsområden inkluderar behandling av sår eller streptokocker i halsen, lunginflammation och halsfluss. Det används också för skov av kronisk bronkit.
läs mer...

Köpa Cedantron (Zofran) utan recept

Cedantron (Zofran)
Generic Cedantron används för att förhindra illamående och kräkningar som kan orsakas av kirurgi eller med läkemedel för att behandla cancer (kemoterapi eller strålning). Ondansetron blockerar åtgärder av kemikalier i kroppen som kan utlösa illamående och kräkningar.
läs mer...

Köpa Cedar (Arcoxia) utan recept

Cedar (Arcoxia)
Generic Cedar används för behandling av akut och kronisk smärta, osteoartrit och reumatoid artrit. Den används även för hantering av ankyloserande spondylit och lindring av kronisk muskuloskeletal smärta. Det används också för behandling av gikt.
läs mer...

Köpa Cednir (Omnicef) utan recept

Cednir (Omnicef)
Generic Cednir ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cedrina (Seroquel) utan recept

Cedrina (Seroquel)
Generic Cedrina är en antipsykotiska läkemedel. Det används för behandling av schizofreni och bipolär sjukdom.
läs mer...

Köpa Cefabiot (Ceftin) utan recept

Cefabiot (Ceftin)
Generisk Cefabiot används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Cefadroxil (Duricef) utan recept

Cefadroxil (Duricef)
Generic Cefadroxil är i en grupp av läkemedel som kallas cefalosporinantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefagen (Ceftin) utan recept

Cefagen (Ceftin)
Generisk Cefagen används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Cefaks (Ceftin) utan recept

Cefaks (Ceftin)
Generisk Cefaks används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Cefasyn (Ceftin) utan recept

Cefasyn (Ceftin)
Generisk Cefasyn används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Cefatin (Ceftin) utan recept

Cefatin (Ceftin)
Generisk Cefatin används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Cefdinir (Omnicef) utan recept

Cefdinir (Omnicef)
Generic Cefdinir ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefdinirum (Omnicef) utan recept

Cefdinirum (Omnicef)
Generic Cefdinirum ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefdir (Omnicef) utan recept

Cefdir (Omnicef)
Generic Cefdir ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefdolife (Vantin) utan recept

Cefdolife (Vantin)
Generisk Cefdolife används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefdox (Vantin) utan recept

Cefdox (Vantin)
Generisk Cefdox används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefida (Omnicef) utan recept

Cefida (Omnicef)
Generic Cefida ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefirax (Vantin) utan recept

Cefirax (Vantin)
Generisk Cefirax används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefix (Suprax) utan recept

Cefix (Suprax)
Generic Cefix, en cefalosporinantibiotikum, är föreskriven för bakteriella infektioner i bröstet, öron, urinvägarna, svalg och för okomplicerad gonorré.
läs mer...

Köpa Cefixima (Suprax) utan recept

Cefixima (Suprax)
Generic Cefixima, en cefalosporinantibiotikum, är föreskriven för bakteriella infektioner i bröstet, öron, urinvägarna, svalg och för okomplicerad gonorré.
läs mer...

Köpa Cefixime (Suprax) utan recept

Cefixime (Suprax)
Generic Cefixime, en cefalosporinantibiotikum, är föreskriven för bakteriella infektioner i bröstet, öron, urinvägarna, svalg och för okomplicerad gonorré.
läs mer...

Köpa Cefiximum (Suprax) utan recept

Cefiximum (Suprax)
Generic Cefiximum, en cefalosporinantibiotikum, är föreskriven för bakteriella infektioner i bröstet, öron, urinvägarna, svalg och för okomplicerad gonorré.
läs mer...

Köpa Ceflosil (Omnicef) utan recept

Ceflosil (Omnicef)
Generic Ceflosil ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefnil (Omnicef) utan recept

Cefnil (Omnicef)
Generic Cefnil ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefobid (Vantin) utan recept

Cefobid (Vantin)
Generisk Cefobid används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefodox (Vantin) utan recept

Cefodox (Vantin)
Generisk Cefodox används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefolex (Vantin) utan recept

Cefolex (Vantin)
Generisk Cefolex används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefomin (Vantin) utan recept

Cefomin (Vantin)
Generisk Cefomin används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefoprox (Vantin) utan recept

Cefoprox (Vantin)
Generisk Cefoprox används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefpodoxim (Vantin) utan recept

Cefpodoxim (Vantin)
Generisk Cefpodoxim används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefpodoxima (Vantin) utan recept

Cefpodoxima (Vantin)
Generisk Cefpodoxima används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefpodoxime (Vantin) utan recept

Cefpodoxime (Vantin)
Generisk Cefpodoxime används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefpodoximum (Vantin) utan recept

Cefpodoximum (Vantin)
Generisk Cefpodoximum används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefpolek (Vantin) utan recept

Cefpolek (Vantin)
Generisk Cefpolek används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cefspan (Suprax) utan recept

Cefspan (Suprax)
Generic Cefspan, en cefalosporinantibiotikum, är föreskriven för bakteriella infektioner i bröstet, öron, urinvägarna, svalg och för okomplicerad gonorré.
läs mer...

Köpa Ceftanir (Omnicef) utan recept

Ceftanir (Omnicef)
Generic Ceftanir ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Ceftils (Vantin) utan recept

Ceftils (Vantin)
Generisk Ceftils används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Ceftin utan recept

Ceftin
Generisk Ceftin används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Ceftinex (Omnicef) utan recept

Ceftinex (Omnicef)
Generic Ceftinex ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefuroxime (Ceftin) utan recept

Cefuroxime (Ceftin)
Generisk Cefuroxime används för behandling av bakteriella infektioner (sinus, hud, lunga, urinvägarna, öra och svalg).
läs mer...

Köpa Cefzon (Omnicef) utan recept

Cefzon (Omnicef)
Generic Cefzon ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Cefzone (Omnicef) utan recept

Cefzone (Omnicef)
Generic Cefzone ​​är en familjemedlem av antibiotika som kallas cefalosporiner. Det används för att behandla många olika typer av milda till måttliga infektioner.
läs mer...

Köpa Celapram (Celexa) utan recept

Celapram (Celexa)
Generisk Celapram används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Celcox (Celebrex) utan recept

Celcox (Celebrex)
Generic Celcox används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celcoxx (Celebrex) utan recept

Celcoxx (Celebrex)
Generic Celcoxx används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celebra (Celebrex) utan recept

Celebra (Celebrex)
Generic Celebra används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celebrex utan recept

Celebrex
Generic Celebrex används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celeco (Celebrex) utan recept

Celeco (Celebrex)
Generic Celeco används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celecoxib (Celebrex) utan recept

Celecoxib (Celebrex)
Generic Celecoxib används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celecoxibum (Celebrex) utan recept

Celecoxibum (Celebrex)
Generic Celecoxibum används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celemax (Celebrex) utan recept

Celemax (Celebrex)
Generic Celemax används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celenta (Celebrex) utan recept

Celenta (Celebrex)
Generic Celenta används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celexa utan recept

Celexa
Generisk Celexa används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Celib (Celebrex) utan recept

Celib (Celebrex)
Generic Celib används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celica (Celexa) utan recept

Celica (Celexa)
Generisk Celica används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Celius (Celexa) utan recept

Celius (Celexa)
Generisk Celius används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cellcept utan recept

Cellcept
Generisk CellCept används för att förebygga organavstötning efter njur-, lever-eller hjärttransplantationer. Detta läkemedel används i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cellondan (Zofran) utan recept

Cellondan (Zofran)
Generic Cellondan används för att förhindra illamående och kräkningar som kan orsakas av kirurgi eller med läkemedel för att behandla cancer (kemoterapi eller strålning). Ondansetron blockerar åtgärder av kemikalier i kroppen som kan utlösa illamående och kräkningar.
läs mer...

Köpa Celosti (Celebrex) utan recept

Celosti (Celebrex)
Generic Celosti används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celox-r (Celebrex) utan recept

Celox-r (Celebrex)
Generic Celox-r används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celoxib (Celebrex) utan recept

Celoxib (Celebrex)
Generic Celoxib används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celoxx (Celebrex) utan recept

Celoxx (Celebrex)
Generic Celoxx används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Celtium (Lexapro) utan recept

Celtium (Lexapro)
Generisk Celtium används för behandling av depression och generaliserat ångestsyndrom.
läs mer...

Köpa Cenestin (Premarin) utan recept

Cenestin (Premarin)
Generisk Cenestin används för att behandla vissa symptom på klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal torrhet eller klåda). Det används för att förhindra osteoporos (svaga ben) efter klimakteriet hos vissa patienter. Den används också i vissa patienter för att behandla låga östrogennivåer, prostatacancer eller bröstcancer.
läs mer...

Köpa Cepalux (Flomax) utan recept

Cepalux (Flomax)
Generic Cepalux används för behandling av förstorad prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
läs mer...

Köpa Cepdoxim (Vantin) utan recept

Cepdoxim (Vantin)
Generisk Cepdoxim används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cephalexin (Keflex) utan recept

Cephalexin (Keflex)
Generisk Cephalexin är i en grupp av läkemedel som kallas cefalosporinantibiotika. Det används för att behandla infektioner orsakade av bakterier, inklusive övre luftvägsinfektioner, öroninfektioner, hudinfektioner, och urinvägsinfektioner.
läs mer...

Köpa Cephoral (Suprax) utan recept

Cephoral (Suprax)
Generic Cephoral, en cefalosporinantibiotikum, är föreskriven för bakteriella infektioner i bröstet, öron, urinvägarna, svalg och för okomplicerad gonorré.
läs mer...

Köpa Cepodem (Vantin) utan recept

Cepodem (Vantin)
Generisk Cepodem används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cepodix (Vantin) utan recept

Cepodix (Vantin)
Generisk Cepodix används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier. Det fungerar genom att bekämpa bakterier i kroppen och används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier.
läs mer...

Köpa Cerclerol (Vytorin) utan recept

Cerclerol (Vytorin)
Generisk Cerclerol används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Cereb (Depakote) utan recept

Cereb (Depakote)
Generic Cereb används för att styra vissa typer av anfall vid behandling av epilepsi. Det används också för behandling av den maniska fasen av bipolära störningar (manodepressiv sjukdom) och för att förhindra migränhuvudvärk.
läs mer...

Köpa Cereluc (Actoplus Met) utan recept

Cereluc (Actoplus Met)
Generisk Cereluc används för behandling av typ 2-diabetes. Det används tillsammans med diet och motion. Det fungerar genom att minska mängden av socker i levern producerar och tarmarna absorbera.
läs mer...

Köpa Ceremax (Nimotop) utan recept

Ceremax (Nimotop)
Generic Ceremax används för att minska problem på grund av brist på syre orsakad av blödning från ett blodkärl i hjärnan.
läs mer...

Köpa Cerotor (Celexa) utan recept

Cerotor (Celexa)
Generisk Cerotor används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cerrokast (Singulair) utan recept

Cerrokast (Singulair)
Generic Cerrokast används för förebyggande och långtidsbehandling av astma. Den används också i vissa patienter för att lindra rinnande näsa orsakas av allergi och för att förhindra astmaattacker orsakas av motion.
läs mer...

Köpa Ceso (Nexium) utan recept

Ceso (Nexium)
Generic Ceso minskar mängden syra som produceras i magsäcken. Det används för att behandla symtom på gastroesofageal refluxsjukdom (GERD) och andra tillstånd som innebär överdriven magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom. Det används också för att främja läkning av erosiv esofagit (skador på matstrupen orsakad av magsyra). Det kan också ges för att förhindra magsår som orsakas av infektion med Helicobacter pylori (H. pylori) eller genom användning av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cetalmic (Ponstel) utan recept

Cetalmic (Ponstel)
Generisk Cetalmic är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit. Det används också för behandling av menstruationssmärtor.
läs mer...

Köpa Cetampril (Vasotec) utan recept

Cetampril (Vasotec)
Generisk Cetampril används för att behandla högt blodtryck, hjärtsvikt och andra hjärtproblem. Enalapril är en angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare. Det fungerar genom att hjälpa till att slappna av blodkärlen.
läs mer...

Köpa Cetatrex (Imitrex) utan recept

Cetatrex (Imitrex)
Generic Cetatrex används för behandling av migrän med eller utan aura (t.ex., blinkande lampor, vågiga linjer, mörka fläckar).
läs mer...

Köpa Cetirizine (Zyrtec) utan recept

Cetirizine (Zyrtec)
Generic Cetirizine används för att förebygga eller behandla symtom på hösnuva och för att behandla förkylning eller allergi symptom såsom nysningar, klåda, rinnande ögon, eller rinnande näsa. Det används också för att behandla klåda och svullnad orsakad av kronisk urticaria (nässelfeber).
läs mer...

Köpa Cetohexal (Nizoral) utan recept

Cetohexal (Nizoral)
Generisk Cetohexal används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Cetonax (Nizoral) utan recept

Cetonax (Nizoral)
Generisk Cetonax används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Cetonil (Nizoral) utan recept

Cetonil (Nizoral)
Generisk Cetonil används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Cetron (Zofran) utan recept

Cetron (Zofran)
Generic Cetron används för att förhindra illamående och kräkningar som kan orsakas av kirurgi eller med läkemedel för att behandla cancer (kemoterapi eller strålning). Ondansetron blockerar åtgärder av kemikalier i kroppen som kan utlösa illamående och kräkningar.
läs mer...

Köpa Cevimin (Indocin) utan recept

Cevimin (Indocin)
Generisk Cevimin används för behandling av måttlig till svår reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, gikt eller vissa typer av bursit och tendinit.
läs mer...

Köpa Cexb (Celebrex) utan recept

Cexb (Celebrex)
Generic Cexb används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Cezin (Uroxatral) utan recept

Cezin (Uroxatral)
Generic Cezin är en О ± 1 receptorantagonist som används för behandling av godartad prostataförstoring (BPH). Det fungerar genom att få musklerna i prostatan och blåshalsen, vilket gör det lättare att kissa.
läs mer...

Köpa Cezolin (Nizoral) utan recept

Cezolin (Nizoral)
Generisk Cezolin används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Champix utan recept

Champix
Champix är ett upphörande medicin röka.
läs mer...

Köpa Channel (Cartia) utan recept

Channel (Cartia)
Generic Channel används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Chemicon (Nizoral) utan recept

Chemicon (Nizoral)
Generisk Chemicon används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Chemiderm (Lamisil) utan recept

Chemiderm (Lamisil)
Generic Chemiderm är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svamp som påverkar fingernaglar eller tånaglar.
läs mer...

Köpa Chexid (Prevacid) utan recept

Chexid (Prevacid)
Generisk Chexid minskar mängden syra som produceras i magsäcken. Det används för att behandla och förebygga mag-och tarmsår, erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra) och andra villkor som gäller överdriven magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Chibro-proscar (Propecia) utan recept

Chibro-proscar (Propecia)
Generisk Chibro-proscar används för att behandla vissa typer av manligt håravfall (androgen alopeci) hos män. Den används också för att behandla symtom på godartad prostataförstoring (BPH) hos män med en förstorad prostata.
läs mer...

Köpa Chibroxin (Noroxin) utan recept

Chibroxin (Noroxin)
Generisk Norfloxacin är ett antibiotikum i en grupp av läkemedel som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner i genito-urinvägarna.
läs mer...

Köpa Chibroxine (Noroxin) utan recept

Chibroxine (Noroxin)
Generisk Norfloxacin är ett antibiotikum i en grupp av läkemedel som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner i genito-urinvägarna.
läs mer...

Köpa Chibroxol (Noroxin) utan recept

Chibroxol (Noroxin)
Generisk Norfloxacin är ett antibiotikum i en grupp av läkemedel som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner i genito-urinvägarna.
läs mer...

Köpa Chinotal (Trental) utan recept

Chinotal (Trental)
Generic Chinotal används för behandling av fönstertittarsjuka (smärta, kramper, domningar eller svaghet i foten, höft, lår eller skinkor) hos vissa patienter. Det fungerar genom gallring blodet och förbättra röda blodkroppar flexibilitet, vilket gör att blodet kan flöda mer fritt genom venerna.
läs mer...

Köpa Chloramphenicol (Chloromycetin) utan recept

Chloramphenicol (Chloromycetin)
Generiska Chloramphenicol är ett antibiotikum som är kliniskt användbart för allvarliga infektioner orsakade av organismer känsliga för dess antimikrobiella effekter när mindre potentiellt farliga läkemedel är ineffektiva eller kontraindicerad.
läs mer...

Köpa Chlorochin (Aralen) utan recept

Chlorochin (Aralen)
Generisk Chlorochin används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Chloromycetin utan recept

Chloromycetin
Generiska Chloromycetin är ett antibiotikum som är kliniskt användbart för allvarliga infektioner orsakade av organismer känsliga för dess antimikrobiella effekter när mindre potentiellt farliga läkemedel är ineffektiva eller kontraindicerad.
läs mer...

Köpa Chloropernazinum (Compazine) utan recept

Chloropernazinum (Compazine)
Generic Stemetil används för att styra kraftigt illamående och kräkningar och behandling av schizofreni. Det används också för att på kort sikt (4 veckor) behandling av generaliserad nonpsychotic ångest.
läs mer...

Köpa Chloroquin (Aralen) utan recept

Chloroquin (Aralen)
Generisk Chloroquin används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Chloroquine (Aralen) utan recept

Chloroquine (Aralen)
Generisk Chloroquine används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Chloroquine Phosphate (Aralen) utan recept

Chloroquine Phosphate (Aralen)
Generisk Chloroquine Phosphate används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Chloroquinum (Aralen) utan recept

Chloroquinum (Aralen)
Generisk Chloroquinum används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Chloroson (Aralen) utan recept

Chloroson (Aralen)
Generisk Chloroson används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Chlorquin (Aralen) utan recept

Chlorquin (Aralen)
Generisk Chlorquin används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Choice (Coumadin) utan recept

Choice (Coumadin)
Generisk Choice används för behandling eller förhindrande av blodproppar som kan uppstå i vener och lungor. Det används för att behandla eller förebygga blodproppar som kan uppstå på grund av en viss typ av onormal hjärtrytm (förmaksflimmer) eller hjärtklaffs hjärta. Det används också för att reducera risken för död, återkommande hjärtinfarkt, eller blodpropps händelser (t ex stroke) efter en hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Cholemed (Vytorin) utan recept

Cholemed (Vytorin)
Generisk Cholemed används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Cholestad (Vytorin) utan recept

Cholestad (Vytorin)
Generisk Cholestad används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Cholestat (Vytorin) utan recept

Cholestat (Vytorin)
Generisk Cholestat används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Cholipam (Vytorin) utan recept

Cholipam (Vytorin)
Generisk Cholipam används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Cholvastin (Mevacor) utan recept

Cholvastin (Mevacor)
Generic Cholvastin används för att sänka högt kolesterol hos vissa patienter. Den används tillsammans med en lämplig diet. Det används i vissa patienter för att minska risken för hjärtinfarkt och bröstsmärta orsakad av angina. Det används också för att bromsa blodkärl blockering och att minska behovet av medicinska procedurer för att öppna blockerade hjärta blodkärl. Det fungerar genom att minska produktionen av vissa fettämnen i kroppen, däribland kolesterol.
läs mer...

Köpa Christatin (Vytorin) utan recept

Christatin (Vytorin)
Generisk Christatin används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Chrono-indocid (Indocin) utan recept

Chrono-indocid (Indocin)
Generisk Chrono-indocid används för behandling av måttlig till svår reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, gikt eller vissa typer av bursit och tendinit.
läs mer...

Köpa Cialis utan recept

Cialis
Generisk Cialis används för att behandla erektionsproblem hos män. Det är det enda läkemedlet som inte bara snabbverkande (fungerar i 30 minuter), men är även känd för att vara effektivt så länge som 36 timmar, så att du kan välja den tidpunkt som är precis rätt för dig och din partner. Miljontals män har dragit nytta av Cialis som det fungerar effektivt i mild, måttlig eller svår erektil dysfunktion.
läs mer...

Köpa Cialis Daily utan recept

Cialis Daily
Generisk Cialis Daily används för behandling av erektil dysfunktion (ED). Det är mest lämplig för män med ED som räknar mer frekvent sexuell aktivitet.
läs mer...

Köpa Cialis Professional utan recept

Cialis Professional
Cialis Professional är i huvudsak en "ny och förbättrad" formel för den ursprungliga Cialis. Samtidigt som produkten har omformulerats och förbättras i kemisk förening, fortfarande behandlar det erektil dysfunktion hos män ungefär som den första tadalafil tabletter, men ändå når en större majoritet med dess effektivitet.
läs mer...

Köpa Cialis Soft utan recept

Cialis Soft
Generic Cialis Soft är den medicin som kombinerar två viktigaste egenskaperna är viktiga för behandling av manlig impotens (erektil dysfunktion): snabbverkande och långvarig effekt. Du kan ta medicinen på morgonen och vara redo för det rätta ögonblicket under dagen, kvällen eller ens under nästa dag.
läs mer...

Köpa Cialis Sublingual utan recept

Cialis Sublingual
Generisk Cialis Sublingual är designad för dem som föredrar snabbverkande läkemedel för behandling av erektil dysfunktion. Det håller att arbeta upp till 36 timmar.
läs mer...

Köpa Cialis Super Active utan recept

Cialis Super Active
Super Active märke av Tadalafil. Gelatin Gelékapslar lösa sig snabbare och tillåta att uppnå hård erektion inom några minuter. Långvarig effekt garanteras.
läs mer...

Köpa Ciazil (Celexa) utan recept

Ciazil (Celexa)
Generisk Ciazil används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cibrogan (Pletal) utan recept

Cibrogan (Pletal)
Generisk Cibrogan används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cicladol (Feldene) utan recept

Cicladol (Feldene)
Generisk Cicladol används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit eller artros.
läs mer...

Köpa Ciclinil (Biaxin) utan recept

Ciclinil (Biaxin)
Generic Ciclinil är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Ciclobiotico (Sumycin) utan recept

Ciclobiotico (Sumycin)
Generisk Ciclobiotico är ett antibiotikum som bekämpar bakterier i kroppen. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, akne, gonorré, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Ciclofast (Feldene) utan recept

Ciclofast (Feldene)
Generisk Ciclofast används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit eller artros.
läs mer...

Köpa Cicloferon (Zovirax) utan recept

Cicloferon (Zovirax)
Generic Cicloferon är ett antiviralt läkemedel. Det fördröjer tillväxten och spridningen av herpesviruset så att kroppen kan kämpa mot infektionen. Aciklovir kommer inte att bota herpes, men det kan minska symtomen på infektionen. Acyclovir används för att behandla infektioner orsakade av herpesvirus. Sjukdomar orsakade av herpesvirus inkluderar genital herpes, munsår, bältros och vattkoppor.
läs mer...

Köpa Ciclofosfamida (Cytoxan) utan recept

Ciclofosfamida (Cytoxan)
Generisk Ciclofosfamida används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Ciclokapron (Cyklokapron) utan recept

Ciclokapron (Cyklokapron)
Generisk Ciclokapron används för korttidsbruk (2-8 dagar) för att minska eller förhindra kraftig blödning och minska behovet av blodlevringsfaktor transfusioner under eller efter tandutdragning hos patienter med hemofili.
läs mer...

Köpa Ciclotal (Cycrin) utan recept

Ciclotal (Cycrin)
Generisk Ciclotal används för behandling av vissa menstruella problem eller livmoder problem (t.ex. onormala blödningar, endometriehyperplasi).
läs mer...

Köpa Ciclotetryl (Sumycin) utan recept

Ciclotetryl (Sumycin)
Generisk Ciclotetryl är ett antibiotikum som bekämpar bakterier i kroppen. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, akne, gonorré, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Cidoclar (Biaxin) utan recept

Cidoclar (Biaxin)
Generic Cidoclar är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Cieldom (Dostinex) utan recept

Cieldom (Dostinex)
Generic Cieldom används för behandling av störningar i samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker.
läs mer...

Köpa Cifran (Ciloxan) utan recept

Cifran (Ciloxan)
Generisk Cifran används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cilate (Celexa) utan recept

Cilate (Celexa)
Generisk Cilate används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Ciletin (Pletal) utan recept

Ciletin (Pletal)
Generisk Ciletin används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilift (Celexa) utan recept

Cilift (Celexa)
Generisk Cilift används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cilodac (Pletal) utan recept

Cilodac (Pletal)
Generisk Cilodac används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilon (Celexa) utan recept

Cilon (Celexa)
Generisk Cilon används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cilonast (Celexa) utan recept

Cilonast (Celexa)
Generisk Cilonast används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cilopress (Celexa) utan recept

Cilopress (Celexa)
Generisk Cilopress används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cilosinamin (Pletal) utan recept

Cilosinamin (Pletal)
Generisk Cilosinamin används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Ciloslet (Pletal) utan recept

Ciloslet (Pletal)
Generisk Ciloslet används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilosmerck (Pletal) utan recept

Cilosmerck (Pletal)
Generisk Cilosmerck används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilost (Pletal) utan recept

Cilost (Pletal)
Generisk Cilost används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilostal (Pletal) utan recept

Cilostal (Pletal)
Generisk Cilostal används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilostate (Pletal) utan recept

Cilostate (Pletal)
Generisk Cilostate används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilostazol (Pletal) utan recept

Cilostazol (Pletal)
Generisk Cilostazol används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Cilostazolum (Pletal) utan recept

Cilostazolum (Pletal)
Generisk Cilostazolum används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Ciloxan utan recept

Ciloxan
Generisk Ciloxan används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cilroton (Motilium) utan recept

Cilroton (Motilium)
Generic Cilroton är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cimal (Celexa) utan recept

Cimal (Celexa)
Generisk Cimal används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cina (Levaquin) utan recept

Cina (Levaquin)
Generic Cina är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Cinacol (Levaquin) utan recept

Cinacol (Levaquin)
Generic Cinacol är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Cinapen (Celexa) utan recept

Cinapen (Celexa)
Generisk Cinapen används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cinbenon (Vasotec) utan recept

Cinbenon (Vasotec)
Generisk Cinbenon används för att behandla högt blodtryck, hjärtsvikt och andra hjärtproblem. Enalapril är en angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare. Det fungerar genom att hjälpa till att slappna av blodkärlen.
läs mer...

Köpa Cinet (Motilium) utan recept

Cinet (Motilium)
Generic Cinet är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cinetol (Sinemet) utan recept

Cinetol (Sinemet)
Generic Cinetol används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Cinie (Imitrex) utan recept

Cinie (Imitrex)
Generic Cinie används för behandling av migrän med eller utan aura (t.ex., blinkande lampor, vågiga linjer, mörka fläckar).
läs mer...

Köpa Ciox (Celebrex) utan recept

Ciox (Celebrex)
Generic Ciox används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Cipex (Vermox) utan recept

Cipex (Vermox)
Generic Cipex (Mebendazole) används för behandling av vissa maskinfektioner (t.ex. springmask, spolmask, piskmask, hakmask). Mebendazole är en anthelmintisk agent. Det fungerar genom att döda känsliga maskar och orsakar dem att utvisas från kroppen.
läs mer...

Köpa Cipla-actin (Periactin) utan recept

Cipla-actin (Periactin)
Generisk Cipla-actin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cipla-pioglitazone (Actoplus Met) utan recept

Cipla-pioglitazone (Actoplus Met)
Generisk Cipla-pioglitazone används för behandling av typ 2-diabetes. Det används tillsammans med diet och motion. Det fungerar genom att minska mängden av socker i levern producerar och tarmarna absorbera.
läs mer...

Köpa Ciplactin (Periactin) utan recept

Ciplactin (Periactin)
Generisk Ciplactin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cipladanogen (Danocrine) utan recept

Cipladanogen (Danocrine)
Generic Cipladanogen påverkar äggstockarna och hypofysen och förhindrar utsläpp av vissa hormoner i kroppen. Det används för att behandla endometrios och fibrocystiska bröst. Det används också för att förhindra attacker av angioödem hos personer med en ärftlig form av denna sjukdom.
läs mer...

Köpa Ciplaefavir (Sustiva) utan recept

Ciplaefavir (Sustiva)
Generic Ciplaefavir används för behandling av HIV-infektion i kombination med andra läkemedel. Om detta läkemedel tas ensamt för behandling av HIV, kan den sluta fungera.
läs mer...

Köpa Ciplaf (Diflucan) utan recept

Ciplaf (Diflucan)
Generisk Ciplaf är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svampar, vilka kan invadera någon del av kroppen, inklusive mun, svalg, matstrupe, lungor, urinblåsa, underliv och blodet.
läs mer...

Köpa Ciplaindivan (Crixivan) utan recept

Ciplaindivan (Crixivan)
Generisk Ciplaindivan används för behandling av HIV-infektion hos vissa patienter vid användning i kombination med vissa andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Ciplatec (Vasotec) utan recept

Ciplatec (Vasotec)
Generisk Ciplatec används för att behandla högt blodtryck, hjärtsvikt och andra hjärtproblem. Enalapril är en angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare. Det fungerar genom att hjälpa till att slappna av blodkärlen.
läs mer...

Köpa Cipractin (Periactin) utan recept

Cipractin (Periactin)
Generisk Cipractin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cipractine (Periactin) utan recept

Cipractine (Periactin)
Generisk Cipractine används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Ciprager (Celexa) utan recept

Ciprager (Celexa)
Generisk Ciprager används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cipralex (Lexapro) utan recept

Cipralex (Lexapro)
Generisk Cipralex används för behandling av depression och generaliserat ångestsyndrom.
läs mer...

Köpa Cipram (Celexa) utan recept

Cipram (Celexa)
Generisk Cipram används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Cipro utan recept

Cipro
Generisk Cipro är ett antibiotikum i en grupp av läkemedel som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla olika typer av bakterieinfektioner, t ex inflammation i urinblåsan.
läs mer...

Köpa Ciproeptadina (Periactin) utan recept

Ciproeptadina (Periactin)
Generisk Ciproeptadina används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Ciprofloksacin (Ciloxan) utan recept

Ciprofloksacin (Ciloxan)
Generisk Ciprofloksacin används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciprofloxacin (Ciloxan) utan recept

Ciprofloxacin (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxacin används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciprofloxacina (Ciloxan) utan recept

Ciprofloxacina (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxacina används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciprofloxacinum (Ciloxan) utan recept

Ciprofloxacinum (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxacinum används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciprofloxin (Ciloxan) utan recept

Ciprofloxin (Ciloxan)
Generisk Ciprofloxin används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciproheptadina (Periactin) utan recept

Ciproheptadina (Periactin)
Generisk Ciproheptadina används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Ciprolisina (Periactin) utan recept

Ciprolisina (Periactin)
Generisk Ciprolisina används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Ciproton (Protonix) utan recept

Ciproton (Protonix)
Generisk Ciproton används för att behandla erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra), och andra tillstånd som involverar överskott av magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Ciprovit (Periactin) utan recept

Ciprovit (Periactin)
Generisk Ciprovit används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Ciproxin (Ciloxan) utan recept

Ciproxin (Ciloxan)
Generisk Ciproxin används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciproxina (Ciloxan) utan recept

Ciproxina (Ciloxan)
Generisk Ciproxina används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Ciptadine (Periactin) utan recept

Ciptadine (Periactin)
Generisk Ciptadine används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Circulaid (Trental) utan recept

Circulaid (Trental)
Generic Circulaid används för behandling av fönstertittarsjuka (smärta, kramper, domningar eller svaghet i foten, höft, lår eller skinkor) hos vissa patienter. Det fungerar genom gallring blodet och förbättra röda blodkroppar flexibilitet, vilket gör att blodet kan flöda mer fritt genom venerna.
läs mer...

Köpa Circulass (Intagra) utan recept

Circulass (Intagra)
Circulass är en Viagra motsvarande. Att inte lika känd som Viagra, det förtjänar rätten att vara en bra lösning för varje man som lider av ED som inte kan tillåta bying dyrt märke medicin.
läs mer...

Köpa Circuvit (Coumadin) utan recept

Circuvit (Coumadin)
Generisk Circuvit används för behandling eller förhindrande av blodproppar som kan uppstå i vener och lungor. Det används för att behandla eller förebygga blodproppar som kan uppstå på grund av en viss typ av onormal hjärtrytm (förmaksflimmer) eller hjärtklaffs hjärta. Det används också för att reducera risken för död, återkommande hjärtinfarkt, eller blodpropps händelser (t ex stroke) efter en hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Cirgrel (Plavix) utan recept

Cirgrel (Plavix)
Generic Cirgrel används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Ciriax (Ciloxan) utan recept

Ciriax (Ciloxan)
Generisk Ciriax används för behandling av ögoninfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cirixivan (Crixivan) utan recept

Cirixivan (Crixivan)
Generisk Cirixivan används för behandling av HIV-infektion hos vissa patienter vid användning i kombination med vissa andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Cirzodone (Desyrel) utan recept

Cirzodone (Desyrel)
Generisk Cirzodone används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Ciscutan (Accutane) utan recept

Ciscutan (Accutane)
Generisk Ciscutan används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Cistalgina (Pyridium) utan recept

Cistalgina (Pyridium)
Generisk Cistalgina används för att lindra smärta, brännande, brådska, täta urinträngningar och obehag av irritation i de nedre urinvägarna.
läs mer...

Köpa Citalopram (Celexa) utan recept

Citalopram (Celexa)
Generisk Citalopram används för behandling av depression.
läs mer...

Köpa Citaz (Pletal) utan recept

Citaz (Pletal)
Generisk Citaz används för att minska angrepp av claudicatio intermittens (smärta, kramper, domningar eller svaghet i fot, höft, lår eller skinkor) som kan uppstå efter att ha vandrat.
läs mer...

Köpa Citofen (Nolvadex) utan recept

Citofen (Nolvadex)
Generisk Citofen används för behandling av bröstcancer som har spridit sig till andra platser i kroppen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för att behandla andra typer av bröstcancer. Det används hos kvinnor som löper hög risk för bröstcancer och hos kvinnor med DCIS (efter operation och strålning) för att minska risken för att utveckla bröstcancer.
läs mer...

Köpa Citogel (Carafate) utan recept

Citogel (Carafate)
Generisk Citogel används för att behandla och förebygga sår.
läs mer...

Köpa Citoles (Lexapro) utan recept

Citoles (Lexapro)
Generisk Citoles används för behandling av depression och generaliserat ångestsyndrom.
läs mer...

Köpa Citraz 5 (Lexapro) utan recept

Citraz 5 (Lexapro)
Generisk Citraz 5 används för behandling av depression och generaliserat ångestsyndrom.
läs mer...

Köpa Citrosol (Cytotec) utan recept

Citrosol (Cytotec)
Generisk Citrosol används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Clabact (Biaxin) utan recept

Clabact (Biaxin)
Generic Clabact är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clabel (Biaxin) utan recept

Clabel (Biaxin)
Generic Clabel är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clacee (Biaxin) utan recept

Clacee (Biaxin)
Generic Clacee är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clacina (Biaxin) utan recept

Clacina (Biaxin)
Generic Clacina är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clacine (Biaxin) utan recept

Clacine (Biaxin)
Generic Clacine är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clactirel (Biaxin) utan recept

Clactirel (Biaxin)
Generic Clactirel är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clamine-t (Cleocin) utan recept

Clamine-t (Cleocin)
Generic Clamine-t används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Clamycin (Biaxin) utan recept

Clamycin (Biaxin)
Generic Clamycin är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clanil (Biaxin) utan recept

Clanil (Biaxin)
Generic Clanil är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clar (Biaxin) utan recept

Clar (Biaxin)
Generic Clar är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clarac (Biaxin) utan recept

Clarac (Biaxin)
Generic Clarac är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Claranta (Biaxin) utan recept

Claranta (Biaxin)
Generic Claranta är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Claravis (Accutane) utan recept

Claravis (Accutane)
Generisk Claravis används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Clarazole (Nizoral) utan recept

Clarazole (Nizoral)
Generisk Clarazole används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Clarbact (Biaxin) utan recept

Clarbact (Biaxin)
Generic Clarbact är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Clarinex utan recept

Clarinex
Generic Clarinex används för att behandla symtomen vid allergiska tillstånd (vattniga ögon, rinnande näsa, kliande ögon, nysningar, nässelutslag).
läs mer...

Köpa Clarinex Reditabs (Clarinex) utan recept

Clarinex Reditabs (Clarinex)
Generic Clarinex Reditabs används för att behandla symtomen vid allergiska tillstånd (vattniga ögon, rinnande näsa, kliande ögon, nysningar, nässelutslag).
läs mer...

Köpa Clarinex-d (Clarinex) utan recept

Clarinex-d (Clarinex)
Generic Clarinex-d används för att behandla symtomen vid allergiska tillstånd (vattniga ögon, rinnande näsa, kliande ögon, nysningar, nässelutslag).
läs mer...

Köpa Clarithromycin (Biaxin) utan recept

Clarithromycin (Biaxin)
Generic Clarithromycin är i en grupp läkemedel som kallas makrolidantibiotika. Det används för att behandla många olika typer av bakterieinfektioner på huden och andningsorganen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för behandling av magsår orsakade av Helicobacter pylori.
läs mer...

Köpa Claritin utan recept

Claritin
Generisk Claritin används för att lindra symtomen av säsongsmässiga allergier såsom rinnande näsa, nysningar, kliande, rinnande ögon och klåda i näsa och hals.
läs mer...

Köpa Clarus (Accutane) utan recept

Clarus (Accutane)
Generisk Clarus används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Clarute (Cartia) utan recept

Clarute (Cartia)
Generic Clarute används för att behandla högt blodtryck och kronisk stabil angina (bröstsmärtor). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Classic (Lasix) utan recept

Classic (Lasix)
Generic Classic används för att behandla högt blodtryck eller vattenansamling (svullnad) associerad med kronisk hjärtsvikt, leversjukdom eller njursjukdom.
läs mer...

Köpa Claudicat (Trental) utan recept

Claudicat (Trental)
Generic Claudicat används för behandling av fönstertittarsjuka (smärta, kramper, domningar eller svaghet i foten, höft, lår eller skinkor) hos vissa patienter. Det fungerar genom gallring blodet och förbättra röda blodkroppar flexibilitet, vilket gör att blodet kan flöda mer fritt genom venerna.
läs mer...

Köpa Claversal (Asacol) utan recept

Claversal (Asacol)
Generisk Claversal används för att behandla och orsakar eftergift av olika former av mild till måttlig ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen).
läs mer...

Köpa Clavix (Plavix) utan recept

Clavix (Plavix)
Generic Clavix används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clavulanate (Augmentin) utan recept

Clavulanate (Augmentin)
Generic Spektramox används vid behandling av nedre luftvägarna, mellanörat, bihålor, hud och urinvägsinfektioner som orsakas av vissa bakterier. Dessa bakterier producerar en kemisk enzym som kallas beta betalaktamas som gör att vissa infektioner särskilt svår att behandla.
läs mer...

Köpa Cleanbac (Furadantin) utan recept

Cleanbac (Furadantin)
Generisk Cleanbac används för behandling och förhindrande av urinvägsinfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cleanxate (Urispas) utan recept

Cleanxate (Urispas)
Generic Cleanxate (Flavoxate) är en antikolinerg medel som används för att behandla urinblåsa eller tarm spasmer och i kombination med andra läkemedel för att behandla magsår.
läs mer...

Köpa Clendix (Cleocin) utan recept

Clendix (Cleocin)
Generic Clendix används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cleocin utan recept

Cleocin
Generic Cleocin används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cleorobe (Cleocin) utan recept

Cleorobe (Cleocin)
Generic Cleorobe används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Clevian (Feldene) utan recept

Clevian (Feldene)
Generisk Clevian används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit eller artros.
läs mer...

Köpa Cliane (Estrace) utan recept

Cliane (Estrace)
Generic Cliane används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Clidacin (Cleocin) utan recept

Clidacin (Cleocin)
Generic Clidacin används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Clidacin-t (Cleocin) utan recept

Clidacin-t (Cleocin)
Generic Clidacin-t används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Clidamaci (Cleocin) utan recept

Clidamaci (Cleocin)
Generic Clidamaci används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Climaderm (Estrace) utan recept

Climaderm (Estrace)
Generic Climaderm används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Climagest (Estrace) utan recept

Climagest (Estrace)
Generic Climagest används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Climanor (Cycrin) utan recept

Climanor (Cycrin)
Generisk Climanor används för behandling av vissa menstruella problem eller livmoder problem (t.ex. onormala blödningar, endometriehyperplasi).
läs mer...

Köpa Climara (Estrace) utan recept

Climara (Estrace)
Generic Climara används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Climaval (Estrace) utan recept

Climaval (Estrace)
Generic Climaval används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Climen (Estrace) utan recept

Climen (Estrace)
Generic Climen används för att behandla tillstånd på grund av klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal klåda, sveda eller torrhet), behandla vulva eller vaginal atrofi, och förebygga osteoporos (benskörhet). Det används också för östrogenbehandling efter terapisvikt med äggstockarna och för att lindra symptomen av bröstcancer.
läs mer...

Köpa Climopax (Premarin) utan recept

Climopax (Premarin)
Generisk Climopax används för att behandla vissa symptom på klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal torrhet eller klåda). Det används för att förhindra osteoporos (svaga ben) efter klimakteriet hos vissa patienter. Den används också i vissa patienter för att behandla låga östrogennivåer, prostatacancer eller bröstcancer.
läs mer...

Köpa Clinax (Minocin) utan recept

Clinax (Minocin)
Generisk Clinax är en tetracyklin antibiotikum. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, svår akne, gonorré, fästingfeber, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Clindamycin (Cleocin) utan recept

Clindamycin (Cleocin)
Generic Clindamycin används för behandling av allvarliga infektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Clint (Zyloprim) utan recept

Clint (Zyloprim)
Generic Clint används vid behandling av många symptom på gikt, inklusive akuta attacker, tophi (insamling av urinsyra kristaller i vävnaderna, speciellt runt lederna), leddestruktion och urinsyra stenar. Allopurinol fungerar genom att minska produktionen av urinsyra i kroppen och därmed förhindra kristaller bildas.
läs mer...

Köpa Clipto (Vasotec) utan recept

Clipto (Vasotec)
Generisk Clipto används för att behandla högt blodtryck, hjärtsvikt och andra hjärtproblem. Enalapril är en angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare. Det fungerar genom att hjälpa till att slappna av blodkärlen.
läs mer...

Köpa Clo-kit (Aralen) utan recept

Clo-kit (Aralen)
Generisk Clo-kit används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Clocardigel (Plavix) utan recept

Clocardigel (Plavix)
Generic Clocardigel används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clodian (Plavix) utan recept

Clodian (Plavix)
Generic Clodian används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clofax (Clozaril) utan recept

Clofax (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clofen (Lioresal) utan recept

Clofen (Lioresal)
Generic Clofen används för behandling av allvarliga muskelkramper på grund av en mängd olika orsaker, inklusive multipel skleros eller hjäm-eller ryggmärgsskador.
läs mer...

Köpa Clofert (Clomid) utan recept

Clofert (Clomid)
Generisk Clofert används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clognil (Plavix) utan recept

Clognil (Plavix)
Generic Clognil används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Cloisone (Sinemet) utan recept

Cloisone (Sinemet)
Generic Cloisone används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Cloment (Clozaril) utan recept

Cloment (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clomhexal (Clomid) utan recept

Clomhexal (Clomid)
Generisk Clomhexal används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomid utan recept

Clomid
Generisk Clomid används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomifeencitraat Cf (Clomid) utan recept

Clomifeencitraat Cf (Clomid)
Generisk Clomifeencitraat Cf används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomifen (Clomid) utan recept

Clomifen (Clomid)
Generisk Clomifen används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomifene (Clomid) utan recept

Clomifene (Clomid)
Generisk Clomifene används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomifeno (Clomid) utan recept

Clomifeno (Clomid)
Generisk Clomifeno används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomifenum (Clomid) utan recept

Clomifenum (Clomid)
Generisk Clomifenum används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomifert (Clomid) utan recept

Clomifert (Clomid)
Generisk Clomifert används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomiphene (Clomid) utan recept

Clomiphene (Clomid)
Generisk Clomiphene används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomipheni (Clomid) utan recept

Clomipheni (Clomid)
Generisk Clomipheni används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomipramina (Anafranil) utan recept

Clomipramina (Anafranil)
Generisk Clomipramina används för behandling av tvångssyndrom (OCD).
läs mer...

Köpa Clomipramine (Anafranil) utan recept

Clomipramine (Anafranil)
Generisk Clomipramine används för behandling av tvångssyndrom (OCD).
läs mer...

Köpa Clomipraminum (Anafranil) utan recept

Clomipraminum (Anafranil)
Generisk Clomipraminum används för behandling av tvångssyndrom (OCD).
läs mer...

Köpa Clomivid (Clomid) utan recept

Clomivid (Clomid)
Generisk Clomivid används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clomoval (Clomid) utan recept

Clomoval (Clomid)
Generisk Clomoval används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clonex (Clozaril) utan recept

Clonex (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clopact (Plavix) utan recept

Clopact (Plavix)
Generic Clopact används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopiboses (Plavix) utan recept

Clopiboses (Plavix)
Generic Clopiboses används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopicard (Plavix) utan recept

Clopicard (Plavix)
Generic Clopicard används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopid (Plavix) utan recept

Clopid (Plavix)
Generic Clopid används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopidix (Plavix) utan recept

Clopidix (Plavix)
Generic Clopidix används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopidogrel (Plavix) utan recept

Clopidogrel (Plavix)
Generic Clopidogrel används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopidogrelum (Plavix) utan recept

Clopidogrelum (Plavix)
Generic Clopidogrelum används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopidolut (Plavix) utan recept

Clopidolut (Plavix)
Generic Clopidolut används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopigamma (Plavix) utan recept

Clopigamma (Plavix)
Generic Clopigamma används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopigrel (Plavix) utan recept

Clopigrel (Plavix)
Generic Clopigrel används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopilet (Plavix) utan recept

Clopilet (Plavix)
Generic Clopilet används för att minska risken för stroke eller hjärtinfarkt hos patienter som redan har haft en hjärtinfarkt eller stroke eller har andra cirkulationsproblem på grund av förträngning och åderförkalkning.
läs mer...

Köpa Clopin (Clozaril) utan recept

Clopin (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clopine (Clozaril) utan recept

Clopine (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clopra (Reglan) utan recept

Clopra (Reglan)
Generisk Clopra används för korttidsbehandling av gastroesofageal refluxsjukdom (GERD) hos vissa patienter som inte svarar på annan behandling. Det används för att behandla symtomen av en viss matsmältningsproblem hos patienter med diabetes (diabetesgastropares).
läs mer...

Köpa Clopress (Anafranil) utan recept

Clopress (Anafranil)
Generisk Clopress används för behandling av tvångssyndrom (OCD).
läs mer...

Köpa Clopsine (Clozaril) utan recept

Clopsine (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clorilex (Clozaril) utan recept

Clorilex (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clorochina (Aralen) utan recept

Clorochina (Aralen)
Generisk Clorochina används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Cloroquina (Aralen) utan recept

Cloroquina (Aralen)
Generisk Cloroquina används för behandling och undertrycka akuta attacker av vissa stammar av malaria och en viss typ av parasitinfektion (extraintestinala amöbainfektion).
läs mer...

Köpa Clostilbegyt (Clomid) utan recept

Clostilbegyt (Clomid)
Generisk Clostilbegyt används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Clotrimazole (Gyne-lotrimin) utan recept

Clotrimazole (Gyne-lotrimin)
Generic Clotrimazole används för att behandla jäst (svamp) infektioner i vagina.
läs mer...

Köpa Clovul (Clomid) utan recept

Clovul (Clomid)
Generisk Clovul används för behandling av kvinnlig infertilitet.
läs mer...

Köpa Cloxib (Celebrex) utan recept

Cloxib (Celebrex)
Generic Cloxib används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Clozalek (Clozaril) utan recept

Clozalek (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clozapin (Clozaril) utan recept

Clozapin (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clozapina (Clozaril) utan recept

Clozapina (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clozapine (Clozaril) utan recept

Clozapine (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clozapinum (Clozaril) utan recept

Clozapinum (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clozaril utan recept

Clozaril
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Clozix (Clozaril) utan recept

Clozix (Clozaril)
Generisk Leponex används för hantering av schizofreni hos patienter som inte svarar på andra läkemedel. Den används också för att minska risken för självmordsbeteende hos vissa patienter.
läs mer...

Köpa Co Diovan (Diovan) utan recept

Co Diovan (Diovan)
Generic Co Diovan används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Co Glimep (Amaryl) utan recept

Co Glimep (Amaryl)
Generisk Co Glimep används för behandling av typ 2-diabetes hos patienter som inte kan kontrollera blodsockernivå genom kost och motion.
läs mer...

Köpa Co Levofloxacin (Levaquin) utan recept

Co Levofloxacin (Levaquin)
Generic Co Levofloxacin är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Co Norfloxacin (Noroxin) utan recept

Co Norfloxacin (Noroxin)
Generisk Norfloxacin är ett antibiotikum i en grupp av läkemedel som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner i genito-urinvägarna.
läs mer...

Köpa Co Pioglitazone (Actoplus Met) utan recept

Co Pioglitazone (Actoplus Met)
Generisk Co Pioglitazone används för behandling av typ 2-diabetes. Det används tillsammans med diet och motion. Det fungerar genom att minska mängden av socker i levern producerar och tarmarna absorbera.
läs mer...

Köpa Co Terbinafine (Lamisil) utan recept

Co Terbinafine (Lamisil)
Generic Co Terbinafine är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svamp som påverkar fingernaglar eller tånaglar.
läs mer...

Köpa Co Vals (Diovan) utan recept

Co Vals (Diovan)
Generic Co Vals används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Co-amilofruse (Lasix) utan recept

Co-amilofruse (Lasix)
Generic Co-amilofruse används för att behandla högt blodtryck eller vattenansamling (svullnad) associerad med kronisk hjärtsvikt, leversjukdom eller njursjukdom.
läs mer...

Köpa Co-aprovel (Avalide) utan recept

Co-aprovel (Avalide)
Generic Co-aprovel är en kombination medicin används för att behandla högt blodtryck. En komponent tillhör en klass av blodtryck mediciner som förhindrar hormonet angiotensin II från bromsande blodkärlen, vilket gör det möjligt att blodet kan flöda mer fritt och hålla blodtrycket nere. Den andra komponenten är ett diuretikum som ökar produktionen av urin, avlägsnande av överskott av vätska från kroppen och sålunda sänka blodtrycket.
läs mer...

Köpa Co-careldopa (Sinemet) utan recept

Co-careldopa (Sinemet)
Generic Co-careldopa används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Co-diovan (Diovan) utan recept

Co-diovan (Diovan)
Generic Co-diovan används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Co-diovane (Diovan) utan recept

Co-diovane (Diovan)
Generic Co-diovane används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Co-dopa (Sinemet) utan recept

Co-dopa (Sinemet)
Generic Co-dopa används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Co-losar (Cozaar) utan recept

Co-losar (Cozaar)
Generisk Co-losar används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Co-micardis (Micardis) utan recept

Co-micardis (Micardis)
Generic Co-micardis används för att behandla högt blodtryck (hypertoni).
läs mer...

Köpa Co-olmetec (Benicar) utan recept

Co-olmetec (Benicar)
Generisk Co-olmetec används för att behandla högt blodtryck (hypertoni).
läs mer...

Köpa Co-prenessa (Aceon) utan recept

Co-prenessa (Aceon)
Generic Co-prenessa är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Co-prestarium (Aceon) utan recept

Co-prestarium (Aceon)
Generic Co-prestarium är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Co-ramipril (Altace) utan recept

Co-ramipril (Altace)
Generic Co-ramipril används för att behandla högt blodtryck eller minska risken för hjärtinfarkt, stroke och död i vissa patienter. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel. Det används tillsammans med andra läkemedel för att hantera hjärtsvikt och förbättra överlevnaden efter en hjärtattack.
läs mer...

Köpa Co-tareg (Diovan) utan recept

Co-tareg (Diovan)
Generic Co-tareg används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Co-tensiol (Benicar) utan recept

Co-tensiol (Benicar)
Generisk Co-tensiol används för att behandla högt blodtryck (hypertoni).
läs mer...

Köpa Coaprovel (Avalide) utan recept

Coaprovel (Avalide)
Generic Coaprovel är en kombination medicin används för att behandla högt blodtryck. En komponent tillhör en klass av blodtryck mediciner som förhindrar hormonet angiotensin II från bromsande blodkärlen, vilket gör det möjligt att blodet kan flöda mer fritt och hålla blodtrycket nere. Den andra komponenten är ett diuretikum som ökar produktionen av urin, avlägsnande av överskott av vätska från kroppen och sålunda sänka blodtrycket.
läs mer...

Köpa Cobaperidon (Motilium) utan recept

Cobaperidon (Motilium)
Generic Cobaperidon är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cobapolas (Oxytrol) utan recept

Cobapolas (Oxytrol)
Generic Cobapolas minskar muskelspänningar i blåsan och urinvägarna. Det används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, som ofta eller brådskande urinering, inkontinens (urinläckage) och ökad nattetid urinering.
läs mer...

Köpa Cobathrow (Aceon) utan recept

Cobathrow (Aceon)
Generic Cobathrow är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Cochic (Colcrys) utan recept

Cochic (Colcrys)
Generisk Cochic används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Codiovan (Diovan) utan recept

Codiovan (Diovan)
Generic Codiovan används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Cogiton (Aricept) utan recept

Cogiton (Aricept)
Generic Cogiton används för behandling av demens (t.ex. försämring av minne, omdöme och abstrakt tänkande, personlighetsförändringar) hos patienter med Alzheimers sjukdom.
läs mer...

Köpa Cognitiv (Eldepryl) utan recept

Cognitiv (Eldepryl)
Generiska Cognitiv används för behandling av Parkinsons sjukdom. Detta läkemedel tas tillsammans med levodopa-karbi läkemedel.
läs mer...

Köpa Cognitive (Eldepryl) utan recept

Cognitive (Eldepryl)
Generiska Cognitive används för behandling av Parkinsons sjukdom. Detta läkemedel tas tillsammans med levodopa-karbi läkemedel.
läs mer...

Köpa Colchicina (Colcrys) utan recept

Colchicina (Colcrys)
Generisk Colchicina används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchicindon (Colcrys) utan recept

Colchicindon (Colcrys)
Generisk Colchicindon används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchicine (Colcrys) utan recept

Colchicine (Colcrys)
Generisk Colchicine används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchicinum (Colcrys) utan recept

Colchicinum (Colcrys)
Generisk Colchicinum används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchicum (Colcrys) utan recept

Colchicum (Colcrys)
Generisk Colchicum används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchidrint (Colcrys) utan recept

Colchidrint (Colcrys)
Generisk Colchidrint används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchimedio (Colcrys) utan recept

Colchimedio (Colcrys)
Generisk Colchimedio används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchiquim (Colcrys) utan recept

Colchiquim (Colcrys)
Generisk Colchiquim används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchis (Colcrys) utan recept

Colchis (Colcrys)
Generisk Colchis används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchisol (Colcrys) utan recept

Colchisol (Colcrys)
Generisk Colchisol används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colchysat (Colcrys) utan recept

Colchysat (Colcrys)
Generisk Colchysat används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colcibra (Celebrex) utan recept

Colcibra (Celebrex)
Generic Colcibra används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Colcitrat (Colcrys) utan recept

Colcitrat (Colcrys)
Generisk Colcitrat används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colcout (Colcrys) utan recept

Colcout (Colcrys)
Generisk Colcout används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colcrys utan recept

Colcrys
Generisk Colcrys används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colemin (Vytorin) utan recept

Colemin (Vytorin)
Generisk Colemin används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Colemin Forte (Vytorin) utan recept

Colemin Forte (Vytorin)
Generisk Colemin Forte används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Coles (Vytorin) utan recept

Coles (Vytorin)
Generisk Coles används för behandling av högt kolesterol tillsammans med en kolesterolsänkande diet. Det fungerar genom att minska mängden kolesterol som kroppen absorberar från dina måltider. Sänka kolesterolnivåerna i blodet minskar risken för hjärtsjukdom, hjärtinfarkt och stroke.
läs mer...

Köpa Colese (Colofac) utan recept

Colese (Colofac)
Generisk Colese används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Colesvir (Mevacor) utan recept

Colesvir (Mevacor)
Generic Colesvir används för att sänka högt kolesterol hos vissa patienter. Den används tillsammans med en lämplig diet. Det används i vissa patienter för att minska risken för hjärtinfarkt och bröstsmärta orsakad av angina. Det används också för att bromsa blodkärl blockering och att minska behovet av medicinska procedurer för att öppna blockerade hjärta blodkärl. Det fungerar genom att minska produktionen av vissa fettämnen i kroppen, däribland kolesterol.
läs mer...

Köpa Colevastina (Mevacor) utan recept

Colevastina (Mevacor)
Generic Colevastina används för att sänka högt kolesterol hos vissa patienter. Den används tillsammans med en lämplig diet. Det används i vissa patienter för att minska risken för hjärtinfarkt och bröstsmärta orsakad av angina. Det används också för att bromsa blodkärl blockering och att minska behovet av medicinska procedurer för att öppna blockerade hjärta blodkärl. Det fungerar genom att minska produktionen av vissa fettämnen i kroppen, däribland kolesterol.
läs mer...

Köpa Colgout (Colcrys) utan recept

Colgout (Colcrys)
Generisk Colgout används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Colinsan (Imuran) utan recept

Colinsan (Imuran)
Generisk Colinsan används för att förhindra avstötning av njurtransplantat tillsammans med andra läkemedel. Det kan också användas för att behandla tecken och symptom på aktiv reumatoid artrit.
läs mer...

Köpa Colitan (Asacol) utan recept

Colitan (Asacol)
Generisk Colitan används för att behandla och orsakar eftergift av olika former av mild till måttlig ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen).
läs mer...

Köpa Colitofalk (Asacol) utan recept

Colitofalk (Asacol)
Generisk Colitofalk används för att behandla och orsakar eftergift av olika former av mild till måttlig ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen).
läs mer...

Köpa Colmifen (Lioresal) utan recept

Colmifen (Lioresal)
Generic Colmifen används för behandling av allvarliga muskelkramper på grund av en mängd olika orsaker, inklusive multipel skleros eller hjäm-eller ryggmärgsskador.
läs mer...

Köpa Colofac utan recept

Colofac
Generisk Colofac används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Colopriv (Colofac) utan recept

Colopriv (Colofac)
Generisk Colopriv används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Colospa (Colofac) utan recept

Colospa (Colofac)
Generisk Colospa används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Colospas (Colofac) utan recept

Colospas (Colofac)
Generisk Colospas används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Colospasmin (Colofac) utan recept

Colospasmin (Colofac)
Generisk Colospasmin används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Colotal (Colofac) utan recept

Colotal (Colofac)
Generisk Colotal används för behandling av colon irritabile. Det är också indicerat för behandling av gastrointestinal spasm sekundärt till organisk sjukdom.
läs mer...

Köpa Coltock (Minipress) utan recept

Coltock (Minipress)
Generic Coltock används för att behandla högt blodtryck och godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Comadex (Flomax) utan recept

Comadex (Flomax)
Generic Comadex används för behandling av förstorad prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
läs mer...

Köpa Combantrin-1 (Vermox) utan recept

Combantrin-1 (Vermox)
Generic Combantrin-1 (Mebendazole) används för behandling av vissa maskinfektioner (t.ex. springmask, spolmask, piskmask, hakmask). Mebendazole är en anthelmintisk agent. Det fungerar genom att döda känsliga maskar och orsakar dem att utvisas från kroppen.
läs mer...

Köpa Combisartan (Diovan) utan recept

Combisartan (Diovan)
Generic Combisartan används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Combivir utan recept

Combivir
Generic Combivir är i en grupp läkemedel som kallas omvända transkriptashämmare. Det används för behandling av HIV-infektion i kombination med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Combizard (Cozaar) utan recept

Combizard (Cozaar)
Generisk Combizard används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Combutol (Myambutol) utan recept

Combutol (Myambutol)
Generic Combutol används för behandling av infektioner tuberkulos i lungorna tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Comenter (Eldepryl) utan recept

Comenter (Eldepryl)
Generiska Comenter används för behandling av Parkinsons sjukdom. Detta läkemedel tas tillsammans med levodopa-karbi läkemedel.
läs mer...

Köpa Compazine utan recept

Compazine
Generic Stemetil används för att styra kraftigt illamående och kräkningar och behandling av schizofreni. Det används också för att på kort sikt (4 veckor) behandling av generaliserad nonpsychotic ångest.
läs mer...

Köpa Competact (Actoplus Met) utan recept

Competact (Actoplus Met)
Generisk Competact används för behandling av typ 2-diabetes. Det används tillsammans med diet och motion. Det fungerar genom att minska mängden av socker i levern producerar och tarmarna absorbera.
läs mer...

Köpa Complamin (Periactin) utan recept

Complamin (Periactin)
Generisk Complamin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Compound J (Crixivan) utan recept

Compound J (Crixivan)
Generisk Compound J används för behandling av HIV-infektion hos vissa patienter vid användning i kombination med vissa andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Compraz (Prevacid) utan recept

Compraz (Prevacid)
Generisk Compraz minskar mängden syra som produceras i magsäcken. Det används för att behandla och förebygga mag-och tarmsår, erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra) och andra villkor som gäller överdriven magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Compro (Compazine) utan recept

Compro (Compazine)
Generic Stemetil används för att styra kraftigt illamående och kräkningar och behandling av schizofreni. Det används också för att på kort sikt (4 veckor) behandling av generaliserad nonpsychotic ångest.
läs mer...

Köpa Conazol (Nizoral) utan recept

Conazol (Nizoral)
Generisk Conazol används för behandling av svampinfektioner.
läs mer...

Köpa Confit (Calan) utan recept

Confit (Calan)
Generic Confit används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Confortid (Indocin) utan recept

Confortid (Indocin)
Generisk Confortid används för behandling av måttlig till svår reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, gikt eller vissa typer av bursit och tendinit.
läs mer...

Köpa Conicine (Colcrys) utan recept

Conicine (Colcrys)
Generisk Conicine används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Conjugated Estrogens (Premarin) utan recept

Conjugated Estrogens (Premarin)
Generisk Conjugated Estrogens används för att behandla vissa symptom på klimakteriet (t.ex. värmevallningar, vaginal torrhet eller klåda). Det används för att förhindra osteoporos (svaga ben) efter klimakteriet hos vissa patienter. Den används också i vissa patienter för att behandla låga östrogennivåer, prostatacancer eller bröstcancer.
läs mer...

Köpa Conmy (Hytrin) utan recept

Conmy (Hytrin)
Generic Conmy används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).
läs mer...

Köpa Conmycin (Sumycin) utan recept

Conmycin (Sumycin)
Generisk Conmycin är ett antibiotikum som bekämpar bakterier i kroppen. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, akne, gonorré, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Consolan (Relafen) utan recept

Consolan (Relafen)
Generisk Consolan är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det fungerar genom att minska hormoner som orsakar inflammation och smärta i kroppen. Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit.
läs mer...

Köpa Contiflo (Flomax) utan recept

Contiflo (Flomax)
Generic Contiflo används för behandling av förstorad prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
läs mer...

Köpa Contix (Protonix) utan recept

Contix (Protonix)
Generisk Contix används för att behandla erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra), och andra tillstånd som involverar överskott av magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Contracep (Cycrin) utan recept

Contracep (Cycrin)
Generisk Contracep används för behandling av vissa menstruella problem eller livmoder problem (t.ex. onormala blödningar, endometriehyperplasi).
läs mer...

Köpa Contracid (Protonix) utan recept

Contracid (Protonix)
Generisk Contracid används för att behandla erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra), och andra tillstånd som involverar överskott av magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Controlip (Tricor) utan recept

Controlip (Tricor)
Generisk Controlip används för att styra högt kolesterol och triglycerider i blodet. Det används i kombination med en diet som är låg i kolesterol och mättat fett. Generic Controlip är en lipid-sänkande medel. Det sänker förhöjda triglyceridnivåer genom att levern producerar färre triglycerider och öka utsöndringen av triglycerider från blodet.
läs mer...

Köpa Controloc (Protonix) utan recept

Controloc (Protonix)
Generisk Controloc används för att behandla erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra), och andra tillstånd som involverar överskott av magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Controlpros (Flomax) utan recept

Controlpros (Flomax)
Generic Controlpros används för behandling av förstorad prostata (benign prostatahyperplasi, BPH).
läs mer...

Köpa Convulex (Depakote) utan recept

Convulex (Depakote)
Generic Convulex används för att styra vissa typer av anfall vid behandling av epilepsi. Det används också för behandling av den maniska fasen av bipolära störningar (manodepressiv sjukdom) och för att förhindra migränhuvudvärk.
läs mer...

Köpa Convulsan (Lamictal) utan recept

Convulsan (Lamictal)
Generic Convulsan används för behandling av vissa typer av anfall. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel. Den kan även användas för att fördröja uppkomsten av humörproblem i vissa patienter med bipolär sjukdom.
läs mer...

Köpa Convulsofin (Depakote) utan recept

Convulsofin (Depakote)
Generic Convulsofin används för att styra vissa typer av anfall vid behandling av epilepsi. Det används också för behandling av den maniska fasen av bipolära störningar (manodepressiv sjukdom) och för att förhindra migränhuvudvärk.
läs mer...

Köpa Conzila (Feldene) utan recept

Conzila (Feldene)
Generisk Conzila används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit eller artros.
läs mer...

Köpa Cool Pan (Protonix) utan recept

Cool Pan (Protonix)
Generisk Cool Pan används för att behandla erosiv esofagit (skador på matstrupen från magsyra), och andra tillstånd som involverar överskott av magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom.
läs mer...

Köpa Coolmetec (Benicar) utan recept

Coolmetec (Benicar)
Generisk Coolmetec används för att behandla högt blodtryck (hypertoni).
läs mer...

Köpa Copegus (Rebetol) utan recept

Copegus (Rebetol)
Generic Copegus används för behandling av hepatit C-infektion hos vissa patienter när de används i kombination med interferon.
läs mer...

Köpa Copharlan (Sumycin) utan recept

Copharlan (Sumycin)
Generisk Copharlan är ett antibiotikum som bekämpar bakterier i kroppen. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, akne, gonorré, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Corbic (Levaquin) utan recept

Corbic (Levaquin)
Generic Corbic är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Corbinal (Lamisil) utan recept

Corbinal (Lamisil)
Generic Corbinal är ett svampdödande antibiotikum. Det används för att behandla infektioner orsakade av svamp som påverkar fingernaglar eller tånaglar.
läs mer...

Köpa Cordamil (Calan) utan recept

Cordamil (Calan)
Generic Cordamil används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cordarone utan recept

Cordarone
Generic Cordarone är en antiarytmisk medicinering som påverkar rytmen av hjärtslag. Det används för att hjälpa till att hålla hjärtat att slå normalt hos personer med livshotande hjärtrytmrubbningar.
läs mer...

Köpa Cordichin (Calan) utan recept

Cordichin (Calan)
Generic Cordichin används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cordilox (Calan) utan recept

Cordilox (Calan)
Generic Cordilox används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cordimil (Calan) utan recept

Cordimil (Calan)
Generic Cordimil används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cordinate (Diovan) utan recept

Cordinate (Diovan)
Generic Cordinate används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Coreg utan recept

Coreg
Generic Coreg används för att behandla högt blodtryck eller vissa typer av hjärtsvikt. Den kan även användas efter en hjärtinfarkt att förbättra överlevnaden hos vissa patienter. Det kan användas tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Corixil (Diovan) utan recept

Corixil (Diovan)
Generic Corixil används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Cormac (Cozaar) utan recept

Cormac (Cozaar)
Generisk Cormac används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Corodin (Cozaar) utan recept

Corodin (Cozaar)
Generisk Corodin används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Coronair (Aggrenox) utan recept

Coronair (Aggrenox)
Generisk Coronair används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Coronamole (Aggrenox) utan recept

Coronamole (Aggrenox)
Generisk Coronamole används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Corosan (Aggrenox) utan recept

Corosan (Aggrenox)
Generisk Corosan används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Coroxin (Aggrenox) utan recept

Coroxin (Aggrenox)
Generisk Coroxin används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Corpadel (Parlodel) utan recept

Corpadel (Parlodel)
Generic Corpadel används för behandling av Parkinsons sjukdom, vissa villkor som orsakas av för mycket prolaktin i blodet (t ex överdriven eller onormal produktion bröstmjölk), vissa menstruella problem eller onormalt stor tillväxt av vissa kroppsdelar (akromegali).
läs mer...

Köpa Corsabutol (Myambutol) utan recept

Corsabutol (Myambutol)
Generic Corsabutol används för behandling av infektioner tuberkulos i lungorna tillsammans med andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Corsatet (Sumycin) utan recept

Corsatet (Sumycin)
Generisk Corsatet är ett antibiotikum som bekämpar bakterier i kroppen. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, akne, gonorré, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Corsenile (Intagra) utan recept

Corsenile (Intagra)
Corsenile är en Viagra motsvarande. Att inte lika känd som Viagra, det förtjänar rätten att vara en bra lösning för varje man som lider av ED som inte kan tillåta bying dyrt märke medicin.
läs mer...

Köpa Corstanal (Ponstel) utan recept

Corstanal (Ponstel)
Generisk Corstanal är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit. Det används också för behandling av menstruationssmärtor.
läs mer...

Köpa Cortizeme (Deltasone) utan recept

Cortizeme (Deltasone)
Generic Cortizeme används för att lindra inflammerade områden av kroppen. Det lesses svullnad, rodnad, klåda och allergiska reaktioner. Det används ofta som en del av behandlingen för ett antal olika sjukdomar, såsom svåra allergier eller hudproblem, astma, artrit, etc.
läs mer...

Köpa Cortynase (Elocon) utan recept

Cortynase (Elocon)
Generisk Cortynase används för att behandla inflammation och klåda som orsakas av ett antal hudåkommor såsom allergiska reaktioner, eksem och psoriasis.
läs mer...

Köpa Corus (Cozaar) utan recept

Corus (Cozaar)
Generisk Corus används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Corvox (Levaquin) utan recept

Corvox (Levaquin)
Generic Corvox är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Cosart (Cozaar) utan recept

Cosart (Cozaar)
Generisk Cosart används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Coslan (Ponstel) utan recept

Coslan (Ponstel)
Generisk Coslan är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit. Det används också för behandling av menstruationssmärtor.
läs mer...

Köpa Cosmopril (Eldepryl) utan recept

Cosmopril (Eldepryl)
Generiska Cosmopril används för behandling av Parkinsons sjukdom. Detta läkemedel tas tillsammans med levodopa-karbi läkemedel.
läs mer...

Köpa Costi (Motilium) utan recept

Costi (Motilium)
Generic Costi är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cosy (Motilium) utan recept

Cosy (Motilium)
Generic Cosy är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Coszol-d (Motilium) utan recept

Coszol-d (Motilium)
Generic Coszol-d är ett läkemedel som ökar rörelser eller sammandragningar i mage och tarm. Det används också för att behandla illamående och kräkningar orsakade av andra läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cotareg (Diovan) utan recept

Cotareg (Diovan)
Generic Cotareg används för att behandla högt blodtryck ensam eller tillsammans med andra läkemedel. Det används också för behandling av hjärtsvikt hos patienter som inte tål angiotensin-converting enzyme (ACE)-hämmare.
läs mer...

Köpa Cotriatec (Altace) utan recept

Cotriatec (Altace)
Generic Cotriatec används för att behandla högt blodtryck eller minska risken för hjärtinfarkt, stroke och död i vissa patienter. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel. Det används tillsammans med andra läkemedel för att hantera hjärtsvikt och förbättra överlevnaden efter en hjärtattack.
läs mer...

Köpa Coumadin utan recept

Coumadin
Generisk Coumadin används för behandling eller förhindrande av blodproppar som kan uppstå i vener och lungor. Det används för att behandla eller förebygga blodproppar som kan uppstå på grund av en viss typ av onormal hjärtrytm (förmaksflimmer) eller hjärtklaffs hjärta. Det används också för att reducera risken för död, återkommande hjärtinfarkt, eller blodpropps händelser (t ex stroke) efter en hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Coumadine (Coumadin) utan recept

Coumadine (Coumadin)
Generisk Coumadine används för behandling eller förhindrande av blodproppar som kan uppstå i vener och lungor. Det används för att behandla eller förebygga blodproppar som kan uppstå på grund av en viss typ av onormal hjärtrytm (förmaksflimmer) eller hjärtklaffs hjärta. Det används också för att reducera risken för död, återkommande hjärtinfarkt, eller blodpropps händelser (t ex stroke) efter en hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Coumafene (Coumadin) utan recept

Coumafene (Coumadin)
Generisk Coumafene används för behandling eller förhindrande av blodproppar som kan uppstå i vener och lungor. Det används för att behandla eller förebygga blodproppar som kan uppstå på grund av en viss typ av onormal hjärtrytm (förmaksflimmer) eller hjärtklaffs hjärta. Det används också för att reducera risken för död, återkommande hjärtinfarkt, eller blodpropps händelser (t ex stroke) efter en hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Coupelacin (Minocin) utan recept

Coupelacin (Minocin)
Generisk Coupelacin är en tetracyklin antibiotikum. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, svår akne, gonorré, fästingfeber, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Covance (Cozaar) utan recept

Covance (Cozaar)
Generisk Covance används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Covera-hs (Calan) utan recept

Covera-hs (Calan)
Generic Covera-hs används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Coveram (Aceon) utan recept

Coveram (Aceon)
Generic Coveram är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Coverene (Aceon) utan recept

Coverene (Aceon)
Generic Coverene är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Coverex (Aceon) utan recept

Coverex (Aceon)
Generic Coverex är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Coverex-as (Aceon) utan recept

Coverex-as (Aceon)
Generic Coverex-as är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Coversum (Aceon) utan recept

Coversum (Aceon)
Generic Coversum är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Covinace (Aceon) utan recept

Covinace (Aceon)
Generic Covinace är i en grupp av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Det används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att förhindra hjärtinfarkt hos personer med kranskärlssjukdom.
läs mer...

Köpa Covitasa B12 (Periactin) utan recept

Covitasa B12 (Periactin)
Generisk Covitasa B12 används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Coxalgan (Relafen) utan recept

Coxalgan (Relafen)
Generisk Coxalgan är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det fungerar genom att minska hormoner som orsakar inflammation och smärta i kroppen. Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit.
läs mer...

Köpa Coxalgen (Celebrex) utan recept

Coxalgen (Celebrex)
Generic Coxalgen används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Coxbit (Celebrex) utan recept

Coxbit (Celebrex)
Generic Coxbit används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Coxeton (Relafen) utan recept

Coxeton (Relafen)
Generisk Coxeton är i en grupp av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Det fungerar genom att minska hormoner som orsakar inflammation och smärta i kroppen. Det används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit.
läs mer...

Köpa Coxib (Celebrex) utan recept

Coxib (Celebrex)
Generic Coxib används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Coxibrex (Celebrex) utan recept

Coxibrex (Celebrex)
Generic Coxibrex används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Coxlec (Celebrex) utan recept

Coxlec (Celebrex)
Generic Coxlec används för behandling av reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, juvenil artrit eller mensvärk. Den används också i familjär adenomatös polypos (FAP) för att minska antalet polyper (svulster) i anus.
läs mer...

Köpa Cozaar utan recept

Cozaar
Generisk Cozaar används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cozaarex (Cozaar) utan recept

Cozaarex (Cozaar)
Generisk Cozaarex används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cozzar (Cozaar) utan recept

Cozzar (Cozaar)
Generisk Cozzar används för att behandla högt blodtryck. Det används också för att minska risken för stroke hos vissa patienter med högt blodtryck och för behandling av njursjukdom hos vissa patienter med typ 2-diabetes.
läs mer...

Köpa Cp-colchi (Colcrys) utan recept

Cp-colchi (Colcrys)
Generisk Cp-colchi används för behandling och förhindrande av smärta i samband med giktartrit.
läs mer...

Köpa Crafilm (Carafate) utan recept

Crafilm (Carafate)
Generisk Crafilm används för att behandla och förebygga sår.
läs mer...

Köpa Craveril (Tricor) utan recept

Craveril (Tricor)
Generisk Craveril används för att styra högt kolesterol och triglycerider i blodet. Det används i kombination med en diet som är låg i kolesterol och mättat fett. Generic Craveril är en lipid-sänkande medel. Det sänker förhöjda triglyceridnivåer genom att levern producerar färre triglycerider och öka utsöndringen av triglycerider från blodet.
läs mer...

Köpa Cravit (Levaquin) utan recept

Cravit (Levaquin)
Generic Cravit är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Cravox (Levaquin) utan recept

Cravox (Levaquin)
Generic Cravox är i en grupp av antibiotika som kallas fluorokinoloner. Det används för att behandla bakteriella infektioner som orsakar bronkit, lunginflammation, klamydia, gonorré, hudinfektioner, urinvägsinfektioner, etc.
läs mer...

Köpa Credanil (Sinemet) utan recept

Credanil (Sinemet)
Generic Credanil används för att behandla symtomen vid Parkinsons sjukdom och parkinsonism liknande symptom som orsakas av andra förhållanden.
läs mer...

Köpa Cresadex (Crestor) utan recept

Cresadex (Crestor)
Generic Cresadex är ett kolesterolsänkande läkemedel som blockerar produktionen av kolesterol i kroppen. Det fungerar genom att minska nivåerna av det "onda" kolesterolet (low-densit y lipoprotein eller LDL) och triglycerider i blodet, samtidigt som man ökar nivåerna av det "goda" kolesterolet (high-density lipoprotein eller HDL).
läs mer...

Köpa Creston (Crestor) utan recept

Creston (Crestor)
Generic Creston är ett kolesterolsänkande läkemedel som blockerar produktionen av kolesterol i kroppen. Det fungerar genom att minska nivåerna av det "onda" kolesterolet (low-densit y lipoprotein eller LDL) och triglycerider i blodet, samtidigt som man ökar nivåerna av det "goda" kolesterolet (high-density lipoprotein eller HDL).
läs mer...

Köpa Crestor utan recept

Crestor
Generic Crestor är ett kolesterolsänkande läkemedel som blockerar produktionen av kolesterol i kroppen. Det fungerar genom att minska nivåerna av det "onda" kolesterolet (low-densit y lipoprotein eller LDL) och triglycerider i blodet, samtidigt som man ökar nivåerna av det "goda" kolesterolet (high-density lipoprotein eller HDL).
läs mer...

Köpa Crialix (Aricept) utan recept

Crialix (Aricept)
Generic Crialix används för behandling av demens (t.ex. försämring av minne, omdöme och abstrakt tänkande, personlighetsförändringar) hos patienter med Alzheimers sjukdom.
läs mer...

Köpa Criam (Depakote) utan recept

Criam (Depakote)
Generic Criam används för att styra vissa typer av anfall vid behandling av epilepsi. Det används också för behandling av den maniska fasen av bipolära störningar (manodepressiv sjukdom) och för att förhindra migränhuvudvärk.
läs mer...

Köpa Cripsa (Parlodel) utan recept

Cripsa (Parlodel)
Generic Cripsa används för behandling av Parkinsons sjukdom, vissa villkor som orsakas av för mycket prolaktin i blodet (t ex överdriven eller onormal produktion bröstmjölk), vissa menstruella problem eller onormalt stor tillväxt av vissa kroppsdelar (akromegali).
läs mer...

Köpa Criptine (Parlodel) utan recept

Criptine (Parlodel)
Generic Criptine används för behandling av Parkinsons sjukdom, vissa villkor som orsakas av för mycket prolaktin i blodet (t ex överdriven eller onormal produktion bröstmjölk), vissa menstruella problem eller onormalt stor tillväxt av vissa kroppsdelar (akromegali).
läs mer...

Köpa Crisafeno (Nolvadex) utan recept

Crisafeno (Nolvadex)
Generisk Crisafeno används för behandling av bröstcancer som har spridit sig till andra platser i kroppen. Det används också tillsammans med andra läkemedel för att behandla andra typer av bröstcancer. Det används hos kvinnor som löper hög risk för bröstcancer och hos kvinnor med DCIS (efter operation och strålning) för att minska risken för att utveckla bröstcancer.
läs mer...

Köpa Crisomet (Lamictal) utan recept

Crisomet (Lamictal)
Generic Crisomet används för behandling av vissa typer av anfall. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel. Den kan även användas för att fördröja uppkomsten av humörproblem i vissa patienter med bipolär sjukdom.
läs mer...

Köpa Cristaclar (Aricept) utan recept

Cristaclar (Aricept)
Generic Cristaclar används för behandling av demens (t.ex. försämring av minne, omdöme och abstrakt tänkande, personlighetsförändringar) hos patienter med Alzheimers sjukdom.
läs mer...

Köpa Criten (Parlodel) utan recept

Criten (Parlodel)
Generic Criten används för behandling av Parkinsons sjukdom, vissa villkor som orsakas av för mycket prolaktin i blodet (t ex överdriven eller onormal produktion bröstmjölk), vissa menstruella problem eller onormalt stor tillväxt av vissa kroppsdelar (akromegali).
läs mer...

Köpa Crixivan utan recept

Crixivan
Generisk Crixivan används för behandling av HIV-infektion hos vissa patienter vid användning i kombination med vissa andra läkemedel.
läs mer...

Köpa Crohnax (Asacol) utan recept

Crohnax (Asacol)
Generisk Crohnax används för att behandla och orsakar eftergift av olika former av mild till måttlig ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen).
läs mer...

Köpa Crohnezine (Asacol) utan recept

Crohnezine (Asacol)
Generisk Crohnezine används för att behandla och orsakar eftergift av olika former av mild till måttlig ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen).
läs mer...

Köpa Cronopep (Nexium) utan recept

Cronopep (Nexium)
Generic Cronopep minskar mängden syra som produceras i magsäcken. Det används för att behandla symtom på gastroesofageal refluxsjukdom (GERD) och andra tillstånd som innebär överdriven magsyra såsom Zollinger-Ellisons syndrom. Det används också för att främja läkning av erosiv esofagit (skador på matstrupen orsakad av magsyra). Det kan också ges för att förhindra magsår som orsakas av infektion med Helicobacter pylori (H. pylori) eller genom användning av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cronovera (Calan) utan recept

Cronovera (Calan)
Generic Cronovera används för behandling av supraventrikulär takykardi, ett rytmstörning i hjärtat. Det används också för att reglera hjärtfrekvensen som svar på andra rytmstörningar, speciellt förmaksflimmer och förmaksfladder.
läs mer...

Köpa Cruzafen (Zofran) utan recept

Cruzafen (Zofran)
Generic Cruzafen används för att förhindra illamående och kräkningar som kan orsakas av kirurgi eller med läkemedel för att behandla cancer (kemoterapi eller strålning). Ondansetron blockerar åtgärder av kemikalier i kroppen som kan utlösa illamående och kräkningar.
läs mer...

Köpa Cryofaxol (Cytoxan) utan recept

Cryofaxol (Cytoxan)
Generisk Cryofaxol används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cu Algesic (Indocin) utan recept

Cu Algesic (Indocin)
Generisk Cu Algesic används för behandling av måttlig till svår reumatoid artrit, artros, ankyloserande spondylit, gikt eller vissa typer av bursit och tendinit.
läs mer...

Köpa Cumar (Coumadin) utan recept

Cumar (Coumadin)
Generisk Cumar används för behandling eller förhindrande av blodproppar som kan uppstå i vener och lungor. Det används för att behandla eller förebygga blodproppar som kan uppstå på grund av en viss typ av onormal hjärtrytm (förmaksflimmer) eller hjärtklaffs hjärta. Det används också för att reducera risken för död, återkommande hjärtinfarkt, eller blodpropps händelser (t ex stroke) efter en hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Cupid (Intagra) utan recept

Cupid (Intagra)
Cupid är en Viagra motsvarande. Att inte lika känd som Viagra, det förtjänar rätten att vara en bra lösning för varje man som lider av ED som inte kan tillåta bying dyrt märke medicin.
läs mer...

Köpa Cuplactin (Periactin) utan recept

Cuplactin (Periactin)
Generisk Cuplactin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Curacne (Accutane) utan recept

Curacne (Accutane)
Generisk Curacne används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Curakne (Accutane) utan recept

Curakne (Accutane)
Generisk Curakne används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Curantyl (Aggrenox) utan recept

Curantyl (Aggrenox)
Generisk Curantyl används för att minska risken för stroke hos patienter som tidigare har haft en stroke på grund av en blodpropp i hjärnan. Den används också för att minska risken för stroke hos patienter som har haft transitorisk ischemisk attack (TIA).
läs mer...

Köpa Curatane (Accutane) utan recept

Curatane (Accutane)
Generisk Curatane används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Curban (Nimotop) utan recept

Curban (Nimotop)
Generic Curban används för att minska problem på grund av brist på syre orsakad av blödning från ett blodkärl i hjärnan.
läs mer...

Köpa Curestat (Eulexin) utan recept

Curestat (Eulexin)
Generic Curestat är en antiandrogen. Det fungerar i kroppen för att förhindra åtgärder av androgener (manliga könshormoner). Det används vid behandling av prostatacancer.
läs mer...

Köpa Curretab (Cycrin) utan recept

Curretab (Cycrin)
Generisk Curretab används för behandling av vissa menstruella problem eller livmoder problem (t.ex. onormala blödningar, endometriehyperplasi).
läs mer...

Köpa Cuticilin (Accutane) utan recept

Cuticilin (Accutane)
Generisk Cuticilin används för att behandla svår akne. It s vanligtvis försökte då antibiotika aren't effektivt.
läs mer...

Köpa Cycl (Feldene) utan recept

Cycl (Feldene)
Generisk Cycl används för att behandla smärta eller inflammation som orsakas av artrit eller artros.
läs mer...

Köpa Cyclid (Kemadrin) utan recept

Cyclid (Kemadrin)
Generisk Cyclid används för behandling av Parkinsons sjukdom.
läs mer...

Köpa Cyclimycin (Minocin) utan recept

Cyclimycin (Minocin)
Generisk Cyclimycin är en tetracyklin antibiotikum. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, svår akne, gonorré, fästingfeber, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Cyclin (Minocin) utan recept

Cyclin (Minocin)
Generisk Cyclin är en tetracyklin antibiotikum. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, svår akne, gonorré, fästingfeber, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Cycline (Sumycin) utan recept

Cycline (Sumycin)
Generisk Cycline är ett antibiotikum som bekämpar bakterier i kroppen. Det används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom urinvägsinfektioner, akne, gonorré, klamydia och andra.
läs mer...

Köpa Cycloblastin (Cytoxan) utan recept

Cycloblastin (Cytoxan)
Generisk Cycloblastin används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cyclodol (Artane) utan recept

Cyclodol (Artane)
Generisk Cyclodol används för att behandla Parkinsons sjukdom. Genom att förbättra muskelkontroll och minska stelhet, låter detta läkemedel mer normala kroppsrörelser som sjukdomssymtom reduceras.
läs mer...

Köpa Cyclogal (Cytoxan) utan recept

Cyclogal (Cytoxan)
Generisk Cyclogal används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cyclolady (Danocrine) utan recept

Cyclolady (Danocrine)
Generic Cyclolady påverkar äggstockarna och hypofysen och förhindrar utsläpp av vissa hormoner i kroppen. Det används för att behandla endometrios och fibrocystiska bröst. Det används också för att förhindra attacker av angioödem hos personer med en ärftlig form av denna sjukdom.
läs mer...

Köpa Cyclomen (Danocrine) utan recept

Cyclomen (Danocrine)
Generic Cyclomen påverkar äggstockarna och hypofysen och förhindrar utsläpp av vissa hormoner i kroppen. Det används för att behandla endometrios och fibrocystiska bröst. Det används också för att förhindra attacker av angioödem hos personer med en ärftlig form av denna sjukdom.
läs mer...

Köpa Cyclophosphamid (Cytoxan) utan recept

Cyclophosphamid (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphamid används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cyclophosphamide (Cytoxan) utan recept

Cyclophosphamide (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphamide används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cyclophosphamidum (Cytoxan) utan recept

Cyclophosphamidum (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphamidum används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cyclophosphan-lens (Cytoxan) utan recept

Cyclophosphan-lens (Cytoxan)
Generisk Cyclophosphan-lens används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cyclovid (Cytoxan) utan recept

Cyclovid (Cytoxan)
Generisk Cyclovid används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cycloxan (Cytoxan) utan recept

Cycloxan (Cytoxan)
Generisk Cycloxan används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cycram (Cytoxan) utan recept

Cycram (Cytoxan)
Generisk Cycram används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cycrin utan recept

Cycrin
Generisk Cycrin används för behandling av vissa menstruella problem eller livmoder problem (t.ex. onormala blödningar, endometriehyperplasi).
läs mer...

Köpa Cyklo-f (Cyklokapron) utan recept

Cyklo-f (Cyklokapron)
Generisk Cyklo-f används för korttidsbruk (2-8 dagar) för att minska eller förhindra kraftig blödning och minska behovet av blodlevringsfaktor transfusioner under eller efter tandutdragning hos patienter med hemofili.
läs mer...

Köpa Cyklokapron utan recept

Cyklokapron
Generisk Cyklokapron används för korttidsbruk (2-8 dagar) för att minska eller förhindra kraftig blödning och minska behovet av blodlevringsfaktor transfusioner under eller efter tandutdragning hos patienter med hemofili.
läs mer...

Köpa Cyklonova (Cyklokapron) utan recept

Cyklonova (Cyklokapron)
Generisk Cyklonova används för korttidsbruk (2-8 dagar) för att minska eller förhindra kraftig blödning och minska behovet av blodlevringsfaktor transfusioner under eller efter tandutdragning hos patienter med hemofili.
läs mer...

Köpa Cyloblastin (Cytoxan) utan recept

Cyloblastin (Cytoxan)
Generisk Cyloblastin används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cymbalta utan recept

Cymbalta
Generic Cymbalta används för behandling av depression och generaliserat ångestsyndrom. Det används också för att hantera smärta orsakad av fibromyalgi och diabetisk perifer neuropati (DPNP).
läs mer...

Köpa Cyproatin (Periactin) utan recept

Cyproatin (Periactin)
Generisk Cyproatin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cyprodin (Periactin) utan recept

Cyprodin (Periactin)
Generisk Cyprodin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cyprogin (Periactin) utan recept

Cyprogin (Periactin)
Generisk Cyprogin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cyproheptadin (Periactin) utan recept

Cyproheptadin (Periactin)
Generisk Cyproheptadin används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cyproheptadine (Periactin) utan recept

Cyproheptadine (Periactin)
Generisk Cyproheptadine används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cyproheptadinum (Periactin) utan recept

Cyproheptadinum (Periactin)
Generisk Cyproheptadinum används för behandling av nysningar, rinnande näsa, klåda, rinnande ögon, nässelfeber, hudutslag och andra symtom på allergier och förkylning.
läs mer...

Köpa Cyprostol (Cytotec) utan recept

Cyprostol (Cytotec)
Generisk Cyprostol används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cystidog (Furadantin) utan recept

Cystidog (Furadantin)
Generisk Cystidog används för behandling och förhindrande av urinvägsinfektioner orsakade av vissa bakterier.
läs mer...

Köpa Cystonorm (Oxytrol) utan recept

Cystonorm (Oxytrol)
Generic Cystonorm minskar muskelspänningar i blåsan och urinvägarna. Det används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, som ofta eller brådskande urinering, inkontinens (urinläckage) och ökad nattetid urinering.
läs mer...

Köpa Cystrin (Oxytrol) utan recept

Cystrin (Oxytrol)
Generic Cystrin minskar muskelspänningar i blåsan och urinvägarna. Det används för att behandla symtom på överaktiv blåsa, som ofta eller brådskande urinering, inkontinens (urinläckage) och ökad nattetid urinering.
läs mer...

Köpa Cytil (Cytotec) utan recept

Cytil (Cytotec)
Generisk Cytil används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cytodrox (Droxia) utan recept

Cytodrox (Droxia)
Generisk Cytodrox används för behandling av hudcancer, cancer i äggstockarna eller kronisk myeloisk leukemi som är återkommande, har spridit sig eller kan inte hjälpas med kirurgi. Den kan också användas tillsammans med strålning för att styra hud cancer i huvud och hals.
läs mer...

Köpa Cytofine (Cytotec) utan recept

Cytofine (Cytotec)
Generisk Cytofine används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cytolog (Cytotec) utan recept

Cytolog (Cytotec)
Generisk Cytolog används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cytomid (Eulexin) utan recept

Cytomid (Eulexin)
Generic Cytomid är en antiandrogen. Det fungerar i kroppen för att förhindra åtgärder av androgener (manliga könshormoner). Det används vid behandling av prostatacancer.
läs mer...

Köpa Cytomis (Cytotec) utan recept

Cytomis (Cytotec)
Generisk Cytomis används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cytophosphan (Cytoxan) utan recept

Cytophosphan (Cytoxan)
Generisk Cytophosphan används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

Köpa Cytotec utan recept

Cytotec
Generisk Cytotec används för att minska risken för magsår i vissa patienter som tar icke-steroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Cytoxan utan recept

Cytoxan
Generisk Cytoxan används för behandling av vissa typer av följande cancerformer: lymfom, multipelt myelom, leukemi, mycosis fungoides, neuroblastom, ovarian cancer, ögoncancer och bröstcancer. Det är oftast används i kombination med andra läkemedel. Den kan också användas för att behandla vissa njurproblem (nefrotiskt syndrom) hos barn.
läs mer...

köp C-brev Piller, köper C-brev Piller, köp C-brev Piller utan recept, köper C-brev Piller utan recept, köp C-brev Piller receptfritt, köper C-brev Piller receptfritt, köp C-brev Piller receptfria, bestköperellen C-brev Piller receptfria, C-brev Piller köp, C-brev Piller köper, köp C-brev Piller på nätet, köper C-brev Piller på nätet, köp C-brev Piller generisk, köper C-brev Piller generisk, köpa C-brev Piller